Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Βλέπετε, υπάρχουν και στην απεναντι πλευρα του Αιγαίου καποιοι εξυπνοι που ειναι ετοιμοι να ανακαλυψουν προδοσίες ανα πασα στιγμη. Δεν ειναι προνομιο μονο των δικων μας (όπως βλεπουμε και εδω μεσα, που καποιοι εχουν την προδοσια κατω απο τη γλωσσα).

Η διαφορα των τουρκων που μιλανε για προδοσια και των ελληνων που μιλανε για προδοσια ειναι οτι οι τουρκοι, που εχουν χτισει την ιστορια τους με το να παιρνουν τα εδαφη των αλλων, θεωρουν προδοτικο το να μη συνεχισουν την ιδια πολιτικη κατακτησεων εις βαρος των αλλων.

Για τους ελληνες πολιτες η προδοσια εχει πιο συντηρητικα χαρακτηριστικα... δλδ να μην υποχωρουμε απο αυτα που ειναι δικα μας.
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.093
Πόντοι
216
Κύριε Alex71,προδοσία είναι οτιδήποτε οδηγεί σε έκπτωση και ακρωτηριασμό της πατρίδας,και σε απώλεια ανυπεράσπιστων συμπατριωτών μας από τον εχθρό

Οι Τούρκοι έχουν άδικο βάσει διεθνούς δικαίου,έτερον εκάτερον κύριε για το τί μαλακίες τους ταΐζουν εκεί,και τί αυτοί ανυπόστατα ισχυρίζονται


Η συμφωνία με την Αίγυπτο,επίτηδες άφηνε το περιθώριο στους Τούρκους να απλωθούν ανατολικά,και να γκριζαρούν την περιοχή μας....αυτό είναι ανδραγάθημα ή ευεργεσία του πρωθυπουργού;;; Να τον τιμήσουμε μήπως;;;; Μυστικά;;; (σσσσσσσς)
 

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.052
Like
1.043
Πόντοι
216
Κύριοι εγώ νομίζω ότι ο Τούρκος είχε το σχέδιο του, έλα όμως που ο Γάλλος την ψώνισε με τη στόχοποίηση της φρεγάτας στη Λιβύη και άρχισε να του μπαίνει και να του χαλάει τα σχέδια
Και μη μου πείτε ότι δεν ισχύει γιατί πως το εξηγείτε που ξαφνικά θυμήθηκε το Ελλάς - Γαλλία...
Απλώς τώρα θέλει να τον πατήσει χάμω το μογγολο, την ψώνισε
Δοκίμασε και μια όχι και τόσο ρομαντική προσέγγιση.
Ο Γάλλος θέλει να πουλήσει καράβια. Θα δουλέψουν (και θα δουλεύουν) τα εργοστάσια του, οι υπάλληλοι/εργάτες κλπ κλπ.
Ο Γάλλος επίσης έχει ΗΔΗ πάρει οικόπεδα νότια της Κρήτης και θέλει κι άλλα. TOTAL ονομάζεται και μέχρι το ΙΡΑΝ φτάνει η χάρη της.
Καλό το Ελλάς Γαλλία αλλά τώρα πια δεν του φτάνει ούτε αυτουνού.
Το παραδάκι να κινείται

H αποχωρηση των ΗΠΑ απο την περιοχη εχει ως συνεπεια οτι πλεον εκλειπει και η αναγκη η το ενδιαφερον για τη διατηρηση της ακεραιοτητας της Τουρκιας. Ο μονος που μπορει να ενδιαφερεται ειναι η Γερμανια... αμφιβολο αν εχει την ικανοτητα να επιβαλει τη θεληση της στην περιοχη ομως ;)
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.444
Κριτικές
3
Like
12.289
Πόντοι
3.506
H NAVTEX εκπνέει στις 1:00, δηλαδη σε τρεις ωρες περίπου και οι Τούρκοι δεν εχουν εκδώσει νέα.

Σε καποια σάιτ διαβαζω οτι το Ορουτς Ρέις επιστρέφει στην Αττάλεια, με επίσημη εκδοχή "δυσλειτουργία και αναγκη επισκευών".

Στα τουρκικά social media ήδη αρκετοι μιλούν για προδοσία.

Βλέπετε, υπάρχουν και στην απεναντι πλευρα του Αιγαίου καποιοι εξυπνοι που ειναι ετοιμοι να ανακαλυψουν προδοσίες ανα πασα στιγμη. Δεν ειναι προνομιο μονο των δικων μας (όπως βλεπουμε και εδω μεσα, που καποιοι εχουν την προδοσια κατω απο τη γλωσσα).

Αναμενουμε λοιπον...

Φαίνεται ότι κινείται ολοταχως για Αττάλεια..Είναι πλέον από ώρα σε Τουρκική ΑΟΖ..
Το ενδιαφέρον είναι ότι ακριβως στη περιοχή που γυροφερνε όλο αυτό το διάστημα (λεκάνη του Ηροδότου)γυροφερνει τώρα το υπερσύγχρονο αμερικανικό πολεμικό USNS YUMA, πλοίο ταχείας επέμβασης.

 

Συνημμένα

  • Screenshot_2020-09-12-23-17-50-891_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-09-12-23-17-50-891_com.android.chrome.jpg
    852,3 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Screenshot_2020-09-12-23-33-02-077_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-09-12-23-33-02-077_com.android.chrome.jpg
    723,6 KB · Εμφανίσεις: 9

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.093
Πόντοι
216
Ωραία! και τώρα θα κάτσουμε στο τραπέζι με τον απόγονο του ανιψιού Βενιζέλου,να προτείνει στο τέλος για Νόμπελ Ειρήνης τον Σουλτάνο..... και να παζαρέψει την πατρίδα μας στο μεταξύ



Μωρέ τί ωραίοι που είμαστε διαχρονικώς.....;;;

Και θα παρουσιαστεί και ως επιτυχία,όπως με την μη χάραξη στην μέση γραμμή με Ιταλία και Αίγυπτο... Να έχουμε μέχρι και τους Αλβανούς,να προτείνουν τους Τούρκους επιδιαιτητές στην μεταξύ μας διαφορά!!!!


Δεν μας αξίζει τέτοια κατάντια,επιτέλους!
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Trikavalos

ειδες οτι η ιστορια επαναλαμβανεται?

τα ιδια δεν εκανε ο βενιζελος με τον κεμαλ? τα ιδια γινονται και τωρα
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.093
Πόντοι
216
Άσε,άσε Glaskos.....

Μόλις έβλεπα τον Τσαβούσογλου να γαυγίζει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.....

Ο χάρτης που έβγαλε και τους έδειχνε,μου δίνει την εντύπωση ότι έχουν εκτός νότια Κρήτης-Κάσου-Καρπάθου-Ρόδου,και εντελώς off το Καστελλόριζο.... ή έχουν χωρίσει σε κεφάλαια την διαπραγμάτευση,ή τα έχουν βρει εκεί και το παζαρεύουμε για το Αιγαίο μόνο πλέον (όπως είπε στο παρελθόν και η κουμπαρά Ντόρα,να δώσουμε Καστελλόριζο,και να κρατήσουμε Αιγαίο,έλα όμως που ο Τούρκος θέλει να φτάσει Καλαμάτα...?)

Το έκανε το εφελίκι του ο κουμπάρος μας ο Ταγίπ,βγάλαμε και εμείς τα πλοία μας για το θέατρο της υπόθεσης,και τώρα θα τα βρούμε,με μια μικρή πλέον διαφορά όμως:

μπήκε στο κόλπο άγρια ο Γάλλος,και ο τουρκόσκυλος έφτασε μέχρι Μαγαδασκάρη για να ξεσηκώσει τους Αφρικανούς όλους εναντίον του Γάλλου

Πολύ μίσος ο Ερντογάν.....και σήμερα που τον είδα γυάλισε το μάτι του
 

Συνημμένα

  • 987C34AC-733D-43FE-81D8-247C4828471B.png
    987C34AC-733D-43FE-81D8-247C4828471B.png
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 14

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
281
Πόντοι
86
Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που για να επισκεφθεί η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ένα ελληνικό νησί, δηλαδή ελληνικό έδαφος, σε χώρο όπου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ασκεί κυριαρχία, καταστρώνουμε σχέδια επί σχεδίων και κινητοποιούνται οι μισές ΕΔ. Το ανακοινώνουμε κιόλας μέσω των τηλεοπτικών δελτίων, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είμαστε και λεβέντες, είμαστε και μαλάκες.
Θα αρκούσε ένα "Η παρενόχληση του αεροσκάφους της ΠτΔ συνιστά casus belli" και κάνε τον Πομπέο, που προσγειώνεται αύριο εκτάκτως στη Λευκωσία, να τρέχει και να μη φθάνει. Το θέμα είναι τέτοιο, που κανείς δε μπορεί να κατηγορήσει τη χώρα μας ότι ήρξατο χειρών αδίκων.
Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι ο Πρωθυπουργός, στην πρόσφατη παγκόσμια παρέμβαση μέσω του τύπου, σημείωνε ότι "ο Πρόεδρος Ερντογάν έστειλε το πολεμικό ναυτικό του για να στηρίξει μια προσπάθεια εξερεύνησης κοιτασμάτων φυσικού αερίου σε περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου στην οποία τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία διεκδικούν δικαιώματα και η οποία δεν έχει ακόμη οριοθετηθεί"
Μέχρι χθες νομίζαμε ότι αυτή ήταν περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας και η παραβίαση συνίστατο στο αν οι Τούρκοι κάνουν ή δεν κάνουν έρευνες και γιαυτό άλλωστε φαγώθηκε ο ΣΕΑ Διακόπουλος. Τώρα ξαφνικά μαθαίνουμε ότι είναι μια περιοχή στην οποία απλά διεκδικούμε όλοι δικαιώματα. Προφανώς έπαψε να είναι ελληνική υφαλοκρηπίδα. Μάλλον γι'αυτό "εξαφανιστηκε" ο Ντόκος. Έγραφε επιστολές που να μη μας δείχνουν μοναχοφάηδες.
Και ποιός ξέρει τι άλλο έχει συμφωνηθεί και θα το μάθουμε προσεχώς......
Πόσον καιρό σας τα λέω?
Αλλά by the way στα ερωτήματα που βάζεις θέλω τοποθέτηση του Alex..
Μπορεί και να υπάρχει κάποια εξήγηση, πού ξέρουμε..
Να μας διαφωτίσει ο επί του bou κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Ποια ειναι ακριβως τα ερωτηματα δηλαδη?
Νομιζω επ' αυτων παραπανω εχω τοποθετηθει επανειλημμενως
Υπεκφευγεις φίλε..Τα ερωτήματα έχουν τεθεί από πολλούς φίλους και από μένα αλλά ποτέ δεν απάντησες ξεκάθαρα.
-Θεμα Διακοπουλου
-Μυστικες συνομιλίες
-Σταση Κυβέρνησης
κάποια στιγμή μάλιστα είπες ότι "πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια είναι τόσο ικανοί άνθρωποι σε κρίσιμες θέσεις"...
Σε ακούμε...Και μη μου απαντήσεις 'Και τι να κάνουμε ρε Ναύαρχε,πόλεμο?"...
Την προσωπικη σου άποψη θέλω....
Κάνε μου συγκεκριμενο ερωτημα και δεσμευομαι να απαντησω ευθαρσως.
Το "σταση κυβερνησης" δεν ειναι ερωτημα σαφες.

Καλημερα Alex και παμε παλι στα ερωτήματα που δεσμεύεσαι να απαντησεις..

-Θεμα Διακόπουλου.Βγηκε ο ΣΕΑ και είπε -κακώς, αλλα δεν ειπε ψεμματα-ότι το Oruc Reis κανει ερευνες,ας μην κοροιδευόμαστε..Η απαντηση της Κυβερνησης ηταν να τον αναγκασει σε παραίτηση.
Ερωτω λοιπον: Εστω και αν δεν ηταν σε χωρικα υδατα ελληνικά, αλλα σε ελληνική υφαλοκρηπιδα-αφου απο το Διεθνες Δικαιοτης Θαλασσας προκυπτει αυτη,εστω και αν δεν την εχει υπογραψει η Τουρκία-,εστω και αν δεν εκανε ερευνες-που εκανε αλλα τελος παντων-,η ουσία ειναι πως ενα πλοιο ερευνών Ξενης Δυναμης ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΥΤΗΣ,κανει επίδειξη Σημαίας στα ανωτερω υδατα.Εσυ πώς ανττιδράς?Με διαρροές περί "γκαφας" του Ναυαρχου και με δικαιολογίες του στυλ "λογω θορυβου δεν μπορεί να παρεασει καλωδια-που παρεασε αλλα τελος παντων και αυτο.

-Μυστικές συνομλίες: Αποκαλυφθηκαν απο τον ιδιο τον ΠΘ στο περιβόητο αρθρο του "...Όταν το Βερολίνο προσφέρθηκε να μεσολαβήσει, καθίσαμε καλόπιστα για να προσπαθήσουμε να βρούμε κοινό έδαφος. Καταφέραμε ακόμη και να καταλήξουμε σε «έγγραφη συμφωνία...". Τη στιγμη που επι ενα μηνα διαρρηγνύουμε τα ιματια μας ότι διαλογος και συνομιλίες δεν προκειται να αρχίσουν εαν δεν αποσυρθει ο Τουρκικός Στολίσκος από την περιοχή,ερχεται ο ιδιος ο ΠΘ και σου λεει οτι καταληξαμε σε ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!
-Σταση Κυβερνησης που ειναι "ασαφές σαν ερώτημα": Συνεχόμενες παλινωδίες,μπρος πίσω..
-Σου δινει ο Γαλλος τις Φ/Γ πακετο με αμυντική Συμφωνία συνεργασίας και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ σε πειπτωση συρραξης με Χωρα εκτός ΕΕ κι εσυ πας και ρωτας το Βερολίνο και κανεις πίσω
-Βγαινει το SD και μιλάει για "disputed waters" κι εσυ παρακαλάς τον Παιατ για δορθωτική δηλωση,η οποία ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ.
-Σου δινει το Ισραήλ και τα ΗΑΕ ενισχυση σε drones και F-16-εστω και συμβολικά- και σου παρουσιάζετα μια τεραστια ευκαιρία να κανεις εναν κλοιο γυρω από του Τούρκους κι εσυ τους εχεις στην αναμονή.
-Παρακαλάς την ΕΕ για μια ουσιαστική Στηριξη περα από ευχολόγια και εισπραττεις φιλικά χτυπηατα στην πλάτη.
-Εχεις δωσει τη μισή Ελλαδα στους Αμερικάνους μεσω των Βασεων και δεν ασκεις την παραμικρη πίεση για να παρεις ΕΣΤΩ μια ουσιαστική κυρωση που θα πονεσει τους απέναντι, τη στιγη που οι Τουρκοι αλωνίζουν και πετυχαίνουν Διπλωματικά "γκολ" εξασφαλίζοντας μηδενικές επιπτωσεις για τις ενεργειες τους-S-400,Καταρριψη Ρωσσικου Α/Φ,ανοιχτη ρηξη με τους Γαλλους, συνεχείς παραβιασεις του Ελληνικού FIR και των θαλασσων μας,Τουρκικο Υ/Β ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ εξω από την Ευβοια, κλπ κλπ
-Εχεις ολο τον Ελληνικό Στόλο ενα μηνα εξω ,με τα πληρώματα στα όριά τους,με το κοστος σε καυσιμα,ανταλλακτικά να εχεις ξεφυγει κι εσυ παρακαλάς το ΝΑΤΟ για ενεργειες,λες και δεν μπορείς εσυ να περιχαρακώσεις τα οριά σου ,αν και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ -Εβρος,F-16 στην Κυπρο,περιστατικό με το "ΛΗΜΝΟΣ" κλπ.
-Στο καπακι εχεις και τις ασσύμετρες απειλές στη Μορια πχ-μην μου πεις οτι δεν ηταν προβοκατσια ή σαμποταζ.

Ολα αυτα φιλε γα μενα αποδεικνυουν ατολμία,ενδοτικότητα και υποχωρητικότητα που δεν αρχισε επι Μητσοτακη βεβαια,αλλα συνεχίζετα στο ακεραιο μεχρι σημερα..
Το θεμα ειναι ως πότε όμως...Καποιος χειριστής θα πατησει το κουμπι,καποιος Καπετανιος θα κανει τη λαθος κίνηση και τοτε θα βρεθείς και απο κατω,εφοσον βεβαια απορρίπτεις το ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ..Θα περιμένω τεκμηριωμένες απαντησεις φιλε,το ξερεις ότι σε εκτιμώ εξ'ου και το υφος στα γραφόμενα μου προς εσενα..
:dunno:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
Trikavalos

ο ερντογαν και οι δικοι του μια χαρα παιζουν το παιχνιδι

εμεις συνεχεια κοτιαζουμε με δαυτους

ο τουρκικος στρατος εχει πολεμησει μεσα στην συρια

ο δικος μας στρατος πολεμαει "με ασκησεις φιλικων χωρων"

παντος το bulling που μας ειπαν οτι "θα μας κανουν μια χαψια" το "εχει ηδη λαβει το μυνημα η τωρινη κυβερνηση"
 

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.060
Like
1.768
Πόντοι
216
Παραδόξως η Navtex δεν ανανεώθηκε και το Reis βρίσκεται στην Αττάλεια. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά μαντεύω ότι οι Αμερκάνοι βάλαν το χεράκι τους και ο μογγόλος αποφάσισε ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν τον παίρνει να συνεχίσει έχοντας τους πάντες απέναντι ή έστω σχεδόν απέναντι. Όπως επίσης πιστεύω ότι το έργο δεν τελείωσε και θα έχει πολλές πράξεις ακόμα. Ο μογγόλος ξαποσταίνει, μετρά, ανασυντάσσεται, σχεδιάζει, και θα επανέλθει. Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες…
 

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Μηνύματα
4.785
Κριτικές
193
Like
25.269
Πόντοι
33.818
Παραδόξως η Navtex δεν ανανεώθηκε και το Reis βρίσκεται στην Αττάλεια. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά μαντεύω ότι οι Αμερκάνοι βάλαν το χεράκι τους και ο μογγόλος αποφάσισε ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν τον παίρνει να συνεχίσει έχοντας τους πάντες απέναντι ή έστω σχεδόν απέναντι. Όπως επίσης πιστεύω ότι το έργο δεν τελείωσε και θα έχει πολλές πράξεις ακόμα. Ο μογγόλος ξαποσταίνει, μετρά, ανασυντάσσεται, σχεδιάζει, και θα επανέλθει. Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες…

Μαζεύτηκαν για να αποφύγουν τις κυρώσεις. Μόλις περάσει η σύνοδος κορυφής θα ξαναβγεί.
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
6.477
Κριτικές
1
Like
6.164
Πόντοι
2.356
Πράγματι, πρόκειται για προσωρινή αναδίπλωση. Αυτή τη στιγμή όμως στο συγκεκριμένο σημείο, έχει επιγκεντρωθεί το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων παικτών.

Διαβάζω ότι η Ρωσία συγκεντρώνει πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου, μάλλον για χτυπήματα στη Συρία. Γάλλοι και Αμερικάνοι αντίστοιχα έχουν ή σκοπεύουν να μεταφέρουν μεγάλες μονάδες ναυτικού.

Στη Λιβύη υπάρχει προσέγγιση Χαφτάρ και Σάραντζ με μεγάλο ερωτηματικό τι θα γίνει το παράνομο τουρκο-λιβυκό σύμφωνο και τέλος, το Ισραήλ δείχνει να μπαίνει σφήνα στα Βαλκάνια (μεταφορά της πρεσβείας της Σερβίας στα Ιεροσόλυμα / αναγνώριση του Ισραήλ από το Κόσοβο).

Δεν τον βλέπω καλά τον Πόντιο. :S
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.464
Κριτικές
2
Like
5.745
Πόντοι
2.356
Νομίζω δεν χρειάζεται να έχεις κάποιου είδους "υψηλή νοημοσύνη" για να καταλάβεις πως ή σήμερα ή αύριο ο Ερντογάν θα ανακοινώσει πως απέδωσαν οι έρευνες του ερευνητικού και πως "συντομα" θα αρχίσουν οι γεωτρήσεις... Ουσιαστικά στο εσωτερικό ακροατήριο θα μιλήσει - καθώς τίποτα από αυτά δεν θα γίνει.
 

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4.278
Like
3.536
Πόντοι
1.706
Νομίζω δεν χρειάζεται να έχεις κάποιου είδους "υψηλή νοημοσύνη" για να καταλάβεις πως ή σήμερα ή αύριο ο Ερντογάν θα ανακοινώσει πως απέδωσαν οι έρευνες του ερευνητικού και πως "συντομα" θα αρχίσουν οι γεωτρήσεις... Ουσιαστικά στο εσωτερικό ακροατήριο θα μιλήσει - καθώς τίποτα από αυτά δεν θα γίνει.
Όπως και με αυτά που βρήκε στην βόρεια πλευρά του.
Και τα ανακοίνωσε για δεύτερη φορά και όλοι έπιαναν τα αρχίδια τους για δεύτερη φορά.........
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Δύο διευκρινιστικές λεπτομέρειες. Reis σημαίνει καπετάνιος, αρχιπλοίαρχος. Για αυτό το κολλάνε στα σκάφη με ονόματα ιστορικών τους μεγαλοκαραβόσκυλων. Επίσης ο Σάρατζ είναι από ελίτ οικογένεια μπάσταρδης Αφρικανοτουρκικής καταγωγής.
 

SexyBeast

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Μηνύματα
245
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Παραδόξως η Navtex δεν ανανεώθηκε και το Reis βρίσκεται στην Αττάλεια. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά μαντεύω ότι οι Αμερκάνοι βάλαν το χεράκι τους και ο μογγόλος αποφάσισε ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν τον παίρνει να συνεχίσει έχοντας τους πάντες απέναντι ή έστω σχεδόν απέναντι. Όπως επίσης πιστεύω ότι το έργο δεν τελείωσε και θα έχει πολλές πράξεις ακόμα. Ο μογγόλος ξαποσταίνει, μετρά, ανασυντάσσεται, σχεδιάζει, και θα επανέλθει. Ελπίζω να έχουν γνώση οι φύλακες…

Μαζεύτηκαν για να αποφύγουν τις κυρώσεις. Μόλις περάσει η σύνοδος κορυφής θα ξαναβγεί.

Κλασικοί Τούρκοι. Πάμε για δεύτερο ημίχρονο.
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.434
Κριτικές
3
Like
3.382
Πόντοι
786
Οι κυρώσεις οι ίδιες κλάιν επιπέδου δείχνουν αλλά ακούγοντας οτιδήποτε οικονομικά αρνητικό από Ευρώπη οι αγορές πιθανότατα θα την πέσουν στην λίρα. Και δεν έχει συναλλαγματικά αποθεματικά να την στηρίξει. Θα λιώσουν μέχρι και τις βέρες τους.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom