Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.473
Πόντοι
3.656
Εκνευρισμένο σε βλέπω, πιθανολογώ πως κατάλαβες ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

Τώρα σ έχει περιλάβει ο Νταιμας, καλά ξεμπερδέματα γιατί μπήκε αγριεμένος για ξεβράκωμα.

ΤΡΟΜΠΑ.
Πάρε τον πούλο

ή την μελιτζάνα ότι σε βολεύει απόγονε των ούρουκ χάι

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.120
Πόντοι
206
Στείλε το άρθρο που το παραθέτει τι να καταλάβεις από μια φωτογραφία???

Της εμπορικής ή της επιβατικής είναι ο μετασχηματιστής?

Γράψε λάθος το λέει της εμπορικής.
Καλά αν πιστεύει κανείς ότι αυτό το χάος είναι οι άθικτοι μετασχηματιστές, με ολο το λάδι τους μέσα που έλεγε ο Ευαγγελάτος, δεν θα επιμείνω εγώ. Από το facebook του Λιόλιου την πήρα την φώτο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.750
Πόντοι
12.756
Καινούριο μοτο

Οι εικασίες δεν είναι επιχειρημα

Οι μαλακιες που λένε τα κομμουνια είναι θέσφατο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άνοιξε την φωτογραφία βρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Του λεει ο Νταιμας ξεκάθαρα οτι ειναι αθωοι , του το εξηγει ωραία και ομορφα , αλλα δεν του κανει του κομμουνιστη γιατι δεν ταιριαζει
με το αφηγημα του που θελει να περάσει :coffee:

Να μας πει τι θέλει να πουμε να του το πουμε να ηρεμήσει , αφου η αληθεια δεν του κανει
και του αρεσουν τα παραμυθια να μας πει ποιο θέλει , αυτο που ο Μητσοτακης του γαμάει την ψυχουλα
ή το άλλο που θα βγει ξανα και την επομενη 4ετια καθισμενος σταυροποδι και χωρις να κουνησει ουτε δακτυλο ;; :coffee::coffee:

Παλι ΝΔ θα εχει οσο και να σκουζει πες του , εσενα που σε ακουει :coffee:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.587
Πόντοι
266
1. Γιατί ασκήθηκε δίωξη στον Αγοραστό?
2. Γιατί δεν βγαίνει ένας σοβαρός επιστήμονας να πάρει πάνω του το αίτιο της πυρόσφαιρας? Βασικά γιατί δεν έβγαλε άκρη ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ?

Μην με πρήζει με μαλακίες...εσύ κάνεις εικασίες...δεν έχεις κανένα στοιχείο...οι εικασίες σου δεν είναι επιχείρημα.
Ποια είναι η εικασία ;
Ότι το μέγαρο μαξιμου δεν έχει καμία σχέση με τις υποκλοπές;
Άρα ότι ο δημητριάδης ειναι αθώος

Το ίδιο για τον ρουσόπουλο

Ποια είναι η εικασία το δελτίο ειδήσεων του open;

Ποια είναι η εικασία ότι δούρου όπως ο αγοραστός τους ασκήθηκε δίωξη και αυτή αθώθηκε στο πρωτοβάθμιο τουλάχιστον

Διώξη λοιπόν δεν σημαίνει αναγκαστικά τίποτα

Μπορεί να υπάρχει ενοχή μπορεί και όχι

Και εγώ δεν είμαι σαν και σένα να καταδικάζω

Περιμένω το αποτέλεσμα του δικαστηρίου

Ποια είναι η εικασία ότι ο πλακιάς και η μάνδρου έχουν πει ότι έγινε τις πρώτες μέρες από δικαστικούς πραγματογνώμονες στις αμαξοστοιχίες

Σοβαροι επιστήμονας είναι αυτοι
Που σε βολεύουν;

Από της 16 πραγματογνωμοσύνες

Πάνω από τις μισές λένε για έλαια σιλικόνης ή για συνδυασμό τους

Και πολλές από αυτές είναι από το εξωτερικό που τους έχουν παραγγείλει συγγενείς των θυμάτων

Που εσύ έλεγες τους ακούς

Και δεν είναι αυτά εικασίες

Εικασίες είναι

Αυτά που έλεγες για τους διάφορα κουφά θύματα

Εργαζόμενοι στον οσε
Ή ο γιος της δικαστικού

Ότι τους έχουν σκοτώσει για κάτι ήξεραν ή κάτι τέτοιο

Με χιλιάδες αποδείξεις βέβαια

Χωρίς καμία εικασία

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.473
Πόντοι
3.656
Καλά αν πιστεύει κανείς ότι αυτό το χάος είναι οι άθικτοι μετασχηματιστές, με ολο το λάδι τους μέσα που έλεγε ο Ευαγγελάτος, δεν θα επιμείνω εγώ. Από το facebook του Λιόλιου την πήρα την φώτο.
Κανένας δεν πρέπει να πιστεύει τίποτα. Γιατί ήξερε ο καθένας και από χτες τι όλα αυτά τα υλικά και τις ιδιότητες τους????

Εδώ αν ρωτήσεις 10 τύπους τι είναι ο μετασχηματιστής δεν ξέρουν. Όταν υπάρχει ηλεκτρικό τόξο πάντως...είναι πολύ εμφανές μετά...όχι μόνο στο σημείο αλλά και γύρω γύρω.

Έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες; από τους μετασχηματιστές (δεν θυμάμαι αν ήταν της εμπορικής γιαυτό ρώτησα) που τους έδειχναν άθικτους.

Εγώ όμως λέω αυτό...αν το θέμα ήταν τόσο απλό θα είχε εξηγηθεί από έναν ειδικό και θα είχε τελειώσει.

Το πρόβλημα για εμένα και σε αυτό που επιμένω είναι ότι αν δεν είχαν πειράξει το πεδίο θα είχε βγει πολύ ευκολότερα άκρη. Επίσης άλλο καύση και άλλο έκρηξη.

Άλλο πράγμα από την θερμότητα που αναπτύχθηκε άρχισαν να καίγονται τα έλαια σιλικόνης...και άλλο πράγμα ότι κατά την σύγκρουση είναι ικανά να κάνουν έκρηξη και να δημιουργήσουν την πυρόσφαιρα.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.587
Πόντοι
266
Του λεει ο Νταιμας ξεκάθαρα οτι ειναι αθωοι , του το εξηγει ωραία και ομορφα , αλλα δεν του κανει του κομμουνιστη γιατι δεν ταιριαζει
με το αφηγημα του που θελει να περάσει :coffee:

Να μας πει τι θέλει να πουμε να του το πουμε να ηρεμήσει , αφου η αληθεια δεν του κανει
και του αρεσουν τα παραμυθια να μας πει ποιο θέλει , αυτο που ο Μητσοτακης του γαμάει την ψυχουλα
ή το άλλο που θα βγει ξανα και την επομενη 4ετια καθισμενος σταυροποδι και χωρις να κουνησει ουτε δακτυλο ;; :coffee::coffee:

Παλι ΝΔ θα εχει οσο και να σκουζει πες του , εσενα που σε ακουει :coffee:
Πότε είπα εγώ ότι είναι αθώοι;

Ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε ο σαούλ ούτε τα λαϊκά δικαστήρια ούτε η κοινή γνώμη ούτε η κυβέρνηση ούτε η αντιπολίτευση ούτε κανείς δεν θα το κρίνει αυτό
Παρά μόνο τα δικαστήρια

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακούγεται μόνο η μία άποψη μέχρι τότε

Επειδή εδώ η συντριπτική πλειοψηφία να φέρει μόνο τη μία άποψη
Επιλεκτικά

Αναφέρω και την άλλη

Δεν ισχυρήσω ότι ξέρω την αλήθεια

Εναντίθεση με πολλούς από σας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.473
Πόντοι
3.656
Ποια είναι η εικασία ;
Ότι το μέγαρο maximum δεν έχει καμία σχέση με τις υποκλοπές;
Άρα ότι ο δημητριάδης ειναι αθώος

Το ίδιο για τον ρουσόπουλο

Ποια είναι η εικασία το δελτίο ειδήσεων του open;

Ποια είναι η εικασία ότι δούρου όπως ο αγοραστός τους ασκήθηκε δίωξη και αυτή αθώθηκε στο πρωτοβάθμιο τουλάχιστον

Διώξε λοιπόν δεν σημαίνει αναγκαστικά τίποτα

Μπορεί να υπάρχει ενοχή μπορεί και όχι

Και εγώ δεν είμαι σαν και σένα να καταδικάζω

Περιμένω το αποτέλεσμα του δικαστηρίου

Ποια είναι η εικασία ότι ο πλακιάς και η μάνδρου έχουν πει ότι έγινε τις πρώτες μέρες από δικαστικούς πραγματογνώμονες στις αμαξοστοιχίες

Σοβαροι επιστήμονας είναι αυτοι
Που σε βολεύουν;

Από της 16 πραγματογνωμοσύνες

Πάνω από τις μισές λένε για έλαια σιλικόνης ή για συνδυασμό τους

Και πολλές από αυτές είναι από το εξωτερικό που τους έχουν παραγγείλει συγγενείς των θυμάτων

Που εσύ έλεγες τους ακούς

Και δεν είναι αυτά εικασίες

Εικασίες είναι

Αυτά που έλεγες για τους διάφορα κουφά θύματα

Εργαζόμενοι στον οσε
Ή ο γιος της δικαστικού

Ότι τους έχουν σκοτώσει για κάτι ήξεραν ή κάτι τέτοιο

Με χιλιάδες αποδείξεις βέβαια

Χωρίς καμία εικασία
μα την παναγία δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς...δεν κάθομαι να διαβάσω τα κατεβατά σου.

για την δίωξη ανέτρεξε σε αυτά που είπα στον μπαμπουίνο. εκτός αν ξέρεις και εσύ καλύτερα από τον εισαγγελέα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.345
Πόντοι
1.706
Πώς να αισθάνονται άραγε κάτι Μπαροκες, Νταϊμες, κλπ που άλλοι πληρώνονται γι αυτό που κάνουν και αυτοί το κάνουν τζάμπα;:confused: (με αφορμή κάτι ομάδες αλήθειας, Λεξοτανιλ, κλπ)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.750
Πόντοι
12.756
Πότε είπα εγώ ότι είναι αθώοι;

Ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε ο σαούλ ούτε τα λαϊκά δικαστήρια ούτε η κοινή γνώμη ούτε η κυβέρνηση ούτε η αντιπολίτευση ούτε κανείς δεν θα το κρίνει αυτό
Παρά μόνο τα δικαστήρια

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ακούγεται μόνο η μία άποψη μέχρι τότε

Επειδή εδώ η συντριπτική πλειοψηφία να φέρει μόνο τη μία άποψη
Επιλεκτικά

Αναφέρω και την άλλη

Δεν ισχυρήσω ότι ξέρω την αλήθεια

Εναντίθεση με πολλούς από σας

Δημητριαδης δεν ειναι αθωος ;; ο Ρουσοπουλος δεν ειναι αθωος ;; ε ετσι ειναι και οι αλλοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.473
Πόντοι
3.656
Και αν παραγραφεί το αδίκημα αθώος είσαι...και κρατάς και τα λεφτά από τις μίζες :rockon:

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.120
Πόντοι
206
Κανένας δεν πρέπει να πιστεύει τίποτα. Γιατί ήξερε ο καθένας και από χτες τι όλα αυτά τα υλικά και τις ιδιότητες τους????

Εδώ αν ρωτήσεις 10 τύπους τι είναι ο μετασχηματιστής δεν ξέρουν. Όταν υπάρχει ηλεκτρικό τόξο πάντως...είναι πολύ εμφανές μετά...όχι μόνο στο σημείο αλλά και γύρω γύρω.

Έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες; από τους μετασχηματιστές (δεν θυμάμαι αν ήταν της εμπορικής γιαυτό ρώτησα) που τους έδειχναν άθικτους.

Εγώ όμως λέω αυτό...αν το θέμα ήταν τόσο απλό θα είχε εξηγηθεί από έναν ειδικό και θα είχε τελειώσει.

Το πρόβλημα για εμένα και σε αυτό που επιμένω είναι ότι αν δεν είχαν πειράξει το πεδίο θα είχε βγει πολύ ευκολότερα άκρη. Επίσης άλλο καύση και άλλο έκρηξη.

Άλλο πράγμα από την θερμότητα που αναπτύχθηκε άρχισαν να καίγονται τα έλαια σιλικόνης...και άλλο πράγμα ότι κατά την σύγκρουση είναι ικανά να κάνουν έκρηξη και να δημιουργήσουν την πυρόσφαιρα.
Τελείως άλλο πράγμα δεν είναι, γιατί παράγονται πολύ εύλεκτα αέρια με την θερμόλυση-ατελή καύση του ψυκτικού λαδιού στον κάπως κλειστό χώρο των λαμαρίνων.
Από την στιγμή που στο βίντεο που παρέθεσα με τα ηλεκτρικά τόξα στον μετασχηματιστή, υπάρχουν τρελές ομοιότητες με τα Τέμπη και εγω να υπεραναλύω μετά και άλλους να προσπαθώ να ακυρώσω που υπεραναλύουν ειναι πλέον μάταιο. Ας μου πει κι ο πρύτανης του ΜΙΤ οτι δεν παιζει ρόλο το ηλεκτρικό τόξο, ή οτι δεν καιγονται ετσι σαν τα Τεμπη με πυρόσφαιρα οι μετασχηματιστές, ειναι μάταιο για εμένα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.750
Πόντοι
12.756
Και αν παραγραφεί το αδίκημα αθώος είσαι...και κρατάς και τα λεφτά από τις μίζες :rockon:

Ετσι λεει η δικαιοσυνη , μηπως να την καταργησουμε και αυτη επειδη δεν σου αρεσει ; :coffee:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.511
Πόντοι
5.506
Δημητριαδης δεν ειναι αθωος ;; ο Ρουσοπουλος δεν ειναι αθωος ;; ε ετσι ειναι και οι αλλοι
εσυ πληρωνεις τα παιδια εδω να λενε κυβερνητικες μαλακιες? και ποσα τους δινεις? τι βγαζεις απο αυτο?

αμειλικτα ερωτηματα

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.587
Πόντοι
266

Μεγάλε χημική μηχανικές

Όλα τα ξέρεις όλα τα μαχαιρώνεις

Καλά ούτε σε συνδυασμό με τους άλλους παράγοντες που λέει η πυροσβεστική

Παραδείγματος χάρη με το φρέον
Με τις μπαταρίες
Με το πεπιεσμένο αέρα στο σύστημα πεδησης

Και για να το καταλάβεις γιατί δεν είναι εικασία

Πες ότι σου πέφτει λίγο φωτιά σε ένα βιβλίο
Χωρίς να έχει τίποτα γύρω

Θα το σβήσεις και τέλειωσε

Αν όμως δίπλα είναι η βιβλιοθήκη
Και έχεις πολλά βιβλία και πάνω φωτιά όλα
Και το πάτωμα του δωματίου είναι ξύλινο

Ή και καμιά φιάλη υγραερίου

Ή είσαι κοντά έχεις το οινό πνευμα να κάνεις εντριβή
Πολύ πιθανόν το σπίτι να εξαφανιστεί

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.397
Πόντοι
6.515
Θέλω να δω τους δικαστές όταν θα πρέπει να δικασουν εξ αμέλειας κι απ' έξω θα είναι η φυσαινα και 100 χιλ κοσμος

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.587
Πόντοι
266
μα την παναγία δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς...δεν κάθομαι να διαβάσω τα κατεβατά σου.

για την δίωξη ανέτρεξε σε αυτά που είπα στον μπαμπουίνο. εκτός αν ξέρεις και εσύ καλύτερα από τον εισαγγελέα.
Άλλη μία φορά
Στη δούρου κάναν διώξη για το μάτι
Μέχρι τώρα έχει αθωωθεί

Όπως έχουν οθωωθεί κι άλλοι 16 από τους 21 που τους κάναν διώξη

Σημαίνει για σένα τίποτα αυτό;
Άντε μία-μία την ερώτηση μη σε μπερδεύω

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.473
Πόντοι
3.656
Τελείως άλλο πράγμα δεν είναι, γιατί παράγονται πολύ εύλεκτα αέρια με την θερμόλυση-ατελή καύση του ψυκτικού λαδιού στον κάπως κλειστό χώρο των λαμαρίνων.
Από την στιγμή που στο βίντεο που παρέθεσα με τα ηλεκτρικά τόξα στον μετασχηματιστή υπάρχουν τρελές ομοιότητες με τα Τέμπη και εγω να υπεραναλύω μετά και άλλους να προσπαθώ να ακυρώσω που υπεραναλύουν ειναι πλέον μάταιο. Ας μου πει κι ο πρύτανης του ΜΙΤ οτι δεν παιζει ρόλο το ηλεκτρικό τόξο, ή οτι δεν καιγονται ετσι σαν τα Τεμπη με πυρόσφαιρα οι μετασχηματιστές, ειναι μάταιο για εμένα.
Τα μπλέκουν όλα μεταξύ τους τύπε...άλλο το αν -υπό συνθήκες- τα έλαια σιλικόνης καίγονται....άλλο αν υπό τις συνθήκες που αναπτύσσονται σε μια σύγκρουση με αυτές τις ταχύτητες και συνθήκες είναι δυνατόν τα έλαια σιλικόνης να προκαλέσουν ΕΚΡΗΞΗ. Σου κανά λέω...άλλο καύση...άλλο έκρηξη.

Επίσης...κλειστός χώρος των λαμαρίνων που περιγράφεις δεν πρέπει να είναι ικανός να διαμορφώσει τις πιέσεις που απαιτούνται για κάτι τέτοιο.

Για το ηλεκτρικό τόξο δεν έχω άποψη. Τώρα να κάτσω να συγκρίνω βίντεο από το youtube πως ακούγεται και πως φαίνεται...δεν παίζει είναι τρελό.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.400
Πόντοι
6.056
Εννοείς ότι το ΚΚΕ δεν σταμάτησε ποτέ ΝΑΤΟικό φορτίο σε Ελληνικό σιδηρόδρομο; Δεν υπάρχουν εργαζόμενοι του ΚΚΕ στον Ελληνικό σιδηρόδρομο ή στην Hellenic trains; Για να μην μιλήσω για τί είχε γίνει στον πόλεμο ΝΑΤΟ-Σερβίας.
ε ναί άλλη περίπτωση ο πόλεμος που ήταν διεθνές γεγονός -1η είδηση
και όλοι θέλανε δημοσιότητα ,πρώτη μούρη στα μμε ή τέλος πάντων να πουλήσουν με την καλή ή κακή έννοια την πραμάτεια τους
Σιγά τώρα μην ασχοληθεί το οποιοδήποτε κόμμα με τι πως πότε μεταφέρεται η ουσία που νοθεύει τα καύσιμα
ή ξέρω γω πυραύλους σε κοντέινερ, θεωρούνται δεδομένα αυτά σε μιά σοβαρή μπανανία των βαλκανίων :P

Οκέι μετά το συμβάν με τους νεκρούς και αφού ήταν πρώτο θέμα ,
έκανε λίγο σαματά το κκε για τη νταλίκα που λένε πως μετέφερε επικίνδυνο στρατιωτικό υλικό
Δηλαδή αν γινόταν η μεταφορά μέσω κατοικημένης περιοχής ,ήταν η πρώτη φορά κ πιάστηκε επ' αυτοφώρω η νταλίκα ?:kneel:
Φυσικά (αν γινόταν) θα ήταν ρουτίνα κ κανείς δεν έδινε σεντς

Μην αρχίσουν να μας ζαλίζουν με καμιά αντικομουνιστική Σταυροφορία ...
άκου τι έκανε ή δεν έκανε το κκε στα τέμπη !!! έλεος ναούμε , με ρέγουλο το κάρβουνο:2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.473
Πόντοι
3.656
Μεγάλε χημική μηχανικές

Όλα τα ξέρεις όλα τα μαχαιρώνεις

Καλά ούτε σε συνδυασμό με τους άλλους παράγοντες που λέει η πυροσβεστική

Παραδείγματος χάρη με το φρέον
Με τις μπαταρίες
Με το πεπιεσμένο αέρα στο σύστημα πεδησης

Και για να το καταλάβεις γιατί δεν είναι εικασία

Πες ότι σου πέφτει λίγο φωτιά σε ένα βιβλίο
Χωρίς να έχει τίποτα γύρω

Θα το σβήσεις και τέλειωσε

Αν όμως δίπλα είναι η βιβλιοθήκη
Και έχεις πολλά βιβλία και πάνω φωτιά όλα
Και το πάτωμα του δωματίου είναι ξύλινο

Ή και καμιά φιάλη υγραερίου

Ή είσαι κοντά έχεις το οινό πνευμα να κάνεις εντριβή
Πολύ πιθανόν το σπίτι να εξαφανιστεί
Ναι....απλά όταν σχεδιάζουν τον κινητήρα φροντίζουν να μην έχουν ένα συγκρότημα που να αρπάζει εύκολα όπως στο παράδειγμα σου.....καθώς γνωρίζουν τι θερμότητες και πιέσεις αναπτύσσονται κατά την λειτουργάι του.

Όσο για την Δούρου....τα έχουμε ξανά πει μη τα ξανά λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom