Νέα

«Δεν είμαστε Έλληνες»-Ρατσιστής όποιος δηλώνει Έλληνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πως είσαι "τόσο αυστηρός" με τα "παιδιά";

Τα προσέχω για να μη μου γίνουν τσυριζαίοι στο τέλος....

:grin:

επειδη συμφωνουμε με καποιους στο ενα θρεντ δε σημαινει οτι θα συμφωνουμε στα παντα μαζι τους.

Γυναίκα που με καταλαβαίνει...
Συμβαίνει αλλά όχι συχνά!
Θα το απολαύσω έστω και ιντερνετικά!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τα προσέχω για να μη μου γίνουν τσυριζαίοι στο τέλος....

:grin:

Γυναίκα που με καταλαβαίνει...
Συμβαίνει αλλά όχι συχνά!
Θα το απολαύσω έστω και ιντερνετικά!

στις live εμφανίσεις δεν ειμαι το ιδιο. χανω οπως οι περισσοτερες σταρς!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον απο ευαισθησια δεν εχει ιδεα.
οσο αυτος περναει καλα, χεστηκε για τους αλλους.
Ιδιως οταν πεθαινουν οι εχοντες διαφορετικη αποψη

Χοντρουλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.....

Εχω ευαισθησια.. στους ανθρωπους... οχι στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ

αλλωστε ολοι με λενε ΦΑΣΙΣΤΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Χοντρουλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.....

Εχω ευαισθησια.. στους ανθρωπους... οχι στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ

αλλωστε ολοι με λενε ΦΑΣΙΣΤΑ  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ολοι εχουν καταλαβει οτι εισαι ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Fethry_Duck.png
    Fethry_Duck.png
    33 KB · Εμφανίσεις: 14

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καλή η πλάκα με τον πι- πι αλλά τί σχεσή έχει ένας αυτόχειρας με το χαβαλέ που κάνουμε εδώ;

Κοιτα κατα βαθος αιχμη για τον Πι-Πι ειναι  :uglystupid:

Δεν εχω κατι με τον ανθρωπο ουτε τον ξερω...

Αλλα ηθελα να την ΣΠΑΣΩ στον ΠΠ.. :uglystupid:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Τι προβλημα εχετε ρε  με το ρατσισμο όλοι εδω μεσα?Το γεγονος οτι πληρώνουμε φόρους για να πληρώνουμε δασκάλες που βλέπουν λαμπιρη και μετα διδασκουν τα παιδια μας,αστυνομικούς που δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα απο το παχος,δημόσιους υπαλληλους που δεν ξέρουν όυτε πως ανοίγει ο υπόλογιστής,εφοριακούς που φορολογούν με 10% τις πολυεθνικες ενω εκβιαζουν τον περιπτερα της γειτονιάς να κοβει αποδείξεις,γιατρούς στο ΙΚΑ που δεν ξέρουν καν να εξετάσουν εναν ασθενή,πολιτικούς που τα παιρνουν από παντου καιξεπουλάνε τη ζωη σας και εσας σας φταινε οι αλβανοί και οι τουρκοι.ξεχαστε το ρε ...πουλαει ο εθνικισμός και τους συμφέρει να μας παραμυθιάζουνε προκειμένου αυτοί να μας κανουν οτι θέλουν στο όνομα ενός "ξένου εισβολλεά 

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τι προβλημα εχετε ρε  με το ρατσισμο όλοι εδω μεσα?Το γεγονος οτι πληρώνουμε φόρους για να πληρώνουμε δασκάλες που βλέπουν λαμπιρη και μετα διδασκουν τα παιδια μας,αστυνομικούς που δεν μπορουν να ανεβουν μια σκαλα απο το παχος,δημόσιους υπαλληλους που δεν ξέρουν όυτε πως ανοίγει ο υπόλογιστής,εφοριακούς που φορολογούν με 10% τις πολυεθνικες ενω εκβιαζουν τον περιπτερα της γειτονιάς να κοβει αποδείξεις,γιατρούς στο ΙΚΑ που δεν ξέρουν καν να εξετάσουν εναν ασθενή,πολιτικούς που τα παιρνουν από παντου καιξεπουλάνε τη ζωη σας και εσας σας φταινε οι αλβανοί και οι τουρκοι.ξεχαστε το ρε ...πουλαει ο εθνικισμός και τους συμφέρει να μας παραμυθιάζουνε προκειμένου αυτοί να μας κανουν οτι θέλουν στο όνομα ενός "ξένου εισβολλεά 
[size=15pt]
ΔΗΛΑΔΗ τι ενοας..[/size]

οτι επειδη και καλα, εχουμε εσωτερικα προβληματα πρεπει να ασχοληθουμε με αυτα, και να μη λεμε τιποτα για τα πακια ?

για να το περασουν στα ΜΟΥΛΑΧΤΑ τα πασοκια..

Εσυ οταν εχεις ενα προβλημα με τη γκομενα σου (λεμε τωρα) και δεις ενα κλεφτη να μπαινει σπιτι σου θα ασχοληθεις
πρωτα με την γκομενα σου....

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
[size=15pt]
ΔΗΛΑΔΗ τι ενοας..[/size]

οτι επειδη και καλα, εχουμε εσωτερικα προβληματα πρεπει να ασχοληθουμε με αυτα, και να μη λεμε τιποτα για τα πακια ?

για να το περασουν στα ΜΟΥΛΑΧΤΑ τα πασοκια..

Εσυ οταν εχεις ενα προβλημα με τη γκομενα σου (λεμε τωρα) και δεις ενα κλεφτη να μπαινει σπιτι σου θα ασχοληθεις
πρωτα με την γκομενα σου....
απλα οτι οταν στο σπιτι μου η γυναικα μου και η κορη μου είναι πουτάνα δε θα ασχολουμαι με το σπιτι του γειτονα.καλά θα κάνω να ασχοληθώ πρώτα με το σπίτι μου και όταν πάψει να είναι μπουρδελο τοτε βλέπω τι κανει και ο γειτονας.Γιατί αν με κλεβει η γυναικα μου καθε μερα και να μπει ο γειτονας μια φορα μέσα μικρό το κακό...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απλα οτι οταν στο σπιτι μου η γυναικα μου και η κορη μου είναι πουτάνα δε θα ασχολουμαι με το σπιτι του γειτονα.καλά θα κάνω να ασχοληθώ πρώτα με το σπίτι μου και όταν πάψει να είναι μπουρδελο τοτε βλέπω τι κανει και ο γειτονας.Γιατί αν με κλεβει η γυναικα μου καθε μερα και να μπει ο γειτονας μια φορα μέσα μικρό το κακό...
ωραιος τυπος :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom