CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.954
- Πόντοι
- 2.606
Μουνοπανο αληταρας ειναιΤζάμπα χαλάς σαλιο. Το παιδί είναι καθυστερημένο
Μουνοπανο αληταρας ειναιΤζάμπα χαλάς σαλιο. Το παιδί είναι καθυστερημένο
υπουργος στο Πασοκ , υπουργος στη ΝΔ.Κάτι μου βγάζει αυτή η κουφάλα ο φλωρίδης....κάτι πολύ πουστικο ,σαν να είναι αυτός που δίνει τις εντολές στους δικαστικούς να ψωλαρμενιζουν .... ξεκάθαριζει καθημερινά ο ρόλος του ως ενορχήστρωτης της συγκάλυψης στον τομέα της δικαιοσύνης.. ποιος μπορεί να βγει και να εξηγήσει γιατί ένας γαμημενος εισαγγελέας δεν μάζεψε το οπτικό υλικό των τρένων εκείνης της ημέρας.... γιατί δεν μπουκαραν οι εισαγγελείς στην χελενικ τρειν, τον ΟΣΕ και το υπουργείο να κατασχέσουν υπολογιστές σκληρούς δίσκους αλληλογραφία τις πρώτες ωρες.... γιατί η δικαιοσύνη έχει κάνει τόσες πολλές παραλείψεις και χοντρές μαλακίες εδώ και δύο χρόνια.... Ποιος δίνει τις εντολές,ποιος είναι αυτός που συντονίζει αυτό το μπουρδέλο τέλος πάντων.....
υπαρχει ο ψαριανοςυπουργος στο Πασοκ , υπουργος στη ΝΔ.
Χρυσοχοϊδης κι αυτος πιο ταγμένοι αλλαξοπιστησαντες δεν υπαρχουν.
ο Ψαριανος ειναι ο αρχηγος των συμφεροντολογων, πιστευω θα πουλαγε και τη μανα του για ενα δεκάρικο, δεν ενδιαφερεται να κρατησει ουτε τα προσχηματα….υπαρχει ο ψαριανος
ετσι η ΕΥΠ αυτη φταει για ολαΘα γραψω την παπαρια μου εδω, το
Δεν έχω οξυγόνο
πρεπει να αναλυθεί ποτε ακριβώς έγινε η έκρηξη. εννοω να συγχρονιστούν ρολογια απο κινητα κάμερες ηχητικα και όλα απο ειδικούς επιστήμονες.
Λογικά έγινε μια έκρηξη σαν θερμοβαρική βόμβα που τραβηξε όλο το οξυγόνο στο σημείο. πρεπει να μαθουμε ποτε έγινε η έκρηξη ποσα δευτερολεπτα μετα, και ακολουθησε η πυρκαγιά που έκαψε τα βαγονια.
Λογικα έχει δράσει η ΕΥΠ για την υποθεση και το χειρισμό της, ή κάποια άλλη ομάδα διαχείρσης , για αυτό εχουμε τόσο μεγάλο σκοτάδι στο τι έγινε αφου έχουν καταστραφεί μεθοδικά ολα τα βίντεο απο την διέλευση των τρένων, κατέστρεψαν τα δειγματα αιματος και υλικού απο τα πτωματα μιλάμε για την πιο βρώμικη υποθεση της μεταπολιτευσης,
και εννοώ να δρούσε η ΕΥΠ για τους Έλληνες και όχι να προστατέψουν το πολιτικό και οικονομικό προσωπικό της χώρας, το ξυλολιο ή νεφτι μεταφερόταν παράνομα και κανεις δεν έμαθε απο που προερχόταν και που πήγαινε.
Δεν θέλω να ονομάζομαι Έλληνας για αυτό το εξευτελιστικό πράγμα που ζούμε.
Θα μπορούσε ένα τέτοιο άτυχημα ή καπως διαφορετικά να το κάνει μια εχθρική χώρα να βάλει σίδερα να εκτροχιάσει ένα τρένο ή οτιδήποτε αλλά να εξευτελιζόμαστε απο μόνοι μας να μην είμαστε ικανοι για την αλήθεια και να μην είμαστε ικανοι για τρένα και συγκοινωνιες απο μονοι μας και να σκοτωνουμε τα παιδια μας και να το παίζουμε και μαγκιά κλανια, αυτο με ξεπερναει.
Οχι ρε δεν ειμαστε άξιοι ούτε για ένα τρένο.
Τον σταικουγα να θυμισω και να τονισω οτι το εξεχων μελος και πλεον αγνοουμενος στα βαθη ,στα εγκατα της κωλομβιανης ζουγκλας ,αλεξ71 η γεια σου ειμαι ο αλεξανδρος η χασοδικης ,τον ειχε κανει αλογο στα σουτια οταν ηταν μικροι ....κατι ηξερε απο τοτε το εξεχων αυτο μελος!Κάτι μου λέει ότι σύντομα (βλέπε ανασχηματισμό μετά την προεδρική εκλογή) Σταικούρας, Τριαντόπουλος και Φλωρίδης θα "θυσιαστούν" για το καλό της παράταξης...
Μωρη κουραδα, παλι με τον παρα φυσιν βιαστη σου αρχολεισαι;;; Βριζεις και αναρχιδα μωρη κατουροκοτα.Πρέπει να πάρει τον τίτλο , για να εξαφανιστεί κι αυτός.
Πολυζωη λίγα τα ψωμιά σου.....ετσι η ΕΥΠ αυτη φταει για ολα