Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 291K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606
μην ξεκινας παλι το παραλήρημα οτι τους εχεις γραμμενους ολους, οτι τους εχει γαμησει τη ψυχουλα, οι ολοι σε ζηλευουνε και αλλα τετοια γτ θα καταληξεις σαν τον μπαρμπαπιδουλα.
Πάει αυτή η ναυαγισμένη πσυχουλα,τον τουλουμιασε η μάνα του μια μέρα που τον έπιασε να τον παίζει με τέρμα τα ηχεία,τσόντα στο γιουτζιζ και βρακί της γειτόνισσας άπλυτο κλεμμένο φορεμένο για μάσκα...του έσπασε τα δάχτυλα και τα χέρια μέχρι τους ώμους... έχουν περάσει δύο χρόνια από την αποφραδα μέρα και ακόμα κάνει φυσικοθεραπεία στο δεξί μπας και καταφέρει να τον παίξει ξανά κάποτε....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.367
Πόντοι
3.556
Εχει σπασει ολα τα ρεκορ το μπραδερινι σου....καθε χρονο βγαινει 2ος Μιστερ Μαλακας.:confused:
φέτος θα είναι η χρονιά του τυπε . και μετά θα ακολουθήσει την παράδοση του αλεξ. αφου ασελγήσουμε στο σάπιο κουφάρι του μετά θα τριγυρνάει ξημερώματα κάνοντας λαηκ στα μουλωχτά:coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
Πάει αυτή η ναυαγισμένη πσυχουλα,τον τουλουμιασε η μάνα του μια μέρα που τον έπιασε να τον παίζει με τέρμα τα ηχεία,τσόντα στο γιουτζιζ και βρακί της γειτόνισσας άπλυτο κλεμμένο φορεμένο για μάσκα...του έσπασε τα δάχτυλα και τα χέρια μέχρι τους ώμους... έχουν περάσει δύο χρόνια από την αποφραδα μέρα και ακόμα κάνει φυσικοθεραπεία στο δεξί μπας και καταφέρει να τον παίξει ξανά κάποτε....
εχεις τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τη κατασταση του να ξερεις :confused::confused::confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606
φέτος θα είναι η χρονιά του τυπε . και μετά θα ακολουθήσει την παράδοση του αλεξ. αφου ασελγήσουμε στο σάπιο κουφάρι του μετά θα τριγυρνάει ξημερώματα κάνοντας λαηκ στα μουλωχτά:coffee:
Μην το λες ...αυτός είναι τόσο μαλακας που χάνει μόνος του ...οι άλλοι τουλάχιστον ήταν μαλακές και πήραν αυτό που άξιζαν εύκολα, αφού μόχθησαν, με την αξία τους ..αυτός ο μαλακας έρχεται δεύτερος πάντα από μαλακια του όμως ότι και γίνει...σαν τα γατιά που προσγειώνονται πάντα στα πόδια τους....σαν το ψωμί με τη μερέντα που πάντα πέφτει από τη μεριά που είναι αλειμμένο....τέτοιος μαλακας είναι....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606
εχεις τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τη κατασταση του να ξερεις :confused::confused::confused:
Έκανα ότι μπορούσα,αλλά ναι , πάντα θα με στοιχειώνει αυτή η αποτυχία....έχασα ασθενή μέσα από τα χέρια μου....λίγο ήθελα με τον μπουστη και θα ισιωνε....

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
γιατι τα ρίχνεις αλλού πάλι ;; :coffee:
αφου δεν ειχα αναλαβει εγω τη περιθαλψη του τι να κανω; εγω μονο ενα βιντεακι του ειχα στειλει πως να φτιαχνει ναυτικο κομπο γτ ισως του χρειαζοταν:coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.564
Πόντοι
3.656
στο περσινό θα έβγαινε πρώτος αλλά νοθεύτηκε ο διαγωνισμός για να βγει πρώτος ο λάκης...

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.552
Πόντοι
216
Έκανα ότι μπορούσα,αλλά ναι , πάντα θα με στοιχειώνει αυτή η αποτυχία....έχασα ασθενή μέσα από τα χέρια μου....λίγο ήθελα με τον μπουστη και θα ισιωνε....
με αυτον το μπουστη δεν εχεις καταφερει κατι ομως εδω ειναι τα σοβαρα περιστατικα :confused::confused::confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.769
Πόντοι
5.506
Καλώς τη ρημαδοφατσα, κάτσε εδώ που έχεις παρέα να σε κρατάνε ήρεμο. :2funny::2funny::2funny::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.311
Πόντοι
2.606
το φιλαρακι σου με το παπιγιον
Αυτός είναι πέραν επισκευής,ούτε ψυχίατρος με μάστερ σε σαολίν τακτικές δεν έχει ελπίδες ...πάνω που θα τον έχεις κουραρει και θα πιστεύεις ότι σπατσαρισε....θα κάνει χραπ και βγάζει ένα νέο μαλακά εαυτό....είναι σα ματριοσκα μπαμπουσκα μαλακίας ....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.491
Πόντοι
6.056
Εφτά οκτώ μαλακες που λογκαρουν για να ξεσπαθωσουν το ξύλο που τρώνε στο σπίτι από τις μανάδες τους και ο άλλος νομίζει πως έγιναν η πλειοψηφία του μπου. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
η δικιά σου μάνα σε μαλώνει που εξελίχθηκες σε χυσοκαταπιόλα των σινεμά και υποτακτικούλης στις αφέντρες ?:wink:

ή το είδε ψύχραιμα η φουκαριάρα μιάς και έμοιασες του πατέρας σου ? :undecided:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.588
Πόντοι
266
Για αρχή θα λέω ότι γουστάρω

αλλά για να στο εξηγήσω για εμένα ούτε η Δούρου έπρεπε να είναι αθώα...αλλά επειδή θα μου ξανά αρχίσεις τις μαλακίες ''δεν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη'' και δεν έχω όρεξη

λέω για τον αγοραστό επειδή εδώ είναι το θρεντ για τα τέμπη και όχι για την Δούρου.

οπότε ναι..σε αυτό το θρεντ για τον Αγοραστό θα ξανά πούμε...αν δεν σου αρέσει βάλε τα παιδιά να μου κάνουν δολοφονία χαρακτήρα με τα τρολλ της ομάδας αλήθειας :birdman:
Φαίνεται και από δω μέσα
Πόσοι κάνουν δολοφονία χαρακτήρα και από ποια πλευρά
Σε μένα τουλάχιστον όποιος λέει για αγόραστό θα λέω και για δούρου
Αν δεν σ αρέσει μην ξαναπείς σε μένα για αγοραστό
Γιατι και εγώ ότι θέλω θα λέω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom