Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 282K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.377
Πόντοι
3.656
το φάμιλι λέγκασι είναι μεγάλο πράμα

πως για παράδειγμα κάποιοι γεννιούνται πρωθυπουργοί...

• Like
Αντιδράσεις: riding

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.775
Πόντοι
3.506
Τα ΗΛΙΘΙΑ τρολ ανακάλυψαν κι αλλά τρολ. Είναι η τεράστια επιστημονική ανακάλυψη λίγο μικρότερη από την ανακάλυψη του τροχού. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ναι εσένα περιμέναμε βρε μαλακά να μας ανοίξεις τα μάτια και να μας δείξεις την αλήθεια :tooth: τι έγινε κοματοσκυλακι? κανένα κοκκαλακι πετάει ο Κούλης η τζάμπα την κάνεις την δουλειά :angel:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.358
Πόντοι
5.506
Ναι εσένα περιμέναμε βρε μαλακά να μας ανοίξεις τα μάτια και να μας δείξεις την αλήθεια :tooth: τι έγινε κοματοσκυλακι? κανένα κοκκαλακι πετάει ο Κούλης η τζάμπα την κάνεις την δουλειά :angel:
τζαμπα.....απλα περιμενει ο λιγναδης να του ριξει κανα μπουτσο και μετα να τον παρει ο μιχος να τον παει σε κανα μπουρδελακι να τον γαμαν φανταροι....πολυ νωριτερα τον ειχε βγαλει στο κλαρι ο γεωργιαδης

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.775
Πόντοι
3.506
τζαμπα.....απλα περιμενει ο λιγναδης να του ριξει κανα μπουτσο και μετα να τον παρει ο μιχος να τον παει σε κανα μπουρδελακι να τον γαμαν φανταροι....πολυ νωριτερα τον ειχε βγαλει στο κλαρι ο γεωργιαδης
Παιδιά όταν μπαίνει στο νήμα ο μπαρόκ να του δίνεται καί ένα αδιάβροχο κριμας είναι - άσπρο τον έχετε κάνει από το πολύ :2on1: είναι και γκομενιαρης πώς να γυρνάει έτσι :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.377
Πόντοι
3.656
Μην τον αποπαίρνετε έτσι

απλά θέλει να εντυπωσιάσει τα νέα φιλαράκια του για να τον δεχτούν στην ομάδα φίλων περί Λακαφώση

μαζεύονται κάθε βδομάδα σε υπόγειο ιδιοκτησίας του κόμματος και συζητούν το μεγαλύτερο θέμα της ζωής τους...αυτόν τον στυγνό εγκληματία...έχουν τυπώσει και μπλουζάκια

στο ίδιο υπόγειο άλλη μέρα συνεδριάζει και η ομάδα ''αλήθειας'' :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.676
Πόντοι
12.756
Μην τον αποπαίρνετε έτσι

απλά θέλει να εντυπωσιάσει τα νέα φιλαράκια του για να τον δεχτούν στην ομάδα φίλων περί Λακαφώση

μαζεύονται κάθε βδομάδα σε υπόγειο ιδιοκτησίας του κόμματος και συζητούν το μεγαλύτερο θέμα της ζωής τους...αυτόν τον στυγνό εγκληματία...έχουν τυπώσει και μπλουζάκια

στο ίδιο υπόγειο άλλη μέρα συνεδριάζει και η ομάδα ''αλήθειας'' :coffee:

εφιαλτες βλεπετε με τον Μπαροκ , σας εχει γαμησει την ψυχουλα το μπραδερίνι μου :rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.717
Πόντοι
5.506
Χαζοχαρούμενε ανύπαρκτε, άνοιξε και μια σαμπάνια τώρα που έμαθες πως υπάρχουν ΚΑΙ νδημοκρατικα τρολ. Γκρεμίστηκε το όνειρο σου ότι υπάρχουν μόνο τα κομμουνοφασιστακια χαζοκερκελε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.717
Πόντοι
5.506
Ενώ εσένα που σου χει κάνει χωνί την κωλοτρυπιδα ο Τάιλερ ακόμα τον ψάχνεις τρομπακη. :2funny:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
34.358
Πόντοι
5.506
490685286_1005882358341317_7774571859208420280_n.jpg

εδω ειναι του κουλη ...καλυτερα εκει μακεδονια λιγοτερο ουρακοταγκοι απο την μπανανια εδω

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.593
Πόντοι
3.656

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.377
Πόντοι
3.656
490685286_1005882358341317_7774571859208420280_n.jpg

εδω ειναι του κουλη ...καλυτερα εκει μακεδονια λιγοτερο ουρακοταγκοι απο την μπανανια εδω
να έχεις εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Θα τους συλλάβει όλους τους εγκληματίες που κατεβάζουν παράνομα το breaking bad και το squid game.

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.775
Πόντοι
3.506
Χαζοχαρούμενε ανύπαρκτε, άνοιξε και μια σαμπάνια τώρα που έμαθες πως υπάρχουν ΚΑΙ νδημοκρατικα τρολ. Γκρεμίστηκε το όνειρο σου ότι υπάρχουν μόνο τα κομμουνοφασιστακια χαζοκερκελε.
Στα παπάρια μας η άποψη σού:2on1: δεν είσαι και μια σοβαρή προσωπικότητα να έχει βαρύτητα η άποψη σού - ένα κοματοσκυλο είσαι :birdman: και μάλιστα β κατηγορίας - και μερικές αλήθειες να λες μες στη μαλάκια που σε δέρνει καί στην μπλέ θολούρα που έχεις στο μυαλό χάνονται και αυτές

• Like
Αντιδράσεις: riding

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.717
Πόντοι
5.506
Στα παπάρια μας η άποψη σού:2on1: δεν είσαι και μια σοβαρή προσωπικότητα να έχει βαρύτητα η άποψη σού - ένα κοματοσκυλο είσαι :birdman: και μάλιστα β κατηγορίας - και μερικές αλήθειες να λες μες στη μαλάκια που σε δέρνει καί στην μπλέ θολούρα που έχεις στο μυαλό χάνονται και αυτές
Ενώ εσύ φίλε ΚΟΜΜΟΥΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ούτε ΜΙΑ αλήθεια δεν πρόκειται να πεις ποτέ μες τη μαλάκια, το μπάφο και την κακομοιριά που σε δέρνει. Αλλά ακούμε την άποψη σου γιατί πρέπει να υπάρχει ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.177
Πόντοι
4.895
Ρε τύπε μου, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα γίνεται μόλις ένα άντε δυο τροχαία το χρόνο στην επικράτεια, προφανώς και το συγκεκριμένο κρίνεται "περίεργο".

Όπως ο άλλως ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ που του έδειξε ο Χίος ένα βίντεο από του διαόλου τον κωλο στην παραλιακή και έβγαλε ξεκάθαρο πόρισμα ότι "κάποιος ακολουθούσε τη μηχανή, τον ανάγκασε να τρέχει, τον ανάγκασε να προσπεράσει, τον ανάγκασε να χτυπήσει σε μια κλούβα (δε βρέθηκε ποτέ η χτυπημένη κλούβα) και τον ανάγκασε να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα να χτυπήσει με άλλο αυτοκίνητο". Δηλαδή, δε μπόρεσε πριν απ όλα αυτά είτε να σταματήσει δεξιά ή να κάνει οτιδήποτε άλλο, "αναγκάστηκε να τρακάρει". Και σου πετάει και ένα "πληροφορίες στην τροχαία της Παλλήνης (νομίζω)" όπου μετά από τόσους μήνες κανένα "τσακάλι της δημοσιογραφίας της κυρίας Μαρίας" δε βρήκε ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Δεν μπορώ το βιασμό της λογικής, και κυρίως να παίρνω το αποτέλεσμα προκειμένου να το προσαρμόσω στο αίτιο που επιθυμώ. Λ.χ. έτσι δεν έγινε και με το θάνατο του γιου της Εισαγγελέως; πόσοι άρχισαν να ωρύονται για ''δολοφονία'';

Ήδη οι ''δολοφονίες'' έχουν πάει στον κουβά, και η θεωρία περί ξυλολίου και καυσίμων για τα Αμερικανικά drones είναι τόσο αναπόδεικτη όσο και οι ''δολοφονίες'' ορισμένων.
Και επειδή όλα εξηγούνται βάσει λογικής: αν τα καύσιμα πήγαιναν για τη βάση των Αμερικανών στη Λάρισα, ο σταθμάρχης εκείνο το βράδυ δεν το γνώριζε; και αν το γνώριζε, δε θα το είχε κάνει σημαία; ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ: θα πει ότι ''δεν τους σκότωσε η αμέλειά μου, τα αμερικάνικα καύσιμα φταίνε''.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.904
Πόντοι
2.886
Αντιπαρέρχομαι το σύμπλεγμα που διαφαίνεται με τους νομικούς, μολονότι στο τέλος νομικοί θα κρίνουν τα πορίσματα των κάθε είδους άλλων ''ειδικών'' που έχουν φυτρώσει σα μανιτάρια και διατυπώνουν τις θεωρίες τους. Πλην όμως, κάθε ''πόρισμα'' συνεκτιμάται βάσει και άλλων δεδομένων που υπάρχουν σε μία δικογραφία.

Οι αναλύσεις των προγραμμάτων των Η/Υ στηρίζονται στο τι δεδομένα τους έχεις θέσει: αν στο μίξερ βάλω πατάτες, πατατοσαλάτα θα μου βγάλει, δε θα βγει μελιτζανοσαλάτα. Και το ανάποδο. Τι έκανε λ.χ. η ΕΔΑΠΟ: λέει έχω ένα αποτέλεσμα, βάζω ως δεδομένο ότι προκλήθηκε από αυτά τα αίτια, και αποδεικνύω μετά το δεδομένο μου ως αποτέλεσμα. Δε θα αναλύσω το τι λένε άλλοι επιστήμονες, δεν είμαι επιστήμονας θετικών επιστημών.

Από εκεί και πέρα, πέραν των αναλύσεων, εν προκειμένω υπάρχει και η αστυνομική έρευνα. Και αυτή τι λέει; ότι έχω 3 βίντεο που από τον αρμόδιο φορέα της πολιτείας κρίθηκαν γνήσια, και λένε ότι ΔΕΝ υπήρχε φορτίο εκεί που ο ''ειδικός'' το τοποθετεί με εικασίες. Επίσης υπάρχει συνομιλία σιδηροδρομικών υπαλλήλων που λέει ότι μόνο λαμαρίνες έβλεπε και όχι ''παλετοδεξαμενές''. Και ξέρεις κάτι αγαπητέ; αυτό λέγεται ''δικαστικό τεκμήριο''. Και να σου πω και κάτι ακόμη που δε γνωρίζεις γιατί δεν είσαι νομικός; έχει μεγαλύτερη αποδεικτική αξία στη συνείδηση του δικαστή από τις θεωρίες για ''παλετοδεξαμενές'' που εκφράζει ένας τεχνικός σύμβουλος διαδίκου.

Πάμε παρακάτω: αν υπήρχε ξυλόλιο, ποιοι εμπλέκονται; μα φυσικά οι έχοντες βάρδια και υπεύθυνοι για τη φόρτωση στο σταθμό που φόρτωσε η αμαξοστοιχία, οι μηχανοδηγοί πιθανότατα, και οι υπάλληλοι εκεί όπου το τρένο θα ξεφόρτωνε. Πόσο δύσκολο είναι να αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί ήταν στο κύκλωμα νομίζετε; αφού υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε για ''κύκλωμα λαθρεμπόρων'', γιατί δε ζητάνε άρση τραπεζικού, φορολογικού και τηλεφωνικού απορρήτου; Δύο εκατοντάδες δικηγόροι εμπλέκονται, δεν ξέρουν τι να κάνουν σε μία τέτοια περίπτωση; Αλλά ξέρεις γιατί δεν το κάνουν; γιατί αν είναι μούφα, την άλλη μέρα όλοι αυτοί θα τους μηνύσουν για ψευδή καταμήνυση, και οι γονείς από κατήγοροι θα βρεθούν κατηγορούμενοι. Άρα, τι είναι αυτό που βολεύει; να μιλάμε γενικώς και αορίστως για ''λαθρέμπορα Μητσοτάκη'' χωρίς να κάνουμε κάτι να υποστηρίξουμε αυτό που λέμε, αφού απευθυνόμαστε σε ταγάρια και αγράμματους που θα τσιμπήσουν.

Επίσης, όλοι όσοι έσπευσαν εκείνο το βράδυ στον τόπο, είναι συνένοχοι: αστυνομικοί, πυροσβέστες, διασώστες. Όλους τους πήρε τηλέφωνο κάποιο αόρατο χέρι και τους είπε: ''προσοχή, θάψτε ό,τι υπάρχει για ξυλόλιο''. Και από όσους έσπευσαν στο χώρο, ΟΛΟΙ συμμορφώθηκαν και δεν έχει μιλήσει κανένας σε κανέναν; Γιατί δεν ζητούν οι δικηγόροι άρση τηλεφωνικού, φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου όπως γράφω παραπάνω; η απάντηση ομοίως δίδεται ανωτέρω, γιατί την επόμενη ημέρα οι πενθούντες γονείς μπορεί να γίνουν κατηγορούμενοι. Διότι όταν θίγεις την τιμή και την υπόληψη του άλλου, καμία ''ασυλία'' βαρυπενθούντος δε θα σε σώζει στο διηνεκές.

Τέλος, επειδή δεν είσαι νομικός, η όλη ιστορία ξέρεις γιατί γίνεται; μα απλούστατα, το έγκλημα της διατάραξης συγκοινωνιών ανήκει στην αρμοδιότητα του Τριμελούς Εφετείου, άρα έχει μόνον επαγγελματίες δικαστές. Το κακούργημα της ''έκρηξης'', εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, άρα έχει εκτός από τους 3 δικαστές και 4 ενόρκους, και άρα έχω μεγαλύτερο περιθώριο για επίκληση του συναισθήματος και να παίξω πιο άνετα μπάλα στο πεδίο μου.

Προσωπικά, δεν είμαι μισθοδοτούμενος από το Δημόσιο, δεν έχω παιδιά να διορίσω στο Δημόσιο, και καμία Κυβέρνηση δε με στηρίζει, μόνος μου ξυπνάω νύχτα και εργάζομαι καθημερινά για την επιβίωσή μου, και δε χρωστάω τίποτα σε κανένα Μητσοτάκη. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα επιτρέπω στο κάθε αγράμματο και αστοιχείωτο ταγάρι (δεν αφορά εσένα ο χαρακτηρισμός) να κάνει αναλύσεις στην επιστήμη μου και να μου ''εξηγεί'' αυτά που ούτε κατά διάνοια δεν αντιλαμβάνεται.

Μόνο που η Νομική ΔΕΝ είναι Επιστήμη.
Σε κάθε Κράτος υπάρχουν διαφορετικοί νόμοι, που αλλάζουν
με την πάροδο του χρόνου , διότι αλλάζουν τα συμφέροντα
της εκάστοτε άρχουσας τάξης.

Νόμοι είναι οι κανόνες που θέτει η άρχουσα τάξη στο κάθε Κράτος
( Friedrich Karl von Savigny , German jurist and historian)
Ενώ οι νόμοι της Φυσικής , της Χημείας και των Μαθηματικών ισχύουν και
ίσχυαν παντού. Το Πυθαγόρειο θεώρημα ίσχυε και θα ισχύει πάντα, και παντού.

pythagorean-Euclid.svg
images

Οι Νόμοι ψηφίζονται από τους Βουλευτές , που είναι ηθοποιοί,
αθλητές, δημοσιογράφοι κτλ., και λίγοι είναι νομικοί.
Τους νόμους γράφουν κάποιες νομοπαρασκευστικές επιτροπές
και κάνουν λάθη, και οι νόμοι έχουν κενά, ασάφειες και αντιφάσεις.

Π.χ. το 2019 θεσπίστηκε ο Νέος Ποινικός Κώδικας , ν. 4619/2019
μετά από 50 χρόνια, που είχε ψηφιστεί ο προηγούμενος ( ν. 1492/1950)
Από το 2019 , άλλαξαν πολλά άρθρα, παρά τη διαμαρτυρία
των Δικηγορικών Συλλόγων ! :2funny:

Όσον αφορά τα τεχνικά θέματα, οι νομικοί πρέπει να σιωπούν !
Όπως έλεγε ο μεγάλος φιλόσοφος Wittgenstein , παγκόσμια
αναγνωρισμένος για τη μελέτη του νοήματος της γλωσσικής επικοινωνίας
«Όσα μπορούν να λεχθούν, μπορούν να λεχθούν με διαύγειαˑ και για όσα δεν μπορούμε να μιλήσουμε πρέπει να σιωπούμε».

Επίσης, συναγωνιστή ( έχεις γράψει κριτικές καλές)
με την τροποποίηση του ΠΚ
το άρθρο 363 ΠΚ είναι

Άρθρο 363

Συκοφαντική Δυσφήμηση

Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον εν γνώσει του ψευδές γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του άλλου τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή και αν τελεί την πράξη δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή. Στην έννοια του τρίτου δεν περιλαμβάνονται δημόσιοι λειτουργοί ή υπάλληλοι που λαμβάνουν γνώση των ισχυρισμών για τα δυαδικά μέρη, κατά την ενάσκηση καθήκοντος στο πλαίσιο πολιτικής, ποινικής ή διοικητικής δίκης.»

Όπως τροποποιήθηκε με το Άρθρο 54 Νόμος 5090/2024 με ισχύ την 1/5/2024 σύμφωνα με την Παρ.1 Άρθρο 138 Νόμος 5090/2024

Η τροποποίηση ισχύουσα από 1/5/ 2024 είναι
Στην έννοια του τρίτου δεν περιλαμβάνονται δημόσιοι λειτουργοί ή υπάλληλοι που λαμβάνουν γνώση των ισχυρισμών για τα δυαδικά μέρη, κατά την ενάσκηση καθήκοντος στο πλαίσιο πολιτικής, ποινικής ή διοικητικής δίκης.

Συνεπώς από πέρυσι οι γονείς μπορούσαν να πράξουν αυτά που αναφέρεις
χωρίς να κινδυνεύουν με έγκληση εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom