Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (27 μέλη και 30 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.764
Πόντοι
2.456
Σπεκουλα του τύπου προφανώς καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση όπως τόσα χρόνια κάνει κουμάντα τα κανάλια.

Άκου εκεί το εργαστήριο να στείλει στην εισαγγελία Λάρισας να μάθει αν έπαιρνε αγωγή ....Ε και ;;

Εσύ είσαι εργαστήριο κ εσύ πρέπει να μας πεις τι βρήκες κ αν αυτή η ποσότητα που βρήκες μπορεί να προκαλέσε το θάνατο .....

Τύπος προφανώς καθοδηγούμενος από την κυβέρνηση;
:think:
Γίνονται αυτά;
:confused::confused::confused:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886

The Truth Behind “Self-Made” Billionaires | Robert Reich​

LECTURE The Degeneration of Capitalism into Neo-Feudalism​

Παρασιτοκρατία , έχουμε, την Ελλάδα την κυβερνούν
παρασιτικοί Ολιγάρχες,
ενώ η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα έχει μειωθεί από το 1981
όπως και η γεωργική παραγωγή, η αλιεία και η κτηνοτροφία
και επιπλέον έχουμε τραπεζοκρατία λόγω τεραστίου χρέους

banksters_cover.jpg

Σε κάθε περίπτωση

images

Η Κούλα η γρουσούζα η γουρλομάτα πρέπει
να ξεκουμπιστεί,
ας αναλάβει ο Δένδιας, που είναι 1000 % καλύτερος
αλλά δεν είναι κρυφή πούστρα,
και γι' αυτό δεν είχε γίνει Πρόεδρος της ΝΔ

17.02.2025

Aναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και σενάρια πολιτικής ρήξης φέρνει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για ανοιχτή διαφωνία του Νίκου Δένδια με το νέο δόγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά, καταγράφοντας την απόρριψη του Υπουργού στην προοπτική «ελεύθερων νερών» στο Αιγαίο, που κατά την εφημερίδα κλείνει τη χώρα στα 6 ναυτικά μίλια. Ταυτόχρονα, υπονοείται ότι ο Δένδιας προετοιμάζει την επόμενη μέρα του, καθώς φέρεται να δήλωσε σε ομιλία του πως «υπήρξα υπουργός, αλλά η παράταξη είναι το σπίτι μου».

EST_1702_001_CMYK.jpg

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
67
Like
2.571
Πόντοι
10.225
Ειμαστε σε μια ωραια κατασταση,κατι μου λεει οτι θα γινει ακομα πιο ωραια.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886

Big Tech's Parasite Class: Global Capitalism​

A look at Big Tech platforms and their economic/political power-

Welcome to BlackRockistan and the server tower of Babel

Παράσιτα Ολιγάρχες

Ο παραγωγικός καπιταλισμός, βλάπτεται
από τους παρασιτικούς Ολιγάρχες
που πλουτίζουν χωρίς παραγωγή.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886

Η αρρωστημένη ελληνική ολιγαρχία​

ζουν από το ελληνικό κράτος, «δωροδοκώντας πολιτικούς για να πάρουν συμβόλαια, σε συνήθως διογκωμένες τιμές». «Κατέχουν επίσης πολλά από τα ΜΜΕ της χώρας και έτσι εξασφαλίζουν ότι οι ενέργειες τους θα ντυθούν στη σιωπή.» Μερικές φορές, «αποκτούν και ποδοσφαιρικές ομάδες για να εξασφαλίσουν λαϊκή υποστήριξη και την θωράκιση των εγκλημάτων τους πίσω από τη λαϊκή προστασία, όπως ο άρχοντας των ναρκωτικών Εσκομπάρ στην Κολομβία ή ο περιβόητος Αρκάν στη Σερβία.

Η κρίση είναι τέτοιας έκτασης και βάθους, όσο γιγαντιαίο ήταν και το πλιάτσικο, στο οποίο μεγαλούργησαν επί του πάλαι ποτέ δικομματισμού και της «ισχυρής Ελλάδας» του ευρώ, τα γνωστά τζάκια του πετρελαϊκού καρτέλ, των μεγαλοκατασκευαστών, των καναλαρχών και των τραπεζιτών. Οι ολιγάρχες αυτοί του πλούτου, πάντα ως παράσιτα της ξένης προστασίας, αποτέλεσαν τους χορηγούς ενός σάπιου πολιτικού (και δικαστικού) συστήματος. Οι ίδιοι τώρα, μαζί με τα νέα τζάκια που ξεμυτίζουν, επιδίδονται σε έναν ανηλεή αγώνα σωτηρίας, εξυπηρετώντας με τον αχαλίνωτο μαυραγοριτισμό τους το νέο κατοχικό καθεστώς της τρόικας, ενώ ταυτόχρονα ανταγωνίζονται για τη λεία. Και βέβαια η κρίση ξεβράζει τους πιο ευάλωτους, σπάει δεσμούς και συνενοχές και «απελευθερώνει» γλώσσες…
Υπάρχει και κάτι ακόμη πιο ουσιαστικό. Στη συνείδηση του κόσμου η αλήθεια, η απαίτηση να τιμωρηθούν οι «κλέφτες» γεννάει την απαίτηση να φύγει το σάπιο

Το 2023, όμως, ήταν και η χρονιά που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενίσχυσε ακόμα περισσότερο αυτό που αποτελεί το βασικό πρόβλημα της χώρας. Το στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης.

«Ανάπτυξη υπάρχει», μάς λέει η Κυβέρνηση. Μια ανάπτυξη που ακόμα και με ονομαστικούς όρους -θα πω εγώ- επιβραδύνεται επικίνδυνα τα τελευταία τρίμηνα. Το μεγάλο ερώτημα, όμως, δεν είναι αυτό. Το μεγάλο ερώτημα είναι, τί είδους ανάπτυξη έχουμε. Η ανάπτυξη δεν είναι μια αφηρημένη και ουδέτερη λέξη. Το περιεχόμενό της έχει σημασία.

Ποιο είναι, λοιπόν, το ελληνικό μοντέλο ανάπτυξης; Είναι ένα μοντέλο κρατικοδίαιτου καπιταλισμού που το μόνο ζητούμενο είναι η συσσώρευση
αντιπαραγωγικού πλούτου και η αναζήτηση του εύκολου κέρδους σε βάρος των πολλών.

Το 2023, η ελληνική ανάπτυξη εξαντλείται σε τρεις κλάδους: Τουρισμός, κατασκευές και Real Estate. Είναι οι ίδιοι τομείς οικονομίας που άκμαζαν και πριν από το 2008 με τα γνωστά αποτελέσματα, την κρίση και τα μνημόνια.

Κλιματική κρίση, λοιπόν, κοινωνικές ανισότητες, παρωχημένο μοντέλο ανάπτυξης. Αυτό θα είναι το αναπόδραστο μέλλον μας από εδώ και πέρα; «ναι» μας απαντά ο προϋπολογισμός της Κυβέρνησης. Και αυτό το «ναι» είναι το αποτέλεσμα μιας ισχυρής πεποίθησης ότι το κράτος δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρεμβαίνει στον παραγωγικό προσανατολισμό της οικονομίας. Και αυτό το «ναι» είναι αποτέλεσμα μιας ιδεολογικής εμμονής ότι το κράτος δεν έχει να κάνει κάτι για το στρατηγικό αναπροσανατολισμό. Δεν χρειάζεται να αναζητά τα market gaps, τις γεωπολιτικές ευκαιρίες στις διεθνείς αγορές και, κυρίως, δεν έχει την ευθύνη της οργάνωσης της χώρας απέναντι στις μελλοντικές προκλήσεις. Σύμφωνα με τη σημερινή Κυβέρνηση, άλλωστε, η αγορά πάντα ξέρει καλύτερα από εμάς.

Η Νέα Δημοκρατία παίρνει ως δεδομένο ότι ο κόσμος που ζούμε είναι ο καλύτερος δυνατός, και ότι η πολιτική εξαντλείται στη διαχείρισή του. Μια διαχείριση που στηρίζεται στην πριμοδότηση του πλούτου των λίγων, στον παρασιτισμό και στη διαπλοκή, με συγκεκριμένα, βεβαίως, ανταλλάγματα. Μια ολιγαρχία που λιβανίζει την Κυβέρνηση από το πρωί μέχρι το βράδυ και θολώνει την εικόνα της πραγματικότητας, ώστε η κοινωνία να μη βλέπει, να μη γνωρίζει, να μη συζητά. Μια ολιγαρχία που μας καλεί όλους να κάνουμε υπομονή -μια υπομονή που διαψεύδεται διαρκώς, βεβαίως- ότι έτσι και μόνο έτσι κάποια ψίχουλα από τον παραγόμενο πλούτο θα διανεμηθούν στους πολλούς.

Είναι μια συνταγή που παγκοσμίως έχει δείξει τα όριά της, γιατί αδιαφορεί για τα πραγματικά δεδομένα, γιατί κλείνει τα μάτια της στη μεγάλη αλήθεια ότι το σημερινό μοντέλο ανάπτυξης δεν δουλεύει.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει πέντε χρόνια στη διακυβέρνηση της χώρας, πέντε χρόνια οικονομικής πολιτικής και κοινωνικής μεροληψίας υπέρ ισχυρών οικονομικών συμφερόντων.

09375.jpg

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.501
Πόντοι
786

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.149
Πόντοι
456
αξίζει. γενικώς, συμφωνώ με τον καθηγητή ποινικής δικονομίας,
ο οποίος είναι μάλλον γερουλανικός

που να τα καταλάβουν τα ψέκια εδώ μέσα αυτά, δώστους χίο και θα πειστούν αμέσως

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.657
Πόντοι
506
anatoldengami σε μιά ώρα να είσαι Ομόνοια , με άναψες !!!
θα σου σκίσω τα βάρδουλα γκαβλιάρα μου (στις κλωτσές):smiling-face-with-heart-eyes:

Τα ιδια σκατα με την αριστερα ειστε καλα εσεις ειστε εγκληματικη οργανωση με τον ανηψιο του Πρωθυπουργου να κινει τα νηματα , ΕΥΠ κλπ μεσα στα κολπα .Αυτοι ηταν βληματα και φρεσκοι δεν ηξεραν τα κολπα να χωθουν .Τον σουβλατζη απο τον Περισσο τον χωσατε μεσα με πουτανιες στην δικαστικη εξουσια Ντογιακο ,Κουτζαμανη κλπ απο εκει ξεκινησε το κακο με την διαφθορα στην δικαστικη εξουσια που φτασαμε στο σημερα να την κανουν οτι θελουν .Οι αριστεροι δεν εκαναν πορεια στην δικη της Χρυσης Αυγης παρολο τα μετρα κατα του Κοβιντ τι να λεμε .Ποιος τους αφησε ποιος ;;;;;;;; και μετα καραντινα γαμησετα για φτυσιμο .
Πηγαινε να τα πεις στο φιλο σου το Χιο. Μπορει νσ σε πιστεψει

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
847
Πόντοι
301

Big Tech's Parasite Class: Global Capitalism​

A look at Big Tech platforms and their economic/political power-

Welcome to BlackRockistan and the server tower of Babel

Παράσιτα Ολιγάρχες

Ο παραγωγικός καπιταλισμός, βλάπτεται
από τους παρασιτικούς Ολιγάρχες
που πλουτίζουν χωρίς παραγωγή.
Και για γέλια και για κλάματα είμαστε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.629
Πόντοι
6.056
είμαι δειλός με κώλο σαν χωνί , μια κοτάρα, ένας δροσερούλης κουλιταλιμπάνος που κάνω το μάγκα από το πληκτρολόγιο και κλάνω να πάω σε ραντεβού σαν άντρας

δεν ντρέπεσαι να υπερασπίζεσαι δολοφόνους ?
νομίζεις πως ο βλαμμένος Κούλης σε υπολογίζει ? υπολογίζει τους συγγενείς σου ?
κάρβουνο θα γινόταν ό,τι αγαπάς αν βρισκότανε στα τέμπη , βλάκα !!~!!
και ο κούλης με το σκάι θα σε έλεγε ψεκασμένο , χαζέ !!!!

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
281
Πόντοι
21
Ο Νίκος Πλακιάς από τη χτεσινή εκδήλωση στη Λαμία :

Γιατί ενοχλεί η λέξη συγκάλυψη; Δεν θα σας πω εγώ για συγκρούσεις, για φωτιές, για φορτία. Αυτά θα τα πουν οι ειδικοί όταν έρθει η ώρα. Θα σας πω μόνο ένα: εγώ τα παιδιά μου τα έχασα όταν τα έβαλα στο τρένο. Γιατί τα έβαλα σε ένα τρένο που δεν πληρούσε κανένα πρωτόκολλο ασφαλείας. Σε ένα κινούμενο φέρετρο. Σε αυτό το κινούμενο φέρετρο που κουνούσε ο Καραμανλής δεκαπέντε μέρες πριν τα χαρτιά και έλεγε ότι είναι το πιο ασφαλές μέσο. Ήταν το πιο θανατηφόρο μέσο. Γιατί δεν μας προστάτευσαν; Βάλαμε τα παιδιά μας μέσα και τα οδηγήσαμε στη σφαγή, στο εκτελεστικό απόσπασμα. Έτσι νιώθω εγώ.

Όλοι γνώριζαν τι γινόταν στα τρένα. Υπομνήματα δεκάδες στα συρτάρια των Υπουργών. Υπουργοί, Υφυπουργοί τα τελευταία δέκα χρόνια αδιάφοροι. Συμβάσεις; Φάγανε εκατομμύρια ευρώ. Δεν μπορούσαν να δώσουν ούτε 80.000 ευρώ για να φτιάξουν τοπική τηλεδιοίκηση; Και δώσαν 800.000 ευρώ ξαφνικά μετά το δυστύχημα για να μπαζώσουν-ξεμπαζώσουν και να πετάξουν τα παιδιά μας 12 χιλιόμετρα μακριά. Πώς να μην έχω οργή; 80.000 και δεν θα ήμουν εδώ, αλλά δώσαν 800.000 ευρώ σε ένα βράδυ μέσα για να συγκαλύψουν στο πολιτικό, στο επικοινωνιακό, στο όποιο επίπεδο. Γιατί λοιπόν τους ενοχλεί η λέξη συγκάλυψη και η λέξη δολοφόνοι;
Είμαστε 55 οικογένειες με τους νομικούς μας σταθερά εκεί. Να είστε σίγουροι ότι τα Τέμπη αργά ή γρήγορα θα αφήσουν το αποτύπωμά τους και σε ποινικό επίπεδο, ακόμη και σε πολιτικούς."

"Είμαστε σε επαφή και με δικηγόρους του εξωτερικού, σε περίπτωση που δούμε κάποια κακοδικία ή αν δεν σταματήσει αυτό το αστείο με τα πλημμελήματα. Δεν είναι δυνατόν να είναι πλημμέλημα η βεβήλωση νεκρών, που βρήκα εγώ τα οστά των παιδιών μου 8 μήνες μετά πεταμένα σε ένα χωράφι 12 χλμ πέρα. Αν δεν είναι αυτό κακούργημα, τότε τι είναι;

Αν δούμε ότι δεν αποδοθούν ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα, θα στραφούμε και έξω. Εκεί όμως δεν μπορούμε να δικάσουμε πρόσωπα, εκεί θα δικάσουμε το οικονομικό έγκλημα. Εκεί θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τη λέξη δόλος. Άλλη μια λέξη που δεν θέλουν να ακούσουν. Αν δεν ήταν δόλος όλα αυτά που έγιναν πριν και μετά το έγκλημα, τότε τι είναι δόλος; Θα κάνουμε τα πάντα. Πρώτα όμως θα εμπιστευτούμε την ελληνική δικαιοσύνη.
Εγώ προσωπικά δεν θα το αφήσω ποτέ, θα τους γίνω ένα αγκάθι στα πλευρά. Θα τους γίνω μια καυτή ανάσα στο σβέρκο. Έχασα δύο παιδιά, έχασα όλη τη ζωή μου. Δεν έχω πλέον ζωή. Έχω ένα ακόμη παιδί και τη γυναίκα μου, έχω φίλους, έχω όλους εσάς δίπλα μου. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Θέλω μόνο να δικαιωθούν τα παιδιά μου.

Και τώρα που σας μιλάω, οι τάφοι των κοριτσιών μου είναι ανοιχτοί. Ντρέπομαι να πάω να ανάψω κερί στον τάφο των κοριτσιών μου, γιατί ακόμη αισθάνομαι ότι δεν έχω εκπληρώσει το χρέος μου απέναντι τους. Λυπάμαι, φορτίζομαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οι τάφοι των παιδιών μας και όλων των συγγενών μας δεν έχουν κλείσει. Θα κλείσουν μόνο όταν θα πούμε εμείς, όταν θα πάμε και θα έχουμε την ψυχή μας καθαρή, και θα πούμε ότι κάναμε ό,τι ήταν αδύνατο κι ό,τι ήταν δυνατό κι ότι περνούσε από το χέρι μας για να καταφέρουμε να τιμωρήσουμε τους ενόχους."

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Λαμίας, εδώ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.155
Πόντοι
3.656

Το πρόβλημα της κατάστασης σήμερα δεν το δημιούργησε ο απλός λαός που δεν γνωρίζει ούτε είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει από νομικές διαδικασίες, τις αρμοδιότητες του ανακριτή και τι σημαίνει η ποινική ευθύνη του σταθμάρχη, του ΟΣΕ και η ''πολιτική ευθύνη'' των υπουργών.

Ούτε μπορείς να περιμένεις από τον απλό πολίτη που και ο μητσοτάκης τον κέρδισε λέγοντας ''εσείς μετράγατε φέρετρα" (επίκληση στο ίδιο συναίσθημα που κάνει σήμερα η αντιπολίτευση) να καταλάβει την γραμμή ανάμεσα στην κατηγορία και τον σχολιασμό στον δημόσιο διάλογο.

Αν κάποιος ευθύνεται για το ότι σήμερα ο κόσμος είναι στα κάγκελα δεν είναι ούτε η αντιπολίτευση ούτε ο λαός...είναι η κυβέρνηση που πήρε όλες τις αποφάσεις που ακόμα και αν δεν ήταν όλες για συγκάλυψη εγκλήματος ήταν σίγουρα για συγκάλυψη πολιτικών ευθυνών.

Αλήθεια...έχουν ανάγκη να βγάζουν την Βούλτεψη να λέει μπαγιάτικο το θέμα των τεμπών? Δεν ξέρουν σε ποιους απευθύνονται δηλαδή? Είχαν πελώρια ανάγκη στην εξεταστική να γίνει φιάσκο? Τον πορτοσάλτε? Τον Φλωρίδη να λέει τους γονείς για τα μπάζα και ψεκασμένους? Τον Άδωνη να λέει ότι ο λαός δεν ενδιαφέρεται για τα τέμπη? Τον Κυριάκο να βγαίνει 1 ώρα μετά το συμβάν και να βγάζει πόρισμα?

Ποιός φταίει τύπε πεζοπόρε??? ο κυρ χρήστος ο συνταξιούχος, η κυραμαρία η κομμώτρια που δεν είναι νομικοί ούτε σπούδασαν στο χάρβαρντ όπως οι κυβερνητικοί? Ή οι ίδιοι που δεν έκαναν ούτε μια φορά προσπάθεια για λίγη αξιοπρεπή και ανθρώπινη αντιμετώπηση του συμβάντος?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.149
Πόντοι
456
Το πρόβλημα της κατάστασης σήμερα δεν το δημιούργησε ο απλός λαός που δεν γνωρίζει ούτε είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει από νομικές διαδικασίες, τις αρμοδιότητες του ανακριτή και τι σημαίνει η ποινική ευθύνη του σταθμάρχη, του ΟΣΕ και η ''πολιτική ευθύνη'' των υπουργών.

Ούτε μπορείς να περιμένεις από τον απλό πολίτη που και ο μητσοτάκης τον κέρδισε λέγοντας ''εσείς μετράγατε φέρετρα" (επίκληση στο ίδιο συναίσθημα που κάνει σήμερα η αντιπολίτευση) να καταλάβει την γραμμή ανάμεσα στην κατηγορία και τον σχολιασμό στον δημόσιο διάλογο.

Αν κάποιος ευθύνεται για το ότι σήμερα ο κόσμος είναι στα κάγκελα δεν είναι ούτε η αντιπολίτευση ούτε ο λαός...είναι η κυβέρνηση που πήρε όλες τις αποφάσεις που ακόμα και αν δεν ήταν όλες για συγκάλυψη εγκλήματος ήταν σίγουρα για συγκάλυψη πολιτικών ευθυνών.

Αλήθεια...έχουν ανάγκη να βγάζουν την Βούλτεψη να λέει μπαγιάτικο το θέμα των τεμπών? Δεν ξέρουν σε ποιους απευθύνονται δηλαδή? Είχαν πελώρια ανάγκη στην εξεταστική να γίνει φιάσκο? Τον πορτοσάλτε? Τον Φλωρίδη να λέει τους γονείς για τα μπάζα και ψεκασμένους? Τον Άδωνη να λέει ότι ο λαός δεν ενδιαφέρεται για τα τέμπη? Τον Κυριάκο να βγαίνει 1 ώρα μετά το συμβάν και να βγάζει πόρισμα?

Ποιός φταίει τύπε πεζοπόρε??? ο κυρ χρήστος ο συνταξιούχος, η κυραμαρία η κομμώτρια που δεν είναι νομικοί ούτε σπούδασαν στο χάρβαρντ όπως οι κυβερνητικοί? Ή οι ίδιοι που δεν έκαναν ούτε μια φορά προσπάθεια για λίγη αξιοπρεπή και ανθρώπινη αντιμετώπηση του συμβάντος?
μα το λέει αυτό που έβαλε ο πεζοπόρος του καθηγητή του απθ, εννοείται οτι στη μίρλα τους να καλύψουν την έλλειψη τηλεδιοίκησης που έπρεπε να είχαν βάλει από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν όλες οι ενέργειες ήταν να καλυφθούν τα πάντα άρον άρον για να ξεχαστεί. και φυσικά έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο καραμαλής και όχι να ξαναμπεί αμέσωε βουλευτής. αλλά αυτό μέχρι τα λαθρεμπόρια, τις δολοφονίες οσετζήδων καλογήρου κλπ, υπάρχει τεράστια απόσταση. πιστεύω ο πλακιάς έπρεπε να είναι εκπρόσωπος των γονέων που είναι πιο σοβαρός και λογικός και να μην έχουν μπλεχτεί κομματα, κομματικοί δικηγόροι, η καρυστιανού έχει ξεφύγει, κάνει παρεμβάσεις επί παντός, έβγαλε πόρισμα για τον καλογήρου, πήγε στην κηδεία του κλπ.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
962
Πόντοι
86
Έχει φτάσει το σκατό στην κάλτσα..

Ακόμα και στις διαδικτυακές ομάδες της γειτονιάς, πετάγεται ένας δεξιός και κατηγορεί την διαδήλωση της Παρασκευής..

Γαμημενοι δεξιοί..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.774
Πόντοι
4.895

Η προσέγγιση του κ. Καλφέλη είναι λελογισμένη, κατά βάση νομική (με ελάχιστη πολιτική διάσταση- όντως είναι υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ και επ' ουδενί Μητσοτακικός ή ΝΔ.). Δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κάποιος πολίτης με κοινή λογική με τα όσα γράφει.
Απλά αυτές οι φωνές χάνονται στη χαβούζα των φωνασκούντων παντογνωστών.

• Like

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.501
Πόντοι
786
μα το λέει αυτό που έβαλε ο πεζοπόρος του καθηγητή του απθ, εννοείται οτι στη μίρλα τους να καλύψουν την έλλειψη τηλεδιοίκησης που έπρεπε να είχαν βάλει από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν όλες οι ενέργειες ήταν να καλυφθούν τα πάντα άρον άρον για να ξεχαστεί. και φυσικά έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο καραμαλής και όχι να ξαναμπεί αμέσωε βουλευτής. αλλά αυτό μέχρι τα λαθρεμπόρια, τις δολοφονίες οσετζήδων καλογήρου κλπ, υπάρχει τεράστια απόσταση. πιστεύω ο πλακιάς έπρεπε να είναι εκπρόσωπος των γονέων που είναι πιο σοβαρός και λογικός και να μην έχουν μπλεχτεί κομματα, κομματικοί δικηγόροι, η καρυστιανού έχει ξεφύγει, κάνει παρεμβάσεις επί παντός, έβγαλε πόρισμα για τον καλογήρου, πήγε στην κηδεία του κλπ.
η καρυστιανού τον ιούνιο του 2024 είχε πει ότι τα θέματα της φυσικής στις πανελλήνιες ήταν δύσκολα για να στραφούν οι υποψήφιοι φοιτητές στην ιδιωτική ιατρική (που θα δεχτεί φοιτητές το φθινόπωρο του 2025)

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom