Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (7 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.222
Πόντοι
5.506
εγώ θα μπω εκεί που είναι οι νεοδημοκράτησες στο άλλο θα έχει τίποτα άπλυτες με αφάνα σε μέρη που δεν πρέπει :confused:
το πασοκ της ξεβλαχεψε της νεοδημοκρατισες αλλοιως θα ειχαν τυρι αναμεσα στα μπουτια ακομα οι βλαχες

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.477
Πόντοι
6.056
εγώ θα μπω εκεί που είναι οι νεοδημοκράτησες στο άλλο θα έχει τίποτα άπλυτες με αφάνα σε μέρη που δεν πρέπει :confused:
Nαι αλλα παιζει να εχει τιποτα αποτριχωμενους:undecided::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το πασοκ της ξεβλαχεψε της νεοδημοκρατισες αλλοιως θα ειχαν τυρι αναμεσα στα μπουτια ακομα οι βλαχες
Ναι αλλα τωρα εκτοξευτηκαν οι τιμες στο τυρι-φετα:confused::confused::confused::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.831
Πόντοι
3.656
εγώ θέλω τύπησα μέχρι 40-45 με λεφτά να με πάει σε μέρη να μου δείξει την ζωή να επενδύσει σε εμένα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.831
Πόντοι
3.656
Αυτοκαταστροφικη δηλαδη:confused::confused::confused::coffee::coffee:
Αυτοκαταστροφικη δηλαδη:confused::confused::confused::coffee::coffee:
τόσα ξέρετε τόσα λέτε...

θα έχει δίπλα της έναν νέο, πετυχημένο, αυτοδημιούργητο 10-15 χρόνια νεότερο που θα πάρει το τιμόνι των κεφαλαίων της και θα τα αβγατίσει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.840
Πόντοι
6.056
είναι από το Σκάι....από το 13' να το δούνε ειδικά οι κουράδες μπραβοκούληδες ...
ποτέ δεν είναι αργά για μετανόηση , για λίγη ανθρωπιά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.097
Πόντοι
5.506
Κάνε ένα τεστ....βγες λίγο έξω στον έξω κόσμο....και πες αυτά που λες εδώ μέσα...και θα διαπιστώσεις πόσο πληρωμένες είναι

όταν θα γυρίσεις σπίτι με κανένα καρπούζι attachment στον κώλο σου

βέβαια ακούω ότι μπορεί και να μην έχεις θέμα :coffee:

Δεν παιζει καποιο ρολο η γνωμη σου, οτι μαλακια ακουσεις τη δεχεσαι ως αξιωμα.

Να κατι τετοιο

«ολος ο κοσμος το λεει, να, ο μπαμπης ο σουγιας, ο κωστας ο μπαλτας, ο μακης ο γκοτζιλας, ο πεταλουδας ο νικος, ολοι το λενε…..»

Αρχίζεις και αντιγράφεις ζαν...
Εχω ινσαιντ ινφο

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
220
Πόντοι
21

Εκτροχιάστηκε εμπορική αμαξοστοιχία στην Ειδομένη

(…) Όπως δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΣΕ, Νίκος Τσικαλάκης, είναι πιθανό να κλείσει ο σταθμός της Ειδομένης, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης. «Οι γραμμές αυτές έκλεισαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζημιά είναι πάνω από 4 χλμ., οπότε για ένα δίμηνο θα είναι κλειστή η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας από τα Σκόπια. Θα έχουμε σύνδεση μόνο από το Στρυμόνα, από τη Βουλγαρία. Η Hellenic Train θα πρέπει να αποζημιώσει τον ΟΣΕ και τις άλλες εταιρείες, γιατί από εκεί περνούν και δύο ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Τα εμπορεύματα δε θα μπορούν να περάσουν», ανέφερε.

--- ---

η είδηση μπορεί να είναι ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας, αλλά το επίδικο εδώ, όπως και στην περίπτωση των Τεμπών, αν και δεν το έχει θίξει κανείς / καμία ως τώρα, είναι η ιδιωτικοποίηση των υποδομών της χώρας.

όπως μαθαίνουμε από τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΣΕ, Νίκο Τσικαλάκη, η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας διαμέσου της βόρειας μακεδονίας εξαρτάται από μια ιδιωτική εταιρεία.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.972
Πόντοι
456
Βέβαια όπως έχω πει επανειλημμένως η τελική κρίση θα είναι από το δικαστήριο
Το δικαστηριο φυλακιζει οσους κοβουν ψηφαλακια
Τα αφεντικα τους θα τα βγαλουν αθωα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.960
Πόντοι
26.141
Να γυρίσεις πίσω να μάθεις ή να μην ξελογκαρεις ποτέ χαπυ τραβελερ, ΤΟ ΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ήμουν για ιερό σκοπό
Στο πανεπιστήμιο της Γάνδης

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.831
Πόντοι
3.656
Δεν παιζει καποιο ρολο η γνωμη σου, οτι μαλακια ακουσεις τη δεχεσαι ως αξιωμα.

Να κατι τετοιο

«ολος ο κοσμος το λεει, να, ο μπαμπης ο σουγιας, ο κωστας ο μπαλτας, ο μακης ο γκοτζιλας, ο πεταλουδας ο νικος, ολοι το λενε…..»

Εχω ινσαιντ ινφο
Το μόνο αξίωμα που δεχόμαστε όλοι είναι ότι είσαι μπούφος.

Τρόλαρε όσο θες αμοιβάδα....κοροιδεύεις και σχολιάζεις ανθρώπους και θέματα που δεν θα έπρεπε να πιάνεις στο στόμα σου.

Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι την αξιοπρέπεια σε μερικά θέματα...δεν την ξεχνάς επειδή είσαι στο ίντερνετ.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
13.039
Πόντοι
6.166
Το δικαστηριο φυλακιζει οσους κοβουν ψηφαλακια
Τα αφεντικα τους θα τα βγαλουν αθωα

Ο αλλος ειναι εναμιση χρονο παρα πανω μεσα .Χεζονται πανω τους γι αυτο δεν τον βγαζουν .Δικαιοσυνη της Μποτσουανα και πιο κατω στον πατο

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.378
Πόντοι
1.706
Το μόνο αξίωμα που δεχόμαστε όλοι είναι ότι είσαι μπούφος.

Τρόλαρε όσο θες αμοιβάδα....κοροιδεύεις και σχολιάζεις ανθρώπους και θέματα που δεν θα έπρεπε να πιάνεις στο στόμα σου.

Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι την αξιοπρέπεια σε μερικά θέματα...δεν την ξεχνάς επειδή είσαι στο ίντερνετ.
Αφού το λοιπόν γράφεις για αξιοπρέπεια......
Δες αυτόν το τύπο τον Λακαφώση, ένας από τους τεχνικούς συμβούλους των οικογενειών.
Ο άνθρωπος έχει κάνει τη δουλειά του, έχει μαζέψει στοιχεία, έχει γνώσεις και όμως μιλάει χωρίς να μιλάει.
Μοναχός του το λέει, στο δικαστήριο την ώρα της δίκης θα τα πούμε όλα και θα παρουσιάσουμε τα απαραίτητα στοιχεία.
Αυτή η στάση αυτού του ανθρώπου είναι αξιοπρεπής, όλα τα υπόλοιπα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom