Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.738
- Πόντοι
- 2.606
βιγκαν το ριμπάι?το ριμπάι νηστίσιμο είναιαι τρεφόταν το ζωντανό μόνο με βλάστηση
βιγκαν το ριμπάι?το ριμπάι νηστίσιμο είναιαι τρεφόταν το ζωντανό μόνο με βλάστηση
ριμπάι από σόγια και φακόρυζοβιγκαν το ριμπάι?
Πάει αυτή η ναυαγισμένη πσυχουλα,τον τουλουμιασε η μάνα του μια μέρα που τον έπιασε να τον παίζει με τέρμα τα ηχεία,τσόντα στο γιουτζιζ και βρακί της γειτόνισσας άπλυτο κλεμμένο φορεμένο για μάσκα...του έσπασε τα δάχτυλα και τα χέρια μέχρι τους ώμους... έχουν περάσει δύο χρόνια από την αποφραδα μέρα και ακόμα κάνει φυσικοθεραπεία στο δεξί μπας και καταφέρει να τον παίξει ξανά κάποτε....μην ξεκινας παλι το παραλήρημα οτι τους εχεις γραμμενους ολους, οτι τους εχει γαμησει τη ψυχουλα, οι ολοι σε ζηλευουνε και αλλα τετοια γτ θα καταληξεις σαν τον μπαρμπαπιδουλα.
φέτος θα είναι η χρονιά του τυπε . και μετά θα ακολουθήσει την παράδοση του αλεξ. αφου ασελγήσουμε στο σάπιο κουφάρι του μετά θα τριγυρνάει ξημερώματα κάνοντας λαηκ στα μουλωχτάΕχει σπασει ολα τα ρεκορ το μπραδερινι σου....καθε χρονο βγαινει 2ος Μιστερ Μαλακας.![]()
εχεις τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τη κατασταση του να ξερειςΠάει αυτή η ναυαγισμένη πσυχουλα,τον τουλουμιασε η μάνα του μια μέρα που τον έπιασε να τον παίζει με τέρμα τα ηχεία,τσόντα στο γιουτζιζ και βρακί της γειτόνισσας άπλυτο κλεμμένο φορεμένο για μάσκα...του έσπασε τα δάχτυλα και τα χέρια μέχρι τους ώμους... έχουν περάσει δύο χρόνια από την αποφραδα μέρα και ακόμα κάνει φυσικοθεραπεία στο δεξί μπας και καταφέρει να τον παίξει ξανά κάποτε....
εχεις τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τη κατασταση του να ξερεις![]()
Μην το λες ...αυτός είναι τόσο μαλακας που χάνει μόνος του ...οι άλλοι τουλάχιστον ήταν μαλακές και πήραν αυτό που άξιζαν εύκολα, αφού μόχθησαν, με την αξία τους ..αυτός ο μαλακας έρχεται δεύτερος πάντα από μαλακια του όμως ότι και γίνει...σαν τα γατιά που προσγειώνονται πάντα στα πόδια τους....σαν το ψωμί με τη μερέντα που πάντα πέφτει από τη μεριά που είναι αλειμμένο....τέτοιος μαλακας είναι....φέτος θα είναι η χρονιά του τυπε . και μετά θα ακολουθήσει την παράδοση του αλεξ. αφου ασελγήσουμε στο σάπιο κουφάρι του μετά θα τριγυρνάει ξημερώματα κάνοντας λαηκ στα μουλωχτά![]()
Έκανα ότι μπορούσα,αλλά ναι , πάντα θα με στοιχειώνει αυτή η αποτυχία....έχασα ασθενή μέσα από τα χέρια μου....λίγο ήθελα με τον μπουστη και θα ισιωνε....εχεις τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τη κατασταση του να ξερεις![]()
αφου δεν ειχα αναλαβει εγω τη περιθαλψη του τι να κανω; εγω μονο ενα βιντεακι του ειχα στειλει πως να φτιαχνει ναυτικο κομπο γτ ισως του χρειαζοτανγιατι τα ρίχνεις αλλού πάλι ;;![]()
με αυτον το μπουστη δεν εχεις καταφερει κατι ομως εδω ειναι τα σοβαρα περιστατικαΈκανα ότι μπορούσα,αλλά ναι , πάντα θα με στοιχειώνει αυτή η αποτυχία....έχασα ασθενή μέσα από τα χέρια μου....λίγο ήθελα με τον μπουστη και θα ισιωνε....
Εσύ δεν πήγες Τεπελένι ρε για αρνί?στο περσινό θα έβγαινε πρώτος αλλά νοθεύτηκε ο διαγωνισμός για να βγει πρώτος ο λάκης...
όλα στην ώρα τουςΕσύ δεν πήγες Τεπελένι ρε για αρνί?
Ποιον μπουστη από όλους λες τώρα..... ή καλύτερα ποιον κλωνομπουστα εννοείς!με αυτον το μπουστη δεν εχεις καταφερει κατι ομως εδω ειναι τα σοβαρα περιστατικα![]()
Καλώς τη ρημαδοφατσα, κάτσε εδώ που έχεις παρέα να σε κρατάνε ήρεμο.Πάει αυτή η ναυαγισμένη πσυχουλα,τον τουλουμιασε η μάνα του μια μέρα που τον έπιασε να τον παίζει με τέρμα τα ηχεία,τσόντα στο γιουτζιζ και βρακί της γειτόνισσας άπλυτο κλεμμένο φορεμένο για μάσκα...του έσπασε τα δάχτυλα και τα χέρια μέχρι τους ώμους... έχουν περάσει δύο χρόνια από την αποφραδα μέρα και ακόμα κάνει φυσικοθεραπεία στο δεξί μπας και καταφέρει να τον παίξει ξανά κάποτε....
το φιλαρακι σου με το παπιγιονΠοιον μπουστη από όλους λες τώρα..... ή καλύτερα ποιον κλωνομπουστα εννοείς!
Αυτός είναι πέραν επισκευής,ούτε ψυχίατρος με μάστερ σε σαολίν τακτικές δεν έχει ελπίδες ...πάνω που θα τον έχεις κουραρει και θα πιστεύεις ότι σπατσαρισε....θα κάνει χραπ και βγάζει ένα νέο μαλακά εαυτό....είναι σα ματριοσκα μπαμπουσκα μαλακίας ....το φιλαρακι σου με το παπιγιον
Τι χιουμορίστας πουσαι ρε συ παναθεμα σε...Καλώς τη ρημαδοφατσα, κάτσε εδώ που έχεις παρέα να σε κρατάνε ήρεμο.![]()
η δικιά σου μάνα σε μαλώνει που εξελίχθηκες σε χυσοκαταπιόλα των σινεμά και υποτακτικούλης στις αφέντρες ?Εφτά οκτώ μαλακες που λογκαρουν για να ξεσπαθωσουν το ξύλο που τρώνε στο σπίτι από τις μανάδες τους και ο άλλος νομίζει πως έγιναν η πλειοψηφία του μπου.![]()
Φαίνεται και από δω μέσαΓια αρχή θα λέω ότι γουστάρω
αλλά για να στο εξηγήσω για εμένα ούτε η Δούρου έπρεπε να είναι αθώα...αλλά επειδή θα μου ξανά αρχίσεις τις μαλακίες ''δεν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη'' και δεν έχω όρεξη
λέω για τον αγοραστό επειδή εδώ είναι το θρεντ για τα τέμπη και όχι για την Δούρου.
οπότε ναι..σε αυτό το θρεντ για τον Αγοραστό θα ξανά πούμε...αν δεν σου αρέσει βάλε τα παιδιά να μου κάνουν δολοφονία χαρακτήρα με τα τρολλ της ομάδας αλήθειας![]()