Νέα

Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μη λες τέτοια γιατί θα σου πούνε ότι η φοβερή μας διπλωματία έχει αποκόψει τον Τούρκο διπλωματικά και παράλληλα τον αποδυναμώνει ασκώντας του ασφυκτική πίεση στρέφοντας όλη την Αν. Μεσόγειο εναντίον του.

Αυτές τις ανωμαλίες δεν τις αντέχω. Αφήνω το ποστ εδώ γιατί σε 2-3 μέρες θα την πούνε τη συγκεκριμένη μαλακία, οπότε λέω να κάνω μια παράθεση τότε.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
Είναι ο κλέφτης στην αυλή μας πάνοπλος, ψάχνει να δει πως και τι θα αρπάξει αλλά επειδή είναι ακόμα στην αυλή και όχι στο σαλόνι μας και επίσης δεν μας έχει αρπάξει ακόμα κάτι αλλά το απλώνει το χεράκι του, εμείς δεν του ρίχνουμε.Ο άλλος από πάνω λέει ότι οι τούρκοι τρώνε σφαλιάρες. Ρε μάγκες έλεος, ειλικρινά παρακαλώ μην γράφετε τέτοιες μαλακίες, μιλάτε για διεθνές δίκαιο στο σκύλο; Ξέρει που είναι τα χωρικά του ύδατα; Όλα δικά του τα θέλει.Αφού σκύλος είναι δεν τα καταλαβαίνει αυτά απλά κάνει ότι θέλει.Ούτε διάλογο ξέρει να κάνει, ούτε ήρθε για να συζητήσει γαμώ την πουτάνα μου ρίξτε μια σφαίρα στο αέρα έτσι να πούμε ότι υπάρχουμε,, μην μας ξεφτιλίζετε άλλο πρώτα οικονομικά - κοινωνικά και τώρα εθνικά.Ας το κλείσουμε το μαγαζί δεν τραβάει.
Για άλλη μια φορά παρουσιάζεται το ΙΔΙΟ πρόβλημα.
Παίζουμε με τις λέξεις, όλοι μας.
Διότι, δεν μιλάμε για εκμετάλλευση εντός των χωρικών υδάτων αλλά πολυυυυυυυυυυυυυυύ μακριά από αυτά. Και μπλέκονται στο παίγνιον και οι έννοιες της υφαλοκρηπίδας, ΑΟΖ κλπ κλπ.
Όπου εκεί, δεν έχεις δικαίωμα να τα αγγίξεις αν δεν έχεις κάνει πρώτα συμφωνία με τους υπόλοιπους που συνορεύεις.
Ενώ λοιπόν έχεις δίκιο (και εγω τα ίδια γράφω :grin:,)
α)τον θεωρείς σκύλο
β)αναγνωρίζεις ότι τα θέλει όλα δικά του .
θέλεις να αντιδράσεις, ακριβώς ΟΠΩΣ επιζητά ο σκύλος, βιαστικά.
Όποιος ρίξει την πρώτη σφαίρα, πύραυλο, τορπίλη...........ΕΧΑΣΕ.

,

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.368
Πόντοι
2.356
Είναι ο κλέφτης στην αυλή μας πάνοπλος, ψάχνει να δει πως και τι θα αρπάξει αλλά επειδή είναι ακόμα στην αυλή και όχι στο σαλόνι μας και επίσης δεν μας έχει αρπάξει ακόμα κάτι αλλά το απλώνει το χεράκι του, εμείς δεν του ρίχνουμε.Ο άλλος από πάνω λέει ότι οι τούρκοι τρώνε σφαλιάρες. Ρε μάγκες έλεος, ειλικρινά παρακαλώ μην γράφετε τέτοιες μαλακίες, μιλάτε για διεθνές δίκαιο στο σκύλο; Ξέρει που είναι τα χωρικά του ύδατα; Όλα δικά του τα θέλει.Αφού σκύλος είναι δεν τα καταλαβαίνει αυτά απλά κάνει ότι θέλει.Ούτε διάλογο ξέρει να κάνει, ούτε ήρθε για να συζητήσει γαμώ την πουτάνα μου ρίξτε μια σφαίρα στο αέρα έτσι να πούμε ότι υπάρχουμε,, μην μας ξεφτιλίζετε άλλο πρώτα οικονομικά - κοινωνικά και τώρα εθνικά.Ας το κλείσουμε το μαγαζί δεν τραβάει.
Διότι, δεν μιλάμε για εκμετάλλευση εντός των χωρικών υδάτων αλλά πολυυυυυυυυυυυυυυύ μακριά από αυτά. Και μπλέκονται στο παίγνιον και οι έννοιες της υφαλοκρηπίδας, ΑΟΖ κλπ κλπ.
Όπου εκεί, δεν έχεις δικαίωμα να τα αγγίξεις αν δεν έχεις κάνει πρώτα συμφωνία με τους υπόλοιπους που συνορεύεις.
α)τον θεωρείς σκύλο
Όποιος ρίξει την πρώτη σφαίρα, πύραυλο, τορπίλη...........ΕΧΑΣΕ.,

Ό,τι πιο σωστό...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.783
Πόντοι
496
Σαν να σου γαμαει ο γείτονας τη γυναίκα και εσύ να τον προειδοποιεις "ηχηρά" να μην χύσει μεσα
μάλλον σαν να σου την έχει ξεσκίσει από το μουνι και εσύ τον απειλείς κάθε 15 λεπτά να μην την πάρει και από την υφαλοκωλοκρηπίδα

Θα βάλουν, λέει, CD με χέβι μέταλ στις φρεγάτες για να μπερδέψουν το
Σεισμογραφικο:headbaning1::headbaning1:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Εχουμε πόλεμο με τον τούρκο, απλά δεν έχει πέσει ακόμα η πιστολιά. Ο πόλεμος γίνεται σε επίπεδο δημιουργίας τετελεσμένων (χάνουμε), αμφισβητήσεων (χάνουμε), και προπαγάνδας (χάνουμε τραγικά). Πάμε δηλαδή σε μια θέση όπου ακόμα και αν αργότερα αντιδράσουμε με πιστολιά, λόγω των τετελεσμένων και των εντυπώσεων που έχουν δημιουργηθεί εναντίον μας, δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Εχουμε χάσει την προπαγάνδα, χάσαμε τον πόλεμο.

Αυτά τα περι θορύβου είναι τόσο γελοία όσο γελοίοι είναι και οι πηθικοι που τα λένε.

Η Γαλλία λάμπει δια της απουσίας της στο τελευταίο επεισόδιο, δεν έχει κανένα λόγο να στηρίξει μια χώρα καραγκιόζηδων, γελοίων και αναξιόπιστων. Η αρχηγός των ναζί μια χαρά στηρίζει τα τουρκικά συμφέροντα. Και για όποιον έλεγε οτι οι φρεγάτες ήταν "ακριβές", ο τουρκο έχει αγοράσει στήριξη απο τους ναζί ΚΑΙ μέσω αγοράς οπλικών συστημάτων. Ο τραμπ έχει ήδη εξαγοραστεί απο το μόγγο.

Η Ελλάδα απαντά στον τραμπουκισμό με μη-αντίδραση, δηλαδή με δειλία. Αν είναι έτσι ας το δώσουμε το ρημάδι σε άλλο διαχειριστή.

Δεν ξέρω αν θα χάσει όποιος ρίξει πρώτος την πιστολιά, αλλά σίγουρα έχουμε ήδη χάσει και γελοιοποιηθεί διεθνώς.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
πω ρε φιλε ... ψυχραιμια 0

ο Τουρκος κανει επιδειξη σημαιας ... σιγα τ'αυγα. Δε την κανει εριμην υμων, εκει ημαστε. Τι τετελεσμενα και αρλουμπες ... με την πλατη στον τοιχο ειναι, αν επικυρωθει το Ελληνο-Αιγυπτιακο μετα ο Τουρκος η πρεπει να παει Χαγη (που δε παει με καμια Παναγια γιατι μετα θα χει αποφαση που λεει ουψ τα νησια εχουν υφαλοκρηπιδα) η ... πρεπει να κρατησει την ανασα του μεχρι να γινει μωβ

Ανατολικα του 28ου Μεσημβρινου, ξαναματαλεω, η θα συμφωνησουν Ελλαδα-Αιγυπτος-Κυπρος και θα τρεχει ο Τουρκος παλι Χαγη, η θα γινει μπλαβι περιμενωνοντας να ξανααναλαβουν οι αδερφοι μουσουλμανοι να υπογραψουν μαζι του. Εν τω μεταξυ, αστειοτητες, θα υπογραψει λεει ΑΟΖ τουρκοκυπριων-ισραηλ. Γελανε κι οι ζαργανες στον Ειρηνικο με τις απιθανες μαλακιες "στρατηγικης" ερντογαν

Με μια τζιφρα εχασε τη μιση γαλαζια πατριδα του στη Μεσογειο και τα γιδια τα ντοπια ακομα πανικοβαλονται και προσπαθουν να πουλησουν ρητορικη υποχωρησεων και τετελεσμενων ...

Αν ειχε αρχιδια ο Ερντο θα στελνε τα καραβακια του εντος οριοθετημενης Ελληνικης υφαλοκρηπιδας, εκει που υπογραψαμε πλεον με Αιγυπτο. Δεν εχει και καλα "δικαιωματα" εκει που πηγαζουν απο το Τουρκολιβυκο? Οχι 200 μετρα πιο περα. 200 μετρα πιο περα ειναι τζαμπα μαγκιες, βγηκε ο στολος να φαει σανο ο μπουνταλας ο τουρκος ψηφοφορος. Στυλ Χατζηχρηστος, κρατατε με μη τον βαρεσω ... κι εδω οοολα τα γιδια τρεχουν νάλλαξουν πανες.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
α)τον θεωρείς σκύλο
Όποιος ρίξει την πρώτη σφαίρα, πύραυλο, τορπίλη...........ΕΧΑΣΕ.,
Ό,τι πιο σωστό...
Όχι γιατί είναι ημιτελές.
Ούτε καν η αρχή δεν είναι μιας και είναι τόσο μπερδεμένη και περίπλοκη η κατάσταση.
Ψυχραιμία χρειάζεται, απλή κοινή λογική (και ψυχρή), αποβολή των κόμπλεξ και υπομονή.
Δεν γράφω να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά όχι και να μας παρασύρουν τα γαβγίσματα των σκύλων.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Tίποτα απολύτως δεν πρόκειται να γίνει. Και το έχουμε ξαναγράψει εδώ. Δεν υπάρχει Έλληνας πολιτικός που να έχει τα μοιραλέικα να αντιταχθεί στην Άγκυρα. Πάντα θα βρίσκεται μια ωραία αιτία για να δικαιολογεί την υποχώρηση. Μία το Αιγαίο δεν έχει θαλάσια σύνορα, μία το Ορούτς το παρέσυρε ο αέρας, μία τα καλώδια δε μπορούν να δουλέψουν από τη φασαρία. Αν μη τι άλλο έχει μεγάλη και δημιουργική φαντασία η πολιτική ελίτ των Αθηνών. Mea Culpa, Ελσίνκι, Μαδρίτη, Ίμια, εγκατάλειψη ΕΑΔ, συνεχόμενοι κρίκοι. Ο Μητσοτάκης δυστυχώς σήκωσε ψηλά τη σημαία και τράβηξε πολλές κόκκινες γραμμές και τώρα ψάχνει πώς θα τις κάνει ρόζ, όπως και οι προκάτοχοί του για να μην είμαστε άδικοι μαζί του.
Και στο μεσοδιάστημα όποιον ανησυχεί για τη συνεχόμενη συρρίκνωση του ελληνισμού και του ελλαδικού χώρου, θα τον εγκαλεί σαν λαϊκιστή του καναπέ κάποιος μυαλοπώλης σαν τον Alex, που υπερασπίζεται με πάθος μια συμφωνία που δε μπήκε καν στο κόπο να διαβάσει τις δυο σελίδες της για να δει τι στην ευχή προβλέπει ή που "εντυπωσιάστηκε" από την υπογραφή της Αιγύπτου όταν ακόμα και βουλευτής της ΝΔ αρθογραφεί εδώ και πέντε χρόνια για την πρόθεση της Αιγύπτου να δεχθεί τμηματική οριοθέτηση και δεν απαντά σε μια απλή απορία, παρόλο που ο ίδιος θέτει πολλές προς απάντηση, το γιατί η Άγκυρα δεν πάει στη Χάγη που θα της δώσει πολύ περισσότερα από όσα μπορεί ποτέ να δεχθεί μια ελληνική κυβέρνηση σε μια διμερή συμφωνία χωρίς να πέσει.
Ο Μαργαρίτης είναι πολιτευτής του ΚΚΕ και δεκτό πως πρέπει να φιλτράρουμε τα όσο λέει και ας είναι πιθανώς σωστά.
Ο Συρίγος όμως, νομικός, αναπληρωτής καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και της Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ, ΤΩΡΑ, και η απόψή του είναι δεδομένη και κατατίθεται καθημερινά έστω και κάπως στρογγυλεμένη τώρα. Έχω γράψει πάμπολλες φορές πόσο τον εκτιμώ και πόσο θα ήθελα να τον δω σε θέση ΣΕΑ αντί των δύο απίθανων που βρίσκονται δίπλα στον Πρωθυπουργό τώρα.
Τα όσα δήλωσε στη ναυαρχίδα του αστικού τύπου είναι ξεκάθαρα.
"....Εκτιμάται ότι η Αίγυπτος θα προτιμούσε να υπογράψει με την Ελλάδα μερική οριοθέτηση μέχρι και την Κρήτη και να άφηνε εκτός την υπόλοιπη περιοχή έως το τριεθνές.
Η αποδοχή μιας τέτοιας προτάσεως θα ήταν λανθασμένη.
Θα δημιουργούσε την εύλογη εντύπωση ότι η Ελλάδα έχει παραιτηθεί των δικαιωμάτων της στην υπόλοιπη περιοχή
....."

Έχω φάει τη ζωή μου στη ΝΔ. ΜΑΚΙ, ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ, έχω τρέξει σε δύσκολες περιοχές και σε δύσκολα χρόνια, έχω κάνει πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος και κάποια για τα οποία όχι και τόσο, έμεινα όταν πολλοί εγκατέλειπαν το καράβι για να τους βλέπω κάθε φορά να επανέρχονται ενόψει εξουσίας, ξεκίνησα να σχοληθώ με τα συνδικαλιστικά του επαγγελματικού μου χώρου αλλά έκοψα λάσπη όταν είδα τι κομματικές γλίτσες είχα να συγχρωτιστώ και παρά τις οχλήσεις παρέμεινα απλό ενεργό μέλος του κόμματος. Κοιτάω πρωτίστως τη δουλειά μου και στηρίζω το κόμμα αυτό γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση, ειδικά τώρα, παρόλο που έχει απομακρυνθεί εντελώς από τις αρχές του. Και είμαι και άνετος γιατί κανείς δεν έχει να μου προσάψει κομματικά οφέλη, οπότε μπορώ να καυτηριάζω τα στραβά και να επευφημώ τα σωστά.
Αν ένα πράγμα με απωθούσε τόσα χρόνια ενασχόλησης με την πολιτική, αυτό ήταν τα κομματικά φερέφωνα. Εχω δει πάρα πολλά. Κάποια διακριτικά κάποια εντελώς προκλητικά.
Έχει κι εδώ μπόλικα όλων των αποχρώσεων.

Α! Και όσους θεωρούν μαξιμαλιστές αυτούς που επιμένουν να μη δέχονται την "τεράστια" ακτογραμμή της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα "δικαιώματα" που πηγάζουν εξ αυτής να τους ενημερώσουμε ότι την 9η ακτογραμμή στον κόσμο σε μέγεθος την έχει η Ελλάδα. Που κι αυτή βρίσκεται εξολοκλήρου στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία βρίσκεται πολλές θέσεις παρακάτω.
Ας θέσουμε μια απορία ακόμα. Γιατί οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις δεν το αναφέρουν καν ως εξουδετερωτικό της τουρκικής προπαγάνδας;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
Έπεσε ξεχέσιμο ή μου φάνηκε??:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Χαράς στο κουράγιο σου ρε στοκαδούρα για το σεντόνι :rockon:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
πω ρε φιλε ... ψυχραιμια 0ο Τουρκος κανει επιδειξη σημαιας ... σιγα τ'αυγα. Δε την κανει εριμην υμων, εκει ημαστε. Τι τετελεσμενα και αρλουμπες ... με την πλατη στον τοιχο ειναι, αν επικυρωθει το Ελληνο-Αιγυπτιακο μετα ο Τουρκος η πρεπει να παει Χαγη (που δε παει με καμια Παναγια γιατι μετα θα χει αποφαση που λεει ουψ τα νησια εχουν υφαλοκρηπιδα) η ... πρεπει να κρατησει την ανασα του μεχρι να γινει μωβΑνατολικα του 28ου Μεσημβρινου, ξαναματαλεω, η θα συμφωνησουν Ελλαδα-Αιγυπτος-Κυπρος και θα τρεχει ο Τουρκος παλι Χαγη, η θα γινει μπλαβι περιμενωνοντας να ξανααναλαβουν οι αδερφοι μουσουλμανοι να υπογραψουν μαζι του. Εν τω μεταξυ, αστειοτητες, θα υπογραψει λεει ΑΟΖ τουρκοκυπριων-ισραηλ. Γελανε κι οι ζαργανες στον Ειρηνικο με τις απιθανες μαλακιες "στρατηγικης" ερντογανΜε μια τζιφρα εχασε τη μιση γαλαζια πατριδα του στη Μεσογειο και τα γιδια τα ντοπια ακομα πανικοβαλονται και προσπαθουν να πουλησουν ρητορικη υποχωρησεων και τετελεσμενων ...Αν ειχε αρχιδια ο Ερντο θα στελνε τα καραβακια του εντος οριοθετημενης Ελληνικης υφαλοκρηπιδας, εκει που υπογραψαμε πλεον με Αιγυπτο. Δεν εχει και καλα "δικαιωματα" εκει που πηγαζουν απο το Τουρκολιβυκο? Οχι 200 μετρα πιο περα. 200 μετρα πιο περα ειναι τζαμπα μαγκιες, βγηκε ο στολος να φαει σανο ο μπουνταλας ο τουρκος ψηφοφορος. Στυλ Χατζηχρηστος, κρατατε με μη τον βαρεσω ... κι εδω οοολα τα γιδια τρεχουν νάλλαξουν πανες.

Είσαι πολύ πιο ψύχραιμος απο μένα. Μακάρι να έχεις δίκιο.

Πάντως βλέπω οτι οι Γάλλοι απέχουν (ενώ πριν μας στήριζαν), ενώ οι ναζί στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον τούρκο. ΕΕ/ νατο είναι φιλότουρκες ενότητες.

Όλα όσα ξέραμε, δεν ισχύουν πλεον. Ελπίζω να υπάρχει στους Ελληνες υπαλλήλους η διορατικότητα να χαράξουν στρατηγικές χωρίς ταμπού και χωρίς ξεπερασμένα δόγματα τύπου "δε διεκδικούμε τίποτα".

Τα πάντα έχουν αλλάξει και οτι είναι καιρός να ξαναδούμε όλες τις συμμαχίες και τα "πιστεύω" μας, μιας και τίποτα πλεον απο αυτά δε βγήκε. Ο μόνος που βγήκε ήταν η Γαλλία, την οποία προδώσαμε λόγω των ναζι. Οι δε ναζί πρέπει να αντιμετωπίζονται πλεον ως εχθροί της χώρας. Δεν ξέρω αν ήταν η Σλοβακία στην προεδρία της ΕΕ αυτή την περίοδο πως θα είχε εξελιχτεί με το μόγγο. Ή δεν ξέρω αν η προεδρία των ναζι στην ΕΕ και με βάση οτι η αρχηγός των ναζί μερκελ είναι άνθρωπος του ερντο, είναι για τους τουρκους και τους ναζι η ευκαιρία να μας εκβιάσουν και να μας σύρουν σε διάλογο επι θεμάτων που δεν επιθυμούμε.

Απο όσα κατάλαβα, οι ναζί δεν είχαν ιδέα για το σύμφωνο Ελλάδας-Αιγύπτου. Και αυτή ήταν μια πολύ σωστή κίνηση της κυβέρνησης, δείχνει οτι έχουν καταλάβει το ρόλο των ναζί

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ο ελ . στρατός είναι ότι και υπόληψη δημόσια διοίκηση , θέλετε να πάμε σε πόλεμο με τους Τούρκους που πολεμάνε συνέχεια ασταμάτητα χρόνια τώρα ?

Δεν υπάρχουν προδότες πολιτικοί (δεν είμαι ψηφοφόρος ΝΔ) απλά ξέρουν όλα αυτά που δεν μπορούν να πουν δυνατά για να έχουμε και εμείς την εικόνα που έχουν αυτοί.

Θεωρώ το θερμό επεισόδιο σίγουρο αλλά φυσικά να μην ρίξουμε εμείς την πρώτη πιστολιά ....αν είναι να την ρίξουμε θα πρέπει να μην είναι σε θέση να απαντήσει ο Τούρκος μετά.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
πω ρε φιλε ... ψυχραιμια 0ο Τουρκος κανει επιδειξη σημαιας ... σιγα τ'αυγα. Δε την κανει εριμην υμων, εκει ημαστε. Τι τετελεσμενα και αρλουμπες ... με την πλατη στον τοιχο ειναι, αν επικυρωθει το Ελληνο-Αιγυπτιακο μετα ο Τουρκος η πρεπει να παει Χαγη (που δε παει με καμια Παναγια γιατι μετα θα χει αποφαση που λεει ουψ τα νησια εχουν υφαλοκρηπιδα) η ... πρεπει να κρατησει την ανασα του μεχρι να γινει μωβΑνατολικα του 28ου Μεσημβρινου, ξαναματαλεω, η θα συμφωνησουν Ελλαδα-Αιγυπτος-Κυπρος και θα τρεχει ο Τουρκος παλι Χαγη, η θα γινει μπλαβι περιμενωνοντας να ξανααναλαβουν οι αδερφοι μουσουλμανοι να υπογραψουν μαζι του. Εν τω μεταξυ, αστειοτητες, θα υπογραψει λεει ΑΟΖ τουρκοκυπριων-ισραηλ. Γελανε κι οι ζαργανες στον Ειρηνικο με τις απιθανες μαλακιες "στρατηγικης" ερντογανΜε μια τζιφρα εχασε τη μιση γαλαζια πατριδα του στη Μεσογειο και τα γιδια τα ντοπια ακομα πανικοβαλονται και προσπαθουν να πουλησουν ρητορικη υποχωρησεων και τετελεσμενων ...Αν ειχε αρχιδια ο Ερντο θα στελνε τα καραβακια του εντος οριοθετημενης Ελληνικης υφαλοκρηπιδας, εκει που υπογραψαμε πλεον με Αιγυπτο. Δεν εχει και καλα "δικαιωματα" εκει που πηγαζουν απο το Τουρκολιβυκο? Οχι 200 μετρα πιο περα. 200 μετρα πιο περα ειναι τζαμπα μαγκιες, βγηκε ο στολος να φαει σανο ο μπουνταλας ο τουρκος ψηφοφορος. Στυλ Χατζηχρηστος, κρατατε με μη τον βαρεσω ... κι εδω οοολα τα γιδια τρεχουν νάλλαξουν πανες.
Είσαι πολύ πιο ψύχραιμος απο μένα. Μακάρι να έχεις δίκιο.Πάντως βλέπω οτι οι Γάλλοι απέχουν (ενώ πριν μας στήριζαν), ενώ οι ναζί στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον τούρκο. ΕΕ/ νατο είναι φιλότουρκες ενότητες.Όλα όσα ξέραμε, δεν ισχύουν πλεον. Ελπίζω να υπάρχει στους Ελληνες υπαλλήλους η διορατικότητα να χαράξουν στρατηγικές χωρίς ταμπού και χωρίς ξεπερασμένα δόγματα τύπου "δε διεκδικούμε τίποτα".Τα πάντα έχουν αλλάξει και οτι είναι καιρός να ξαναδούμε όλες τις συμμαχίες και τα "πιστεύω" μας, μιας και τίποτα πλεον απο αυτά δε βγήκε. Ο μόνος που βγήκε ήταν η Γαλλία, την οποία προδώσαμε λόγω των ναζι. Οι δε ναζί πρέπει να αντιμετωπίζονται πλεον ως εχθροί της χώρας. Δεν ξέρω αν ήταν η Σλοβακία στην προεδρία της ΕΕ αυτή την περίοδο πως θα είχε εξελιχτεί με το μόγγο. Ή δεν ξέρω αν η προεδρία των ναζι στην ΕΕ και με βάση οτι η αρχηγός των ναζί μερκελ είναι άνθρωπος του ερντο, είναι για τους τουρκους και τους ναζι η ευκαιρία να μας εκβιάσουν και να μας σύρουν σε διάλογο επι θεμάτων που δεν επιθυμούμε.Απο όσα κατάλαβα, οι ναζί δεν είχαν ιδέα για το σύμφωνο Ελλάδας-Αιγύπτου. Και αυτή ήταν μια πολύ σωστή κίνηση της κυβέρνησης, δείχνει οτι έχουν καταλάβει το ρόλο των ναζί

δες τα πραγματα ορθολογικα, οχι συναισθηματικα.

οι τουρκοι εχουν στειλει το ρεις παρεα με 5 κορβετες για πεταμα σε διεθνη υδατα. Και βγαλανε ντουντουκα και λενε εντω ντικο μου γαβ γαβ. ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΑΣ. Ο Αμερικανος σου ειπε οτι χρειαζεται να γνωριζεις, "Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν βαθιά για τα δηλωμένα σχέδια της Τουρκίας για έρευνες φυσικών πόρων σε περιοχές στις οποίες η Ελλάδα και η Κύπρος διεκδικούν δικαιοδοσία στην Ανατολική Μεσόγειο.". Τα συνορα θα οριστουν με συμφωνιες, στην περιοχη υπαρχουν 4 χωρες, Ελλαδα, Κυπρος, Αιγυπτος, Τουρκια. Κλειδι ειναι η Αιγυπτος. Αστον να κανει τη μαμακια στη Συρτη και θα του φτασει η ΑΟΖ στα 6 μιλια απο την Ατταλεια.

Στελνεις πολεμικα να μην μπορει να πει "πηγα και δεν ηρθε κανεις να μου πει οχι" και τον γραφεις στ'αρχιδια σου. Σου ξαναλεω. Αν ειχε αρχιδια και ηθελε νταβατζιλικια στην οριοθετημενη υφαλοκρηπιδα θα πηγαινε να σου επιβληθει, οχι λιγο πιο κει να κανει τον νταη εκ του ασφαλους. Αυτες οι μαλακιες, βουλιαξτε το, και αμολυστε υποβρυχια και τα Π3 του Καμμενου και κλαψ χανεται ο Ελληνισμος κλπ ειναι ηλιθιοτητες

ΥΓ καμια Γαλλια δε προδωσαμε, απλα περασαμε το μηνυμα οτι θελουμε καλυτερη οικονομικη προσφορα. 500 μυρια το χρονο ΔΕΝ υπαρχουν για 2 καραβια. Και οι Γαλλοι ετοιμαζουν καλυτερη προσφορα.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
..........Α! Και σε όσους θεωρούν μαξιμαλιστές αυτούς που επιμένουν να μη δέχονται την "τεράστια" ακτογραμμή της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα "δικαιώματα" που πηγάζουν εξ αυτής να τους ενημερώσουμε ότι την 9η ακτογραμμή στον κόσμο σε μέγεθος την έχει η Ελλάδα. Που κι αυτή βρίσκεται εξολοκλήρου στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία βρίσκεται πολλές θέσεις παρακάτω.
Ας θέσουμε μια απορία ακόμα. Γιατί οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις δεν το αναφέρουν καν ως εξουδετερωτικό της τουρκικής προπαγάνδας;
Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν κάποιον ΣΚΥΛΟ που ετσιθελικά δεν σου αναγνωρίζει κανένα δικαίωμα αλλά κυρίως θέλει τα πάντα όλα και άλλα τόσα.........ε να δεν κάθεσαι να μετράς με τον χάρακα.
Κοινώς, μην αφήνετε τον γαμημένο τον σκύλο να σας παρασύρει στο επίπεδο του.
Ότι κάνει τώρα ο μαλάκας ο γαβγαβ εναντίον του λειτουργεί, μακάρι να τον πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι σκύλοι και να τον δούμε σε κανένα δέντρο.
Θα πάρει πολλά χρόνια αυτή η ιστορία και η όποια λύση της δεν θα μας βρει μήτε απόλυτους νικητές, μήτε τελείως χαμένους.

Μιας και έχουμε το σωτήριον έτος 2020 θέλει κανείς να μας πει τι έγινε πριν από 100 χρονάκια??
Μεγάλη Ελλάδα το έλεγαν και υπήρξε ξεριζωμός στο τέλος της.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ΥΓ καμια Γαλλια δε προδωσαμε, απλα περασαμε το μηνυμα οτι θελουμε καλυτερη οικονομικη προσφορα. 500 μυρια το χρονο ΔΕΝ υπαρχουν για 2 καραβια. Και οι Γαλλοι ετοιμαζουν καλυτερη προσφορα.
οταν λες την ετοιμαζουν για ποτε θα την εχουν ετοιμη ?αφου εχουμε δωσει το μισο αιγαιο?τωρα οτι τα λεφτα δεν ηταν το προβλημα μαλλον δεν το καταλαβες
εν τω μεταξυ εκτος απο διαφορες αδερφες της νδ που βγαινουν απο το πρωι και σκουζουν οτι ολα καλα και δεν εγινε τιποτα ειδα και τον παχυσαρκο ραμπο Φαήλο που ηθελε να βομβαρδισουμε την Αλβανια τωρα να μιλαει ταχα για κολοκοτρωνηδες του πληκτρολογιου και αλλα τετοια αδερφιστικα ο σκληρος μπουχέσας :grin:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Tο ποστ αυτο ειναι απο το μελλον..
Αποκλιμακωση ην ανατολικη μεσσογειο μετα απο παρεμβαση του μακρον??της μερκελ??
δεν επιθυμουμε ενταση στην ανατολικη μεσσογειο αναφερει το ΥΠΕΞ...
προς συνεκμεταλευση των κοιτασματων....
αποχωρει ο τουρκικος στολος απο την περιοχη...Κανει αναστροφη το οruc reis...
Επιτυχια του μητσοτακ στο διπλωματικο στιβο,απωμονομενος ο ερντογαν
Το νατο καλεσε Ελλαδα και Τουρκια να αποκλιμακωσουν την ενταση στη περιοχη....
Επιθυμουμε διαλογο με την Ελληνικη πλευρα δηλωσε ο Τσαβουσογλου
Οι Ελληνες εβαλαν μυαλο και ειδαν με λογικη το θεμα δηλωσε ο εκπροσωπος του ερντογαν......διαλεκτε και παρτε τιτλο ρε κομαντος σιγουρα μεχρι παρασκευη τουλαχιστον 3 απ αυτα που ειπα θα ειναι τιτλος αρθρου....Εχω πληροφοριες απο τον ξαδερφο του κοσμα του αιτωλου που τα χε με την ξαδερφη της μανας του παισιου:( :( :( :(

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
..........Α! Και σε όσους θεωρούν μαξιμαλιστές αυτούς που επιμένουν να μη δέχονται την "τεράστια" ακτογραμμή της Άγκυρας στην Ανατολική Μεσόγειο και τα "δικαιώματα" που πηγάζουν εξ αυτής να τους ενημερώσουμε ότι την 9η ακτογραμμή στον κόσμο σε μέγεθος την έχει η Ελλάδα. Που κι αυτή βρίσκεται εξολοκλήρου στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Τουρκία βρίσκεται πολλές θέσεις παρακάτω.
Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έναν κάποιον ΣΚΥΛΟ που ετσιθελικά δεν σου αναγνωρίζει κανένα δικαίωμα αλλά κυρίως θέλει τα πάντα όλα και άλλα τόσα.........ε να δεν κάθεσαι να μετράς με τον χάρακα.
Ότι κάνει τώρα ο μαλάκας ο γαβγαβ εναντίον του λειτουργεί, μακάρι να τον πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι σκύλοι και να τον δούμε σε κανένα δέντρο.
Θα πάρει πολλά χρόνια αυτή η ιστορία και η όποια λύση της δεν θα μας βρει μήτε απόλυτους νικητές, μήτε τελείως χαμένους.Μιας και έχουμε το σωτήριον έτος 2020 θέλει κανείς να μας πει τι έγινε πριν από 100 χρονάκια??
Εννοείται ότι δεν υπάρχουν απόλυτοι νικητές. Δε μπορεί να πάρεις τα πάντα όλα. Αυτό όμως διαφέρει από το να τα δίνεις προθυμα μόνος σου. Τα δικά σου. Και στο θέμα του χάρακα φροντίζεις με μια απλή δήλωση να δηλώσεις άπαξ και δια παντός ότι του γείτονα είναι για γέλια. Ειδικά όταν εσύ έχεις 15.147 χιλιόμετρα ακτογραμμής και ο γείτονας 7.200 χιλ. με μεγάλο τμήμα της στη Μαύρη θάλασσα.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
οταν λες την ετοιμαζουν για ποτε θα την εχουν ετοιμη ?αφου εχουμε δωσει το μισο αιγαιο?τωρα οτι τα λεφτα δεν ηταν το προβλημα μαλλον δεν το καταλαβες
εν τω μεταξυ εκτος απο διαφορες αδερφες της νδ που βγαινουν απο το πρωι και σκουζουν οτι ολα καλα και δεν εγινε τιποτα ειδα και τον παχυσαρκο ραμπο Φαήλο που ηθελε να βομβαρδισουμε την Αλβανια τωρα να μιλαει ταχα για κολοκοτρωνηδες του πληκτρολογιου και αλλα τετοια αδερφιστικα ο σκληρος μπουχέσας :grin:

Κάτι δεν πηγαίνει καλά με εμένα...συμφωνώ με το ποστ σου!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτό που πληρώνουμε απο χτες το βράδυ είναι η απροθυμία μας τα προηγούμενα χρόνια να πατήσουμε το κουμπί σε περιστατικά που έδωσαν αφορμή οι Τούρκοι και είχαμε το πάνω χέρι αλλά δεν το κάναμε! Καλύτερη περίοδος ήταν να καταρρίψουμε το πρώτο Τούρκικο αεροπλάνο που θα έμπαινε στο Ελληνικό FIR χωρίς σχέδια πτήσης(ακόμα καλύτερα αν έκανε υπερπτήση στον Ελληνικό εναέριο χώρο ακόμα και στα 10ν.μ. που έχουμε οριοθετήσει) μετά τον Οκτώβριο του 2015 όταν οι Τούρκοι είχαν καταρρίψει το Ρώσικο αεροσκάφος!
Με τέτοιο μήνυμα αποφασιστικότητας οι Τούρκοι θα περίμεναν το απρόβλεπτο από εμάς! Πλέον είμαστε προβλέψιμοι 100%...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.632
Πόντοι
1.706
Θα πάρει πολλά χρόνια αυτή η ιστορία και η όποια λύση της δεν θα μας βρει μήτε απόλυτους νικητές, μήτε τελείως χαμένους.Μιας και έχουμε το σωτήριον έτος 2020 θέλει κανείς να μας πει τι έγινε πριν από 100 χρονάκια??
Εννοείται ότι δεν υπάρχουν απόλυτοι νικητές. Δε μπορεί να πάρεις τα πάντα όλα. Αυτό όμως διαφέρει από το να τα δίνεις προθυμα μόνος σου. Τα δικά σου. Και στο θέμα του χάρακα φροντίζεις με μια απλή δήλωση να δηλώσεις άπαξ και δια παντός ότι του γείτονα είναι για γέλια. Ειδικά όταν εσύ έχεις 15.147 χιλιόμετρα ακτογραμμής και ο γείτονας 7.200 χιλ. με μεγάλο τμήμα της στη Μαύρη θάλασσα.
Αν αναφέρεσαι για την γραμμή με την Αίγυπτο δεν πιστεύω ότι δόθηκε πρόθυμα. Πιο πολύ γραμμάτιο από το παρελθόν θυμίζει. Εποχές Μούσλιζμ αδελφάτο και έτσι για την μη υπογραφή τότε της ΑΟΖ με την Σκυλία :grin::grin::grin: (όσο περνάει η ώρα χειροτερεύω)
Επιμένω για τον χάρακα, άντε να πα να γαμηθεί ο σκύλος :grin::grin::grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom