soisix
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μας ειχανε ζαλισει τα αρχιδια με τη δραγωνα......
Υ.Γ. Τελικα ο εθνοσωτηρας ο αιβαλιωτης πηγε φανταρος ή ειναι ακομα φυγοστρατος???
O ΠΠ ποτε δεν απαντα επι τις ουσιας
ΓΝΩΡΙΖΕΙ μονο την συνουσια.. και την προδοσια..
Μίλησε και ο (κατά δήλωσή του) νεοναζί - νοσταλγός του Αδόλφου ΡΑΦΜΑΝ -όπως ΆΙΧΜΑΝ;
Σου 'λειψε το "σαπουνάκι το καλό";
Πάρε να χεις!
Από εβραίο της Βουδαπέστης!
θελεις να σου πιασω τη σουφριτσα..
Δεν μου λες οταν με λες ναζιστη εχεις διαστολες - συστολες
για λεγε..
Kάποτε ΠάΠια που σε αποκαλέσαμε ψευτοαριστεράντζα, ρώτησες χαρακτηριστικά:"και ποια είναι κατά τη γνώμη σας η αληθινή αριστερά,φασιστάκια"?
πάρτο λοιπόν: "Το άρθρο αυτό έχει γίνει το λάβαρο των απανταχού ακροδεξιών, «υπερπατριωτών» αριστερών,......"
(απ το λινκ που έδωσε ο σόισιξ).
Ψευτοαριστερά λοιπόν είναι φίλε η "αναθεώρηση" και "προσαρμογή" της αριστεράς σε λογικές παγκοσμιοποίησης και αποποίησης της έννοιας "πατρίδα", "έθνος", "σημαία" να μην πω και "ιστορία"."θρησκεία" και οτιδήποτε άλλο που προκαλεί εμετό και αναγούλα στους "μοντέρνους" και "ανανεωτικούς" ψευτοαριστερούς της τελευταίας εικοσαετίας!
έστω και αργά πήρες την απάντηση στην απορία που είχες, απ τους ίδιους τους αριστερούς του σάιτ.
Αφου με λες Αϊχμαν θα κανονισω να σου φτιαξω
νεο προγραμμα ευγονικης με πακια
οι απογονοι σου θα ειναι τα
ΠΟΡΝΟΠΑΠΟ-ΠΑΚΙΑ
ασε που θα διαλεξω τα καλυτερα ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ για παρτη σου..
Σε εχω ξαναρωτησει...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??Kάποτε ΠάΠια που σε αποκαλέσαμε ψευτοαριστεράντζα, ρώτησες χαρακτηριστικά:"και ποια είναι κατά τη γνώμη σας η αληθινή αριστερά,φασιστάκια"?
πάρτο λοιπόν: "Το άρθρο αυτό έχει γίνει το λάβαρο των απανταχού ακροδεξιών, «υπερπατριωτών» αριστερών,......"
(απ το λινκ που έδωσε ο σόισιξ).
Ψευτοαριστερά λοιπόν είναι φίλε η "αναθεώρηση" και "προσαρμογή" της αριστεράς σε λογικές παγκοσμιοποίησης και αποποίησης της έννοιας "πατρίδα", "έθνος", "σημαία" να μην πω και "ιστορία"."θρησκεία" και οτιδήποτε άλλο που προκαλεί εμετό και αναγούλα στους "μοντέρνους" και "ανανεωτικούς" ψευτοαριστερούς της τελευταίας εικοσαετίας!
έστω και αργά πήρες την απάντηση στην απορία που είχες, απ τους ίδιους τους αριστερούς του σάιτ.
εσύ, ως δηλωμένος νεοναζί - νοσταλγός του Αδόλφου, τι αιθάνεσαι στη θέα του σαπουνιού από εβραίο;
πολλοί πωλίτες αλλά και άλλοι ευπώλητοι δημοσιογραφοι
Σε εχω ξαναρωτησει...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??
Τη διαβασες τη παραθεση???
Οτι ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ το ΛΑΟΣ και τους συνοδοιπορους του σου λεει κατι??
Οτι ολα αυτα που ελεγαν περι δραγωνα ηταν σκετη προπαγανδα απευθυνομενη σε ΕΘΝΙΚΟ-ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ....
Κανε ενα κοπο και διαβασε τη παραθεση ραφ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ...και απαντησε επι της ΟΥΣΙΑΣ...Λεω...... γιατι να μην ησουν και εσυ σαπουνακι
τουλαχιστον θα ειχες καποια χρησημοτητα
ακομη και ως σαπουνι....Λεω...... γιατι να μην ησουν και εσυ σαπουνακι
τουλαχιστον θα ειχες καποια χρησημοτητα
Κανε ενα κοπο και διαβασε τη παραθεση ραφ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ...και απαντησε επι της ΟΥΣΙΑΣ...
τσ τσ τσ τσ τσ....
μαρεσει που μας κανεις και διορθωσεις και το παιζεις αλανθαστος!
Σε εχω ξαναρωτησει...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??
Τη διαβασες τη παραθεση???
Οτι ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ το ΛΑΟΣ και τους συνοδοιπορους του σου λεει κατι??
Οτι ολα αυτα που ελεγαν περι δραγωνα ηταν σκετη προπαγανδα απευθυνομενη σε ΕΘΝΙΚΟ-ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ....
ακομη και ως σαπουνι....
ο ΠΠος θα βρωμιζε οτι αγγιζε.....
ο νοων νοειτο
ακομη και ως σαπουνι
μονο δυσωδια μπορει να παραγει!
τσ τσ τσ τσ τσ....
μαρεσει που μας κανεις και διορθωσεις και το παιζεις αλανθαστος!
καλά εγώ ταπεινός ΠΠ,
εσείς με τόσες γλώσσες;
ο νοών νοείτΟ;