Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.247
Πόντοι
456
Ψεκι να πεις το μουνι που σε πέταγε, εντάξει βλακακο; Και όταν απευθύνεσαι σε κάποιον, να κάνεις tag για να του έρχεται ειδοποίηση.

ΥΓ: Από μυοκαρδίτηδες πώς τα πας;
δεν απευθύνθηκα σε σένα, σε χρησιμοποίησα απλά ως παράδειγμα στους άλλους για το τι κάνει η αμορφωσιά και η βλακεία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.512
Πόντοι
5.506
Ψεκι να πεις το μουνι που σε πέταγε, εντάξει βλακακο; Και όταν απευθύνεσαι σε κάποιον, να κάνεις tag για να του έρχεται ειδοποίηση.

ΥΓ: Από μυοκαρδίτηδες πώς τα πας;
Θέλεις λίγο να ξαναγράψεις για τα πυρηνικά από-βλητα να δω κάτι;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.039
Πόντοι
4.895
Για να εξηγήσει τι εννοούσε πρέπει κάποιος να τη ρωτήσει. Τα αρδακια που μας έχουν πρήξει τους όρχεις με την Αγία Μάνα και όλους τους πανεμπειρογνωμονες του σύμπαντος που έχουμε την τύχη να είναι εδώ, Έλληνες και να ασχολούνται με τα ξυλολια, μπήκαν στον κόπο να το διευκρινίσουν με την κυρία θεούσα ή βολεύει να σέρνεται έτσι σα θεωρία;

Επειδή άκουσα και ένα ακόμη απόσπασμα του συνηγόρου του κ. Πλακιά, μίλησε ευθέως για ''αλητεία'' από την πλευρά του πρώην της γνωστής μάνας που επιμένει ότι οι νεκροί μηχανοδηγοί της εμπορικής μέσες άκρες τελούσαν σε γνώση λαθραίου φορτίου.

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.512
Πόντοι
5.506
Επειδή άκουσα και ένα ακόμη απόσπασμα του συνηγόρου του κ. Πλακιά, μίλησε ευθέως για ''αλητεία'' από την πλευρά του πρώην της γνωστής μάνας που επιμένει ότι οι νεκροί μηχανοδηγοί της εμπορικής μέσες άκρες τελούσαν σε γνώση λαθραίου φορτίου.
Καλά, από αλητεία και αίσχη αυτή η ιστορία, άσε να πάνε, τι να πεις όμως που τόσοι μπούφοι ψοφάνε για τέτοια και τα καταπίνουν αμάσητα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.423
Πόντοι
6.955
Θέλεις λίγο να ξαναγράψεις για τα πυρηνικά από-βλητα να δω κάτι;
Θες να πάμε για ένα καφεδάκι να στα δείξω;

Και μιας και το άλλο σκουπίδι είπε για ψεκασμενους, λέξη που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Νόθος, ορίστε και κάτι σχετικό πάνω στην άλλη υπόθεση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν απευθύνθηκα σε σένα, σε χρησιμοποίησα απλά ως παράδειγμα στους άλλους για το τι κάνει η αμορφωσιά και η βλακεία.
Έλα να μου το πεις από κοντά πουτανοσπερμα. Έλα όποτε θες.

Συνημμένα

• IMG_20250401_211751.jpg
    IMG_20250401_211751.jpg
    170,2 KB · Εμφανίσεις: 8

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.618
Πόντοι
786
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.052
Πόντοι
3.556
Θες να πάμε για ένα καφεδάκι να στα δείξω;

Και μιας και το άλλο σκουπίδι είπε για ψεκασμενους, λέξη που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Νόθος, ορίστε και κάτι σχετικό πάνω στην άλλη υπόθεση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα να μου το πεις από κοντά πουτανοσπερμα. Έλα όποτε θες.
τυπε με το μπαρδον , παρακαλώ σημείωσε ο τύπος κλαουντιας έχει ήδη βάλει υποψηφιότητα για μιστερ μαλακας 2025. οταν θα ανοίξει το νήμα ο τύπος νιπλης θα ενημερωθείς για να στηρίξεις κλαουντια με τη ψήφο σου :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.512
Πόντοι
5.506
Ακόμα ένα πυρηνικό από-βλητο στην παρέα μας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.040
Πόντοι
3.936
Ακόμα ένα πυρηνικό από-βλητο
Νταξει πήγε το κουκουλωμα με την Αυστικ@ρα σας; Σεμνά - ταπεινά κ όλα 5καθαριδης; Μπετόν αρμέ η κατάσταση και όλα στο ημίφως;

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
9.351
Πόντοι
2.306
Δεν μπορεί!

Δεν το πιστεύουμε εξάλλου το αξιότιμο μουνοπανο @barock είπε πως είμαστε ψεκ όσοι υπονοουμε κακό λόγο για την αγία αυτήν κυβερνηση,εν τω μεταξύ τον τελευταιο μήνα πλας,υπάρχει περιπολικό ή περιπολικά κάποιες φορές φυλάγοντας τον Αγοραστό στο σπίτι του επι 24ωρου βασεως

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.578
Πόντοι
266
Αρα συμφωνεις και εσυ, οτι αν ειχε εστω και ενας απο τις 4 αμεσα εμπλεκομενες υπηρεσιακες αρχες (εισαγγελικη , ιατροδικαστικη, πυροσβεστικη, η, αστυνομικη), αν εστω και ενας ειχε κανει σωστα και εγκαιρα τις πρωτες ημερες την δουλεια του, οι εντυπωσεις θα ηταν διαφορετικες και εναντιον της κυβερνησης και το εκλογικο αποτελεσμα, ως προς το ποσοστο ψηφου της ΝΔ θα ηταν διαφορετικο.
Όπως έχω ξαναγράψει
Δεν ξέρω ποιοι έκαναν καλά τη δουλειά τους και ποιοι όχι
Τι έπρεπε να γίνει ακριβώς και τι δεν έγινε
Και μερικές φορές μάλιστα είναι δύσκολο να κρίνεις εκ των υστέρων όταν εκείνη τη στιγμή πρέπει να κάνεις μία επιλογή

Προφανώς ξέρουμε ελάχιστα πράγματα από αυτά που έχει συλλέξει ο ανακριτής
Που έχει ρωτήσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ανθρώπους
Με αντικρουόμενες απόψεις

Έχει πάρει πολλές πραγματογνωμοσύνες
Αντίθετες μεταξύ τους
Πολλές φορές

Και όλα αυτά πρέπει να τα κρίνουν κάποιοι δικαστές

Δύσκολο

Που γίνεται ακόμα δυσκολότερο
Γιατι μερικοί αν η απόφαση που θα βγει θα είναι ενάντια σε αυτό που πιστεύουν δεν θα τη δεχτούν

Και για να κλείσω

Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστά που λες
Γιατί δεν ξέρω όλα τα δεδομένα
Και προφανώς δεν ξέρω τι επίπτωση θα είχε
Στις τότε εκλογές

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.578
Πόντοι
266
Τύπε σε ξαναρώτησα και έκανες πως δεν το είδες.

Γίνεται ένα έγκλημα.

Δεν καταγγέλεται άμεσα από το θύμα ή οποιονδήποτε υπέπεσε στην αντίληψη του.

Σημαίνει πως δεν έχει γίνει έτσι ; Έστω και αν βγει στην επιφάνεια αργότερα ή εάν προκύψει μελέτη από πραγματογνώμονες αργότερα;

Και για πες μας με τη δική σου λογική, μέχρι πόσο καιρό μετά το μπάζωμα, εάν φώναζε η αντιπολίτευση για την παρανομία του, θεωρείς πως θα έστεκε ;

Όλοι οι ΝΔ μας μιλάτε για μπάζωμα λόγω λάθους ή ανικανότητας των φορέων που ενεπλάκησαν. Ταυτόχρονα μας λέτε : εάν φύγει ο Κυριάκος δεν υπάρχει κανένας ικανός από την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

Γιατί το "ανικανότητα" είναι επιχειρήματα μόνο υπέρ της κυβέρνησης, και όχι υπέρ της αντιπολίτευσης πχ : η αντιπολίτευση ήταν ανίκανη να καταλάβει τον δόλο σχετικά με το μπάζωμα, και ξύπνησε μόνο όταν οι συγγενείς των θυμάτων το έβγαλαν στην επιφάνεια.

Μονά - ζυγά, υπέρ της κυβέρνησης. Καμιά αντικειμενικότητα στα επιχειρήματα σας.
Μπλεγμένα μου τα λες

Δεν μιλάω καταρχάς για δόλο

Μιλάω για αυτό καθ αυτό το μπάζωμα

Όλοι τώρα ισχυρίζονται

Ότι σε περίπτωση δυστυχήματος
Δεν κάνεις τίποτα για να μην αλλοιώσεις στο χώρο
Και να μην μπορούν
Μετά να βγάλουν άκρη
Επειδή έχουν χαθεί διάφορα στοιχεία

Ξαναλέω δεν μιλάω για δολο ή χωρίς δόλο

Κανένας τότε

ΤΟΤΕ

Δεν το κατήγγειλε αυτό

Όχι τον δολο που έγινε αυτό

Το γεγονός που έγινε

Το μπάζωμα
Δεν το βλέπαν ότι γινόνταν
Δεν ξέραν ότι δεν έπρεπε να γίνει ;

Ακόμα και χωρίς δόλο

Όλοι αυτοί που εκ των υστέρων λένε ότι οι πάντες ξέρουν ότι δεν πρέπει να αλλοιωθεί ένας χώρος;

Πού εγώ προσωπικά
Δεν μιλάω ούτε για λάθος ούτε για ανικανότητα

Θα μιλαγα για αυτά
Αν ήμουνα σίγουρος ότι δεν έπρεπε να γίνει

Παρότι δεν είμαι σίγουρος και για το αντίθετο

Για την προφανώς δεν ξέρω
Τι λένε όλοι οι εμπλεκόμενοι
Για το γεγονός αυτό

Και αυτοί που ισχυρίζονται ότι καλώς έγινε
Και αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο

Γιατί για να το ξέρω πρέπει να εχω πλήρη γνώση της δικογραφίας

Που δεν την έχω
Και πιστεύω ότι ελάχιστη την έχουν
Και κρίνουν με ελλιπή δεδομένα

Και βάση όλων των ανωτέρω

Αν είχα την πλήρη γνώση θα έκρινσα και την ικανότητα ή την ανικανότητα της κυβέρνησης

Την αντιπολίτευση λοιπόν δεν την κρίνω επειδή δεν είχε καταλάβει το δολο

Αλλά επειδή δεν έλεγε τίποτα για το ίδιο το γεγονός
Που θεωρεί παράνομο το μπάζωμα έστω και χωρίς ΧΩΡΊΣ ΔΟΛΟ

και να κλείσω
Δεν πιστεύω με όλα τα γεγονότα που έχουν βγει
Ότι έχει αποδειχθεί η ύπαρξη δόλου αν θεωρήσουμε ότι το μπάσο μα είναι παράνομο

Αυτό όμως είναι προσωρινή άποψη
Και μόνο και σε αυτή την περίπτωση
Θα μπορούσε να μιλήσω με βεβαιότητα
Αν ήξερα όλα τα δεδομένα
Και όλη τη δικογραφία

Και μπορεί να αλλάξει

Όσο αφορα όταν φύγει ο κυριάκος περιμένω να μου πεις εσύ ποιος είναι ο καλύτερος να τον διαδεχθεί;

Και να σου πω κάτι που έχει γίνει σε ένα σχολείο

Καθηγητής τον πρώτο χρόνο που έκανε κατεύθυνση δέσμη όπως θες να το πεις

Ρώτησε τους 18 μαθητές 2 ερωτήσεις ανωνυμα
Είστε ευχαριστημένοι από το πώς γίνεται το μάθημα;

12 είπαν όχι 6 ναι

Η δεύτερη ερώτηση ήταν

Θέλετε ασκήσεις να είναι πιο δύσκολες πιο εύκολες ή στο βαθμό που γίνονται τώρα

Έξι πιο εύκολες
Έξι πιο δύσκολες
Κη έξι που συμφωνούσαν προφανώς με το πώς γίνεται το μάθημα το ίδιο με το πώς γίνεται τώρα

Η αντίθεση σε κάτι
Είναι ένα πράγμα

Το τι μπορεί να το αντικαταστήσει είναι τελείως διαφορετικό
Βλέπε μητσοτάκης

Και εδώ και έξω στην κοινωνία

Πολλοί διαφωνούν με την κυβέρνηση

Άλλοι όμως από δεξιά άλλοι από αριστερά

ο κόσμος όταν θα ψηφίσει θα κρίνει και θέση όχι μόνο αντίθεση

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.578
Πόντοι
266
"Είναι γνήσιο αυτό που βλέπουμε, δηλαδή το τρένο, αλλά η ημερομηνία δεν είναι η 28/2/2023!

Πού τα βρίσκεται αυτά που λέτε ;

Να το πόρισμα της αστυνομίας

Μήπως σε αυτά τα πέντε λεπτά
Περάσαν πολλές εμπορικές αμαξοστοιχίες
Προς την ίδια κατεύθυνση

Από τη συνδυαστική ανάλυση των ανωτέρω, προκύπτει ότι το εν λόγω αρχείο αποτελεί ακριβές αντίγραφο (γνήσιο) αρχείου βίντεο που προέρχεται από την κάμερα 03 που ήταν συνδεδεμένη με το ανωτέρω περιγραφόμενο καταγραφικό, μεταφορτώθηκε μέσω του λογισμικού διαχείρισης IVMS και αφορά το χρονικό διάστημα «28-02-2023 23:00:00 έως 23:05:00».

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.578
Πόντοι
266
Αφού συμφωνείς με αυτό που λέει
Η δικηγόρος ή έστω το επικαλείσαι να δούμε τι λέει τ αυτη που αναφέρεις
Στο link που αναφέρεις

Όντως στο εν λόγω άρθρο συντάχθηκα με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών που δικαίως απαιτούν δικαιοσύνη. Σχολίασα όμως και την «αφηγηματική υπεροπλία» της Αριστεράς που κινητοποιήθηκε αποκλειστικά για τα Τέμπη και όχι για άλλες τραγωδίες. Και διέκρινα πίσω από τις κινήσεις και ομιλίες της κ. Καρυστιανού μια υπερβολική παρέμβαση στην πολιτική διαδικασία. Διατύπωσα την άποψή μου χωρίς ξυλόλια, πολιτικές καταδίκες και δίκες προθέσεων. Σε αντίθεση με ορισμένους οπαδούς της άλλης άποψης, οι οποίοι αναπαράγουν συνειδητά έωλες «αποκαλύψεις» και δικάζουν στα πρωτοσέλιδα. Χωρίς καμία ενόχληση από την ΕΣΗΕΑ.

Από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου και ανώνυμα τρολ δέχτηκα προσωπικές επιθέσεις και απειλές. Άθλιους υπαινιγμούς για την επαγγελματική και οικογενειακή μου κατάσταση. Καθώς και ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον μου (σφουγγαρίστρα, υπηρετικό προσωπικό, ενεργούμενο του συστήματος, ανόητη και ιδεολογικά πωρωμένη, υποκείμενο τρίτης ποιότητας και πέμπτης διαλογής). Κάποιοι μάλιστα «υποσχέθηκαν» ότι «Όταν έρθει η στιγμή δεν θα ξεχάσουμε το όνομά της».

Η ΕΣΗΕΑ επέλεξε από τα χιλιάδες δημοσιεύματα για τα Τέμπη (πολλά συκοφαντικά, εμπρηστικά ή εκ προθέσεως κατασκευασμένα) να ενοχληθεί μόνο από τη δική μου αρθρογραφία. Γεγονός από μόνο του προβληματικό, αν δεχθούμε ότι η ελευθερία του Τύπου δεν μπορεί να εφαρμόζεται α λα καρτ. Είτε την υπηρετείς συνολικά, είτε όχι. Δεν γίνεται δηλαδή να επιπλήττεις μια άποψη, όσο κι αν διαφωνείς, ενώ ολόγυρα κυκλοφορούν τερατολογίες.

Στο σκεπτικό της η ΕΣΗΕΑ με εγκαλεί ουσιαστικά για ένα «παράπτωμα»: όπως αναφέρει, στο άρθρο μου για την κ. Καρυστιανού δεν λαμβάνω υπ' όψιν μου «την γενική κοινωνική απαίτηση για δικαιοσύνη, καθώς και τον αγώνα μιας μάνας για δικαίωση και τιμωρία των ενόχων». Εξ όσων όμως γνωρίζω, η «τιμωρία των ενόχων» και η «δικαίωση» του οποιουδήποτε δεν εμπίπτουν στη δημοσιογραφική δικαιοδοσία, αλλά της Δικαιοσύνης.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="iefimerida.gr - Ειδήσεις και νέα - Η κορυφαία εφημερίδα online">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="Στο Πειθαρχικό γιατί «άγγιξα» την Καρυστιανού - iefimerida.gr">Στο Πειθαρχικό γιατί «άγγιξα» την Καρυστιανού - iefimerida.gr</a></p>

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom