Νέα

Δεν περνει εμπρος το προγραμμα emule στον υπολογιστη μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 871
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θεμα σχετικα με το προγραμμα emule. Προσπαθω τωρα στην επιφανεια του υπολογιστη μου να εκινησω το προγραμμα emule και δεν περνει εμπρος με τιποτα. Ξερεις κανενα  πως μπορω να αποκαταστησω και διορθωσω το προβλημα . Χωρις βεβαια να διαγραψω το προγραμμα απο τον πινακα ελεγχου γιατι υπαρχει περιπτωση να χασω οτι εχω αποθηκευμενο μεσα ( ταινιες , φωτογραφιες , τραγουδια ) . Επισης ανοιγω αυτο το θεμα σε περιπτωση που καποιος αντιμετωπιση αυτο το ιδιο προβλημα να ξερει τη πρεπει να κανει.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
κανε restart και μετα ανοιξε το προγραμμα απο την εναρξη ολα τα προγραμματα e-mule.....
εχεις την τελευταια εκδοση του e-mule ? αν οχι μπορει να ειναι κι αυτο....
κανε αυτα για αρχη και βλεπουμε.

Επισκέπτης
κανε restart και μετα ανοιξε το προγραμμα απο την εναρξη ολα τα προγραμματα e-mule.....
εχεις την τελευταια εκδοση του e-mule ? αν οχι μπορει να ειναι κι αυτο....
κανε αυτα για αρχη και βλεπουμε.

Προσπαθησα και απο την εναρξη αλλα τιποτε. Μαλλον χθες το βραδυ που το ειχα βαλει για να κατεβασει ταινιες ειχα λιγο ελευθερο χωρο στον σκληρο δισκο .Μαλλον αυτη πρεπει να ηταν η αιτια  Καπου θα κολλησε το προγραμμα και δεν ξερω πως να το διορθωσω.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αν εχει λιγο χωρο στο λεει και σταματαει να κατεβαζει.....
παει να ανοιξη και κολαει η δεν ανοιγη καθολου ?

Επισκέπτης
αν εχει λιγο χωρο στο λεει και σταματαει να κατεβαζει.....
παει να ανοιξη και κολαει η δεν ανοιγη καθολου ?

Εβαλα το προγραμμα Cleaner για να καθαρισει τον ελευθερο χωρο στον σκληρο δισκο οπως επισης και το μενου εναρξης και αρχιζει να μου εμφανιζετε ξανα το προγραμμα emule στην οθονη του υπολογιστη μου. Το προγραμμα μου ζητησε νεο αρχειο πιστωσης και του εδωσα την εντολη OK και μπηκα ξανα μεσα στο προγραμμα.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αρχείο πίστωσης; :think: :2funny:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Έχω κάτι χρόνια να χρησιμοποιήσω p2p πρόγραμμα για κατεβάσματα (αν εξαιρέσουμε τα torrents). Υπάρχει ακόμη κόσμος εκει; Πιάνεις ταχύτητες καλές; Από αρχεία; Βρίσκεις αυτό που ψάχνεις;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ανοιγω αυτο το θεμα σχετικα με το προγραμμα emule. Προσπαθω τωρα στην επιφανεια του υπολογιστη μου να εκινησω το προγραμμα emule και δεν περνει εμπρος με τιποτα.

Mουλαρωσε!

Αστο να ξεκουραστει κανε και μια αναβαθμηση και βαλ'το παλι να δουλεψει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom