str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
δεν βλέπω απάντηση του έγκριτου νομικού και ανησυχώ...
δεν βλέπω απάντηση του έγκριτου νομικού και ανησυχώ...
τυπε γαμησετα βλεπω οτι το σημερινο ηλεκτροσοκ δεν τον επιασερε απόλυτε!
η κατάστασή του είναι κρίσιμη!!!!
ποια είναι η ερώτησή σου?
Α ρε πάπια!
τι τάπες τρως ρε γαμώτο!
άντε για ύπνο και συ.
πες τα αφεντικά ότι ακόμα δεν πρόλαβες να αναλάβεις τη βραδινή βάρδια και σε έστειλαν αδιάβαστο!
ή καλύτερα παίξτο ψώφιος μη χάσεις και το μεροκάματο!
(αν και αυτό στα φασιστάκια αφεντικά σου του τσίριζα μάλλον δεν πιάνει.Θα σε βάλουν να ποστάρεις και με ορό!)
Απόλυτε! κάνε ρε τον πάπια άρρωστο με ορό να γράφει στο μπου, την ανθελληνική του προπαγάνδα!![]()
![]()
![]()
τυπε γαμησετα βλεπω οτι το σημερινο ηλεκτροσοκ δεν τον επιασε![]()
μαλλον κλυσματικο ηλεκτροσοκ ειναι οτι του χρειαζεται τυπεΜήπως να δοκιμάσουμε κλύσμα;
Ρε ράφμαν έχω ζητήσει απ τον απόλυτο να κάνει αυτό αλλά το ξέχασε μάλλον.
κάντο εσύ ρε καλλιτέχνη μια και όπως βλέπεις ο ΠΠ είναι ντεγορμέ απ το πρωί και μάλλον άρρωστος είναι ο καημενούλης!
και τα φασιστάκια τα τσιριζοαφεντικά του δεν τον αφήουν να κοιμηθεί!
μαλλον κλυσματικο ηλεκτροσοκ ειναι οτι του χρειαζεται τυπε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή ιδέα αν και φοβάμαι ότι και μπουρί της σομπας συνδεδεμένο με πυλώνα τςη ΔΕΗ να του βάλουμε, μάλλον δεν αρκεί για την περίπτωσή του!
ωραία
τα της εθνικότητας θα τα δούμε εκεί!
απάντα τώρα εδώ στα της ακαδημαϊκής ελευθερίας!!!
α και αν θες διάψευσε επιτέλους τον αστικό μύθο ότι είσαι νομικός, να μη στην πέφτω σχετικά (αν θες βέβαια)....
Στην ελλάδα υπάρχει (ακόμη) δημόσια ανώτατη εκπαίδευση και ακαδημαϊκη ελευθερία.
Κατοχυρωμένα συνταγματικά!
Ας μου πει κάποιος ποιος θα ελέγχει και με ποια διαδικασία τον λόγο των πανεπιστημιακών!
Προφανώς περιμένω συγκεκριμένη απάντηση από τον (φερόμενο ως) νομικό ίσιο
(αλήθεια ίσιε μήπως να σταματήσηω να σε θεωρώ νομικό, για να μη σε ζορίζω σχετικα;;;)
και όποιον άλλο!!!
Κοιτα ειναι πολυπλοκο το σεναριο αλλα θα στο (Φτιαξω) καποια στιγμη..
βεβαια αυτο θελει χρονο για να ωριμασει![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θελεις μπορω να σου δειξω τα ΠΡΟΖΥΜΙΑ που βαζει οπισθεν και ωριμαζουν καθε μερα![]()
Καλή ιδέα αν και φοβάμαι ότι και μπουρί της σομπας συνδεδεμένο με πυλώνα τςη ΔΕΗ να του βάλουμε, μάλλον δεν αρκεί για την περίπτωσή του!
Τελικά ΠΠ, για να δούμε..... η Ακαδημία Αθηνών έχει το δικαίωμα να κρίνει κάποιον Πανεπιστημιακό ή όχι???![]()
![]()
τι λέει ο έγκριτος νομικός ίσιος;;;
Η ΣΥΝ-ΕΙΔΗΤΗ λυση ειναι μια Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ποσοι Νεοελληνες το καταλαβαινουν αυτο????Ποσοι Νεοελληνες γνωριζουν την Ιστορια και τον Πολιτισμο της Αρχαιας Ελλαδος??????Σημερα οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν ξεφυγει απο την Αυτογνωσια-Συνειδηση και εχουν στραφει στον Ηλεκτρικο μεσαιωνα,διχως να κοιτουν οτι εκτος απο την τεχνοκρατικη και καταναλωτικη προοδο, εφερε στους λαους κι'αλλα δυστυχως αρνητικα.''Απολαυστε'' την σημερινη εποχη, που ευθυνη εχουμε ολοι μας και ΟΧΙ συγκεκριμενοι ανθρωποι.Δειτε(ολα ομως τα σχολια μου) τι εχω γραψει στο θρεντ μου ''Τι ειναι Παγκοσμιοποιησις?''και προβληματιστειτε και αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες που συμβουλευετε αλλους.Ξυπνηστε επιτελους Ελληνες.Ψαξτε πρωτα τον εαυτο σας που μας εχουν κανει ολους, οι σημερινες συνθηκες της παγκοσμιοποιησις, ΚΕΝΟΥΣ μεσα μας.....![]()
τελικά ρε ΠάπιαΠεκίνου γάμησες κι αυτό το θρεντ και επί τόσες σελίδες προσπαθείς να αποδείξεις τι?
ότι αν κάποιος είναι καθηγητής πανεπιστημίου (είναι άραγε αυτή? δεν ξέρω, δεν το διάβασα κάπου) μπορεί να παραποιεί την ιστορία????
και οι υπόλοιποι (που όλως τυχαίως είναι και οι περισσότεροι) είναι μαλάκες-φασίστες-εθνίκια-ακροδεξιοί?
και αυτοί οι χαρακτηρισμοί ισχύουν και για τους Ακαδημαϊκούς φαντάζομαι.....?
έχεις ξεφύγει αγρίως!![]()
![]()
![]()
Ας μας πει κάποιος από τους φωνασκούντες ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;;
Το θυμάται κανείς;;;
Ή απλώς χουλιγκανίζετε σε ένα από τα συνήθη φασιστοπάρτυ ;;;
Το θρεντ ήταν εξαρχής ανευ αντικειμένου και λόγω αυτού που του άνοιξε και λόγω των συμμετεχόντων και λόγω του μη-θέματος...
Άρκεσε η παρέμβαση του ΠΠ για να το ρίξετε στα κλύσματα...
Καθείς με τα γούστα του!!!
Ρε ράφμαν έχω ζητήσει απ τον απόλυτο να κάνει αυτό αλλά το ξέχασε μάλλον.
κάντο εσύ ρε καλλιτέχνη μια και όπως βλέπεις ο ΠΠ είναι ντεγορμέ απ το πρωί και μάλλον άρρωστος είναι ο καημενούλης!
και τα φασιστάκια τα τσιριζοαφεντικά του δεν τον αφήουν να κοιμηθεί!
James Δεν θα μπορουσα να σου χαλασω χατηρι....![]()
![]()
![]()