Νέα

Δεν την "βόλευα" με τίποτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Από τότε που λέγανε το Σάκη  πούστη και τώρα πάει για δεύτερο παιδί με την δικιά του , εγώ δεν πιστεύω τπτ πια.

Εσυ μη ξεχνας οτι και ο Freddie Mercury ειχε παιδι....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτή δεν την  :fuck2: με τιποτα ουτε στα νιάτα της

Συνημμένα

• Golda_Meir.jpg
    Golda_Meir.jpg
    79,1 KB · Εμφανίσεις: 15

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Ρε παιδια συγνωμη για το σπαμ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...

Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!!  Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός??  Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.

Δεν γινεται να μιλάς με τόσο μίσος για τους έγχρωμους ή για τους αριστερούς λες και εσυ είσαι ανώτερο ον επειδή απλά ετυχε και γεννήθηκες σε μια καλύτερη χώρα και όχι τριτοκοσμική.(αν και πάμε να γίνουμε). Και άντε να πεις δεν πάω μια εθνικότητα γιατι πχ έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι να ευχομαι και τον αφανισμό τους.

Και Λακη αν διαβάσεις το άρθρο μου να σου πω λευκή είμαι, δεν είμαι αριστερή, όμορφη είμαι τώρα ξεκινάω το διδακτορικό μου και είμαι 24 χρν. Δεν ανήκω στο ταργκετ γκρουπ που μίσεις για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Αλλα ρε παιδί μου, διαβαζω κάποια αρθρα τόσο καιρό και φρίττω με ανθρώπους σαν και εσένα

καλα τα λες τωρα ελα να μας τα πεις και στα 34 αυτα να δεις ποσο θα αλλαξουν και οι δικες σου αποψεις....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!!  Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός??  Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.

Δεν γινεται να μιλάς με τόσο μίσος για τους έγχρωμους ή για τους αριστερούς λες και εσυ είσαι ανώτερο ον επειδή απλά ετυχε και γεννήθηκες σε μια καλύτερη χώρα και όχι τριτοκοσμική.(αν και πάμε να γίνουμε). Και άντε να πεις δεν πάω μια εθνικότητα γιατι πχ έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι να ευχομαι και τον αφανισμό τους.

Και Λακη αν διαβάσεις το άρθρο μου να σου πω λευκή είμαι, δεν είμαι αριστερή, όμορφη είμαι τώρα ξεκινάω το διδακτορικό μου και είμαι 24 χρν. Δεν ανήκω στο ταργκετ γκρουπ που μίσεις για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Αλλα ρε παιδί μου, διαβαζω κάποια αρθρα τόσο καιρό και φρίττω με ανθρώπους σαν και εσένα

αλλο ενα γατακι κελεπουρι στη ζωη ηρθε να μας πει την αποψη της στο μπουρδελα.κομ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ παντως πρεπει να εισαι αστερι
στα 22 τελειωσες ακριβως την σχολη μετα μεταπτυχιακο και στα 24 διδακτορικο
εγω στα 24 ειχα τελειωσει τις προπτυχιακες σπουδες
μηπως η σχολη σου ειναι της πλακας;

μη μιλας ετσι στο κελεπουρι, αν ησουν εξω δε θα σου μιλαγε ποτε. αλλη μια υπερανω υποψιας που σκονταψε στη καρεκλα και πεφτοντας πατησαν τα δαχτυλα μπουρδελα.κομ

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μη μιλας ετσι στο κελεπουρι, αν ησουν εξω δε θα σου μιλαγε ποτε. αλλη μια υπερανω υποψιας που σκονταψε στη καρεκλα και πεφτοντας πατησαν τα δαχτυλα μπουρδελα.κομ

μια γνωστη μου ετσι εμεινε εγγυος....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Εσυ μη ξεχνας οτι και ο Freddie Mercury ειχε παιδι....

υπαρχουν και οι Βι στη ζωη...

ο bulsara ηταν απο αυτο το ειδος.

δεν ειχε δικα του παιδια νομιζω.ηταν της Μαιρης.

και την περιουσια του την αφησε στην πρωην γυναικα του και οχι στον κομμωτη.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ενταξει μωρε μπορει η κοπελα που τοσο καιρο προσπαθει να εκπονησει το διδακτορικο της να εχει μοναξιες και
να θελει να παιξει με κανα πουτσο
εκει ολοι οι υποψηφιοι διδακτορες ειναι λιγακι λακαμαδες και μπουχτησε το κοριτσακι

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γαμαικανέ και σύ επιστήμονας;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!!  Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός??  Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.

Νομίζεις οτι δεν ανήκεις στο target group του!!!
Είσαι γυναίκα και μπαίνεις στο bou.com. Δεν είμαστε και σίγουροι ούτε για το αν είσαι Ελληνίδα.
Μετά το επιθετικό/προσβλητικό αυτό post που έκανες, ετοιμάσου για τα χειρότερα.

Υ.Γ. Για να σε προστατέψω: Αν δεις κανέναν σε πλατεία με φόρμα και κοντομάνικο να περιμένει έξω από ένα τζιπ, τρέχα και κρύψου! Έχε το νού σου στον τύπο στο πίσω κάθισμα μέσα στο τζίπ. Έχει άδεια οπλοφορίας και θα την έχει μαζί του (όχι μόνο την άδεια φυσικά).

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

21 τελειωσα τη σχολη γιατι μπηκα 17 στο πανεπιστημιο.ειχα κερδισει χρονια. Ναι δεν ειναι ιατρικη,ουτε πολυτεχνειο...αλλα ουτε ανθρωπολογιες και τετοια ..αλλα τι να κανουμε..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
21 τελειωσα τη σχολη γιατι μπηκα 17 στο πανεπιστημιο.ειχα κερδισει χρονια. Ναι δεν ειναι ιατρικη,ουτε πολυτεχνειο...αλλα ουτε ανθρωπολογιες και τετοια ..αλλα τι να κανουμε..

που εισαι εσυ ρε μωρο  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
σε χασαμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να παναγαμηθειτε. συντομα και αθορυβα.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Υ.Γ. Για να σε προστατέψω: Αν δεις κανέναν σε πλατεία με φόρμα και κοντομάνικο να περιμένει έξω από ένα τζιπ, τρέχα και κρύψου! Έχε το νού σου στον τύπο στο πίσω κάθισμα μέσα στο τζίπ. Έχει άδεια οπλοφορίας και θα την έχει μαζί του (όχι μόνο την άδεια φυσικά).

Ναι ξερω..θα κυκλοφορει και με αλλους 3 που ο ενας θα ναι και πρωταθλητης του τζουντο... :badair: :badair: :badair:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα μαρακι  ;)

P.S Διαγραφτηκε το μηνυμα σου πριν.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα αλλα μια απορια τι σχολη ειναι που κανεις διδακτορικο στα 24??δηλαδη θα τρελαθω  :headbang: :headbang:μηπως κατι δεν μας λες καλα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλησπερα αλλα μια απορια τι σχολη ειναι που κανεις διδακτορικο στα 24??δηλαδη θα τρελαθω  :headbang: :headbang:μηπως κατι δεν μας λες καλα....

γιατι ρε φιλε καιγεσαι να την γνωρισεις
και σε νοιαζει αν σου λεει αληθειες ή ψεμματα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom