Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (10 μέλη και 21 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Τελικά απεδέχθη πως βουλευτική ασυλία δεν υπάρχει...

Αν υπήρχε ο Παπαδόπουλος του κόμματος Νίκη δεν θα συλλαμβανόταν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ
Υπάρχει δεν έχει να κάνει αν είναι αυτόφωρο τον συλλαμβάνουν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Ειναι νέος και δεν ξερει ακόμα τι πρεπει να πει , την μαγική προταση

"Ξερεις ποιος ειμαι εγω;"
Τι να ρωτήσει αφού δε τον ξέρει κανένας είναι πουθενάς

θα κοιταχτούν οι μπάτσοι μεταξύ τους και θα πουν ''ποιος είναι αυτός ο μαλάκας :confused::confused::confused:"

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
358
Πόντοι
21
εμένα που με έχουν πολιτογραφήσει οι δημοφιλείς περσόνες του νήματος ως υποστηρικτή του κκε, τι να σκεφτώ και τι να πω;

έτσι λειτουργούν τα πράγματα μες στο μυαλό σας; βάζετε μια ταμπέλα σε κάποιον για να τον εξαναγκάσετε να προβεί είτε στην αποδοχή της είτε στην απόρριψή της;

ή αποτελεί έκφραση της περήφανης αμάθειάς σας το γεγονός πως από φτωχά και φτενά τεκμήρια και ενδείξεις, καταλήγετε σε αυμπερασμούς που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την ημιμάθειά σας;

δεν πρόκειται βέβαια να γίνω δηλωσίας για κανέναν. όσο ταυτίζετε την αριστερά με τη δεξιά συγχέοντας την ανθρώπινη χειραφέτηση με κάθε λογής καταπίεση κι ανισότητα,

τόσο θα αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καμία σχέση με αυτόν τον τόπο και την ιστορία του. συμπλεγματικοί ακροκεντρώοι και ακροδεξιά αποβράσματα, που μιλάτε με το στόμα σας γεμάτο σκατά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
εμένα που με έχουν πολιτογραφήσει οι δημοφιλείς περσόνες του νήματος ως υποστηρικτή του κκε, τι να σκεφτώ και τι να πω;

έτσι λειτουργούν τα πράγματα μες στο μυαλό σας; βάζετε μια ταμπέλα σε κάποιον για να τον εξαναγκάσετε να προβεί είτε στην αποδοχή της είτε στην απόρριψή της;

ή αποτελεί έκφραση της περήφανης αμάθειάς σας το γεγονός πως από φτωχά και φτενά τεκμήρια και ενδείξεις, καταλήγετε σε αυμπερασμούς που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την ημιμάθειά σας;

δεν πρόκειται βέβαια να γίνω δηλωσίας για κανέναν. όσο ταυτίζετε την αριστερά με τη δεξιά συγχέοντας την ανθρώπινη χειραφέτηση με κάθε λογής καταπίεση κι ανισότητα,

τόσο θα αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καμία σχέση με αυτόν τον τόπο και την ιστορία του. συμπλεγματικοί ακροκεντρώοι και ακροδεξιά αποβράσματα, που μιλάτε με το στόμα σας γεμάτο σκατά.
είναι κάτι μουνιά εδώ στο θρεντ που έχουν βγάλει βρώμα ότι ψηφίζεις σπαρτιάτες και κάτι τέτοια μαν :undecided::undecided::undecided:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
358
Πόντοι
21
είναι κάτι μουνιά εδώ στο θρεντ που έχουν βγάλει βρώμα ότι ψηφίζεις σπαρτιάτες και κάτι τέτοια μαν :undecided::undecided::undecided:

μαν να πεις στη μανούλα σου μαλάκα
οικειότητες με τους όμοιούς σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.413
Πόντοι
6.056
Τι λέτε ότι το ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ... ΣΥΡΙΑ ;;;;;;;

Για κάποιον παρθένο ... που θεωρεί όλο τον κόσμο ίδιο με πατίνια, ρυζογκοφρέτες και αϊφόνια ...
και κρίνει αμάξια από τις διαστάσεις της οθόνης αντροϊντ οτο .... ΜΠΟΡΕΙ .

Όχι για γνώστες της ιστορίας και .... άνδρες.

Η Συρία, φτιάχτηκε μετά τα δικά μας δεκεμβριανά πρώτη φορά ...
κατόπιν απαίτησης των ... γάλλων ...
για να μικρύνουν τη σφαίρα αποικιών των ... άγγλων ......
Ποτέ δεν ήταν ξανά κράτος.

Είχε περάσει από την αρχαιότητα από πέρσες .... μακεδόνες .... ρωμαίους ... και ρωμιούς ....
και δατς ιτς στορυ ................

Σε περίπτωση που συγκρίνει Ελλάδα με ... Μακάο ... Σαν Μαρίνο .... Ζιμπάπουε ... Ανδόρρα ...
πείτε μου ......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.606
Πόντοι
12.756
Τι να ρωτήσει αφού δε τον ξέρει κανένας είναι πουθενάς

θα κοιταχτούν οι μπάτσοι μεταξύ τους και θα πουν ''ποιος είναι αυτός ο μαλάκας :confused::confused::confused:"
οικειοτητες οχι μαζι μου :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.606
Πόντοι
12.756
πολλα μπιφ ανοιγει ο σαουλ τελευταια δεν ειναι καλα μαλλον δεν εχει καταφερει να τερματισει το παιχνιδι στο playstation:confused::confused::confused:

Αμα σε πιασει στο στόμα του δεν γλυτωνεις :coffee:
οποτε κανόνισε την πορεία σου και κοιτα να μενεις αλάργα του , μονο ο @celebre μπορεί να τον χειριστεί καταλλήλως :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
216
οποτε κανόνισε την πορεία σου και κοιτα να μενεις αλάργα του , μονο ο @celebre μπορεί να τον χειριστεί καταλλήλως :coffee:
δεν τον βλεπω καν πες του:coffee::coffee::coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι μεγάλο το δίλημμα για την περίπτωσή του ... playstation λες ή xbox ;
Πιστεύω nintendo θα του ταίριαζε καλύτερα ........
playstation 2 τσιπαρισμενο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.413
Πόντοι
6.056
Αν του δώσεις μερικές ρυζογκοφρέτες, ενεργειακά ποτά , νουντλς και σοκολάτες ντουμπάϊ , δεν είναι κομπλέ ; Τα 15χρονα έτσι τα χειριζόμαστε.

Μη θυμάσαι τα 15χρονα στην εποχή μας ... που τάζαν οι μπαρμπάδες να σε πάνε φυλής με τη μερσεντέ
για να πας να τον βρέξεις πιο γρήγορα ........

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.413
Πόντοι
6.056
playstation 2 τσιπαρισμενο
Τον αδικείς !
Είναι λεφτάς άπλας της φιλοθέης.
Τελευταία γενιά θα έχει ... και μπορεί και να το κάνει στρημ στο κινητό ...... για να παίζει με το ένα χέρι
και να τον παίζει με το άλλο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.606
Πόντοι
12.756
Αν του δώσεις μερικές ρυζογκοφρέτες, ενεργειακά ποτά , νουντλς και σοκολάτες ντουμπάϊ , δεν είναι κομπλέ ; Τα 15χρονα έτσι τα χειριζόμαστε.

Μη θυμάσαι τα 15χρονα στην εποχή μας ... που τάζαν οι μπαρμπάδες να σε πάνε φυλής με τη μερσεντέ
για να πας να τον βρέξεις πιο γρήγορα ........

35 χρονΩνε επιχειρηματιας ειναι .. Τυπος που ζηλευει η κοινωνία και ο λαουτζικος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Τι λέτε ότι το ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ... ΣΥΡΙΑ ;;;;;;;

Για κάποιον παρθένο ... που θεωρεί όλο τον κόσμο ίδιο με πατίνια, ρυζογκοφρέτες και αϊφόνια ...
και κρίνει αμάξια από τις διαστάσεις της οθόνης αντροϊντ οτο .... ΜΠΟΡΕΙ .

Όχι για γνώστες της ιστορίας και .... άνδρες.

Η Συρία, φτιάχτηκε μετά τα δικά μας δεκεμβριανά πρώτη φορά ...
κατόπιν απαίτησης των ... γάλλων ...
για να μικρύνουν τη σφαίρα αποικιών των ... άγγλων ......
Ποτέ δεν ήταν ξανά κράτος.

Είχε περάσει από την αρχαιότητα από πέρσες .... μακεδόνες .... ρωμαίους ... και ρωμιούς ....
και δατς ιτς στορυ ................

Σε περίπτωση που συγκρίνει Ελλάδα με ... Μακάο ... Σαν Μαρίνο .... Ζιμπάπουε ... Ανδόρρα ...
πείτε μου ......
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το χάος το υποστηρίζουν όλοι οι ναυαγοί φτωχούλιδες ένα βήμα πριν την παράνοια :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οικειοτητες οχι μαζι μου :coffee:
μου στοίχισε πολύ αυτό από τον κινέζο εγώ τον θεωρούσα σύντροφο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.421
Πόντοι
5.506
Hσυχια σήμερα, ξεφούσκωσε η φασαρία, έπεσε η σκόνη των συλλαλητηριωνε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.606
Πόντοι
12.756
μου στοίχισε πολύ αυτό από τον κινέζο εγώ τον θεωρούσα σύντροφο

Ετσι ειναι εδω μέσα :coffee:
Θελει πολυ προσοχη :coffee:
Και εγω που ο Αλεξ ηταν ορκισμενος αντιπαλος μου , τωρα ειμαστε στα λαικς και στα καλοπιασματα
Καμια φορά δεν ειναι ολα οπως δειχνουν :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom