Να δούμε το θα αποφασιστεί σήμερα στη βρυξέλα και αν θα παρθούν μέτρα για τον τούρκο. Η γερμανία είναι ξακάθαρα σε θέση προστάτη του μόγγο, και ως εκ τούτου μάλλον εκδρομή θα κάνει ο δένδια. Μακάρι να κάνω λάθος και να λέω παπαριές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν κάνει πίσω η Τουρκία λίγα 24ωρα μετά τον φονικό σεισμό: Νέα Navtex για το Oruc Reis κοντά στην Ρόδο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Υπήρξε ενημέρωση σε ανώτατο επίπεδο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και αποφασίστηκε να μην υπάρξει ένοπλη δράση παρά παρακολούθησή του και ετοιμότητα καταβύθισής του.
Γιατι ρε παιδια ;; Επρεπε να μπει στο λιμανιτου πειραια;;
Αν ειναι αλήθεια η ιστορία με το τουρκο-υποβρύχιο, τότε μιλάμε για ξεφτίλα. Εκτος αν ήταν πάλι σε "διεθνή ύδατα" και το εμποδίσαμε να προχωρήσει με τους ήχους απο τα καράβια που πηγαίνανε Κυκλάδες
Δεν την έχω βρει ακόμη στα μεγάλα ενημερωτικά sites, μπορεί και να μην ανέβει βέβαια ποτέ.
Η επιστολή αυτή
μπορει και να σημαίνει για τον τουρκοτραμπ το εξης - αν θες ψήφο Εβραϊκή και Ελληνική, καταδίκασε τον πηθικα και ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
μπορει και να σημαίνει για τον τουρκοτραμπ το εξης - αν θες ψήφο Εβραϊκή και Ελληνική, καταδίκασε τον πηθικα και ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Μονόκλ, χαλάρωσε λιγάκι γιατί κουράζεις.
Η είδηση σου λέει οτι το πήραν χαμπάρι στο βόρειο Αιγαίο, κάπου το έχασαν και κάπου το βρήκαν.
α)Μούφα ή αληθινή είδηση??
β)Τι είναι του υποβρύχιο? Ξέρεις πόσοι Ναζί την κοπάνησαν από την Γερμανία όταν τελείωνε ο ΒΠΠ??
Ξέρεις και πόσο χρήμα/λάφυρα κουβαλούσαν μαζί τους??
Βρωμοδουλειά που έγινε με υποβρύχια του 40.
Η είδηση σου λέει οτι το πήραν χαμπάρι στο βόρειο Αιγαίο, κάπου το έχασαν και κάπου το βρήκαν.
β)Τι είναι του υποβρύχιο? Ξέρεις πόσοι Ναζί την κοπάνησαν από την Γερμανία όταν τελείωνε ο ΒΠΠ??
τελικα ποιος τρακαρε ποιον τυποι? Τι λενε οι ασφαλειες?
Δυστυχώς έχουμε την ίδια ασφάλεια και λέγεται ΝΑΤΟ
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
κλαστε στο γελιο ελευθερα
ναι εχουν φωτοσοπαρει ΚΑΡΧΑΡΙΑ στην πλωρη του Λημνος και ισχυριζονται οτι αυτη τη ζημια του κανε το τουρκικο
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
ναι εχουν φωτοσοπαρει ΚΑΡΧΑΡΙΑ στην πλωρη του Λημνος και ισχυριζονται οτι αυτη τη ζημια του κανε το τουρκικο
Ο Σπίλμπεργκ την έκανε τη δουλειά.
Χαλαρός είμαι, αν σε κούρασα δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγω για σένα, αρα χαλάρωσε και σταμάτα να κουράζεις.
Δε μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση "α". Εσυ έχεις απάντηση;
Στην ερώτηση "β", καταλαβαίνω οτι αντίθετα απο εμένα που οπως λες δεν ξέρω τι είναι το υποβρύχιο, εσυ ξέρεις. Προφανώς.
Οχι, δεν ξέρω πόσοι ναζι την κοπάνησαν πριν 70 χρόνια αλλά εσύ φαντάζομαι ξέρεις. Οπότε πές μου πόσοι ναζι την κοπάνησαν.
Εν πάσει περιπτώσει, αν η είδηση είναι αλήθεια τότε (και λυπάμαι που το λέω) ο τζει-χονι/ πασοκ φορέβα έχει δίκιο. Ακόμα και αν δε μπορεί να γίνει ζημιά στο υποβρύχιο (το οποίο όπως λες δεν ξέρω τι είναι αλλά εσυ ξέρεις), θα έπρεπε να το είχε εκμεταλευτεί η Ελλάδα με προπαγάνδα.
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Χαλαρός είμαι, αν σε κούρασα δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγω για σένα, αρα χαλάρωσε και σταμάτα να κουράζεις.
Δε μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση "α". Εσυ έχεις απάντηση;
Στην ερώτηση "β", καταλαβαίνω οτι αντίθετα απο εμένα που οπως λες δεν ξέρω τι είναι το υποβρύχιο, εσυ ξέρεις. Προφανώς.
Οχι, δεν ξέρω πόσοι ναζι την κοπάνησαν πριν 70 χρόνια αλλά εσύ φαντάζομαι ξέρεις. Οπότε πές μου πόσοι ναζι την κοπάνησαν.
Εν πάσει περιπτώσει, αν η είδηση είναι αλήθεια τότε (και λυπάμαι που το λέω) ο τζει-χονι/ πασοκ φορέβα έχει δίκιο. Ακόμα και αν δε μπορεί να γίνει ζημιά στο υποβρύχιο (το οποίο όπως λες δεν ξέρω τι είναι αλλά εσυ ξέρεις), θα έπρεπε να το είχε εκμεταλευτεί η Ελλάδα με προπαγάνδα.
χαλαρωσε τυπε ... 5 μερες εχουν λυσσαξει να βρουν τα δικα μας υποβρυχια, 200 υπερπτησεις εχουν κανει πανω κατω στο αιγαιο. Στειλανε το δικο τους για αντιποινα, το βρηκαμε, Αυτοι ακομα ψαχνουν
χαλαρωσε τυπε ... 5 μερες εχουν λυσσαξει να βρουν τα δικα μας υποβρυχια, 200 υπερπτησεις εχουν κανει πανω κατω στο αιγαιο. Στειλανε το δικο τους για αντιποινα, το βρηκαμε, Αυτοι ακομα ψαχνουν
Τώρα ποιος τα φυλάει; Φτου και βγαίνω
Zane
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2013
- Like
- 71
- Πόντοι
- 16
Τώρα ποιος τα φυλάει; Φτου και βγαίνω
αυτη ακριβως ειναι η δουλεια του υποβρυχιου, να κρυφτει, μεχρι να χρειαστει
αυτη ακριβως ειναι η δουλεια του υποβρυχιου, να κρυφτει, μεχρι να χρειαστει
Το ξέρω. Το καλό με τα υποβρύχια είναι ότι μπορούν να αχρηστεύσουν πλοία με πολλαπλάσιο κόστος και δύναμη πυρός.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Η Γερμανία συνεχίζει να εξάγει οπλισμό στην Τουρκία - «Ναυτιλιακά είδη» τα υποβρύχια
Περισσότερες είναι οι γερμανικές προμήθειες όπλων στην Τουρκία παρά το εμπάργκο για εξαγωγή στρατιωτικού υλικού λόγω του πολέμου στη Συρία. Πρόκειται για «ναυτιλιακά είδη» υποστηρίζει η γερμανική κυβέρνηση.
Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Ρε ανηκομεν εις την δυσην
Περισσότερες είναι οι γερμανικές προμήθειες όπλων στην Τουρκία παρά το εμπάργκο για εξαγωγή στρατιωτικού υλικού λόγω του πολέμου στη Συρία. Πρόκειται για «ναυτιλιακά είδη» υποστηρίζει η γερμανική κυβέρνηση.
Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Ρε ανηκομεν εις την δυσην