Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (25 μέλη και 33 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.467
Πόντοι
1.706
Για να μπορέσει να ασχοληθεί κάποιος με σοβαρή άποψη πρεπει να έχει και ο ίδιος σοβαρή άποψη.
Μια χαρά γράφει και σοβαρός είναι.
Ηρεμήστε όλοι σας και στο νέο διαγωνισμό θα χυθούν ποτάμια αίμα. :rolleyes::rolleyes:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Τύπε εννοείται θα πεις την γνώμη σου ελεύθερα .... αλλά θα πω και την δική μου.

Σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιους όχι .... ήδη ποιο πάνω κάποιοι έβαλαν ταμπέλες επειδή δεν τους άρεσαν όσα έγραψα....

Το ποιος εγκλημάτησε σηκώνει συζήτηση .... στις δημοκρατίες αυτό είναι δουλειά των ειδικών που ονομάζονται δικαστές.
Τι λες ρε τύπε, ποιοι είναι οι δικαστές μπροστά στους ογκόλιθους κηραλοιφη,ζωη- οι φίλοι με λένε τρελή, ρόμπα σι, χελγκειζερ, σαουλ, τρουμπακηδες και άλλες διάφορες διάνοιες;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.193
Πόντοι
3.656
Τύπε εννοείται θα πεις την γνώμη σου ελεύθερα .... αλλά θα πω και την δική μου.

Σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιους όχι .... ήδη ποιο πάνω κάποιοι έβαλαν ταμπέλες επειδή δεν τους άρεσαν όσα έγραψα....

Το ποιος εγκλημάτησε σηκώνει συζήτηση .... στις δημοκρατίες αυτό είναι δουλειά των ειδικών που ονομάζονται δικαστές

Ναι ωραία...ο Άδωνης χθες λίγο πολύ μας είπε ότι όποιος διαμαρτύρεται και κατέβει στις διαδηλώσεις είναι με την πλεύση ελευθερίας και συμμετέχει στην αποσταθεροποίηση της χώρας.

Μας λένε ψεκασμένους επειδή διατυπώνουμε εύλογα ερωτήματα...και το ποιος εγκλημάτησε δεν το λέω εγώ...το λέει η δικαιοσύνη που έκανε δίωξη στον Αγοραστό. Αυτό δεν σηκώνει καμία συζήτηση.

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος για την αλλοίωση του πεδίου ούτε αυτό σηκώνει συζήτηση.

Ήρθε δικογραφία στην βουλή κατά του γουρουνομούρη και δεν άφησαν να πάει στον φυσικό δικαστή...αυτό σηκώνει συζήτηση...αφού μπλόκαραν την δικαιοσύνη.

Δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα επιχείρημα για το γιατι ΔΕΝ έγινε συγκάλυψη. Εσύ έχεις κανένα?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Τι λες ρε τύπε, ποιοι είναι οι δικαστές μπροστά στους ογκόλιθους κηραλοιφη,ζωη- οι φίλοι με λένε τρελή, ρόμπα σι, χελγκειζερ, σαουλ, τρουμπακηδες και άλλες διάφορες διάνοιες;;;

Εγώ τους πρότεινα συμμαχία κατά του Μητσοτάκη τύπε ... όλοι μαζί ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ηγέτη την Ζωή που έχει 44% δημοφιλία ....

Είπα κάτι που ενοχλεί πάλι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Εγώ τους πρότεινα συμμαχία κατά του Μητσοτάκη τύπε ... όλοι μαζί ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ηγέτη την Ζωή που έχει 44% δημοφιλία ....

Είπα κάτι που ενοχλεί πάλι;
Γιατί βγάζεις έξω τον κηραλοιφη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.193
Πόντοι
3.656
Μια χαρά γράφει και σοβαρός είναι.
Ηρεμήστε όλοι σας και στο νέο διαγωνισμό θα χυθούν ποτάμια αίμα. :rolleyes::rolleyes:
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν....δεν έχω κανένα θέμα να κάνω σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα

αλλά με τυπάδες που καλύπτουν το κενό των επιχειρημάτων (και του εγκεφάλου βασικά) με μαλακίες όπως αυτή που διάβασες....τι άλλο μπορείς να κάνεις?

ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τον τυπά που αν διαβάσεις τα ποσταρίσματα του....παίζει να μην βρεις ούτε 5 σε 400 σελίδες...που να διατυπώνει άποψη...όλα είναι βρισιές, μπούλινγκ και σκουπιδιάσματα....ή copy paste άρθρα που δεν καταλαβαίνει τι γράφουν.

Και του κάνει λάικ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ....ο λάιον...που κάνει γαργάρα κάθε λογικό επιχείρημα και αναμασάει τον πορτοσάλτε...:coffee:
:coffee:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.467
Πόντοι
1.706
Άρχισαν τα καραγκιοζιλικια.... πολιτικοί μαλακές όλοι.....
IMG_20250223_114643.jpg
IMG_20250223_114643.jpg
Τα καλά θα τα δεις μετά τη συγκέντρωση.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα επιχείρημα για το γιατι ΔΕΝ έγινε συγκάλυψη. Εσύ έχεις κανένα?

Δεν είμαι δικαστής τύπε .... εικασίες κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε ΟΛΑ τα δεδομένα.

Και εγώ έχω πολλά ερωτήματα, αλλά οι δικαστές δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο ούτε κανάλι και να δίνουν απαντήσεις.

• Like
Αντιδράσεις: barock

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.467
Πόντοι
1.706
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν....δεν έχω κανένα θέμα να κάνω σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα

αλλά με τυπάδες που καλύπτουν το κενό των επιχειρημάτων (και του εγκεφάλου βασικά) με μαλακίες όπως αυτή που διάβασες....τι άλλο μπορείς να κάνεις?

ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τον τυπά που αν διαβάσεις τα ποσταρίσματα του....παίζει να μην βρεις ούτε 5 σε 400 σελίδες...που να διατυπώνει άποψη...όλα είναι βρισιές, μπούλινγκ και σκουπιδιάσματα....ή copy paste άρθρα που δεν καταλαβαίνει τι γράφουν.

Και του κάνει λάικ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ....ο λάιον...που κάνει γαργάρα κάθε λογικό επιχείρημα και αναμασάει τον πορτοσάλτε...:coffee:
:coffee:
Το μόνο που θα επισημάνω είναι πως όταν είχαν πρωτοβγεί τα λαικ είχα γράψει στη διεύθυνση να βάλουν και ένα εμοτικον να ρίχνει μούτζες.
Με γράψαν στα παπάρια τους :coffee::coffee::coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.193
Πόντοι
3.656
Δεν είμαι δικαστής τύπε .... εικασίες κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε ΟΛΑ τα δεδομένα.

Και εγώ έχω πολλά ερωτήματα, αλλά οι δικαστές δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο ούτε κανάλι και να δίνουν απαντήσεις.
Δεν σου είπα αν έχεις αποδείξεις ή αν έχεις πόρισμα.

Εσύ πως κρίνεις αυτά που βλέπεις? Όλα καλά έχουν γίνει ή έχουν χεσμένη την φωλιά τους οι κυβερνητικοί?

Έχουμε άδικο να μιλάμε για συγκάλυψη? Είμαστε ψεκασμένοι?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Γιατί βγάζεις έξω τον κηραλοιφη;

Τους το έκανα ευκολάκι τύπε ... πρότεινα καθαρά αριστερή λύση με ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τον βελ ασε τον να πουλάει επιστολές του Χριστού .....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.193
Πόντοι
3.656
Το μόνο που θα επισημάνω είναι πως όταν είχαν πρωτοβγεί τα λαικ είχα γράψει στη διεύθυνση να βάλουν και ένα εμοτικον να ρίχνει μούτζες.
Με γράψαν στα παπάρια τους :coffee::coffee::coffee:
θα χάλαγε το ήρεμο και ειρηνικό κλίμα του σαη :coffee:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Οχι κάποιο αόριστο. Ένα συγκεκριμένο.
Η νυφουλα.
Κι από κάτω έκανε like ο καρνάβαλος ο Λίος. Που υποτίθεται ότι είναι και δικηγόρος ο Μποζος
Α το γράψανε και τα δικά μας τα νιαμου εδώ μέσα....δεν πέφτω από τα σύννεφα...δεν έγραφα για τα εδώ μουνόπανα πάντως...το διάβασα στον τύπο,το κυκλοφόρησε συγκεκριμένο δεξιό τρολ που θα γαμηθει στα σίγουρα...σε αυτή τη ζωή τώρα, όχι στον άλλο κόσμο...

• Like
Αντιδράσεις: resp

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Τους το έκανα ευκολάκι τύπε ... πρότεινα καθαρά αριστερή λύση με ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Τον βελ ασε τον να πουλάει επιστολές του Χριστού .....
Γαμω τον Αντίχριστο σου πουσταρα....θα σε αλοιψω αλοιφή γαμημενε ολόκληρο....μπας και σε πιάσει και γίνεις νορμάλ άνθρωπος ...ζώον!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Α το γράψανε και τα δικά μας τα νιαμου εδώ μέσα....δεν πέφτω από τα σύννεφα...δεν έγραφα για τα εδώ μουνόπανα πάντως...το διάβασα στον τύπο,το κυκλοφόρησε συγκεκριμένο δεξιό τρολ που θα γαμηθει στα σίγουρα...σε αυτή τη ζωή τώρα, όχι στον άλλο κόσμο...
Μιλα ξεκάθαρα Βιρνα, τι εννοείς;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.566
Πόντοι
566
Δεν σου είπα αν έχεις αποδείξεις ή αν έχεις πόρισμα.

Εσύ πως κρίνεις αυτά που βλέπεις? Όλα καλά έχουν γίνει ή έχουν χεσμένη την φωλιά τους οι κυβερνητικοί?

Έχουμε άδικο να μιλάμε για συγκάλυψη? Είμαστε ψεκασμένοι?

Άποψή μου χωρίς να είμαι δικαστής και να έχω όλα τα δεδομένα.

Πιστεύω πως η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε λαθραία καύσιμα ή άλλη εύφλεκτη ουσία σε βαγόνι με κοντέινερ.
Πιθανόν υπάρχει κύκλωμα με υπαλλήλους ΟΣΕ - Hellenic Train - Τελωνειακών που πολλά χρόνια έχουν στήσει την δουλειά.
Αυτοί τις πρώτες ώρες κατάφεραν να επηρεάσουν καταστάσεις, όπως πχ το μπάζωμα .... Όσο για το πόρισμα δεν είναι σίγουρο πως θα οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα.

Αν ισχύει ή όχι δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά ούτε και εσύ, ούτε άλλος που δεν γνωρίζει τις χιλιάδες σελίδες δικογραφίας .....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
Παθογένειες της κοινωνίας και του πολιτικού μας συστήματος τύπε .... υπήρξε πανό ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ .... ναι αυτός που είπε πω πω τρακα ....

Όσους γνωρίζω που είναι στα κάγκελα για τα Τέμπη, κανένας μα κανένας ΔΕΝ ενδιαφέρεται για το τι έγινε στο Μάτι με τους 104 νεκρούς και ένα πρωθυπουργό που έπαιζε θέατρο ενώ γνώριζε για τους νεκρούς .....

Επιλεκτικός πόνος για νεκρούς δεν μπορεί να υπάρχει.
Δεν κατάλαβες καλά πουστη,όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στο μάτι, γιατί,τι το προκάλεσε και ποιος γαμημενος ωφελήθηκε από αυτό....δεν τρώει κουτο χόρτο κανείς πουστηδες,θα τα πληρώσετε όλα....τα κλεμμένα τους καμένους,την καμμένη γη ...θα γαμηθειτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom