You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.227
- Πόντοι
- 3.656
με συμπληρωμα εοκ κ νατο το ιδιο συνδοκατο,ακα διοριστε μας να μην φωναζουμεΞεκίνα με το γκόου μπακ μανταμ μερκελΤέλος, δεν ξέρω αν το είπα αλλά θα ήθελα να πω εδω οτι γαμιέται η μέρκελ
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Φίλος μου άκουσε από άτομο που είναι χωμένο στο ναυτικό, ότι :
1) οι τούρκοι χάσανε ένα υποβρύχιο (δεν ξέρω αν ισχύει, μεταφέρω ότι μου είπε), κάνανε λέει κάτι μαλακίες με φώτα και ήχους και πάπαλα
2) και ότι έχει ξεπουληθεί ήδη το Καστελλόριζο
1) οι τούρκοι χάσανε ένα υποβρύχιο (δεν ξέρω αν ισχύει, μεταφέρω ότι μου είπε), κάνανε λέει κάτι μαλακίες με φώτα και ήχους και πάπαλα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ε, αμα το λεει ο φιλος σου απο το ατομο που ειναι χωμενο στο Ναυτικό...Φίλος μου άκουσε από άτομο που είναι χωμένο στο ναυτικό, ότι :
Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ασχετος ή οι συμβουλοί του Στρατιωτικοί ειναι τοσο στοκοι, ωστε να μην ξερουν ότι η περιοχή εκει ειναι απροσπέλαστη.
Και για εμας,αλλα πολύ περισσοτερο για εκείνους..
"Sitting Ducks" λεγεται στη στρατιωτική ορολογία η προσπαθεια επίθεσης σε μια αχανή πεδιάδα..
Οπότε,προπαγάνδα και παλι...
Σε περίπτωση που στείλει στον έβρο στρατό ή/και ορδές λαθρο θα του γυρίσει μπούμερναγκ, γιατί μπορεί εύκολα να κατηγορηθεί οτι εκβιάζει την ΕΕ ενόψει των μέτρων που θα ληφθούν. Ασε που θα ξεφτυλιστεί για ακόμα μια φορά. Συμφωνώ, δείχνει να είναι προπαγάνδα. Αλλά ας ήμαστε έτοιμοι δια παν, ο τύπος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Μακάρι να κάνει κίνηση εκεί.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
αν ειναι να γινει κατι εκει θα γινει, στην ξηρα,θαλασσα και αερα ο ερντο ποτε δεν ειχε σκοπο να εμπλακει σοβαρα,ουτε τους στρατηγους του ελεγχει εκει και ξερει οτι σε αυτα τα πεδια μια ξενη δυναμη οπως η γαλλια μπορει να τον ξεσκισει,οι κατσαπλιαδες στη γη ειναι η δυναμη του,με πολυ φτηνο κοστος ζωης,ανυπαρκτο ουσιαστικα,με αυτους κανει οτι κανει σε ολα τα μετωπα,συρια ,λιβυη και αλλου και στους γυφτοαζερους που ταχα θα εστελνε αεροπλανα να χτυπησουν τους ρωσοαρμενηδες που τους εχουν γαμησει εστειλε μια καραβια τζιχαντια και καθαρισε,ειτε ανεπισημοι ως τζιχαντιστες ειτε επισημα ως τζανταρμαδες στα γιουρουσια του στρατου ξηρας πονταρειΗ δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Γιατί να παει Έβρο Ναύαρχέ μου; Δε θα του ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσει ναυτικό αποκλεισμό σε κανένα Καστελλόριζο;Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ασχετος ή οι συμβουλοί του Στρατιωτικοί ειναι τοσο στοκοι, ωστε να μην ξερουν ότι η περιοχή εκει ειναι απροσπέλαστη.
"Sitting Ducks" λεγεται στη στρατιωτική ορολογία η προσπαθεια επίθεσης σε μια αχανή πεδιάδα..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αυτό λεω,προπαγανδίζει επανω...Γιατί να παει Έβρο Ναύαρχέ μου; Δε θα του ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσει ναυτικό αποκλεισμό σε κανένα Καστελλόριζο;Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Και για να γνωρίζετε,τα σχεδια αποτροπής των Τουρκων από πλευρας μας,ειναι ηδη σχεδιασμένα,επικαιροποιημενα το τελευταίο εξαμηνο και στοχευουν σε ταχεια και αμεση ανταποδοση σε καιρια σημεια του αντιπάλου.Περισσοτερα δε λεγονται για ευνόητους λόγους,αλλα αν κανει το λάθος και χτυπησει πρωτος,ετσι ωστε να ξυπνησουμε κι εμεις μην μας πουν και πολεμοχαρείς, τότε θα φαει χοντρη π@υτσα σε πολλα στρατηγικά σημεία,τα οποία περιέργως ειναι αφυλακτα...
αυτη την περιοδο η τουρκια δεν θα κανει καμμια στρατιωτικη κινηση γιατι ξερει οτι θα το φαει ασχημα απο τους ελληνες.
ομως υποπτευομαι οτι θα παει και θα στησει γεωτρυπανο σε καποια θαλασσια περιοχη που διεκδικει και εμεις θα πρεπει να επεμβουμε με στρατιωτικο τροπο πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω πολυ.
ομως υποπτευομαι οτι θα παει και θα στησει γεωτρυπανο σε καποια θαλασσια περιοχη που διεκδικει και εμεις θα πρεπει να επεμβουμε με στρατιωτικο τροπο πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω πολυ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Αυτό λεω,προπαγανδίζει επανω...Γιατί να παει Έβρο Ναύαρχέ μου; Δε θα του ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσει ναυτικό αποκλεισμό σε κανένα Καστελλόριζο;Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Και για να γνωρίζετε,τα σχεδια αποτροπής των Τουρκων από πλευρας μας,ειναι ηδη σχεδιασμένα,επικαιροποιημενα το τελευταίο εξαμηνο και στοχευουν σε ταχεια και αμεση ανταποδοση σε καιρια σημεια του αντιπάλου.Περισσοτερα δε λεγονται για ευνόητους λόγους,αλλα αν κανει το λάθος και χτυπησει πρωτος,ετσι ωστε να ξυπνησουμε κι εμεις μην μας πουν και πολεμοχαρείς, τότε θα φαει χοντρη π@υτσα σε πολλα στρατηγικά σημεία,τα οποία περιέργως ειναι αφυλακτα...
Εγω εχω κρατησει αυτο που εγραψες πριν κατι μερες, οτι "κατι συνεβη αλλά δεν ανακοινωθηκε απο κανεναν" και περιμενω καποια στιγμη να αποκαλυφθεί τι ηταν αυτο
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Λόκαραν οι Τούρκοι φρεγάτα μας στην περιοχή του Καστελλορίζου.Αυτό λεω,προπαγανδίζει επανω...Γιατί να παει Έβρο Ναύαρχέ μου; Δε θα του ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσει ναυτικό αποκλεισμό σε κανένα Καστελλόριζο;Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Εγω εχω κρατησει αυτο που εγραψες πριν κατι μερες, οτι "κατι συνεβη αλλά δεν ανακοινωθηκε απο κανεναν" και περιμενω καποια στιγμη να αποκαλυφθεί τι ηταν αυτο
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Στον Εβρο υπολογιζουν οτι θα ξασαλωσει ο Ερντογαν α λα Καθαρα Δευτερα, πολυ πιο οργανωμενα ομως, αν φαει κυρωσεις. Εκει θεωρει οτι "χτυπαει" Ευρωπη.Γενικα θεωρειται δεδομενο οτι αν φτασουμε 24 Σεπτεμβριου ετσι, οι κυρωσεις ειναι δεδομενο, και η ενταση ειναι δεδομενο οτι θα ανεβει 2 σκαλες. Και Εβρο και κατω.
Αυτο που δε σας λεει ο Ναυαρχος ειναι τι ειχαν μεσα τα C17. Καλα κανει και δε σα στο λεει, παντως ας πουμε οτι εχουν ληφθει προνοιες.
Αυτο που δε σας λεει ο Ναυαρχος ειναι τι ειχαν μεσα τα C17. Καλα κανει και δε σα στο λεει, παντως ας πουμε οτι εχουν ληφθει προνοιες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Οχι φιλε,χειρότερο ηταν και απόρησα με την ανοχή μας..Λόκαραν οι Τούρκοι φρεγάτα μας στην περιοχή του Καστελλορίζου.Αυτό λεω,προπαγανδίζει επανω...Γιατί να παει Έβρο Ναύαρχέ μου; Δε θα του ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσει ναυτικό αποκλεισμό σε κανένα Καστελλόριζο;Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Κι επειδή οι καλές κινήσεις πρεπει να επιβραβεύονται, μπράβο στον Αβραμόπουλο που υπέγραψε τη συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Η πρωτοβουλία για τις κατευθυνόμενες βόμβες προέκυψε υπό το φως των αεροπορικών βομβαρδισμών στην Λιβύη το 2011. Τότε διαπιστώθηκε ότι η χρήση κατευθυνομένων βομβών, κατανάλωσε ταχέως το σχετικό απόθεμα αεροποριών μικρών κρατών. Η ταχεία αναπλήρωση ήταν αδύνατη. Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εάν η Ελλάδα επί παραδείγματι εμπλεκόταν σε εχθροπραξίες με την Τουρκία, θα μπορεί ως “συνιδιοκτήτρια” να αναπληρώσει άμεσα το οπλοστάσιο της Πολεμικής Αεροπορίας σε σχετικά όπλα, παρακάπτοντας τον παράγοντα του χρόνου και του χρήματος, όσο και πιθανές πολιτικές επιβολής περιορισμών στις εξαγωγές από την κατασκευάστρια χώρα.
Η πρωτοβουλία για τις κατευθυνόμενες βόμβες προέκυψε υπό το φως των αεροπορικών βομβαρδισμών στην Λιβύη το 2011. Τότε διαπιστώθηκε ότι η χρήση κατευθυνομένων βομβών, κατανάλωσε ταχέως το σχετικό απόθεμα αεροποριών μικρών κρατών. Η ταχεία αναπλήρωση ήταν αδύνατη. Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εάν η Ελλάδα επί παραδείγματι εμπλεκόταν σε εχθροπραξίες με την Τουρκία, θα μπορεί ως “συνιδιοκτήτρια” να αναπληρώσει άμεσα το οπλοστάσιο της Πολεμικής Αεροπορίας σε σχετικά όπλα, παρακάπτοντας τον παράγοντα του χρόνου και του χρήματος, όσο και πιθανές πολιτικές επιβολής περιορισμών στις εξαγωγές από την κατασκευάστρια χώρα.
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Διαβάζω τους "ειδικούς" και ειλικρινά δηλαδή, πόσο μαλάκες είναι και πεσιμιστές?
Ξεχάστε τι γινόταν πριν το 2016, διότι με την Τουρκία σε τροχιά ένταξης στην Ε.Ε., δεν ασχολούμασταν. Στην τωρινή περίπτωση, δεν φταίει ο Σημίτης και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οι Έλληνες γενικά, νομίζαμε ότι είχε κλείσει το θέμα με την Τουρκική προκλητικότητα αφού θέλανε να μπούνε στην Ε.Ε.
Από το 2016 μέχρι και σήμερα, το λάθος ήταν ότι λόγω κρίσης, τα κονδύλια για τις Ε.Δ. μειώθηκαν.
Τώρα, εαν οι Τούρκοι προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τις πολεμικές μαλακίες, θα υπάρχει άμμεση ανταπόκριση. Δεν είμαστε Κούρδοι, θα φάνε πούτσα πριν δούνε κάποιο όφελος
Π
Ξεχάστε τι γινόταν πριν το 2016, διότι με την Τουρκία σε τροχιά ένταξης στην Ε.Ε., δεν ασχολούμασταν. Στην τωρινή περίπτωση, δεν φταίει ο Σημίτης και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οι Έλληνες γενικά, νομίζαμε ότι είχε κλείσει το θέμα με την Τουρκική προκλητικότητα αφού θέλανε να μπούνε στην Ε.Ε.
Από το 2016 μέχρι και σήμερα, το λάθος ήταν ότι λόγω κρίσης, τα κονδύλια για τις Ε.Δ. μειώθηκαν.
Τώρα, εαν οι Τούρκοι προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τις πολεμικές μαλακίες, θα υπάρχει άμμεση ανταπόκριση. Δεν είμαστε Κούρδοι, θα φάνε πούτσα πριν δούνε κάποιο όφελος
Π
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Από κείνο το καταραμένο βράδυ στα Ίμια δεν απορώ πια με τίποτα. Όλα τα θεωρώ αναμενόμενα πλέον.Οχι φιλε,χειρότερο ηταν και απόρησα με την ανοχή μας..Λόκαραν οι Τούρκοι φρεγάτα μας στην περιοχή του Καστελλορίζου.Αυτό λεω,προπαγανδίζει επανω...Γιατί να παει Έβρο Ναύαρχέ μου; Δε θα του ήταν πιο εύκολο να δοκιμάσει ναυτικό αποκλεισμό σε κανένα Καστελλόριζο;Η δηθεν κινητοποίηση των Τουρκων στον Εβρο,ειναι μια τεραστια μπαρούφα..
Σκέψου ότι για πρόεδρος του ψευδοκράτους είναι υποψήφιος, ένας από τους πολλούς, φονιάς του Ισαάκ. Και παρά το διεθνές ένταλμα της Ιντερπόλ η Κυπριακή κυβέρνηση αρνείται να ζητήσει την εκτέλεσή του. Φαντάσου τον αυτόν να εκλεγεί. Και να παρίσταται στις συνομιλίες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Λιγη υπομονη να βγει το ΦΕΚ της αποστρατείας μου και θα εχουμε να πούμε πολλά...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μπααα...Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ αυτα που εχουν συμβεί μετα τα Ιμια...Καταστασεις οι οποίες τραυματίζουν το κυρος μας και ευτελίζουν τις ΕΔ..βασικά καλό είναι να μην έχουμε να πούμε τίποτα...