Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.317
Πόντοι
26.141
Τελευταία φορά, μιλάω για ποστ που αφορούν τα προσωπικά μας.
Ποια προσωπικά ;; Του Μητσοτάκη ;;;όλη η Ελλάδα το ξέρει ότι τού πηδούσε τη γυναίκα ο Βύρων κ αυτός έκανε τα στραβά μάτια για να τα παίρνει χοντρά στους προεκλογικούς αγώνες του από εφοπλιστές

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.881
Πόντοι
606
Ποια προσωπικά ;; Του Μητσοτάκη ;;;όλη η Ελλάδα το ξέρει ότι τού πηδούσε τη γυναίκα ο Βύρων κ αυτός έκανε τα στραβά μάτια για να τα παίρνει χοντρά στους προεκλογικούς αγώνες του από εφοπλιστές
Ο Πολυδωρας τυπε? :new_shocked:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.471
Πόντοι
5.506
κύρια-φωτογραφία-συνταγής-melitzanes-psites-sto-phourno-san-pitsakia-me-saltsa-kai-turi.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.964
Πόντοι
9.931
Βάλτε τώρα τα τρικακια στον πάτο.

Εχει και νεολαία το απόκομμα του ΣΥΡΙΖΑ;;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.832
Πόντοι
456
Oσοι δεν συμφωνουν και δεν δεχονται οσα λεει ο πρωθυπουργος ειναι εχθροι του πολιτευματος που θελουν να καταστρεψουν δημοσιες περιουσιες(γι αυτο θελει να τα ιδιωτικοποιησει ολα ο Κυριακος,να τους την φερει γυριστη) και μηδενιστες:confused::confused::confused:

Βασικά όλοι αυτοί που βγήκαν, είναι εχθροί του παραλόγου, της αδικίας και της σαπίλας.
Ο Κυριάκος μπορεί να λέει ότι θέλει, άλλωστε δεν περίμενα και κάτι άλλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.423
Πόντοι
5.506
Μη μου κανείς τον χαζό, δε σε έχω ούτε για σαουλ, ούτε τρουμπακη κλπ κλπ

Κάτσε ρε ..δλδ εσύ δέχεσαι να πηδάς του ανταγωνιστές σου στην δουλειά κ η γυναίκα σου μα γαμοεται δεξιά κ αριστερά ....
Ανήθικα πράματα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.911
Πόντοι
6.256
Βασικά όλοι αυτοί που βγήκαν, είναι εχθροί του παραλόγου, της αδικίας και της σαπίλας.
Ο Κυριάκος μπορεί να λέει ότι θέλει, άλλωστε δεν περίμενα και κάτι άλλο.
Το αντιθετο τυπε,σαπιλα ειναι αυτοι που δεν αγαπανε την ομορφη πατριδα μας και θελουν να γινουμε προτεκτορατο ξενων υπερδυναμεων.Αλλα δεν θα αφησει ο αρχηγος να γινουμε ερμαιο στα χερια του καθε πολιτικαντη που θελει να μας βγαλει απο την τροχια αναπτυξης που βρισκομαστε τωρα.:rockon::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αίμα και σπέρμα. Πουλάει.
:confused::confused::confused:
Και ντρογκια να βαλει μεσα:woldman::confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.317
Πόντοι
26.141
Μη μου κανείς τον χαζό, δε σε έχω ούτε για σαουλ, ούτε τρουμπακη κλπ κλπ
Ναι ρε μαν το εννοείς ;;; Δέχεσαι εσύ να πηδάς στη δουλειά σου ανταγωνιστές κ να σε πηδάνε άλλοι τη γυναίκα απλά για να αναρριχηθεις;;;;;;;; Δεν το θεωρείς ανηθικο ;;;;;;;θα το δεχοσουν ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom