Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
779
Πόντοι
81
Μπορείς να μου το στείλεις αυτό;
Δε λέω ότι είναι καλά παιδιά, ίδιοι σιχαμενοι είναι και αυτοί.
Ολοι αυτοί οι κρατιστες είναι το ίδιο πράγμα νομίζουν ότι τους χρωστάμε ανεξαρτήτως παράταξης
Σε μια γιαγιά το έλεγε...και να σου δώσω τα 2 χιλ τι θα τα κάνεις???...σίγουρα υπάρχει στο διαδίκτυο γιατί είχε γίνει θέμα τότε. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.219
Πόντοι
12.756
Σε μια γιαγιά το έλεγε...και να σου δώσω τα 2 χιλ τι θα τα κάνεις???...σίγουρα υπάρχει στο διαδίκτυο γιατί είχε γίνει θέμα τότε. Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

είχε πει ότι και να τα πάρετε θα τα φάτε , κάπως έτσι

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.262
Πόντοι
3.846
Δεν είχα γεννηθεί τότε, αλλά πιο παλιοί συγκρίνουν τη σημερινή συγκέντρωση κόσμου μόνο με την επιστροφή του Μακάριου από την Αγγλία το 1974.

Λόγω δουλειάς έκατσα μόνο 10' στη Βασιλισσης Σοφίας. Ο κόσμος έφτανε μέχρι το Χίλτον.

Συμπεράσματα:
1. Η ΝΔ και πρώτη να ξαναβγει με το ζόρι θα φτάσει το 30%. Με θαύματα. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν δεν έχουν αρχίσει ήδη να συζητάνε πως θα συγκυβερνήσουν με ΠΑΣΟΚ.
2. Η αριστερά τα ίδια και τα ίδια για αυτό απογοητεύει μια ζωή τον κόσμο. Σήμερα δε θα μπορούσαν ούτε στα όνειρά τους να καπελώσουν τις συγκεντρώσεις. Κάτι συνθήματα όπως "κρατικοποιήστε τον ΟΣΕ" , "δεν έχουμε εθνικό πένθος, έχουμε ταξικό πόλεμο" ,αν δε σου προκαλούν γέλιο ,σου προκαλούν χασμουρητά.
3. Κάτι οι υπερβολές μας σαν Έλληνες ,κάτι ο λαϊκισμός της αριστεράς έχουν γίνει οι τρεις δικες ,μία. Και αυτή η μία θα καταλήξει με κάποιον αυτοφοράκια στη φυλακή. Η υπόθεση έχει μέσα τις τρεις υποθέσεις:

α. Ανθρώπιλο λάθος σταθμάρχη. - Προκάλεσες εξ αμελείας δυστύχημα; - Ξήλωμα, ΕΔΕ, δικαστήριο. -Έπρεπε να είχες δεύτερο συνάδελφο μαζί σου και δεν ήρθε; Τον αντικατέστησε ο υπεύθυνος βάρδιας; Είχε σοβαρή δικαιολογία; - ΕΔΕ, Ξήλωμα, ό,τι συνέπειες προβλέπονται.

β. Η σύμβαση για την τηλεδιοίκηση. -Τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα; Αν όχι, γιατί; Εκταμιεύτηκαν τα χρήματα από την ΕΕ; Εκταμιεύτηκαν τα χρήματα από το ελληνικό δημόσιο; Παρουσιάστηκε το έργο σαν ολοκληρωμένο στην ΕΕ; (εδώ αν παρατηρήσετε είναι η υπόθεση που αναφέρεται λιγότερο από οτιδήποτε)

γ. Η εμπορική αμαξοστοιχεία. -Τελικά μετέφερε εύφλεκτες ύλες; Ποιος τις φόρτωσε; Ποιος θα τις παραλάμβανε; Πόσο συχνά γίνεται αυτό; Πώς παραλαμβάνουν και πως φορτώνουν στους σταθμούς; Ποιος εξαφάνισε τα σχετικά αρχεία; Παρεμποδίστηκε η δικαιοσύνη; Υπάρχει κάποιος που σκοτώνει και απαγάγει;

Πολύ γρήγορα τα ξεχάσαμε τα υπόλοιπα και τώρα λέμε μόνο για τον άτυχο Καλογήρου.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.726
Πόντοι
2.356
Με τα παιδιά σου μπορείς να κάτσεις σε σημείο που θα είναι ασφαλή τα παιδιά σου. Η μάνα μου ήθελε να έρθει σήμερα δεν την άφησα. Δεν είμαι σε θέση να προστατεύσω πλέον τον εαυτό μου.
Για να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Ούτε αυτοί, από τους οποίους απαιτείς να το παίξουν μάχιμοι, ήταν σε θέση.
Όσο και αν δε θέλεις να το δεχτείς.
Τα παιδιά μου δεν είναι πιτσιρίκια. Το ένα παίρνει αυτο το κωλοτραίνο για να πάει στην επαρχιακή πόλη που φοιτά.
Τρέμει η ψυχή μου κάθε φορά.
Γι αυτό και θεώρησα καθήκον μου να κατεβώ στην πορεία.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.559
Πόντοι
2.886
Οι εγκληματικές οργανώσεις των τελευταίων 50 ετών μας έχουν χεσμενους γιατί απλά ήταν και παρέμειναν βολεμένοι με την εκλογή τους από τον λαό ....γι αυτό έχουν θράσος...αντίπαλοι μας δεν είναι οι αστυνομικοί είναι οι πολιτικοί που ψηφίζουμε....άρα ο ίδιος μας ο εαυτός

Κατηγορείς τα πρόβατα, και όχι τους τσοπάνηδες.

Οι περισσότεροι πολίτες , ακόμα και επιστήμονες και μορφωμένοι σφαιρικά
είναι πρόβατα σε μεγάλο ποσοστό.
Δεν έχουν κοινωνική νοημοσύνη αρκετή, και ψηφίζουν τα λαμόγια,
αλλά και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ότι είναι λαμόγια οι σημερινοί πολιτικοί.
Πήγαινε σε γριές που ψηφ΄ίζουν ΝΔ να πεις ότι ο Κακλαμάνης είναι γκέι
και θα σε βρίσουν !

images
images

5c884f65-85a1-489a-af2b-8d66b686ef24_62519908_1649699991828645_5870282697976315904_n.jpg
%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CF%82.jpg
arkas-3.jpg

CqkfzgnWYAEGDJs.jpg
shfok3.jpg

images

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.559
Πόντοι
2.886
ΕΛΛΑΔΑ 2025

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ 23.48 %

ΕΠΙΣΗΣ

το 50 % των κατοίκων είναι άνω των 46.8 ετών

η διάμεση τιμή ( median) είναι 46.8 ετών

ΟΙ ΜΕΣΟΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ( ΝΤΑΙΜΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ !

Τουλάχιστον, ψηφίστε άλλον της ΝΔ, όχι τον Κούλη !
eikone-bean.jpg

1740788233299.jpeg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.838
Πόντοι
9.297
Βρε αει γαμησου μπινε, ένα σκουπίδι είσαι κ τπτ παραπάνω. Θες να σε μιλάμε καλύτερα. Πήγαινε να τν αρμεξεις με καμιά γριά. Δν εχεις ιδέα ούτε που σε έκανα παράθεση κ για ποιους μιλούσες.
Εγω ξέρω ότι στην δουλειά μου, αν δν την κάνω καλά παίρνω πόδι. Δν με αλλάζουν θέση μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα. Στοκε
Είσαι ένα σκουπίδι...αυτοκτονα τώρα και μπες στον κάδο εκεί που ανήκεις .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.838
Πόντοι
9.297
Βρε αει γαμησου μπινε, ένα σκουπίδι είσαι κ τπτ παραπάνω. Θες να σε μιλάμε καλύτερα. Πήγαινε να τν αρμεξεις με καμιά γριά. Δν εχεις ιδέα ούτε που σε έκανα παράθεση κ για ποιους μιλούσες.
Εγω ξέρω ότι στην δουλειά μου, αν δν την κάνω καλά παίρνω πόδι. Δν με αλλάζουν θέση μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα. Στοκε
Τα ψυχολογικά σου βγάλτα σε κάνα άθεο Συριζαιο και όχι σε μένα ,υβριστή στοκε.
Καθάρισε το βρωμοστομα σου και να μάθεις να φέρεσαι όρθιο σκουπίδι.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.535
Πόντοι
456
Αν είχαμε χίλιους σαν εσένα θα είχαμε λέβα...άντε εξυπνε που έχεις € στην τσεπουλα σου....ευτυχώς είστε λίγοι...τραβά πίσω στον Αν.Μπλοκ τώρα.

εσυ εισαι ο καλος χριστιανος κι ετσι που θα παει παραδεισο ?

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Νταιμας πληρώθηκε χτες σύνταξη κ στην πουτσα του όλα

Από 3 Μαρτίου πάλι θα κλαίγεται κ θα ψάχνει στα σκουπίδια :confused:
Έχεις μπερδέψει εσύ κομμουνιστής πράγμα και κάποιοι άλλοι τα πράγματα

Στη θεωρία είσαστε υπέρ των φτωχών και αδυνάτων
Και στην πράξη όποιον είναι η νομίζετε ότι είναι φτωχός τον δουλεύετε και των υποτιμάτε

Αν ήμουν στην κατηγορία που νομίζεις ότι είμαι θα δικαιούμουν
Screenshot_2025-03-01-05-07-47-721_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-03-01-05-09-50-970_com.android.chrome.jpg
να πάρω κάποια περισσότερα επιδόματα βέβαια

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Εγω λέω να πάμε να τα πούμε με τον barock , τον alex και όλα τα μέλη της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ να μιλήσουμε πολιτισμένα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Τσίπρας δεν είχε την αλλαζονεια των αρίστων όμως να βγαίνει να βρίζει τους νεκρούς.
Screenshot_2025-03-01-05-30-48-422_com.android.chrome.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Φυσική καταστροφή δεν ήταν.
Εγκληματική αμέλεια ήταν από τον κρατικό μηχανισμό. Μη λέμε ο,τι θέλουμε για να νοιώσουμε καλύτερα.
Όπως επίσης ο νόμος Κωνσταντοπούλου και Κοντονή ήταν επίσης εγκληματικος, μετέτρεψε το κακούργημα σε πλημμέλημα.
Επίσης η δουλειά του κρατικού μηχανισμού είναι η πρόληψη, που πρόληψη φυσικά και δεν υπήρχε.
Κι αν έφταιγε η σύμβαση για τους σιδηροδρόμους που δεν είχε τελειώσει
Έφταιγε και ότι δεν είχε τελειώσει και το 112 που έπρεπε να τελειώσει το 2016
Και που αν υπήρχε όπως είπε και ο εισαγγελέας της έδρας στην πρωτό δίκη δίκη για το μάτι
Με περισσότερη πληροφόρηση θα είχαμε λιγότερους θανάτους

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.540
Πόντοι
266
Μπορείς να μου το στείλεις αυτό;
Δε λέω ότι είναι καλά παιδιά, ίδιοι σιχαμενοι είναι και αυτοί.
Ολοι αυτοί οι κρατιστες είναι το ίδιο πράγμα νομίζουν ότι τους χρωστάμε ανεξαρτήτως παράταξης
Screenshot_2025-03-01-05-30-48-422_com.android.chrome.jpg

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
918
Πόντοι
81
Η υπερεσία μπάχαλων της αστυνομίας έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως, αξίζει να γίνει ενα αφιέρωμα σε αυτά τα παλικάρια!

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.654
Πόντοι
456
6000 αστυνομικοι επι ποδος
6000 παρακρατικοι μεσα στη πορεια