Κι εγώ αυτό πιστεύω. Από τότε που λέγανε το Σάκη πούστη και τώρα πάει για δεύτερο παιδί με την δικιά του , εγώ δεν πιστεύω τπτ πια.
Εσυ μη ξεχνας οτι και ο Freddie Mercury ειχε παιδι....
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Από τότε που λέγανε το Σάκη πούστη και τώρα πάει για δεύτερο παιδί με την δικιά του , εγώ δεν πιστεύω τπτ πια.
Ρε παιδια συγνωμη για το σπαμ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...
Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!! Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός?? Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.
Δεν γινεται να μιλάς με τόσο μίσος για τους έγχρωμους ή για τους αριστερούς λες και εσυ είσαι ανώτερο ον επειδή απλά ετυχε και γεννήθηκες σε μια καλύτερη χώρα και όχι τριτοκοσμική.(αν και πάμε να γίνουμε). Και άντε να πεις δεν πάω μια εθνικότητα γιατι πχ έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι να ευχομαι και τον αφανισμό τους.
Και Λακη αν διαβάσεις το άρθρο μου να σου πω λευκή είμαι, δεν είμαι αριστερή, όμορφη είμαι τώρα ξεκινάω το διδακτορικό μου και είμαι 24 χρν. Δεν ανήκω στο ταργκετ γκρουπ που μίσεις για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Αλλα ρε παιδί μου, διαβαζω κάποια αρθρα τόσο καιρό και φρίττω με ανθρώπους σαν και εσένα
Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!! Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός?? Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.
Δεν γινεται να μιλάς με τόσο μίσος για τους έγχρωμους ή για τους αριστερούς λες και εσυ είσαι ανώτερο ον επειδή απλά ετυχε και γεννήθηκες σε μια καλύτερη χώρα και όχι τριτοκοσμική.(αν και πάμε να γίνουμε). Και άντε να πεις δεν πάω μια εθνικότητα γιατι πχ έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι να ευχομαι και τον αφανισμό τους.
Και Λακη αν διαβάσεις το άρθρο μου να σου πω λευκή είμαι, δεν είμαι αριστερή, όμορφη είμαι τώρα ξεκινάω το διδακτορικό μου και είμαι 24 χρν. Δεν ανήκω στο ταργκετ γκρουπ που μίσεις για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Αλλα ρε παιδί μου, διαβαζω κάποια αρθρα τόσο καιρό και φρίττω με ανθρώπους σαν και εσένα
εσυ παντως πρεπει να εισαι αστερι
στα 22 τελειωσες ακριβως την σχολη μετα μεταπτυχιακο και στα 24 διδακτορικο
εγω στα 24 ειχα τελειωσει τις προπτυχιακες σπουδες
μηπως η σχολη σου ειναι της πλακας;
μη μιλας ετσι στο κελεπουρι, αν ησουν εξω δε θα σου μιλαγε ποτε. αλλη μια υπερανω υποψιας που σκονταψε στη καρεκλα και πεφτοντας πατησαν τα δαχτυλα μπουρδελα.κομ
Εσυ μη ξεχνας οτι και ο Freddie Mercury ειχε παιδι....
ενταξει μωρε μπορει η κοπελα που τοσο καιρο προσπαθει να εκπονησει το διδακτορικο της να εχει μοναξιες καιμη μιλας ετσι στο κελεπουρι, αν ησουν εξω δε θα σου μιλαγε ποτε. αλλη μια υπερανω υποψιας που σκονταψε στη καρεκλα και πεφτοντας πατησαν τα δαχτυλα μπουρδελα.κομ
στη μαλακυνση εγκεφάλου. Να σε βαλω στο δειγμα?
Γαμαικανέ και σύ επιστήμονας;
21 τελειωσα τη σχολη γιατι μπηκα 17 στο πανεπιστημιο.ειχα κερδισει χρονια. Ναι δεν ειναι ιατρικη,ουτε πολυτεχνειο...αλλα ουτε ανθρωπολογιες και τετοια ..αλλα τι να κανουμε..
21 τελειωσα τη σχολη γιατι μπηκα 17 στο πανεπιστημιο.ειχα κερδισει χρονια. Ναι δεν ειναι ιατρικη,ουτε πολυτεχνειο...αλλα ουτε ανθρωπολογιες και τετοια ..αλλα τι να κανουμε..
Υ.Γ. Για να σε προστατέψω: Αν δεις κανέναν σε πλατεία με φόρμα και κοντομάνικο να περιμένει έξω από ένα τζιπ, τρέχα και κρύψου! Έχε το νού σου στον τύπο στο πίσω κάθισμα μέσα στο τζίπ. Έχει άδεια οπλοφορίας και θα την έχει μαζί του (όχι μόνο την άδεια φυσικά).
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2011/05/26/THE%20GIZA%20BAR.jpg[/img[/URL]]
ΓΚΙΖΑ
[move] :cum:[/move]
[/quote]
Ε, ΟΧΙ. Αυτο δε μπορω να το δεχτω. Η Γκιζα ειναι η υπερτατη ΜΙΛΦΟΚΑΒΛΑ των ΜΜΕ.
καλησπερα αλλα μια απορια τι σχολη ειναι που κανεις διδακτορικο στα 24??δηλαδη θα τρελαθω μηπως κατι δεν μας λες καλα....21 τελειωσα τη σχολη γιατι μπηκα 17 στο πανεπιστημιο.ειχα κερδισει χρονια. Ναι δεν ειναι ιατρικη,ουτε πολυτεχνειο...αλλα ουτε ανθρωπολογιες και τετοια ..αλλα τι να κανουμε..
καλησπερα αλλα μια απορια τι σχολη ειναι που κανεις διδακτορικο στα 24??δηλαδη θα τρελαθω μηπως κατι δεν μας λες καλα....