Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 242K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (8 μέλη και 10 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.109
Πόντοι
2.606
Μπα; Δεν έχουμε τη χούντα και τη μαφία του κουλη;;;

Εσύ μη γράψεις τι καθεστώς προτιμάς, ξέρουμε.
Δηλαδή ρε ηλίθιε δεν κατάφερες ούτε αυτό το προφανές ειρωνικό σχόλιο στην αποστροφή του λόγου μου να το καταλάβεις?τι συμβαίνει ρε μαλακά στο κεφάλι σου?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.280
Πόντοι
1.706
Μπα; Δεν έχουμε τη χούντα και τη μαφία του κουλη;;;

Εσύ μη γράψεις τι καθεστώς προτιμάς, ξέρουμε.
Τύπε και η Τουρκία έχει δημοκρατία και η Ρωσία έχει δημοκρατία, κλπ. Τι, όχι;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.280
Πόντοι
1.706
Τι ώρα ακριβώς τύπε;
Σε έχω ικανό να μην έπιασες την ειρωνία. Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και να δεις ότι πρόκειται για προεδρικές δημοκρατίες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.109
Πόντοι
2.606
Τι ώρα ακριβώς τύπε;
Season 8 Nbc GIF by The Office

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506
Σε έχω ικανό να μην έπιασες την ειρωνία. Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο και να δεις ότι πρόκειται για προεδρικές δημοκρατίες.
Σ έχω ικανό να μην καταλαβαίνεις πως δεν έχουμε δικτάτορες στην Ελλάδα που είναι γαντζωμένοι στην κορυφή για 20-25 χρόνια.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.280
Πόντοι
1.706
Ο άλλος μέσα στο κοινοβούλιο εκστόμισε σε γυναίκα τη φράση «κάνε κανένα παιδί». Ένα ακόμα δείγμα από τους περιθωριακούς καφενειακούς τύπους που έχει μαζέψει ο Κούλης στο κόμμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506
Ρε το φουκαρά τον γιδοβοσκό από την Κρήτη.

Όταν έλεγαν οι πυροσβέστες στον Ανδρουλάκη πως πρέπει να σηκωθούν τα βαγόνια, δεν τους είπε πως δεν πρέπει να πειραχτεί τίποτα στον χώρο.Ομάδα ΑλήθειαςΕπαληθευμένος λογαριασμός · ΑκολουθείτεReels · 7 Μαρ ·
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο άλλος μέσα στο κοινοβούλιο εκστόμισε σε γυναίκα τη φράση «κάνε κανένα παιδί». Ένα ακόμα δείγμα από τους περιθωριακούς καφενειακούς τύπους που έχει μαζέψει ο Κούλης στο κόμμα.
Το ότι παίρνει πόδι από το κόμμα του με συνοπτικές διαδικασίες μάλλον σου διέφυγε.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.280
Πόντοι
1.706
Σ έχω ικανό να μην καταλαβαίνεις πως δεν έχουμε δικτάτορες στην Ελλάδα που είναι γαντζωμένοι στην κορυφή για 20-25 χρόνια.
Εσύ δεν είσαι από τους τύπους εδώ μέσα που λένε «Κούλης μέχρι το 2050 και βλέπουμε»; Έχουν κατέβει κυριολεκτικά εκατομμύρια κόσμου στο δρόμο σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, η κοινωνία βράζει, και ο Κυριακούλης δεν το κουνάει ούτε εκατοστό. Αν μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο να γαντζωθεί για 20 χρόνια όπως λες, είναι σίγουρο ότι θα το κάνει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.109
Πόντοι
2.606
Αν προκύπτει ένα θετικό από την αχρειαστή πρόταση δυσπιστίας σήμερα,είναι ότι πλέον κανένα σκουπίδι από τα κοπρόσκυλα της κυβερνητικής παράταξης δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.280
Πόντοι
1.706
Το ότι παίρνει πόδι από το κόμμα του με συνοπτικές διαδικασίες μάλλον σου διέφυγε.
Το ότι παίρνει πόδι δεν αναιρεί ότι είναι ένα αρκετά αντιπροσωπευτικό δείγμα των περιθωριακών τύπων που μάζεψε μαζί με ό,τι άλλο ορφανό βρήκε για να φτιάξει ψηφοδέλτιο.
Επίσης να θυμηθούμε πόσοι πήραν δρόμο και επέστρεψαν μετά από ένα διάστημα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506
Εσύ δεν είσαι από τους τύπους εδώ μέσα που λένε «Κούλης μέχρι το 2050 και βλέπουμε»; Έχουν κατέβει κυριολεκτικά εκατομμύρια κόσμου στο δρόμο σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, η κοινωνία βράζει, και ο Κυριακούλης δεν το κουνάει ούτε εκατοστό. Αν μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο να γαντζωθεί για 20 χρόνια όπως λες, είναι σίγουρο ότι θα το κάνει.
Εγώ λέω πως μετά από τον κουλη το χάος εκεί μέσα και σήμερα αποδείχθηκε περίτρανα, τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Εσύ είσαι ελεύθερος να ψηφίσεις οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα σούργελα που απολαύσαμε και σήμερα, δημοκρατία έχουμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506
Το ότι παίρνει πόδι δεν αναιρεί ότι είναι ένα αρκετά αντιπροσωπευτικό δείγμα των περιθωριακών τύπων που μάζεψε μαζί με ό,τι άλλο ορφανό βρήκε για να φτιάξει ψηφοδέλτιο.
Επίσης να θυμηθούμε πόσοι πήραν δρόμο και επέστρεψαν μετά από ένα διάστημα;
1 στους 156. Για βγάλε μου λίγο το ποσοστό του "αρκετά αντιπροσωπευτικού δείγματος" σε αριθμό να δω κάτι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506
Αν προκύπτει ένα θετικό από την αχρειαστή πρόταση δυσπιστίας σήμερα,είναι ότι πλέον κανένα σκουπίδι από τα κοπρόσκυλα της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί...
Εδώ ένα δίκιο το έχεις.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.280
Πόντοι
1.706
1 στους 156. Για βγάλε μου λίγο το ποσοστό του "αρκετά αντιπροσωπευτικού δείγματος" σε αριθμό να δω κάτι.
Θέλεις να σου βρω αντίστοιχες καφενειακές εκφράσεις από νυν βουλευτές και υπουργούς του ζαβού;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.173
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχει καμία μαγκιά στο να εκμεταλλεύεσαι την εξουσία που έχεις, για να ασκήσεις αναίτια βία.

Μη με κάνεις και γελάω...
Ξέρεις ποιός ήταν ο μέσος όρος ηλικίας στις συγκεντρώσεις; Πήρες κανένα μάτι, έτσι για την πληροφορία;
Πλέον, κανέναν δεν εμπιστεύεται ο Έλληνας, δεν το πήρες χαμπάρι;
Βεβαίως...το έχει κάψει τελείως και κάνει σαν επαναστατημένος αστός ο χαζεμενος νεοέλληνας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.173
Πόντοι
9.297
Λίγα χρόνια Κυριάκο ακόμα και θα γίνει κι αυτό. Κάθε χρόνο μας ανεβάζει όλο και πιο ψηλά στη λίστα με τος δημοκρατικές χώρες.:confused:
Μέσα στην δημοκρατία είμαστε με πασοκο/κομμουνιστες υπουργούς και τίγκα στους μπουστηδες ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom