Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (6 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.584
Πόντοι
5.506
Ο Δημήτρης Αλικακος που διευθύνει την σελίδα Ελληνικά hoaxes είναι ένας οργανωμένος Νδουλος. Μην πιανεστε κορόιδα.
Και τι σημαίνει αυτό ρε μπούφο, ότι η Γάνδη τελικά έκανε την έρευνα και τα πειράματα που έπρεπε και τώρα ήρθαν τα hoaxes και τους εβαλαν να μας πουλανε παπα;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.584
Πόντοι
5.506
Ο Άρειος πάγος σε λίγο θα διατάσσει κατεπείγουσα έρευνα και για τα περιστέρια που κουτσούλησαν το αμάξι του Μητσοτάκη έξω από τη Βουλή

Στο τέλος ο πολίτης θα ακούει Άρειος Πάγος και θα το συνδέει κατευθείαν με μπαρούφες...και μετά ρωτάνε γιατί ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.
Πανάθεμά σε, έτρεχες και στις συγκεντρώσεις για ......"να λάμψει η αλήθεια" αλλα τώρα δε σ ενδιαφέρει να μάθεις αν έπαιζε κάποιο ρόλο ο Λακαφωσης στο φιάσκο και καπάκι δεν εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη.

Όλοι οι Συριζαίοι το ίδιο φυτά είστε τελικά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
28.140
Πόντοι
6.256

Σε βλεπω συντομα μακαριτη και σενα κακομοιρη....θα σκασει καμμια νταλικα πανω σου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.281
Πόντοι
6.256
Φτηνά την έβγαλε τότε...

σήμερα θα τον έλεγαν ταλιμπανιάρη και θα τον έστελναν για ενχέινσντ ιντερογκέισονς στο γκουαντανάμο

μαζί με άλλα επικίνδυνα στοιχεία όπως ο τζούλιαν ασάνζ :confused::confused::confused:
Μπηκε ο γιγαντας και το βουλωσατε βλεπω:rockon:.Για πες ποσταρε και καμια πασχαλινη προσφορα "σοκολατενιο αυγο"?Μην ψαχνω το ποστ-σελιδα:confused::confused::confused::coffee::coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.584
Πόντοι
5.506
Η κυβέρνηση διορίζει μια επιτροπή (εθνική) με πρόεδρο έναν κολλητό του πρωθυπουργού για να διερευνήσει το σοβαρότερο σιδηροδρομικό ατύχημα που έχει δει η χώρα με 60 νεκρούς καμένα παιδάκια κτλπ....με σοβαρές υπόνοιες και ενδείξεις για παράνομες εύφλεκτες ουσίες και τα ρέστα....

και βγαίνει αυτή η επιτροπή..υποτίθεται ειδικών...και λέει ότι υπήρχαν παράνομες τέτοιες ουσίες....(αλλά ότι τυχαία κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν έχει ευθύνες για τον χειρισμό του μπαζώματος)....το παίρνει μετά η κυβέρνηση και το κάνει σημαία ότι δεν έχει ευθύνες κανένας πολιτικός...

και κάτι μήνες μετά....(και όχι από μόνη της) έρχεται η ίδια επιτροπή και λέει ότι ξεγελάστηκε...επειδή βασίστηκε σε στοιχεία που της έδωσε ο Λακαφώσης...τα οποία τι? δεν έλεγξε...μάλλον δεν είχαν κάρτα να πάρουν τα ξένα πανεπιστήμια...

Οπότε είτε είναι εντελώς άχρηστοι...είτε τους έβαλε η κυβέρνηση να βγάλουν ένα πόρισμα που να ηρεμήσει λίγο τον κόσμο που τότε ήταν στα κάγκελα....και στις 2 περιπτώσεις..η αλήθεια και η σοβαρότητα πάνε περίπατο.

Τώρα ποιος παίρνει ληγμένα ρε μαλάκα?
Εκτός από βλακακος είσαι και ψευτρακος.

Με τα υπάρχοντα στοιχεία είναι αδύνατο να προσδιοριστεί τι ακριβώς προκάλεσε αυτό το φαινόμενο, αλλά προσομοιώσεις και εκθέσεις ειδικών υποδεικνύουν την πιθανή παρουσία ενός άγνωστου μέχρι στιγμής καυσίμου.

Στα Ελληνικά εννοεί πως από τις προσομοιώσεις και τις εκθέσεις του Λακαφώση υποδεικνύεται η ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ενός αγνώστου καυσίμου.

Άρα ναι, τα ληγμένα τα παίρνεις εσύ μαλακα που αντί να παραδεχτείς ότι η μουρλή και ο κηραλοιφης με κοκοτσακηδες και λακαφωσηδες σας ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, επιμένεις....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.260
Πόντοι
2.606
Πράγματι τέτοια μαφιοζικη εγκληματική οργάνωση δεν έχει ξαναδεί ο ντουνιάς ολόκληρος.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
2.606
Πόντοι
456
:cheesy::cheesy::cheesy:

ευαγγ.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.145
Πόντοι
3.656
Πανάθεμά σε, έτρεχες και στις συγκεντρώσεις για ......"να λάμψει η αλήθεια" αλλα τώρα δε σ ενδιαφέρει να μάθεις αν έπαιζε κάποιο ρόλο ο Λακαφωσης στο φιάσκο και καπάκι δεν εμπιστεύεσαι τη δικαιοσύνη.

Όλοι οι Συριζαίοι το ίδιο φυτά είστε τελικά.
Θέλω....το πρόβλημα μου δεν είναι να ελέγξουν τον Λακαφώση...είναι η ανακοίνωση για την ''κατεπείγουσα παραγγελία'' του Αρείου Πάγου για τα πάντα. Το χρησιμοποιούν για τον μέσο βλάκα για να εντυπωσιαστεί και να δώσουν κύρος στην έρευνα για τον Λακαφώση (και ότι άλλο θέλουν να υπερτονίσουν. Εσένα δεν σε ενδιαφέρει που κατουράνε πάνω στον θεσμό...γιατί ενώ εγώ δεν είμαι συριζαίος....εσύ είσαι πράγματι γαλάζιο λαμπραντόρ.
Εκτός από βλακακος είσαι και ψευτρακος.

Με τα υπάρχοντα στοιχεία είναι αδύνατο να προσδιοριστεί τι ακριβώς προκάλεσε αυτό το φαινόμενο, αλλά προσομοιώσεις και εκθέσεις ειδικών υποδεικνύουν την πιθανή παρουσία ενός άγνωστου μέχρι στιγμής καυσίμου.

Στα Ελληνικά εννοεί πως από τις προσομοιώσεις και τις εκθέσεις του Λακαφώση υποδεικνύεται η ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ενός αγνώστου καυσίμου.

Άρα ναι, τα ληγμένα τα παίρνεις εσύ μαλακα που αντί να παραδεχτείς ότι η μουρλή και ο κηραλοιφης με κοκοτσακηδες και λακαφωσηδες σας ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, επιμένεις....
Είσαι τελείως ζώο? Η ειδική επιτροπή που συστάθηκε μιλάει για πιθανή παρουσία ανγώστου καυσίμου και βασίζεται πάνω στις ''προσομοιώσεις'' του ίδιου που σήμερα ελέγχεται??? Και αυτό εσύ το θεωρείς σοβαρή αντιμετώπιση?

Δηλαδή συστάθηκε μια επιτροπή ειδικών για να υιοθετήσει το συμπέρασμα αυτών που υποτίθεται ότι διαψεύδει???? Δηλαδή με επιβεβαιώνεις...έκαναν την επιτροπή για να κατευνάσει τα πνεύματα και να βγάλει πόρισμα ότι δεν ευθύνονται πολιτικά πρόσωπα για το μπάζωμα.

Εσύ βέβαια έχεις περάσει από τα ληγμένα στα πολύ βαριά ναρκωτικά

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.145
Πόντοι
3.656
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΥΣΤΗ ΣΥΡΙΖΑΙΕ, κάνε τις κωλοτούμπες σου ησύχως και αθορύβως.
Αυτό το είδα τώρα

Τα σέβη μου....πες μας σε ποια πτέρυγα του ΨΝΑ φιλοξενείσαι να στείλουμε καμιά κάρτα στις γιορτές

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.584
Πόντοι
5.506
Θέλω....το πρόβλημα μου δεν είναι να ελέγξουν τον Λακαφώση...είναι η ανακοίνωση για την ''κατεπείγουσα παραγγελία'' του Αρείου Πάγου για τα πάντα. Το χρησιμοποιούν για τον μέσο βλάκα για να εντυπωσιαστεί και να δώσουν κύρος στην έρευνα για τον Λακαφώση (και ότι άλλο θέλουν να υπερτονίσουν. Εσένα δεν σε ενδιαφέρει που κατουράνε πάνω στον θεσμό...γιατί ενώ εγώ δεν είμαι συριζαίος....εσύ είσαι πράγματι γαλάζιο λαμπραντόρ.

Είσαι τελείως ζώο? Η ειδική επιτροπή που συστάθηκε μιλάει για πιθανή παρουσία ανγώστου καυσίμου και βασίζεται πάνω στις ''προσομοιώσεις'' του ίδιου που σήμερα ελέγχεται??? Και αυτό εσύ το θεωρείς σοβαρή αντιμετώπιση?

Δηλαδή συστάθηκε μια επιτροπή ειδικών για να υιοθετήσει το συμπέρασμα αυτών που υποτίθεται ότι διαψεύδει???? Δηλαδή με επιβεβαιώνεις...έκαναν την επιτροπή για να κατευνάσει τα πνεύματα και να βγάλει πόρισμα ότι δεν ευθύνονται πολιτικά πρόσωπα για το μπάζωμα.

Εσύ βέβαια έχεις περάσει από τα ληγμένα στα πολύ βαριά ναρκωτικά
Α μπραβο, το προβλημα σου δεν ειναι να ελεγξουν το Λακαφωση, τον Κοκοτσακη, τον κηραλοιφη και τη μουρλη για τις παπαριες που φλομωσαν τον κοσμακη και εχει γινει η κοινωνια ανω κατω για τις πολιτικες σκοπιμοτητες. Χωρις ξυλο μαρτυρας μαναθεμα σε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
38.622
Πόντοι
9.931
Ειναι φως φανάρι πως τα πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας πληρώθηκαν απο τον Κουλή και για αυτο τα γύρισαν!!

Ακούμε προσεκτικά μονο Λακαφώση, Κωνσταντοπούλου και Βελοπουλο... ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!11!!!!1

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.584
Πόντοι
5.506
Αυτό το είδα τώρα

Τα σέβη μου....πες μας σε ποια πτέρυγα του ΨΝΑ φιλοξενείσαι να στείλουμε καμιά κάρτα στις γιορτές

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
Καλα, ενταξει, κανε ακομα μια κωλοτουμπα τωρα και μιλα μας για την 717, τη συγκαληψη και το μπαζωμα.

Πουθενα που μεχρι προχθες ουρλιαζες για ξυλολια, μπαζωματα, συγκαληψεις, πυροσφαιρες, λαικη κινητοποιηση για τους εγκληματιες, περιεργα τροχαια και τωρα που το πρωτο πηγε απατο κανεις γυριστρουλες.

Μεχρι που γραφεις πως «μονο οι νδ ασχολουνται με ξυλολιο» και θα πεσουν και τα τσιμεντα απο τα γελια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.533
Πόντοι
12.756
Πουστηδες Ιταλοι μαφιοζοι , επειδη ειναι Ιταλικη η Χελενικ Τρειν τα γυριζει τωρα :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.584
Πόντοι
5.506
Ειναι φως φανάρι πως τα πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας πληρώθηκαν απο τον Κουλή και για αυτο τα γύρισαν!!

Ακούμε προσεκτικά μονο Λακαφώση, Κωνσταντοπούλου και Βελοπουλο... ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!11!!!!1
Ρε τυπε, ειναι απιστευτοι οι πανιβλακες, σε λιγο θα αρχισουν να γραφουν πως ολα αυτα με τα μπαζωματα και τα ξυλολια τα διαδιδει ο Κουλης και η νδ.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.244
Πόντοι
3.425
διαβάζω μερικούς να λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει τί είναι ο κ.Λακαφώσης...

μα πώς είναι δυνατόν να κάθεστε ν ακούτε για ένα άκρως εξειδικευμένο τεχνικό θέμα , με πολύ δύσκολους υπολογισμούς και υποθέσεις προκειμένου να μοντελοποιηθεί η ανάλυση, και να μας λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει ότι ο τύπος δεν έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μέλος ΤΕΕ...

πτυχίο ήθελα να ήξερε έχει??? ας μας το προσκομίσει...

απίθανα πράγματα στην Ελλάδα του Σώρρα και του Βελόπουλου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.145
Πόντοι
3.656
Α μπραβο, το προβλημα σου δεν ειναι να ελεγξουν το Λακαφωση, τον Κοκοτσακη, τον κηραλοιφη και τη μουρλη για τις παπαριες που φλομωσαν τον κοσμακη και εχει γινει η κοινωνια ανω κατω για τις πολιτικες σκοπιμοτητες. Χωρις ξυλο μαρτυρας μαναθεμα σε.
Στα παπάρια μου να τους ελέγξουν και αν πάτησαν πάνω στον πόνο των μανάδων για να γίνουν γνωστοί να τους γαμήσουν τα πέταλα. Τι με νοιάζει τους ήξερα και από χτες ή μήπως μου δίνουν μεροκάματο??? Το πρόβλημα μου είναι η διάλυση των θεσμών και των πάντων...και αν δεν ήσουν ηλίθιος θα ήταν και το δικό σου. Αλλά εσύ ζεις μέσα στο bou.com και σε νοιάζει περισσότερο να ''την πεις'' σε αγνώστους.
Καλα, ενταξει, κανε ακομα μια κωλοτουμπα τωρα και μιλα μας για την 717, τη συγκαληψη και το μπαζωμα.

Πουθενα που μεχρι προχθες ουρλιαζες για ξυλολια, μπαζωματα, συγκαληψεις, πυροσφαιρες, λαικη κινητοποιηση για τους εγκληματιες, περιεργα τροχαια και τωρα που το πρωτο πηγε απατο κανεις γυριστρουλες.

Μεχρι που γραφεις πως «μονο οι νδ ασχολουνται με ξυλολιο» και θα πεσουν και τα τσιμεντα απο τα γελια.
Τράβα βρες μου ΕΝΑ ποστ δικό μου που να λέω για ξυλόλια με σιγουριά...αλλά δε θα βρεις γιατί εγώ πάντα έγραφα για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ και πορίσματα. Αυτός που αναμασάει με σιγουριά είσαι εσύ. Ακόμα λέω για συγκάλυψη...των ευθυνών τους.

Και τα τροχαία περίεργα ήταν....και ο κόσμος ανέβηκε στα κάγκελα και επειδή είσαι πίθηκος με στολή ανθρώπου νομίζεις (γκεμπελίστηκα) ότι αν πάει πάτο το θέμα με το ξυλόλιο αυτοί θα βγουν λάδι σε όλα τα υπόλοιπα.

Φυσικά αν δεν ήσουν κομματόσκυλο θα σε ενδιέφερε και εσένα αλλά και εσύ μόνο με τον Λακαφώση ασχολείσαι είναι η καινούραι σου καψούρα μετά τον Λάκη :confused:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.008
Πόντοι
456
Σε αυτό εντωμεταξύ αναφέρεται και το ΤΕΕ !!! :grin:
πολυ σωστα τα λεει αν τα ελαια σιλικονης ηταν τοσο ευφλεκτα που με τη συγκρουση θα γινονταν αυτο , τοτε θα ηταν σαν να ειχαμε κανει τη μεγαλυτερη ανακαλυψη μετα το τροχο.Αμεση ακινητοποιηση λων των τρενων που εχουν αυτα ελαια γιατι ειναι κινητες βομβες.Ειναι στειο και παραμυθια για μικρα παιδια , προσπαθουν φυσικα να κρυψουν το λαθρεμποριο ,που γινονταν , και επειδη μετεφεραν τοσο επικυνδινες εκρηκτικες ουσιες ,θα ηταν κακουργημα για παρα πολλους.Εδω παρενεβησαν στο πεδιο ,αμεσως μετα το δυστυχημα, οταν αν θυμαστε στο αεροπλανο που ειχε πεσει στυην Αθηνα, το Ηλιος ηταν αν θυμαμαι καλα ,οχι μονο ειχαν αμεσα αποκλεισει τομ πεδιο του δυστυχηματος, αλλα το ειχαν προστατευμενο μεχρι και 6 μηνες μετα να μην αλοιωθουν στοιχεια.Εδω ετρεξαν αμεσα να αλοιωσουν οτι περισοτερο μπορουσαν.Μου αρεσε μια φραση που λεει προσπαθουν να μας πεισουν πως εριξε φωτια ο Μωυσης απο τον ουρανο , ακριβως αυτο κανουν εγινε λοιπον θαυμα ,προσκυνηστε ,αλλα τετοιο θαυμα να σκοτωθουν 57 ανθρωποι μηπως δεν ηταν σωστο να γινει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom