ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 873
- Πόντοι
- 81
Εμένα αυτός ο Φλεβάρης εδώ στην Ελλάδα μου θυμίζει/μυρίζει Δεκέμβρη 1989 στην Τιμισοάρα στη Ρουμανία. Νικολάι Τσαουσέσκου.
Πάλι κοροϊδεύεις πούστη και διαδίδεις fake news για το ξυλόλιο όπως κάνεις με την Καρυστιανού; Ξυλόλιο και λοιποί υδρογονάνθρακες ανιχνεύθηκαν μετά από άναλυση του Γενικού Χημείου του Κράτους. Άντε πίσω στις τρύπες σας @barock, @Anemodoura , @mallias20Έγινε ψεκι, ότι πεις. Ξυλολιο, σοιγγαλυψι.
Δυστυχώς δεν προβλέπεται αυτό. Υπάρχουν πολλά σκουλήκια και γυμνοσάλιαγκες που θα τον ψηφίσουν, την ώρα που η πλειοψηφία των οργισμένων δεν θα πάει καν στη κάλπη.Προβλέπεται ποσοστό κούλη λίγο πάνω από αυτό που είχε πάρει η αδερφή του όταν είχε κάνει κόμμα
και δεν έπιασε το όριο του 5% με συνέπεια να μείνει εκτός Βουλής
Δολοφονία του Καλογήρου ?? Ποιός το λέει ?? Η Μάνα του ?? Αφού έτσι την βολεύειΥπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν πως δεν έγινε συγκάλυψη, δεν έγινε μπάζωμα/ μεταφορά υλικών του δυστυχήματος, δεν έγινε δολοφονία σταθμάρχη, διευθυντή και τώρα του Βασίλη Καλογήρου; Πραγματικά πιστεύεται τέτοια πράγματα; Δηλαδή οτι όλα είναι κανονικά και η κυβέρνηση κάνει τις προβλεπόμενς διαδικασίες χωρίς παρεμβαση στην Ελληνική δικαιοσύνη, τηρουνται το σύνταγμα και οι νόμοι και δε φταίει η κυβέρνηση για το γεγονος των Τεμπών;
Πείτε μου τι πιστεύετε.....
θα πάνε τύπε , θα πάνε όλοι στη κάλπη τούτη φοράΔυστυχώς δεν προβλέπεται αυτό. Υπάρχουν πολλά σκουλήκια και γυμνοσάλιαγκες που θα τον ψηφίσουν, την ώρα που η πλειοψηφία των ορισμένων δεν θα πάει καν στη κάλπη.
...αδελφε, πως απο το "Δεν εχω οξυγονο" περασαμε στο "Τα κερδη τους ή οι ζωες μας" και στο "...τα κερδη τους μας στερουν το οξυγονο"?!!!?!πάρτε μια μικρή ιδέα σχετικά με τις μαλακίες που εκστομίζονται εδώ μέσα για τον ενιαίο, αδιαίρετο κι ομοούσιο λαό. η εργοδοσία έχει αφηνιάσει σε όλη την επικράτεια.
δείτε τι έγινε μόνο στο Αίγιο
![]()
κακό που θα του κάνεις !!! άλλο που δε θέλει η ΚλαούντιαΟ Αδωνις καλεί σε απάντηση με
Οργή σε κάθε πολίτη;
Εγώ καλώ σε γαμησι να ρίχνουμε τον κάθε ΝΔκρατη ...
Βαροκ που είσαι να σε γαμησω;
...αδελφε, πως απο το "Δεν εχω οξυγονο" περασαμε στο "Τα κερδη τους ή οι ζωες μας" και στο "...τα κερδη τους μας στερουν το οξυγονο"?!!!?!
Μηπως παρασιτικα επιχειρειται ακομη μια φορα καπελωμα της αγανακτισμενης αντιδρασης του λαου για ιδιοτελεις κομματικους σκοπους?!!?
220 πόλεις ανά την Ελλάδα σε συγκεντρώσεις την Παρασκευή και 80 σε χώρες του εξωτερικού.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε τρεις ημέρες...
έτσι ακριβώς !!!! σιχαμάρα !!!!!!
Ρε επικέ ηλίθιε.Σου έβαλα τι έλεγε η καθημερινή
Και το οποίο αναδημοσίευσαν δεκάδες site
Χωρίς καμία παρατήρηση η επιφύλαξη για αυτό
Όλοι αυτοί ούτε επιφυλάσσονται ουτε παρατηρούν τίποτα
Πάνω στο θέμα αυτό
Ο έξυπνος resp βέβαια
Εξυπνότερος από όλα τα site από την καθημερινή από όλους τους
Εξαιρετικά δοκιμασμένη συνταγή . Του Βενιζελισμού. Από το 1915. Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ .Πολυ σπεκουλα βλεπω και ακουω.Το επομενο στάδιο αφου αποτυχουν ολα όσα εχουν κατα νου θα ειναι να στραφουμε ο ενας,εναντίον του αλλου.Old time classic
Δεν έπιασε 3% , όχι 5% . 2,55% είχε πάρει.Προβλέπεται ποσοστό κούλη λίγο πάνω από αυτό που είχε πάρει η αδερφή του όταν είχε κάνει κόμμα
και δεν έπιασε το όριο του 5% με συνέπεια να μείνει εκτός Βουλής