Νέα

Δεν είμαι ικανοποιημένος από το μέγεθός μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giov
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Οι νευρικες αποληξεις στον κολπο βρισκονται στα πρωτα 10-12 πρωτα εκατοστα του οποτε δεν υπαρχει προβλημα τετοιας αποψης......
Για οσους δεν καταλαβαν τί σημαινει αυτο, πολυ απλα ,της mounitsas ο γκομενος τον εχει 10-12 εκατοστα ...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Σημαντικό ρόλο παίζει η κλίση και η σκληρότητα του πέους. Αν το δυνατό σου σημείο στο σεξ δεν είναι το πέος σου βρες και άλλους τρόπους εξίσου ευχάριστους να δώσεις ευχαρίστηση στον σύντροφο σου και ποικιλία

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Μπράβο, την κλίση την ξέχασα !
Εμένα γε΄ρνει ελαφρά προς τα αριστερα, και αυτο σε μερικές στάσεις τρελλαίνει τη γυναίκα μου...
π.χ. πισωκολλητό , ή το ίδιο αλλα να είμαστε ξαπλωμένοι στο πλαι.

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0
:dancing: :dancing: :dancing: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Μπράβο, την κλίση την ξέχασα !
Εμένα γε΄ρνει ελαφρά προς τα αριστερα, και αυτο σε μερικές στάσεις τρελλαίνει τη γυναίκα μου...
π.χ. πισωκολλητό , ή το ίδιο αλλα να είμαστε ξαπλωμένοι στο πλαι.

μήπως είσαι αριστεροπόδαρος??? :grin: :grin:γιατί δεν πας σε ένα τόρνο να τον ισιώσεις?? :dancing: :dancing:
καλά αυτό το "γε΄ρνει ελαφρά προς τα αριστερα" με έστειλε :cheesy: :cheesy:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγω τον εχω 16εκ. αλλα η κοπελα μου ικανοποιειται πολυ γιατι το οργανο μου κοιταει προς τα πανω με μια σχετικη καμπυλωση,και την τρελαινει

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
εγω τον εχω 16εκ. αλλα η κοπελα μου ικανοποιειται πολυ γιατι το οργανο μου κοιταει προς τα πανω με μια σχετικη καμπυλωση,και την τρελαινει

Γιατί έτσι της δίνει πολλαπλούς οργασμούς...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εμένα δεν έχει σταθερή κλίση πάλι, κλίνει προς τα εκεί που υπάρχει πηγή νερού, και όταν την εντοπίσει αρχίζει και πάλλεται δεξιά - αριστερά με μεγάλη ταχύτητα...

Επισκέπτης
μουνιτσα το avatar σου θεριζει!!!μακραν το καλυτερο !!!!

Ma.Prw.

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι, δοκίμασε το εξής και πιστεύω ότι θα την κάνεις να χτυπιέται σαν χταπόδι από την ταύλα: όπως είπαν και άλλοι πριν, δόσε χρόνο στα προκαταρκτικά και κυρίως γλύψε την μέχρι να τελειώσει. Με το που θα τελειώσει, μπες μέσα και ξεκίνα αμέσως δυνατά και χαλάρωσε στην συνέχεια, προοδευτικά.

Προσωπικά, δεν με πείθουν τα διάφορα ματζούνια που κυκλοφορούν, όσο για την εγχείρηση, έχω διαβάσει (με επιφύλαξη το γράφω) ότι αφενός το κέρδος είναι όντως 2-3 πόντους, αφετέρου, χάνεις σε... κλίση. Κατά την στύση δηλαδή, είναι οριζόντιο, παράλληλα με το έδαφος.

Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και να σε αγχώνει αυτό το θέμα γιατί με τον καιρό θα σε επιρεάσει πολύ χειρότερα.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
φιλαρακι μακρια απ τα 'ματζουνια' που πουλανε, ειδικα στα διαφορα σιτε του ιντερνετ..  Αν οντως σε χαλαει τοσο πολυ ρωτησε κανα γιατρο.  Μαλλον ρωτα αρκετους να χεις πιο σφαιρικη εικονα , δεν ειναι παιχνιδια αυτα τα πραγματα  (εναν τον εχεις , μην στον χαλασουνε κιολας!!)

giwrgaras7

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ψηλε εχω να σου πω κ εγω ορισμενα πραματα..Πρωτον μην μπλεξεις ποτε με εγχειρησεις διοτι ποτε δν ξερεις τι μπορει να σου αφησει αυτό,ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη ζημια.Δευτερον μην αγορασεις ποτε αυτα τα μαραφετια της ''πουτσας'' που διαφημιζουν διοτι ειναι επικινδυνα!Τριτον η καθε γυναικα διαφερει στον αιδοιο της,αλλες ειναι πιο σφυχτες απο την φυση τους κ αλλες πιο ανοιχτες..οποτε βρες την γκομενα που σου ταιριαζει.Εγω παντως που την εχω 25 ποντους οταν ειναι ακαυλωτη τις φερνω ολες τις πουτανες σε οργασμο lol

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω εχω να σας πω τα εξης, υπαρχουν δυο ειδων γυναικες, οι κολπικες και οι κλειτοριδικες.
οι κλειτοριδικες ερχονται σε οργασμο απο την κλειτοριδα και το μεγεθος δεν ειναι σημαντικο για κεινες, αλλα η σωστη χρηση του πεους και το συναισθημα.
οι κολπικες τωρα χρειαζονται μεγαλο μεγεθος σχετικα διοτι για να τελειωσουν πρεπει το πεος να φτανει μεχρι μεσα στον κολπο,
λοιπον περισσοτερο απο το 80% των γυναικων ειναι κλειτοριδικες, ενω μολις ενα ποσοστο μικροτερο του 20% ειναι κολπικες.
αρα μην θεωρειται μονο εχωντας μεγαλο πεος ικανοποιειται ολο το γυναικειο πληθυσμο, συν του οτι μετα απο διαστημα που μια γυναικα κανονικου επιπεδου συνουσιαζεται απο συντροφο με μεγαλο πεος ξεκιναει να κανει συχνες επισκεψεις στο γυναικολογο για διαφορα προβληματα.
ενα μειονεκτημα ακομη του μεγαλου πεους ειναι οτι χρειαζεται παρα πολυ αιμα να φτασει σε αυτο ωστε να εχει στυση, και μεγαλο ποσοστο ανδρων εχουν μεγαλο πεος χωρις να μπορουν να πετυχαινουν πληρη στυση.

αρα μην ανησυχειτε για το μεγεθος του πεους, η θεωρια και η πραξη λεει οτι η σωστη του χρηση ειναι αυτο που μετραει, και γενικοτερα ολο το αγγιγμα στη διαρκεια της επαφης απεναντι στην γυναικα και τα προκαταρκτικα επισης.

οταν μια γυναικα ξεκινησει και νιωθει για εναν αντρα τοτε ο χρονος για να ερθει σε οργασμο κατα μεσο ορο ειναι μολις 4 λεπτα!!!

Επισκέπτης
Φιλε giov αυτα τα ερωτηματα και οι ανυσηχιες απασχολουν ολους ως καποια ηλικια. Μεγαλωνοντας θα μαθεις πως ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΑΜΑΣ ΚΑΛΑ. Οποτε βαλε στην ακρη τις ανησυχιες σου και βουρ στο ψητο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom