Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (18 μέλη και 21 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.225
Πόντοι
6.056
Εεγώ για τα ορφανά του Σημίτη λέω εσύ μάλλον εννοείς τον συμπαθή Κινέζο του σάιτ;
α ναί παρεξήγηση !! για τον φιλέλληνα κινέζο νόμιζα

Ο ξεκωλιάρης της διαπλοκής , το μουνόσπερμα το τουρκογερμανόψυχο, ο προδότης ο σημίτης εκεί που ανήκει ,στη κόλαση

Αυτό που έγραψα για τον σαπιοσημίτη ξέρεις ε ? είναι επίτηδες για να ανεβάσουν πίεση οι μπραβοκούληδες ουκρανομάχοι :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.997
Πόντοι
3.656
Σιγά μωρέ ίσα ίσα θα πάρεις να εισάγεις κινέζικα απ' το πάνω ράφι.
Εγώ στηρίζω ευρωπαϊκά προϊόντα και αναμένω να γαμηθουν οι ανταγωνιστές μου που στηρίζουν φουλ σχιστομάτηδες

Θα σας ταράξουμε στις ευρωπαϊκές οδηγίες ρε μουνιά

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.794
Πόντοι
2.046
α ναί παρεξήγηση !! για τον φιλέλληνα κινέζο νόμιζα

Ο ξεκωλιάρης της διαπλοκής , το μουνόσπερμα το τουρκογερμανόψυχο, ο προδότης ο σημίτης εκεί που ανήκει ,στη κόλαση

Αυτό που έγραψα για τον σαπιοσημίτη ξέρεις ε ? είναι επίτηδες για να ανεβάσουν πίεση οι μπραβοκούληδες :2funny:
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω θέμα με τον Κινέζο φιλέλληνα
Κι ας με αποκάλεσε χουντικό παράδοξο φασίστα κλπ.

Ειδικά όταν τα χώνει με απαγγελία Αρχίλοχο κλπ την κάνω ψώνιο προσθέτει στο υπεραγαπητό μου κάλτ σουρρεαλ πρόσημο.

Βέβαια ότι διαφωνούμε είναι δεδομένο αλλά τλχστν φαίνεται να τα πιστεύει τα που λέει.

Υπάρχει btw και γνωστό ανέκδοτο ο κινέζος φιλέλλην από Κρήτη μεριά.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.605
Πόντοι
2.306
Φανταστείτε να κάνει ο Μητσοτάκης μήνυση στην εισαγγελέα για απειλή κατά της ζωής του.

Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας , άραγε τί τέλος θα έχετε;», γράφει η προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών Λάρισας, Σοφία Αποστολάκη.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.794
Πόντοι
2.046
Εγώ στηρίζω ευρωπαϊκά προϊόντα και αναμένω να γαμηθουν οι ανταγωνιστές μου που στηρίζουν φουλ σχιστομάτηδες

Θα σας ταράξουμε στις ευρωπαϊκές οδηγίες ρε μουνιά
Τραμπίζεις επικίνδυνα σύντροφε.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.128
Πόντοι
6.166
Μαρία Καρυστιανού.

Έκπληκτη διαβάζω ότι και για τον αδικοχαμένο Βασίλη Καλογήρου, τον γιο της Εισαγγελέως των Τεμπών, έσπευσε και επιλήφθηκε η ίδια Ιατροδικαστής των Τεμπών, η κα. Ρουμπίνη Λεοντάρη! Η ίδια Ιατροδικαστής, που τη στιγμή του μεγάλου πόνου μου, μου είπε ότι δήθεν το παιδί μου πέθανε ακαριαία και συναίνεσε να μπει ότι είχε απομείνει από το καμμένο κορμάκι του με τα υπόλοιπα καμένα παιδιά σε σακκούλες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΝ. Ναι ,ναι καλά καταλάβατε. Οι μόνες υποχρεωτικές εξετάσεις, από τις οποίες ΑΜΕΣΑ θα προέκυπτε η ύπαρξη χημικών! Τυχαίο; Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη στοιχειωμένη υπόθεση των Τεμπών. Νομίζουν ότι είναι όλα καλά οργανωμένα. Τι δεν έχουν υπολογίσει όμως; To Μάτι του Θεού! Αυτό που τα πάντα ορά! Άτη & Ύβρις έχουν λάβει χώρα! Ακολουθούν η Νέμεσις και η Τίσις!

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
863
Πόντοι
376
αλλος ενας ανεξιχνιαστος θανατος-αυτοκτονια η μηπως δολοφονια???
με ποιο σκεπτικο αν ειναι δολοφονια συνδεεται με τα τεμπη; με το γιο ζωντανο μπορουν να απειλουν τη μητερα. με το γιο νεκρο η εισαγγελεας εχει καθε λογο να ψαξει αν συνδεεται

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.603
Πόντοι
1.056
με ποιο σκεπτικο αν ειναι δολοφονια συνδεεται με τα τεμπη; με το γιο ζωντανο μπορουν να απειλουν τη μητερα. με το γιο νεκρο η εισαγγελεας εχει καθε λογο να ψαξει αν συνδεεται
Πολλές ταινίες βλέπεις τυπε.

Δεν βλέπεις που κάποια μνπνα γράφουν για την Καρυστιανου τα "άγραφα";

Νομίζεις όλοι αντέχουν αυτή την μεταχείριση;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.225
Πόντοι
6.056
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω θέμα με τον Κινέζο φιλέλληνα
Κι ας με αποκάλεσε χουντικό παράδοξο φασίστα κλπ.

Ειδικά όταν τα χώνει με απαγγελία Αρχίλοχο κλπ την κάνω ψώνιο προσθέτει στο υπεραγαπητό μου κάλτ σουρρεαλ πρόσημο.

Βέβαια ότι διαφωνούμε είναι δεδομένο αλλά τλχστν φαίνεται να τα πιστεύει τα που λέει.

Υπάρχει btw και γνωστό ανέκδοτο ο κινέζος φιλέλλην από Κρήτη μεριά.
έχει πλάκα , είναι καλό παιδί και υπάρχει εξήγηση για τον Αρχίλοχο ..

είναι μπέρδεμα όταν κάποιος αποφασίσει να διαβάσει πολύ ενώ είναι ενήλικας ,
είναι αδύνατον να μπορέσει να επεξεργασθεί πληροφορίες όταν είναι μεγάλος , έτσι είναι η φυσιολογία μυαλού κ σώματος...
από μικρή ηλικία μαθαίνονται αυτά , η εκπαίδευση δηλαδή πρέπει να αρχίζει από νωρίς ώστε να διευρύνεται η ικανότητα σταδιακά ,
να γίνεται απορρόφηση γνώσης κ ταξινόμηση στον σκληρό δίσκο -νους...το ίδιο και στο σώμα που έχει μνήμη κ θυμάται !!
σαν να κάνουμε overclock σε επεξεργαστή -μυαλό, μνήμη ...
τέσπα όλα καλά θα πάνε !!!!

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
258
Πόντοι
21
ταξικό είναι το ζήτημα της προσπέλασης των αρχαίων-
αν έχεις το κατάλληλο habitus τουτέστιν την έξη από καταβολής οικονομικής, οικογενειακής, πολιτισμικής, οικογενειακής κλπ θα φτάσεις ως τον αρχιλοχο (αν δεν είσαι ήδη κάνα φυτό)

τέλος πάντων ωραίος ο χαβαλές, άλλωστε το λέει και ένα άρθρο που διάβαζα τόση ώρα

(αντιγράφω : )

Η Παγκόσμια Έρευνα Αξιών (World Values Survey – WVS) είναι ένα διεθνές ερευνητικό πρόγραμμα που μελετά τις αξίες και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων σε διάφορες χώρες, καθώς και τις αλλαγές τους με την πάροδο του χρόνου. Από την έναρξή της το 1981 έχει διεξαγάγει επτά κύματα ερευνών, καλύπτοντας πάνω από 120 χώρες και αντιπροσωπεύοντας περίπου το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βρίσκει πως οικογένεια, εργασία, φίλοι, ελεύθερος χρόνος και η θρησκεία είναι διαχρονικά οι αξίες που ενστενίζονται οι άνθρωποι περισσότερο από άλλες.

---

κοινώς τι γαμιόμαστε και χαλιόμαστε όλη μέρα εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει
οικογένεια, φίλοι, μια καλή δουλειά, ελεύθερος χρόνος –αυτή είναι η ζωή κι είναι μικρή μάγκες

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.794
Πόντοι
2.046

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.997
Πόντοι
3.656
Τραμπίζεις επικίνδυνα σύντροφε.
το μόνο που θα ήθελα να έχω από τον τραμπ είναι τις μουνάρες που έχει πηδήξει

κατά τα άλλα ο τυπάς είναι ο αρχηγός του κυνικού καπιταλισμού.

που ναι μεν παράγει πλούτο αλλά κινείται και στα όρια της παράνοιας.

ο τρόπος που αντιμετωπίζει για παράδειγμα την γάζα δείχνει πολλά....

με λίγα λόγια είναι επικίνδυνος....όχι όσο ήταν ο μπάιντεν (αυτός ήταν θάνατος κυριολεκτικά)

αλλά και αυτός εδώ....γάμησετα...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
30.071
Πόντοι
34.538

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.434
Πόντοι
1.706
το μόνο που θα ήθελα να έχω από τον τραμπ είναι τις μουνάρες που έχει πηδήξει

κατά τα άλλα ο τυπάς είναι ο αρχηγός του κυνικού καπιταλισμού.

που ναι μεν παράγει πλούτο αλλά κινείται και στα όρια της παράνοιας.

ο τρόπος που αντιμετωπίζει για παράδειγμα την γάζα δείχνει πολλά....

με λίγα λόγια είναι επικίνδυνος....όχι όσο ήταν ο μπάιντεν (αυτός ήταν θάνατος κυριολεκτικά)

αλλά και αυτός εδώ....γάμησετα...
Εκτός θέματος αλλά......
Πιστεύεις όσα λέει για τη Γάζα ο Τραμπ??
Ή για να είμαστε ακριβείς, όπως τα λέει??

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
258
Πόντοι
21
όσοι ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματτιά εδώ
αν σας ζητήσει συνδρομή για την ανάγνωση επιλέξτε προβολή ανάγνωσης στον browser αλλιώς πείτε μου να σας το παραθέσω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.997
Πόντοι
3.656
Εκτός θέματος αλλά......
Πιστεύεις όσα λέει για τη Γάζα ο Τραμπ??
Ή για να είμαστε ακριβείς, όπως τα λέει??
Όχι....πιστεύω ότι ακολουθεί ένα δόγμα (γενικότερα) του bullying. Hostile takeover όχι της γάζας γενικά.

Στην αγορά προφανώς ο μεγάλος τρώει τον μικρό αλλά στις διεθνείς σχέσεις αυτό δεν είναι πάντα η καλύτερη τακτική.

Δεν έχει σημασία η πρόταση του...ότι θα κάνει την γάζα ντουμπάι. Σημασία έχει η αντιμετώπιση του πιο ισχυρού ανθρώπου στον κόσμο...που όποτε θέλει πατάει τα κουμπάκια....ως προς μια ξένη χώρα που δεν έχει καν ο ίδιος άμεση διαμάχη.

Δηλαδή με λίγα λόγια το Ισραήλ έκανε πόλεμο με την χαμάς και τώρα 2Μ άνθρωποι εκτοπίζονται από την χώρα τους την οποία καταλαμβάνει και κάνει ότι γουστάρει 1 ή 2 ή 3 άλλες χώρες. Έτσι απλά...εκατομμύρια άνθρωποι στα σκουπίδια. Ούτε διεθνές δίκαιο...ούτε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε τίποτα.

Με την ουκρανία έγινε περίπου το ίδιο αλλά με άλλο τρόπο.

Όποιος σαν ουρακοτάγκος χαίρεται με τον ''γαμήκουλα'' τραμπ...πρέπει να σκεφτεί ότι όλα αυτά αύριο μπορεί να έρθουν και στην χώρα του...αν η Τουρκία αποδειχθεί πιο χρήσιμη.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
938
Πόντοι
86
Η περίπτωση του Βασίλη, είναι παραδειγματισμός για τους υπόλοιπους..

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.434
Πόντοι
1.706
Όχι....πιστεύω ότι ακολουθεί ένα δόγμα (γενικότερα) του bullying. Hostile takeover όχι της γάζας γενικά.

Στην αγορά προφανώς ο μεγάλος τρώει τον μικρό αλλά στις διεθνείς σχέσεις αυτό δεν είναι πάντα η καλύτερη τακτική.

Δεν έχει σημασία η πρόταση του...ότι θα κάνει την γάζα ντουμπάι. Σημασία έχει η αντιμετώπιση του πιο ισχυρού ανθρώπου στον κόσμο...που όποτε θέλει πατάει τα κουμπάκια....ως προς μια ξένη χώρα που δεν έχει καν ο ίδιος άμεση διαμάχη.

Δηλαδή με λίγα λόγια το Ισραήλ έκανε πόλεμο με την χαμάς και τώρα 2Μ άνθρωποι εκτοπίζονται από την χώρα τους την οποία καταλαμβάνει και κάνει ότι γουστάρει 1 ή 2 ή 3 άλλες χώρες. Έτσι απλά...εκατομμύρια άνθρωποι στα σκουπίδια. Ούτε διεθνές δίκαιο...ούτε ανθρώπινα δικαιώματα ούτε τίποτα.

Με την ουκρανία έγινε περίπου το ίδιο αλλά με άλλο τρόπο.

Όποιος σαν ουρακοτάγκος χαίρεται με τον ''γαμήκουλα'' τραμπ...πρέπει να σκεφτεί ότι όλα αυτά αύριο μπορεί να έρθουν και στην χώρα του...αν η Τουρκία αποδειχθεί πιο χρήσιμη.

:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1: Ως συνήθως :2funny:
Αντί να βγει και να πει ορθά κοφτά Άραβες, Καταριανοί, μωαμεθανοί κλπ κλπ σταματήστε να κάνετε τα στραβά μάτια ή αν βοηθάτε απροκάλυπτα την Χαμάς βρωντοφώναξε(έκλασε) την εξυπνάδα αυτή.
Κοινώς όχι όλους τους Παλαιστίνιους αλλά μάλλον σίγουρα τους χαμασίτες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.039
Πόντοι
6.056
Καταρχήν ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ .... θα μύριζε το πτώμα από 2 χλμ .

Μη λέμε μαλακίες.

ΕΠΕΙΤΑ .... ΤΟ ΠΤΩΜΑ .... ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΖΩΑ .....

όχι πτηνά ε ;;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ , ΚΟΡΑΚΙΑ ..... μην πω αετούς και άλλα όρνια ....

Σε αστική περιοχή ..... είδα πατημένα περιστέρια ....
και μάζεψαν σμήνη καρακάξες ............

ΕΚΕΙ .... ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΜΙΑ ....

ΜΗΠΩΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΕΙ .... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .... ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ;;;;;;;;;;;

Και διώχναν καρακάξες και κοράκια ....

• Like
Αντιδράσεις: koskam

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom