Επισκέπτης
παρε & πηγηπηγές ΠαραΠαλώ!
παρε & πηγηπηγές ΠαραΠαλώ!
να μην με χαρακτηριζεις φασιστα χωρις να με ξερεις καλα καλα επειδη εσυ εισαι κολημενος με την κωλογαμημενη gay αριστερη ιδεολογια σου και ολα καλα.
Και γιατι εχεις γκομενο τη ΣΑΒΡΑ
να μην με χαρακτηριζεις φασιστα χωρις να με ξερεις καλα καλα επειδη εσυ εισαι κολημενος με την κωλογαμημενη gay αριστερη ιδεολογια σου και ολα καλα.
ΥΓ.Επισης γελοιε ρουφιανε παναθεμα σε να μην πατας το ρουφιανοκουμπι σου.Γιατι γελανε και οι μοντς μαζι σου.
συγνωμη θα γινουμε αναρχοαριστεροι φασιστες
ΥΓ.Επισης γελοιε ρουφιανε παναθεμα σε να μην πατας το ρουφιανοκουμπι σου.Γιατι γελανε και οι μοντς μαζι σου.
Και γιατι εχεις γκομενο τη ΣΑΒΡΑ
εχουμε καταθεσει τα χαρτια για αναγνωριση μειονοτητας..
οσονουπω θα πλακωνεστε & για εμας..
απατσι λεμε..
σαν κομπρα χτυπας..Ζηλεύεις;;;;
Ασε ρε τις μαλακιες ταληροφονια, μια χαρα τα κονομησατε!
συ είπας
ΥΓ οι μοντς είναι γνωστό ότι κανακεύουν τα φασιστάκια (πχ μη πειραχτεί η κυρά του τζέηνς) κι αδιαφορούν για τις γαμωμάνες όταν τις ρίχνουν τα φασιστακια (πχ εσύ)...
εγώ απλώς παρατηρώ τη μεροληψία τους...
συ είπας
ΥΓ οι μοντς είναι γνωστό ότι κανακεύουν τα φασιστάκια (πχ μη πειραχτεί η κυρά του τζέηνς) κι αδιαφορούν για τις γαμωμάνες όταν τις ρίχνουν τα φασιστακια (πχ εσύ)...
εγώ απλώς παρατηρώ τη μεροληψία τους...
αυτό δεν γίνεται ρε μαλάκα!
εδώ έχει πει φασίστα ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΌΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΤΑΊΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΈΖΟΥΡΑ (τπυς 2 τελευταίους όχι κατάμουτρα αλλά αν δεν βαριόταν και το συνέχιζαν 2-3 ποστ ακόμα δεν θα κρατιόταν άλλο)!!!!
ΕΣΈΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ??
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Τωρα τη πηρες χαμπαρι οτι ειναι ΡΟΥΦΙΑΝΑ αφου ολοκληρη θρακη θελει να ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ
Ζηλεύεις;;;;
Εσυ με αποκαλεσες κατηγορηματικα φασιστα ενω εγω εκανα χαβαλε-ειρωνεια.
Απλα δεν γουσταρω ταμπελες απο κολημενους.Να μην μπλεκεσαι στα ποδια μου αν δεν θες να ακους μπινελικι.
ΥΓ.εσυ απλα εισαι ενας κλαψουρης ρουφιανος που με καθε τροπο αποδυκνυεις την ρουφιανια σου απο τα εθνικα μας θεματα μεχρι και τα μπινελικια στο φορουμ!Συνεχισε να κλαιγεσαι.Εισαι ενα παρασιτο της κοινωνιας απλα.
εχεις δικιο...τι καθομαι και ψαχνω και εγω με τον ρουφιανο.
οντως τον χριστο ο ππ ευχαριστως να καταδωσει ξανα αν του δινοταν ευκαιρεια εμενα θα αφηνε?
κι εγώ χαβαλέ έκανα!
σιγά μη μιλήσω σοβαρά μαζί σου!
αλλά όποιος έχει τη μύγα .......
ο Μιστερ Εθνικη Κολοτουμπα κυριες και κυριοι!κι εγώ χαβαλέ έκανα!
κι εγώ χαβαλέ έκανα!
κι εγώ χαβαλέ έκανα!
Δεν μου φανηκε για χαβαλες.Απλα δεν με θεωρω φασιστα επειδη δεν γουσταρω την χωρα μου μπουρδελο.Και οταν ακουω τετοια ταμπελιτσα στα καλα καθουμενα φορτωνω τρελα.
Τελοςπαντων ας το παρω πισω για την μανα και ας εκανες ρουφιανια.Τελευταια φορα ομως.
γιατί δε σου φανηκε για χαβαλές;
τι εννοείς "τελευταία φορά";
την άλλη φορά θα ξαναρίξεις γαμωμάνες;
Δεν μου φανηκε για χαβαλες.Απλα δεν με θεωρω φασιστα επειδη δεν γουσταρω την χωρα μου μπουρδελο.Και οταν ακουω τετοια ταμπελιτσα στα καλα καθουμενα φορτωνω τρελα.
Τελοςπαντων ας το παρω πισω για την μανα και ας εκανες ρουφιανια.Τελευταια φορα ομως.