Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.860
- Πόντοι
- 3.936
Όταν θα λέει 41%- θα πρέπει να του απαντάμε 4,5cmΗ ξεφτίλα του ανδρικού φύλου...... ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία
Όταν θα λέει 41%- θα πρέπει να του απαντάμε 4,5cmΗ ξεφτίλα του ανδρικού φύλου...... ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία
Τι να το κανει το πουλακι;Μονο για κατουρημα το εχει....τη ΡΟΔΕΛΑ δουλευει η Κλαουντια!!!νού σου έχει πουλάκι ζωηρό ο γερομπαροκούλης
![]()
![]()
Μιλαμε για τον πουτανοικετη που τις θεωρει φιλες του επειδη του ριξανε ενα στραπονιασμα;Η ξεφτίλα του ανδρικού φύλου...... ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία
Καλά μουνόπανα είναι και αυτοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ιστορία αυτή.νομιζω η νεα αριστερα προτεινε να παραστει "ο συνηγορος του πολιτη" στα κεντρικα της αστυνομιας για να μην γινει αυτο....
ενδιαφερουσα ιδεα και για εμενα εξαιρετικα δημοκρατικη....
το προβλημα στην ελλαδα δεν ειναι να φυγει ο μουλος μονο ειναι να αρχισει να λειτουργει και αυτο το γαμημενο κρατος επιτελους
Κριτικη του κανα-πεος ολοι μπορουμε να κανουμε οπως κ επαναστατικες αναλυσεις του κωλου. Εχεις εναλλακτικη εφαρμοσιμη? Αυτη ειναι η μαγκια. Τα αλλα ειναι κλανιά
ναι ρε συμφωνω δεν εχω καμμια σχεση μαζι τους....εγω για την ιδεα μιλησα την προταση τους....Καλά μουνόπανα είναι και αυτοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ιστορία αυτή.![]()
Οι γνωστοί άγνωστοι είναι γνωστοίναι ρε συμφωνω δεν εχω καμμια σχεση μαζι τους....εγω για την ιδεα μιλησα την προταση τους....
να σταματησει επιτελους και το παραμυθι ποιοι ειναι οι γνωστοι αγνωστοι....
ειναι αστυνομικοι η ειναι μπαχαλα? μην ξεχνας ζουμε σχεδον 20 χρονια με αυτο το διλλημα.
Αυτο εχει σταματησει και τον κοσμο να βγαινει στον δρομο και να ζηταει το δικιο
εγω νομιζω οτι αλλαζουν ανα περισταση...Οι γνωστοί άγνωστοι είναι γνωστοί
εμ γιατι τους λενε γνωστους-αγνωστους;; γνωστοι σε αυτους, αγνωστοι στον κοσμο.ναι ρε συμφωνω δεν εχω καμμια σχεση μαζι τους....εγω για την ιδεα μιλησα την προταση τους....
να σταματησει επιτελους και το παραμυθι ποιοι ειναι οι γνωστοι αγνωστοι....
ειναι αστυνομικοι η ειναι μπαχαλα? μην ξεχνας ζουμε σχεδον 20 χρονια με αυτο το διλλημα.
Αυτο εχει σταματησει και τον κοσμο να βγαινει στον δρομο και να ζηταει το δικιο
Δυστυχώς υπάρχουν μην ξεχνάμε αυτή η χώρα από ρουφιάνους είναι φουλεγω νομιζω οτι αλλαζουν ανα περισταση...
ειναι βεβαια γνωστοι και απο της 2 πλευρες
γι αυτό εκτός από πιστοποιημένος κλανοκαπότας , ψηφίζεται παμψηφεί και για Mr MalakasΤι να το κανει το πουλακι;Μονο για κατουρημα το εχει....τη ΡΟΔΕΛΑ δουλευει η Κλαουντια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μιλαμε για τον πουτανοικετη που τις θεωρει φιλες του επειδη του ριξανε ενα στραπονιασμα;![]()
Καλά μουνόπανα είναι και αυτοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ιστορία αυτή.![]()
Άκουσα τον βαψομαλλια στην ΕΡΤ 3 η αστυνομία λέει θα περιφρουρήσει την πορεία στην Θεσσαλονίκη... ετοιμαστείτε για επεισόδιαεμ γιατι τους λενε γνωστους-αγνωστους;; γνωστοι σε αυτους, αγνωστοι στον κοσμο.
εδώ στην ανωνυμία επιζούν αυτοί οι μαλακιασμένοι , έξω κρύβονται ..πέφτει η φάπα σύννεφοΗ ξεφτίλα του ανδρικού φύλου...... ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαία
εχω βρεθει σε αρκετες πορειες που περιφρουρουν οι μπατσοι, και ποσο ομορφα σε προκαλουν με λογια γλυκα μεχρι να τσαντιστει ΕΝΑΣ και να απαντησει γλυκα και αυτος για να βρουν αφορμη να αρχισουν το πανω χερι κατω χερι, μετα ως μαγειας να εμφανιστουν αυτοι με κουκουλες και να πανε για (τσαμπουκα) στους μπατσους και την συνεχεια την ξερετε ολοι....Άκουσα τον βαψομαλλια στην ΕΡΤ 3 η αστυνομία λέει θα περιφρουρήσει την πορεία στην Θεσσαλονίκη... ετοιμαστείτε για επεισόδια
Και μόνο τη βούτα στην παπάρα της χωριάτικης που εκαναν οι ανθρωποι, οσο έκαναν πληρωμένες διακοπές στο νησί, χόρτασε κι αυτή κι ο συνοδός της ψωμάκι.Τελικα η κιουρια Χατζη με τον γαμια ηρθαν στο κωλονησο σου να κανουν δωρεαν διακοπες;Σε αποζημιωσε τουλαχιστον με κανενα στραπονιασμα;![]()
Γιαβρι μου τόν ανέβαζεΚαι μόνο τη βούτα στην παπάρα της χωριάτικης που εκαναν οι ανθρωποι, οσο έκαναν πληρωμένες διακοπές στο νησί, χόρτασε κι αυτή κι ο συνοδός της ψωμάκι.
Σ' αυτά δεν έχει θέμα. Μολογάει μόνος του.
![]()
ναι γαμω τις ψυχες τους τα γαμημενα κορακια ,μπραβο στις γριες που δεν τρωνε προλογο!Τη δημοκρατια μας και τα ματια σας!!!Μπραβο στους οπαδους του Ηρακλη!Φτου σας ξεφτιλισμενα κορακια!!!
![]()
Προσωρινή διακοπή και εκκένωση στο Ηρακλής - Ερμής Σχηματαρίου λόγω συνθημάτων για τα Τέμπη
Προσωρινή διακοπή υπήρξε στον αγώνα Ηρακλής – Ερμής Σχηματαρίου, λόγω συνθημάτων για τα Τέμπη. Το παιχνίδι εκκίνησε ξανά μετά την εκκένωση του γηπέδου.www.sport24.gr
θα μας κλασουν τα αρχιδιαΆκουσα τον βαψομαλλια στην ΕΡΤ 3 η αστυνομία λέει θα περιφρουρήσει την πορεία στην Θεσσαλονίκη... ετοιμαστείτε για επεισόδια