Νέα

Δεν την "βόλευα" με τίποτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μάρκος "Τούφας"
Μίκι
Δούκας
Μπάμπης  ο Δασκαλος
Γκόγκο
Φούσκας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

the-kopanoi.jpg

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

Επισκέπτης
Θέλω να φχαριστηθώ το φαΐ μου... με δαύτην θα το ξεράσω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε και γαμηθειτε ζωα.
Σε Tread για αντρες εχουν ποσταρει σχεδον μονο γυναικες για να μας πουν ΤΙ??? Ποια δεν θα πηδαγαν αμα ηταν αντρες?
Δεν εχετε πουτσο παρτε το χαμπαρι και μην ζηλευετε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
σιγα μην σκασει μυτη και το fab 5 τυπε :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/homepage/fab5_2.jpg?1321003250[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οτι και να λετε η Καλοιμοιρα εχει γινει ενα πολυ ομορφο γκομενακι ..... (μιλαμε την ειδα προσφατα σε κλιπ και εμεινα)

Εχει και τον δικο της, οποτε δεν την ενδιαφερει, ουτε σας κωλοτριβεται, οπως κανουν ταχα μου μερικες μερικες που το παιζουν και ιστορια της φουτσας .... με αποψη κιολας  :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε καλημερουδια σε ολους φευγω για δουλεια !!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
  Ρε παιδια συγνωμη για το σπαμ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...

Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!!  Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός??  Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.

Δεν γινεται να μιλάς με τόσο μίσος για τους έγχρωμους ή για τους αριστερούς λες και εσυ είσαι ανώτερο ον επειδή απλά ετυχε και γεννήθηκες σε μια καλύτερη χώρα και όχι τριτοκοσμική.(αν και πάμε να γίνουμε). Και άντε να πεις δεν πάω μια εθνικότητα γιατι πχ έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι να ευχομαι και τον αφανισμό τους.

Και Λακη αν διαβάσεις το άρθρο μου να σου πω λευκή είμαι, δεν είμαι αριστερή, όμορφη είμαι τώρα ξεκινάω το διδακτορικό μου και είμαι 24 χρν. Δεν ανήκω στο ταργκετ γκρουπ που μίσεις για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Αλλα ρε παιδί μου, διαβαζω κάποια αρθρα τόσο καιρό και φρίττω με ανθρώπους σαν και εσένα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Αυτος ο Λακης 33 τι προβληματικό άτομο είναι!!!  Πως γινεται να ειναι κάποιος τόσο ρατσιστης με όλους και με όλα και να ναι και τόσο φανατικός??  Καταρχας η στάση του δείχνει άνθρωπο χωρίς παιδεία, δογματικό και κομπλεξικό. Φανταζομαι έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και προσπαθεί να υποτιμάει τους άλλους για να νιώθει ότι είναι σπουδαίος.

Δεν γινεται να μιλάς με τόσο μίσος για τους έγχρωμους ή για τους αριστερούς λες και εσυ είσαι ανώτερο ον επειδή απλά ετυχε και γεννήθηκες σε μια καλύτερη χώρα και όχι τριτοκοσμική.(αν και πάμε να γίνουμε). Και άντε να πεις δεν πάω μια εθνικότητα γιατι πχ έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά όχι να ευχομαι και τον αφανισμό τους.

Και Λακη αν διαβάσεις το άρθρο μου να σου πω λευκή είμαι, δεν είμαι αριστερή, όμορφη είμαι τώρα ξεκινάω το διδακτορικό μου και είμαι 24 χρν. Δεν ανήκω στο ταργκετ γκρουπ που μίσεις για να υπερασπίσω τον εαυτό μου. Αλλα ρε παιδί μου, διαβαζω κάποια αρθρα τόσο καιρό και φρίττω με ανθρώπους σαν και εσένα
Και να ταν μονο αυτος.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Θα εκανες τριο μαζι της;
Οταν κακαριζει με καβλωνει απεριοριστα...
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/2010-11/DIAFORA/MAY/03/cache/vogiatzaki-614x378.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτο το χοντροπραμα ουτε να το χεσω!!!!!Βοιδιιιιιιι!!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Εδω θα δεις και θακουσεις πολλά. Θα μπερδευτείς κάποιες φορές, δε θα ξέρεις αν αυτά που διαβάζεις είναι σοβαρά ή αστεία...
Και να προσέχεις τους "γύπες".
Καλή επιτυχία με το διδακτορικό σου!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

τι διδακτορικο κανεις;
στην πουτσολογια;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
  στη μαλακυνση εγκεφάλου. Να σε βαλω στο δειγμα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ παντως πρεπει να εισαι αστερι
στα 22 τελειωσες ακριβως την σχολη μετα μεταπτυχιακο και στα 24 διδακτορικο
εγω στα 24 ειχα τελειωσει τις προπτυχιακες σπουδες
μηπως η σχολη σου ειναι της πλακας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom