η Τέα ήταν όντως αφέντρα ή άντρας κωλόμπας Τέας που ψάρευε μεγαλαγόρια με ανησυχίες ?Στραπον και ρωτάςνα στείλω την φωτογραφία στην Χατζή λες
![]()
διότι δεν έχω ξαναδεί κοπέλα να κάνει τέτοιο χοντρό ξεφτιλίκι, μήπως ήταν κωλομπαράς σφίχτης ?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
η Τέα ήταν όντως αφέντρα ή άντρας κωλόμπας Τέας που ψάρευε μεγαλαγόρια με ανησυχίες ?Στραπον και ρωτάςνα στείλω την φωτογραφία στην Χατζή λες
![]()
σε περιμενω διπλα μου στη συγκεντρωση
Και κατι μπινεδες επειδη δεν τους αρεσουν αυτα που γραφω λενε για κλαουντιες, νυφουλες, τσοντοσινεμα και κλωναρια, λες να κατσω να σκασω;
εσένα σε τρώει ο κώλος σου για τέτοιαΚαι κατι μπινεδες επειδη δεν τους αρεσουν αυτα που γραφω λενε για κλαουντιες, νυφουλες, τσοντοσινεμα και κλωναρια, λες να κατσω να σκασω;
Ισχυει.μπραδερινι μου
ξερεις γιατι τι κανουν αυτο
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!!
ρωτα τον και τι κρασι να παρουμε....με μαυρο ψωμι θα φας μπαγκετα η με λευκο ; τι να σου παραγγειλω ;![]()
Αν εννοεις για χαβαλε αλλα και μαδομουνι, ναι. Αν εννοεις να κατσω να εφευρω ιστοριες πχ οτι εσυ εισαι ο πικερ και να το κανω λαστιχο και να βαζω κι αλλους ή να μπαινουν απο μονοι τους μεγαφωνα της μαλακιας που διαδιδω, γαμα τα, κλινικες περιπτωσεις. Ακομα και τη λακου, που γνωριζει ολο το σαιτ πως ειναι ο καλυτερος μου φιλος εδω μεσα, για οτι τον κραζω ειναι οσα Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ και του εχουν ξεφυγει στη μανια του να το παιξει σπουδαιος, τιποτα περισσοτερο.εσένα σε τρώει ο κώλος σου για τέτοια![]()
η σάτιρα και το σκουπίδιασμα δεν έχουν όρια δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημαΑν εννοεις για χαβαλε αλλα και μαδομουνι, ναι. Αν εννοεις να κατσω να εφευρω ιστοριες πχ οτι εσυ εισαι ο πικερ και να το κανω λαστιχο και να βαζω κι αλλους ή να μπαινουν απο μονοι τους μεγαφωνα της μαλακιας που διαδιδω, γαμα τα, κλινικες περιπτωσεις. Ακομα και τη λακου, που γνωριζει ολο το σαιτ πως ειναι ο καλυτερος μου φιλος εδω μεσα, για οτι τον κραζω ειναι οσα Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ και του εχουν ξεφυγει στη μανια του να το παιξει σπουδαιος, τιποτα περισσοτερο.![]()
Κανενα προβλημα, σιγα τα ωα.η σάτιρα και το σκουπίδιασμα δεν έχουν όρια δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα
το είδα και εγώ το μεσημέρι αυτό το βίντεοΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Σπανάκη, δικηγόρος των Τεμπών: «Γιατί στείλατε τον Τριαντόπουλο στο πεδίο;»
Λυσε μου μια απορια, εσυ που τα ξερεις αυτα, γιατι ΟΛΑ αυτα τα βιντεακια με συγκλονιστικες αποκαλυψεις και επιεχειρηματα, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ειναι κοπτοραπτικη με σφηνες απο Τσουβελες, κωνσταντινου και ελενης, κατι αλλα ασχετα και γενικα οτι τρολ μπορει να βρεθει την ωρα που θελουν να αναδειξουν τοσο σοβαρο θεμα με πονο ψυχης; Ειναι ωρα για τετοιες χαριτωμενιες;το είδα και εγώ το μεσημέρι αυτό το βίντεο
αν παρατηρήσεις όλα τα γαλάζια σκουλήκια...πλέον δεν αντιπαραθέτουν επιχειρήματα βάζουν την κασέτα ''η δικαιοσύνη έχει όλα τα στοιχεία και θα αποφασίσει'' και τέλος
για τα μάτια του κόσμου πάνε στις εκπομπές
Για να καταλάβω δηλαδήΛυσε μου μια απορια, εσυ που τα ξερεις αυτα, γιατι ΟΛΑ αυτα τα βιντεακια με συγκλονιστικες αποκαλυψεις και επιεχειρηματα, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ειναι κοπτοραπτικη με σφηνες απο Τσουβελες, κωνσταντινου και ελενης, κατι αλλα ασχετα και γενικα οτι τρολ μπορει να βρεθει την ωρα που θελουν να αναδειξουν τοσο σοβαρο θεμα με πονο ψυχης; Ειναι ωρα για τετοιες χαριτωμενιες;
Ρωταω αν ειναι καποιου ειδους τεχνικη των εποχων. Γιατι ειναι πως κατι καθυστερημενοι εδω μεσα βαζουν φωτογραφιες πραγματικες ή οχι με στιγμιοτυπα τις φατσες καποιων που προφανως ειναι γελοιες για να τον κανουν πιο αντιπαθη και να γινει πιο ευπεπτο το αφηγημα.Για να καταλάβω δηλαδή
θεωρείς ότι ο χοντρός έδωσε κάποια πιο πειστική απάντηση από αυτή που δείχνει το βίντεο και την έκαναν κοπτοραπτική?
αυτοί κάνουν βιντεάκια για τα click,views κτλπ...εσένα τι σε νοιάζει? το κανάλι ή το περιεχόμενο του βίντεο?
Re συ barockΛυσε μου μια απορια, εσυ που τα ξερεις αυτα, γιατι ΟΛΑ αυτα τα βιντεακια με συγκλονιστικες αποκαλυψεις και επιεχειρηματα, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ειναι κοπτοραπτικη με σφηνες απο Τσουβελες, κωνσταντινου και ελενης, κατι αλλα ασχετα και γενικα οτι τρολ μπορει να βρεθει την ωρα που θελουν να αναδειξουν τοσο σοβαρο θεμα με πονο ψυχης; Ειναι ωρα για τετοιες χαριτωμενιες;
Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τι εννοείςΡωταω αν ειναι καποιου ειδους τεχνικη των εποχων. Γιατι ειναι πως κατι καθυστερημενοι εδω μεσα βαζουν φωτογραφιες πραγματικες ή οχι με στιγμιοτυπα τις φατσες καποιων που προφανως ειναι γελοιες για να τον κανουν πιο αντιπαθη και να γινει πιο ευπεπτο το αφηγημα.
λευκο ρε το μαυρο δεν τρωγεται...με μαυρο ψωμι θα φας μπαγκετα η με λευκο ; τι να σου παραγγειλω ;![]()
έχεις φάει πολύσπορες ρυζογκοφρέτες?λευκο ρε το μαυρο δεν τρωγεται...![]()
λευκο ρε το μαυρο δεν τρωγεται...![]()