Μια χαρά γράφει και σοβαρός είναι.Για να μπορέσει να ασχοληθεί κάποιος με σοβαρή άποψη πρεπει να έχει και ο ίδιος σοβαρή άποψη.
Ηρεμήστε όλοι σας και στο νέο διαγωνισμό θα χυθούν ποτάμια αίμα.
Μια χαρά γράφει και σοβαρός είναι.Για να μπορέσει να ασχοληθεί κάποιος με σοβαρή άποψη πρεπει να έχει και ο ίδιος σοβαρή άποψη.
Τι λες ρε τύπε, ποιοι είναι οι δικαστές μπροστά στους ογκόλιθους κηραλοιφη,ζωη- οι φίλοι με λένε τρελή, ρόμπα σι, χελγκειζερ, σαουλ, τρουμπακηδες και άλλες διάφορες διάνοιες;;;Τύπε εννοείται θα πεις την γνώμη σου ελεύθερα .... αλλά θα πω και την δική μου.
Σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιους όχι .... ήδη ποιο πάνω κάποιοι έβαλαν ταμπέλες επειδή δεν τους άρεσαν όσα έγραψα....
Το ποιος εγκλημάτησε σηκώνει συζήτηση .... στις δημοκρατίες αυτό είναι δουλειά των ειδικών που ονομάζονται δικαστές.
Τύπε εννοείται θα πεις την γνώμη σου ελεύθερα .... αλλά θα πω και την δική μου.
Σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιους όχι .... ήδη ποιο πάνω κάποιοι έβαλαν ταμπέλες επειδή δεν τους άρεσαν όσα έγραψα....
Το ποιος εγκλημάτησε σηκώνει συζήτηση .... στις δημοκρατίες αυτό είναι δουλειά των ειδικών που ονομάζονται δικαστές
Τι λες ρε τύπε, ποιοι είναι οι δικαστές μπροστά στους ογκόλιθους κηραλοιφη,ζωη- οι φίλοι με λένε τρελή, ρόμπα σι, χελγκειζερ, σαουλ, τρουμπακηδες και άλλες διάφορες διάνοιες;;;
Γιατί βγάζεις έξω τον κηραλοιφη;Εγώ τους πρότεινα συμμαχία κατά του Μητσοτάκη τύπε ... όλοι μαζί ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με ηγέτη την Ζωή που έχει 44% δημοφιλία ....
Είπα κάτι που ενοχλεί πάλι;
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν....δεν έχω κανένα θέμα να κάνω σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματαΜια χαρά γράφει και σοβαρός είναι.
Ηρεμήστε όλοι σας και στο νέο διαγωνισμό θα χυθούν ποτάμια αίμα.![]()
Τα καλά θα τα δεις μετά τη συγκέντρωση.Άρχισαν τα καραγκιοζιλικια.... πολιτικοί μαλακές όλοι.....![]()
![]()
Δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα επιχείρημα για το γιατι ΔΕΝ έγινε συγκάλυψη. Εσύ έχεις κανένα?
Το μόνο που θα επισημάνω είναι πως όταν είχαν πρωτοβγεί τα λαικ είχα γράψει στη διεύθυνση να βάλουν και ένα εμοτικον να ρίχνει μούτζες.Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν....δεν έχω κανένα θέμα να κάνω σοβαρή συζήτηση με επιχειρήματα
αλλά με τυπάδες που καλύπτουν το κενό των επιχειρημάτων (και του εγκεφάλου βασικά) με μαλακίες όπως αυτή που διάβασες....τι άλλο μπορείς να κάνεις?
ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τον τυπά που αν διαβάσεις τα ποσταρίσματα του....παίζει να μην βρεις ούτε 5 σε 400 σελίδες...που να διατυπώνει άποψη...όλα είναι βρισιές, μπούλινγκ και σκουπιδιάσματα....ή copy paste άρθρα που δεν καταλαβαίνει τι γράφουν.
Και του κάνει λάικ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ....ο λάιον...που κάνει γαργάρα κάθε λογικό επιχείρημα και αναμασάει τον πορτοσάλτε...
![]()
Ρε άντε γαμησου μπονομποΟι δημοσκοπήσεις είναι μια τεράστια πούτσα στο κώλο σου ..... κλάψεεεε ..... από χαρά !!!!!!!!
Δεν σου είπα αν έχεις αποδείξεις ή αν έχεις πόρισμα.Δεν είμαι δικαστής τύπε .... εικασίες κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε ΟΛΑ τα δεδομένα.
Και εγώ έχω πολλά ερωτήματα, αλλά οι δικαστές δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο ούτε κανάλι και να δίνουν απαντήσεις.
Γιατί βγάζεις έξω τον κηραλοιφη;
θα χάλαγε το ήρεμο και ειρηνικό κλίμα του σαηΤο μόνο που θα επισημάνω είναι πως όταν είχαν πρωτοβγεί τα λαικ είχα γράψει στη διεύθυνση να βάλουν και ένα εμοτικον να ρίχνει μούτζες.
Με γράψαν στα παπάρια τους![]()
Α το γράψανε και τα δικά μας τα νιαμου εδώ μέσα....δεν πέφτω από τα σύννεφα...δεν έγραφα για τα εδώ μουνόπανα πάντως...το διάβασα στον τύπο,το κυκλοφόρησε συγκεκριμένο δεξιό τρολ που θα γαμηθει στα σίγουρα...σε αυτή τη ζωή τώρα, όχι στον άλλο κόσμο...Οχι κάποιο αόριστο. Ένα συγκεκριμένο.
Η νυφουλα.
Κι από κάτω έκανε like ο καρνάβαλος ο Λίος. Που υποτίθεται ότι είναι και δικηγόρος ο Μποζος
Γαμω τον Αντίχριστο σου πουσταρα....θα σε αλοιψω αλοιφή γαμημενε ολόκληρο....μπας και σε πιάσει και γίνεις νορμάλ άνθρωπος ...ζώον!Τους το έκανα ευκολάκι τύπε ... πρότεινα καθαρά αριστερή λύση με ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΛΕΥΣΗ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Τον βελ ασε τον να πουλάει επιστολές του Χριστού .....
Μιλα ξεκάθαρα Βιρνα, τι εννοείς;Α το γράψανε και τα δικά μας τα νιαμου εδώ μέσα....δεν πέφτω από τα σύννεφα...δεν έγραφα για τα εδώ μουνόπανα πάντως...το διάβασα στον τύπο,το κυκλοφόρησε συγκεκριμένο δεξιό τρολ που θα γαμηθει στα σίγουρα...σε αυτή τη ζωή τώρα, όχι στον άλλο κόσμο...
Δεν σου είπα αν έχεις αποδείξεις ή αν έχεις πόρισμα.
Εσύ πως κρίνεις αυτά που βλέπεις? Όλα καλά έχουν γίνει ή έχουν χεσμένη την φωλιά τους οι κυβερνητικοί?
Έχουμε άδικο να μιλάμε για συγκάλυψη? Είμαστε ψεκασμένοι?
Δεν κατάλαβες καλά πουστη,όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη στο μάτι, γιατί,τι το προκάλεσε και ποιος γαμημενος ωφελήθηκε από αυτό....δεν τρώει κουτο χόρτο κανείς πουστηδες,θα τα πληρώσετε όλα....τα κλεμμένα τους καμένους,την καμμένη γη ...θα γαμηθειτε!Παθογένειες της κοινωνίας και του πολιτικού μας συστήματος τύπε .... υπήρξε πανό ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ .... ναι αυτός που είπε πω πω τρακα ....
Όσους γνωρίζω που είναι στα κάγκελα για τα Τέμπη, κανένας μα κανένας ΔΕΝ ενδιαφέρεται για το τι έγινε στο Μάτι με τους 104 νεκρούς και ένα πρωθυπουργό που έπαιζε θέατρο ενώ γνώριζε για τους νεκρούς .....
Επιλεκτικός πόνος για νεκρούς δεν μπορεί να υπάρχει.
Έτσι κι αλλιώς είμαστε στη χώρα που ότι δηλώσεις είσαι.