Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (19 μέλη και 31 επισκέπτες)

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.867
Πόντοι
33.818
Δεν με απασχολούν ιδιαίτερα τα ''diss'' που μπορεί να έχει ο καθένας με τον οποιονδήποτε.

παρακάτω τι αιτείται ο δικηγόρος...αν θες το δέχεσαι αν δε θες γράψε και εσύ ''έσφιξαν τα γάλατα" όπως η αμοιβάδα.

Αναμένουμε επίσης την πραγματογνωμοσύνη του Πολυτεχνείου του καθηγητή κ. Καρώνη, για να ρίξει φως βεβαιότητας και όχι πιθανότητας, για την ύπαρξη η μη παράνομου φορτίου καθώς και για τις αιτίες της έκρηξης, της φωτιάς που πυρπόλησε νέα παιδιά. Και οι δύο τεχνικές εκθέσεις πιστεύουμε, ότι τα συμπεράσματα τους θα ρίξουν φως στις αιτίες της έκρηξης και τις φωτιάς. Πρέπει γι’ αυτό ανάλογα να αξιοποιηθούν.

Αίτημα των εντολέων μου είναι να αναβληθεί η δημοσιοποίηση των συμπερασμάτων της επιτροπής, για να λάβει υπόψη τα συμπεράσματα και των δύο τεχνικών εκθέσεων που αναφέραμε. Θεωρούμε πλέον απαραίτητο να υπάρξει αναβολή διότι τα αποτελέσματα των δύο εκθέσεων μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανεύρεση της αλήθειας.
Δεν είναι οποιοσδήποτε. Αυτός ο αληταράς έχει βάλει όλη την υπόθεση σε εντελώς διαδορετική τροχιά με τις μαλακίες του για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Κάποιοι τρέχουν να προωθήσουν ότι βρούνε για να προκαλέσουν εντυπώσεις, χωρίς να διαβάσουν καν το άρθρο ή να δούνε ολόκληρο το βίντεο που έχει κοπεί στα μέτρα τους (ονόματα δεν λέμε @billGor). Όταν τους απαντήσεις εξηγώντας την πραγματικότητα, κάνουν πως δεν είδανε την απάντηση.

Κλασική τακτική εντυπωσιασμού όταν δεν υπάρχουν ουσιαστικά επιχειρήματα. :coffee:
Για πες το ουσιαστικό σου επιχείρημα τύπε να δω κάτι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.332
Πόντοι
3.656
Δεν είναι οποιοσδήποτε. Αυτός ο αληταράς έχει βάλει όλη την υπόθεση σε εντελώς διαδορετική τροχιά με τις μαλακίες του για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.
Δεν τον έχω παρακολουθήσει.

Η κυβέρνηση από μόνη της έβαλε την υπόθεση σε τροχιά για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

Ούτε και με νοιάζει τι λέει αυτός...εμένα με νοιάζουν τα γεγονότα τα στοιχεία και οι ενδείξεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
1740577735999.jpeg

Μήπως θα λέει κάτι διαφορετικό από τον αγαπγμένο μας πραγματογνώμονα;
Κοκοτσακης στη Ναυτεμπορικη:

".......φάνηκε η έκρηξη, (καταλάβαμε ότι) ο χώρος κατακλύστηκε από υψηλή θερμοκρασία και δεν μπορεί να αναπνεύσει το παιδί. Η εικόνα προσδιορίζει γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει. Λέει “έχω ελάχιστο οξυγόνο”. Κάτι καταναλώνει τον αέρα. Η χημεία......."

Αυτό το πράγμα το πληρώνουν κάποιοι για πραγματογνώμονα ρε γαμωτο...... Ανακάλυψε μετά από αντιστοίχιση των ηχητικών με το βίντεο πως την ώρα της φωτιάς ελαχιστοποιείται το οξυγόνο. Που παιδιά δημοτικού να ρωτήσεις θα σου πούνε απλοϊκά πως η φωτιά τρέφεται με το οξυγόνο γύρω της (και την καύσιμη ύλη φυσικά).

Και αυτό το συριζαικο απολειφάδι που αυτοχριστηκε "πραγματογνώμονας" έκρινε τους άλλους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός είναι ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Είναι τραγωδία τα Τέμπη, χάθηκαν αδίκως 57 άνθρωποι. Αδίκως χάνονται καθημερινά άνθρωποι, η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν μπαίνει στο ζύγι.
Και η επίκληση στο συναίσθημα με αναμάσημα δημοσιευμάτων στην πλάτη των νεκρών και στα μούτρα αυτών που ακόμα θρηνούν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.332
Πόντοι
3.656
Ο μπαρόκ ανακάλυψε τον κοκοτσάκη τώρα....με τις ειδικές γνώσεις του έκρινε ότι αυτός είναι άχρηστος...που μέχρι χτες δεν τον είχε ακουστά....

ο χειριστής ταμαιακής που φέρνει τις χωριάτικες κρίνει τώρα.....την επιστημονική κατάρτιση...που μπορεί να είναι ένας μαλάκας...αλλά εσύ δεν τον ήξερες μέχρι χτες :rockon:

επειδή το διάβασε στο μπου.....

δε τρώγεσαι ρε μλκ είσαι καραγκιόζης υψηλών προδιαγραφών.....:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Δεν τον έχω παρακολουθήσει.

Η κυβέρνηση από μόνη της έβαλε την υπόθεση σε τροχιά για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

Ούτε και με νοιάζει τι λέει αυτός...εμένα με νοιάζουν τα γεγονότα τα στοιχεία και οι ενδείξεις.
Ώπα, άλλος ένας που σφίξανε τα γάλατα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.624
Πόντοι
26.141
Κοκοτσακης στη Ναυτεμπορικη:

".......φάνηκε η έκρηξη, (καταλάβαμε ότι) ο χώρος κατακλύστηκε από υψηλή θερμοκρασία και δεν μπορεί να αναπνεύσει το παιδί. Η εικόνα προσδιορίζει γιατί δεν μπορεί να αναπνεύσει. Λέει “έχω ελάχιστο οξυγόνο”. Κάτι καταναλώνει τον αέρα. Η χημεία......."

Αυτό το πράγμα το πληρώνουν κάποιοι για πραγματογνώμονα ρε γαμωτο...... Ανακάλυψε μετά από αντιστοίχιση των ηχητικών με το βίντεο πως την ώρα της φωτιάς ελαχιστοποιείται το οξυγόνο. Που παιδιά δημοτικού να ρωτήσεις θα σου πούνε απλοϊκά πως η φωτιά τρέφεται με το οξυγόνο γύρω της (και την καύσιμη ύλη φυσικά).

Και αυτό το συριζαικο απολειφάδι που αυτοχριστηκε "πραγματογνώμονας" έκρινε τους άλλους.
Γιατί αναλώνεσαι στο ξυλολιο και όχι στο ότι φάγανε τα λεφτά της τηλεδιοικησης κ δεν είχαμε ασφαλή Τρένα ή καλύτερα είχαμε τρένα Μπαγκλαντές

Όπως τα αεροδρόμια τον 21αιωνα έχουν ILS cat

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Ο μπαρόκ ανακάλυψε τον κοκοτσάκη τώρα....με τις ειδικές γνώσεις του έκρινε ότι αυτός είναι άχρηστος...που μέχρι χτες δεν τον είχε ακουστά....

ο χειριστής ταμαιακής που φέρνει τις χωριάτικες κρίνει τώρα.....την επιστημονική κατάρτιση...που μπορεί να είναι ένας μαλάκας...αλλά εσύ δεν τον ήξερες μέχρι χτες :rockon:

επειδή το διάβασε στο μπου.....

δε τρώγεσαι ρε μλκ είσαι καραγκιόζης υψηλών προδιαγραφών.....:2funny:
Εσύ που είσαι όλη μέρα στο μπου και αναμασάς τις μαλακιες των βελοπουλαιων και των κοκοτσακηδων ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ότι σας δουλεύει ψιλό γαζί και όλη την κοινωνία ένας θεόμουρλος που μόλις είδε το 10% στις δημοσκοπήσεις αποτρελάθηκε και ένας συριζαιος απατεώνας; Δεν πήρες χαμπάρι τα χθεσινά αφιερώματα του @mallias20 που ξεβράκωσε το ποιον και τις αντιλήψεις του απατεώνα πρώην πυροσβέστη;; Όλη μέρα, δε χάνεις ανάσα μου, είσαι και ευαίσθητος με τέτοια θέματα, αυτά πως σου ξέφυγαν;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Γιατί αναλώνεσαι στο ξυλολιο και όχι στο ότι φάγανε τα λεφτά της τηλεδιοικησης κ δεν είχαμε ασφαλή Τρένα ή καλύτερα είχαμε τρένα Μπαγκλαντές

Όπως τα αεροδρόμια τον 21αιωνα έχουν ILS cat
Αυτά μην τα λες σε μένα, τα έχω γράψει καμία 100ρια φορές. Και για την τηλεδιοίκηση αλλά ακόμα περισσότερο, επειδή η τηλεδιοίκηση ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, για τα βυσματικά βολεμένα άχρηστα μουνοπανα σαν το σταθμάρχη που προκάλεσε το δυστύχημα και τους άλλους που κοιμόταν σπίτι.

Στο ξυλολιο αναλώνομαι γιατί ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ εκεί θέλουν να γυρνάνε τη συζήτηση, δωλωφωναι μυτσωτακοι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.332
Πόντοι
3.656
Εσύ που είσαι όλη μέρα στο μπου και αναμασάς τις μαλακιες των βελοπουλαιων και των κοκοτσακηδων ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ότι σας δουλεύει ψιλό γαζί και όλη την κοινωνία ένας θεόμουρλος που μόλις είδε το 10% στις δημοσκοπήσεις αποτρελάθηκε και ένας συριζαιος απατεώνας; Δεν πήρες χαμπάρι τα χθεσινά αφιερώματα του @mallias20 που ξεβράκωσε το ποιον και τις αντιλήψεις του απατεώνα πρώην πυροσβέστη;; Όλη μέρα, δε χάνεις ανάσα μου, είσαι και ευαίσθητος με τέτοια θέματα, αυτά πως σου ξέφυγαν;;
Ούτε και έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτόν τον τύπο ούτε και θα ασχοληθώ....εσύ τον έμαθες εχθες...και σήμερα τον επικαλείσαι...τον λες απατεώνα κρίνοντας από τι??? από αυτά που πόσταρε ο μαλιάς??? Γιαυτό σε λέω καραγκιόζη....τρέχεις πίσω από τα ποστ του καθενός και ότι σου πετάνε...το κάνεις Σταυροφορία. Είσαι η επιτομή της ηλιθιότητας.

Που αν σου παραθέσει κάποιος τα πραγματικά γεγονότα και στοιχεία και την πραγματική ΔΙΑΣΤΑΣΗ του θέματος....βάζεις την ωρά στον κώλο και πετάς μια μαλακία και ξανά λογκάρεις μετά από 40 λεπτά μήπως και ξεχαστεί.

Άντε πάρε πούλο καραγκιόζη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.624
Πόντοι
26.141
Αυτά μην τα λες σε μένα, τα έχω γράψει καμία 100ρια φορές. Και για την τηλεδιοίκηση αλλά ακόμα περισσότερο, επειδή η τηλεδιοίκηση ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ, για τα βυσματικά βολεμένα άχρηστα μουνοπανα σαν το σταθμάρχη που προκάλεσε το δυστύχημα και τους άλλους που κοιμόταν σπίτι.

Στο ξυλολιο αναλώνομαι γιατί ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ εκεί θέλουν να γυρνάνε τη συζήτηση, δωλωφωναι μυτσωτακοι.
Aπο τη στιγμή που στο 21αιωνα όλες οι χώρες της Δύσης έχουν τηλεδιοικηση κ φάγανε τα λεφτά τους ο.μητσοτακης στο βωμό του χρήματος είναι εγκληματίας κ ο κάθε πολιτικός που κάνει αυτό

Ο σταθμάρχης είναι η αφορμή του δυστυχήματος
Η ΑΙΤΙΑ είναι η απουσία τηλεδιοικησης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.332
Πόντοι
3.656
Aπο τη στιγμή που στο 21αιωνα όλες οι χώρες της Δύσης έχουν τηλεδιοικηση κ φάγανε τα λεφτά τους ο.μητσοτακης στο βωμό του χρήματος είναι εγκληματίας κ ο κάθε πολιτικός που κάνει αυτό

Και για τον σταθμάρχη έκαναν ενέργειες για να τοποθετηθεί εκεί.

Έχουν ευθύνες και για αυτό...αν έβαζαν βύσμα για να βάλουν να πετάξει αεροπλάνο ένας χωρίς εκπαίδευση δεν θα ήταν υπεύθυνοι?

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.427
Πόντοι
8.346
Βλέπω αλληλοτσιμπουκωνονται οι κρατικοδιαιτοι , κυρ παντεληδες του σαιτ που ψηφίζουν Μητσοτάκη γτ ποιος αλλος υπάρχει στο κάτω κάτω και αν φύγει ο Κούλης θα καταστραφεί η χώρα.

Γλου γλου γλου γλου γλου γλου ρε μαλακες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Που αν σου παραθέσει κάποιος τα πραγματικά γεγονότα και στοιχεία και την πραγματική ΔΙΑΣΤΑΣΗ του θέματος.

Πάρε πραγματικά γεγονότα μικρέ χαζούλη και ξελογκαρε να λυτρωθείς.

Εδώ ο δημοσιογράφος του κηραλοιφη.

Πάμε τώρα στον "πραγματογνώμονα"

1740513853605-jpeg.1326187

Πάρτε άλλο ένα μαργαριτάρι του "επιστήμονα" και της ομάδας του.

1740518427084-png.1326236

1740518738925-jpeg.1326241

Εντάξει είμαστε. Επειδή σου "διέφυγε" ενώ κάθε κόμμα και τέλεια που έχει ανάμεσα τις λέξεις ξυλολιο, συγκάληψη, δολοφόνοι, μαϊμού τροχαία, καλογηρου, Μητσοτάκη γαμιεσαι ΔΕ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ 24/7 στο μπου.κομ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.681
Πόντοι
506
εγώ μπορεί να γουστάρω ότι θέλω, δε δίνω λογαριασμό σε κανέναν, το σίγουρο είναι ότι έξω από το γουρνοστάσιο του κοινοβουλίου εκκολάπτονται αξιακά συστήματα με βάση τον άνθρωπο κι όχι τα κέρδη. Ακόμη έχουν δρόμο. Όταν βγουν στη φόρα πιο δυναμικά κι ολοκληρωμένα θα επιλέξω τον καλύτερο υπάλληλο για μένα, την οικογένεια, τα παιδιά, τους συνανθρώπους, τη χώρα μου. Αυτόν ή αυτήν που θα έχουν ορθό λόγο κι εμπειρία, όχι ανεπάγγελτους αφισοκολλητές ή μπάσταρδα γόνους ρυπαρών υπάρξεων.
Αμα λοιπον δεν εχεις εναλλακτικη, κατσε στη γωνια σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506

Δηλαδή με τηλεδιοίκηση και ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ δε θα είχαμε ΚΑΝΕΝΑ δυστύχημα 100% λες εσύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom