Επισκέπτης
Μα με τόση ευρωπαικοσκανδιναβική κουλτούρα και διάλεξες να υποστηρίζεις ΑΕΚ,έχασα την εκτιμησή μου στους Σουηδούς!!!αν δεν ανακατεψεις καλα καλα το χωμα γυρω γυρω...τα σκουληκια μενουν κρυμμενα!!!!!!
Μα με τόση ευρωπαικοσκανδιναβική κουλτούρα και διάλεξες να υποστηρίζεις ΑΕΚ,έχασα την εκτιμησή μου στους Σουηδούς!!!αν δεν ανακατεψεις καλα καλα το χωμα γυρω γυρω...τα σκουληκια μενουν κρυμμενα!!!!!!
και οπαδος του μπακουνι!!!!!οπως λεμε τακουνι....η γιαγια ηταν απο ελλαντα,πηρα μερικα στραβα....Σουηδός κ Αεκ,εντάξει τώρα εξηγούνται όλα!!!
και οπαδος του μπακουνι!!!!!οπως λεμε τακουνι....η γιαγια ηταν απο ελλαντα,πηρα μερικα στραβα....
Αυτό το σκεπτικό με τις ομάδες Πάοκ κ Αεκ ποτέ δεν το κατάλαβα!!!Δεν θα με πείραζε, περίεργο και παράδοξο θα μου φαινόταν. Όπως μου φαίνεται το γ..... η ΑΕΚ και η Τουρκία που λέμε εμείς. Με ξενίζει ακόμη περισσότερο όμως λόγω του "Κ" που έχει η ομάδα σου στον τίτλο της και έτσι, την ιδιαίτερη σχέση που μπορεί πολλοί από εσάς να έχουν με την Κωνσταντινούπολη.
τωρα λεγεται ισταμπουλ....πως ας πουμε το παληο ονομα των σερρων ηταν κιουπκοι....παμε λοιπον στην επαναφορα των παληων ονοματων....μαζι σου!!!!!συγνωμμη κυριε ανακριτα αλλα θα μου επιτρεψετε να μην ανακαλεσω.....αλλη ερωτησις παρακαλω?Δεν θα με πείραζε, περίεργο και παράδοξο θα μου φαινόταν. Όπως μου φαίνεται το γ..... η ΑΕΚ και η Τουρκία που λέμε εμείς. Με ξενίζει ακόμη περισσότερο όμως λόγω του "Κ" που έχει η ομάδα σου στον τίτλο της και έτσι, την ιδιαίτερη σχέση που μπορεί πολλοί από εσάς να έχουν με την Κωνσταντινούπολη.
ΥΓ: Εάν το είπες πάνω στα νεύρα σου μπορείς να το ανακαλέσεις, όπως και τα άλλα περί χοιρινού και ελλεηνίδας που πηδιέται στα γιαπιά. Απάντησε όμως εάν θέλεις...
μμμμμμμμ εισαι σιγουρος? γιατι αυτος που το εγραψε....καταλαβε!!!!! εσυ αυριο στο ριζοσπαστη για επεξηγηση.....Δες αυτο που εκανες παραθεση αλλα αφου δεν εχεις να πεις τιποτα.
υπαρχουν και χειροτερα....ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ!!!!!!Αυτό το σκεπτικό με τις ομάδες Πάοκ κ Αεκ ποτέ δεν το κατάλαβα!!!
Η Κων/πολή είναι defacto τούρκικο έδαφος!!!
Αυτό το σκεπτικό με τις ομάδες Πάοκ κ Αεκ ποτέ δεν το κατάλαβα!!!
Η Κων/πολή είναι defacto τούρκικο έδαφος!!!
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν το σκεπτικό σου,ως ξεριζωμένος κ δη Έλληνας θα έπρεπε να έχει άλλη συμπεριφορά,αντιληπτόν!!! ;)Και ντε φάκτο είναι και ντε γιούρε...
Το "Κ" όμως δεν είναι για την Κωνσταντινούπολη. Είναι για τους Κωνσταντινουπολίτες. Είναι Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και αντίστοιχα Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών. Οι ομάδες αυτές είναι από ανθρώπους που μετανάστευσαν. Π.χ ο Πανιώνιος ή ο Απόλλων είναι ομάδες που προϋπήρχαν εκεί πριν την ανταλλαγή πληθυσμών οπότε αυτές είναι όντως από τη Σμύρνη...
αγαπητε,ΑΕΚ ειναι κωνσταντινουπολης......αν θεωρεις οτι και ετσι και αλλοιως ειναι τουρκια.....ΔΕΝ εισαι ελληνας ρε....μαζευομαστε αρκετοι τελικα....Και ντε φάκτο είναι και ντε γιούρε...
Το "Κ" όμως δεν είναι για την Κωνσταντινούπολη. Είναι για τους Κωνσταντινουπολίτες. Είναι Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και αντίστοιχα Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών. Οι ομάδες αυτές είναι από ανθρώπους που μετανάστευσαν. Π.χ ο Πανιώνιος ή ο Απόλλων είναι ομάδες που προϋπήρχαν εκεί πριν την ανταλλαγή πληθυσμών οπότε αυτές είναι όντως από τη Σμύρνη...
μμμμμμμμ εισαι σιγουρος? γιατι αυτος που το εγραψε....καταλαβε!!!!! εσυ αυριο στο ριζοσπαστη για επεξηγηση.....
προχθες....μεσα σε ενα κιντερ-εκπληξη!!!!!Αναζητηση του χαμενου Ν....................... που το ειδες τελευταια φορα? αχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
ακου εκει ανταλλαγη πληθυσμων.....αυτα τα λενε οι τουρκοφιλοι,προσκυνημενοι.....θα σε περιλαβουν οι μεμομεμαυρετπρινςκαρλο και οι λοιποι χρυσαυγουλοι και θα δεις τι θα παθεις.....οπαδε της δραγωνα,του σορος,του βαζελου....
τα φυτα μονο ξεριζωνονται.....ως Σουηδος η συμπεριφορα μου πως ειναι?Αν κατάλαβα καλά λοιπόν το σκεπτικό σου,ως ξεριζωμένος κ δει Έλληνας θα έπρεπε να έχει άλλη συμπεριφορά,αντιληπτόν!!! ;)
Y.Γ.Βέβαια αυτά όλα έχουν χαθεί/ξεχαστεί σχεδόν....
αγαπητε,ΑΕΚ ειναι κωνσταντινουπολης......αν θεωρεις οτι και ετσι και αλλοιως ειναι τουρκια.....ΔΕΝ εισαι ελληνας ρε....μαζευομαστε αρκετοι τελικα....
Αριστούχα!!!τα φυτα μονο ξεριζωνονται.....ως Σουηδος η συμπεριφορα μου πως ειναι?
αγαπητε,ΑΕΚ ειναι κωνσταντινουπολης......αν θεωρεις οτι και ετσι και αλλοιως ειναι τουρκια.....ΔΕΝ εισαι ελληνας ρε....μαζευομαστε αρκετοι τελικα....
Μήπως απλά σπάει πλάκα με ορισμένες αντιδράσεις,μία άλλη οπτική!!!Είναι σίγουρο ότι αντιλαμβάνεσαι το παράδοξο του ένας Έλληνας και δη <-(Papazol) ΑΕΚτζής να εύχεται χρόνια πολλά στους Τούρκους για την Άλωση. Το γιατί ξεγλιστράς συνεχώς σαν χέλι και δεν το δικαιολογείς ή δεν το ανακαλείς δεν το κατανοώ. Δεν πειράζει όμως, καλή καρδιά.
Τουλάχιστον πλησιάζει η ημέρα χαράς για εσένα και τους Τούρκους. Ούτε μια εβδομάδα δεν απέμεινε. Άρχισε να πλάθεις τα σουτζουκ λουκουμ λοιπόν...
πεδια μι το κολατε του σανιμ γιατι ο παποσ το ηνε απο τη νορβηγια κε η νορβηγη μπορη να σασ γαμαη ουλο το βραδυημε μεσα απο τη Σουηδια.....αλλα εχεις δικιο....ο παππους ηταν νορβηγος