Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (12 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.127
Πόντοι
3.656
Τυπε, αυτα αναρτηθηκαν πριν 4-5 μερες απο μελος μας εδω, μη μη βαζεις να ψαχνω πρωι πρωι με τον καφε, δεν ειναι δικη μου γνωση, αν δεν ειναι ετσι τα πραγματα, ανακαλω.

Και δεν εγραψα πουθενα για ανυπαρκτο προβλημα νοθειας, εγραψα οτι δε στεκει τετοιο χολιγουντιανο σεναριο για 10-12 ψωροχιλιαρικα τζιρου. Και για να σε προλαβω, εγραψαν αλλοι ηδη οτι αυτο γινοταν επι χρονια καθημερινα οποτε «τα κερδη ειναι τεραστια»…..
Και τότε αν ούτε ξέρεις ούτε είδες τι σκατά παραθέτεις και το γράφεις και ως κανένα φοβερό επιχείρημα?

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.955
Πόντοι
216
Μαζί σου. Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό.
Άλλο σε ρωτησα όμως.
Εσύ πιστεύεις ότι γίνεται λαθρεμπόριο; Ότι γίνεται ένα φορτίο κι ότι βγάλει αυτό πχ;
Ή γίνεται σε τακτική βάση και τα κέρδη λειτουργούν σωρευτικά για όποιον επιλέγει τη συγκεκριμένη πρακτική;
Ο ΟΣΕ έχει παράδοση στο λαθρεμπόριο και γενικά στις ρεμούλες. Κλίκες εκεί μέσα τα κάνουν εδώ και δεκαετίες. Και κατά την γνώμη μου δεν είναι τυχαίο που έχουν χαθεί όλα τα βίντεο φόρτωσης και διαδρομής που πιθανόν να ενοχοποιούσαν κάποιους...Τώρα αν και κατά πόσο στις κλίκες αυτές μετέχουν υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί δεν το ξέρω. Αν τέλος πάντων το τραίνο μετέφερε λαθρεμπορικά παράνομα καύσιμα είμαι σίγουρος ότι αυτό γινόταν σε τακτική βάση.

• Like
Αντιδράσεις: resp
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.580
Πόντοι
5.506
Ο ΟΣΕ έχει παράδοση στο λαθρεμπόριο και γενικά στις ρεμούλες. Κλίκες εκεί μέσα τα κάνουν εδώ και δεκαετίες. Και κατά την γνώμη μου δεν είναι τυχαίο που έχουν χαθεί όλα τα βίντεο φόρτωσης και διαδρομής που πιθανόν να ενοχοποιούσαν κάποιους...Τώρα αν και κατά πόσο στις κλίκες αυτές μετέχουν υψηλά ιστάμενοι πολιτικοί δεν το ξέρω. Αν τέλος πάντων το τραίνο μετέφερε λαθρεμπορικά παράνομα καύσιμα είμαι σίγουρος ότι αυτό γινόταν σε τακτική βάση.
ετσι....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Και τότε αν ούτε ξέρεις ούτε είδες τι σκατά παραθέτεις και το γράφεις και ως κανένα φοβερό επιχείρημα?
Αμφισβητείς τα γραφόμενα του μέλους; Εσύ πως σκατα παραθέτεις ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και το θεωρείς και δεδομένο βρε πανάθεμά σε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άρα......"Μητσοτάκη δολοφόνε γαμιεσαι".

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.127
Πόντοι
3.656
Όντως γιατί κάνει λάθος στον υπολογισμό.
12 χιλιάδες είναι ο τζίρος όλου του φορτίου, βενζίνης και νοθευμένης.
Η αρχική ποσότητα, αν και νοθευμένη πλέον, θα πουληθεί κανονικά με τις κρατήσεις για φόρους κλπ κλπ.
Η υπόλοιπη ποσότητα θα πουληθεί και αυτή με κρατήσεις για φόρους κλπ κλπ :confused:
Οπότε το μόνο που σου μένει είναι πως διπλασίασες την ποσότητα αλλά για να γλυτώσεις φόρους θα πρέπει να βάλεις μέσα και άλλος άγιους ανθρώπους, σαν αυτούς που "αγιοποιούνται" σε κάτι πάρκινγκ κλπ.
Το μόνο κακό στην αγιοσύνη τους είναι πως θέλουν πολλά λεφτάκια για να ευλογήσουν τα φορτία.
Να δεις λοιπόν που από τα 12k που γράφει σου μένει στην τσέπη χαρτζιλίκι για κανένα πακέτο τσιγάρα στην καλύτερη.
Εκτός κι αν το κάνεις 24/7, 365 ημέρες το χρόνο.
Καλά βρε τσίπη, παλέτα παλέτα κατεβάζεις τα διαλυτικά?????
Δεν θα κάτσω να κάνω cash flow projection για τους λαθρέμπορους καυσίμου.

Για να το κάνουν υπάρχει μεγάλο κέρδος...οι παράνομες δουλειές δεν γίνονται για ένα μεροκάματο.

Τώρα τι ακριβώς θες να πεις δηλαδή? Ότι επειδή το κέρδος (λες ότι) είναι μικρό...αυτό είναι απόδειξη ότι το τρένο δεν κουβαλούσε διαλύτες ή λαθραία καύσιμα?

Ωραία...τότε όποιος θέλει να το θεωρήσει ως απόδειξη θα πρέπει να αποδείξει επιστημονικά την πυρόσφαιρα και πως βρέθηκαν ίχνη από τέτοια καύσιμα στο έδαφος.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.551
Πόντοι
12.056
Αμφισβητείς τα γραφόμενα του μέλους; Εσύ πως σκατα παραθέτεις ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ και το θεωρείς και δεδομένο βρε πανάθεμά σε;
Άρα......"Μπαροκ γαμιεσαι".
:afro:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.690
Πόντοι
1.106
Ελα ρε φιλε βιαζομασταν να ξεκινησει δρομολογια ο ΟΣΕ....εδω ειχαμε ιατροδικαστη στην υποθεση που παραδεχθηκε μονη της οτι εκανε νεκροψια μονο σε ενα πτωμα για οικονομια χρονου.Ετσι γινεται και στο εξωτερικο.....
Θα σου πω τι γίνεται στο εξωτερικο

Οταν βυθίστηκε το μολις τεσσαρων ετων Αγγλικό φορτηγό πλοίο Derbyshire 230.000 DWT στα ανοιχτα της Ιαπωνίας το 1980 είπαν στους συγγενείς οτι έγινε λόγω τυφώνα
Μετα απο αφορητεσ δικαστικες πιέσεις το κράτος εκανε έρευνα και βρήκε το ναυάγιο σε 4 χλμ βαθος το 1994. Οπου και διαπιστωθει οτι ειχε σοβαρο κατασκευαστικό σφαλμα.

Το 1990 χάθηκε το Πασιθεα, στην ιδια περιοχή, πλοίο αναλογων διαστάσεων.
Ακόμα και σημερα πλοίο και πλήρωμα αγνοουνται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Κακώς τον Πελοπίδα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.551
Πόντοι
12.056
Κακώς τον Πελοπίδα.

εχεις μετρησει ποτε ποσο βλακας εισαι ??

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.593
Πόντοι
2.356
Ρε συ, δε γίνονται αυτά.
Έτσι μας βεβαιώνουν οι δύο κυβερνητικοί καρναβαλοι.
Ακου λαθρεμπόριο σε τακτική βαση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.127
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω γράψει κατά 90% για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Ενδείξεις είναι αυτά που βάσει αυτών η δικαιοσύνη ξεκινά μια έρευνα. Που εδώ δεν έγινε ή έγινε μετά από 2 χρόνια. Είναι αυτό που εσύ αρνείσαι να σκεφτείς....και αντίθετα με τις ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ πιστεύεις τα non paper του πορτοσάλτε.

Αποδείξεις μέχρι στιγμής (που πάλι δεν σε ενδιαφέρουν) είναι η δίωξη στον αγοραστό....και η εξεταστική για τον τριαντόπουλο. Είναι τα πορίσματα των πανεπιστημίων...και η αποδεδειγμένη προπαγάνδα της ΕΡΤ για τα βίντεο.

Εσύ ότι λες βασίζεται στον κώλο σου και την ''λογική'' σου.

Δεν έχεις αποδείξεις για τα επιχειρήματα σου...έχεις μόνο μπλα μπλά για την καρυστιανού.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Εγώ έχω γράψει κατά 90% για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Ενδείξεις είναι αυτά που βάσει αυτών η δικαιοσύνη ξεκινά μια έρευνα. Που εδώ δεν έγινε ή έγινε μετά από 2 χρόνια. Είναι αυτό που εσύ αρνείσαι να σκεφτείς....και αντίθετα με τις ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ πιστεύεις τα non paper του πορτοσάλτε.

Αποδείξεις μέχρι στιγμής (που πάλι δεν σε ενδιαφέρουν) είναι η δίωξη στον αγοραστό....και η εξεταστική για τον τριαντόπουλο. Είναι τα πορίσματα των πανεπιστημίων...και η αποδεδειγμένη προπαγάνδα της ΕΡΤ για τα βίντεο.

Δεν έχεις αποδείξεις για τα επιχειρήματα σου...έχεις μόνο μπλα μπλά για την καρυστιανού.
Τι ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ η δίωξη στον Αγοραστό και η εξεταστική για Τριαντοπουλο, για πες λίγο να δω κάτι.

Το ότι έχεις κάνει ένα κολάζ από ενδείξεις και τις έχει αναγάγει σε ΠΟΡΙΣΜΑ, ΔΙΚΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ σου διαφεύγει αλλά δεν πειράζει, Σαουλ είσαι 'σύ.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.447
Πόντοι
1.706
Δεν θα κάτσω να κάνω cash flow projection για τους λαθρέμπορους καυσίμου.

Για να το κάνουν υπάρχει μεγάλο κέρδος...οι παράνομες δουλειές δεν γίνονται για ένα μεροκάματο.

Τώρα τι ακριβώς θες να πεις δηλαδή? Ότι επειδή το κέρδος (λες ότι) είναι μικρό...αυτό είναι απόδειξη ότι το τρένο δεν κουβαλούσε διαλύτες ή λαθραία καύσιμα?

Ωραία...τότε όποιος θέλει να το θεωρήσει ως απόδειξη θα πρέπει να αποδείξει επιστημονικά την πυρόσφαιρα και πως βρέθηκαν ίχνη από τέτοια καύσιμα στο έδαφος.
Δυο πράγματα έχω γράψει σε αυτό το θρεντ, το ένα είναι υπομονή μέχρι της 27 που θα βγει το επίσημο πόρισμα και θα ακολουθήσουν μετά των τεχνικών συμβούλων (μην μου ζαλίσεις τα αρχίδια σε παρακαλώ με τα όσα προδημοσιεύουν σαίτ-μπλογκ-κλπ).
Το δε άλλο ήταν σε ποστ μέλους που έγραφε συγκεκριμένα ονόματα και λίγο πολύ τους ανεβοκατέβαζε λαθρέμπορους.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.580
Πόντοι
5.506

την ερτ δεν την κλεισαμε?:think::think::think::think:
τοτε που φωναζε ο μπαροκ οτι ειναι αχρηστη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Ρε συ, δε γίνονται αυτά.
Έτσι μας βεβαιώνουν οι δύο κυβερνητικοί καρναβαλοι.
Ακου λαθρεμπόριο σε τακτική βαση.
Να τος ο τσάκαλος, αποδέχεται ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ τη γνώμη του τύπου skatastamoutratous και μετά από 5 ποστ θα γράφει για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ. Είτε ισχύει ή όχι.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.580
Πόντοι
5.506
εχω βαλει την καριολα του σαιτ μπαροκ 1 σκαλι κατω απο σπυρο-αδονι
μειγμα να αρπαξω,μαλακιας,ψυχιατρικων προβληματων,κομπλεξ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom