Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.746
Πόντοι
3.656
ναί και έπιασαν δουλειά οι πραιτωριανοί του χρυσοχουντίδη με τα σφυριά και τα κουστουμάκια

είδες πως αντιμετωπίστηκαν οι φιλήσυχοι διαδηλωτές χτες ? δεκάδες βιντεάκια δείχνουν το πρόσωπο του καθεστώτος
Άρα τι μου λες? ότι δεν κατεβαίνει ο λαός στο δρόμο για να μην τον βρέξουν με την αύρα

αλλά ξαφνικά θα γίνει πολέμαρχος και θα κατέβει σε επανάσταση απέναντι στα τανκς??? :confused::confused::confused::confused:

όπως σου έχω ξανά γράψει....χάρη θα τους κάνεις....να κατέβεις με την βία να τους ρίξεις...αυτό περιμένουν για να χρησιμοποιήσουν τα μέσα που τώρα δεν μπορούν.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.579
Πόντοι
12.756
Οκ αυτό που γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο.

Χτες προχθές είχα γράψει και εγώ ότι η δικαιοσύνη από τη στιγμή που διορίζεται από την κυβέρνηση παύει να έχει το νόημα της.
Η ιδέα είναι σωστή...ο εκπρόσωπος του λαού διορίζει τον δικαστή του. Στην πράξη δεν είναι έτσι.

Αυτό με το 41% το επικαλούνται τα μουνόπανα για να δικαιολογούν τις σχεδόν αντισυνταγματικές παρεμβάσεις τους και στην δικαιοσύνη και παντού.

Δεν διαφωνούμε στα προβλήματα....αφού δεν προτείνεται κάποια λύση τι νόημα έχει????

Για να έχει κάποιο νόημα : Καταχράζωνται την Δημοκρατία σε σημείο που να σκέφτονται πολλοί ότι πέφτουν μόνο με ένοπλη παρέμβαση. Εγώ διαφωνώ με την ένοπλη παρέμβαση όποιος συμφωνεί ας φέρει ένα επιχείρημα πέραν του "είσαι χαζός δεν ξέρεις τι γράφεις''

Αναμένω :coffee:

Χαιρομαι που καταληγουμε κάπου , εστω και απο περιφεριακο ..

Με αυτα που μας λες εσυ ομως δεν μας λες ποια ειναι η λυση ..
η λυση ειναι απο οτι καταλαβα εκλογες μεχρι να ξυπνησει ο κοσμος και να βρει καποιον σωστο ..
Ενω σου λεμε οτι δεν αφηνουν οι ιδιοι να εχεις την επιλογη καποιου σωστου , γιατι θα τον γαμησουν πριν καν προλαβει να βαλει υποψηφιος ..
εσυ συνεχιζεις παλι να λες η λυση ειναι οι εκλογες.. Μαζι σου και εγω συμφωνω ,
αλλα πως θα ψηφιστει ο σωστος αφου δεν θα υπαρχει ;; Αφου δεν θα του δωσουν τα γνωστα μουνόπανα την ευκαιρία να βαλει υποψηφιος ;;

Δεν εχεις καταλαβει οτι το εχουν κανει αδυνατο να μπει εστω και υποψηφιος κάποιος σωστος , εστω στα τυπικα ;;
Αμα ρε μαλακα αυριο αποφασισει να κατεβει στις εκλογες ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , χωρις κανεναν αλλον , πως οι εκλογες ειναι η λυση βρε μαλάκα που επιμένεις κιολας ;;
Αφου εστω μονο ο Μητσοτακης να ψηφισει τον ευατό του και ολη η υπολοιπη ελλαδα δεν παει ή ψηφισει λευκο ακυρο ο Μητσοτακης θα βγει παλι , εδωσαν λυση οι εκλογες τωρα δηλαδη ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν θα ξυπνήσει

αλλά τουλάχιστον θα είναι "επιλογή" του :coffee:

Α οκ τότε , συμφωνουμε ..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.330
Πόντοι
6.056
Άρα τι μου λες? ότι δεν κατεβαίνει ο λαός στο δρόμο για να μην τον βρέξουν με την αύρα

αλλά ξαφνικά θα γίνει πολέμαρχος και θα κατέβει σε επανάσταση απέναντι στα τανκς??? :confused::confused::confused::confused:

όπως σου έχω ξανά γράψει....χάρη θα τους κάνεις....να κατέβεις με την βία να τους ρίξεις...αυτό περιμένουν για να χρησιμοποιήσουν τα μέσα που τώρα δεν μπορούν.
δεν υπάρχουν τανκς ούτε γκούλαγκ .,.,..

χτες ακούγεται ο ταγαρόμουλος να διατάσσει "ψεκάστε τους να τελειώνουμε" και δώστου χημικά και γκλομπιές σε άοπλα παιδιά..
Εισαγγελέας υπάρχει στην κουλοχούντα , στο καθεστώς κούλη ? ΟΧΙ !!!!
Οποιαδήποτε λοιπόν μορφή άμυνας του λαού είναι δικαιολογημένη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.746
Πόντοι
3.656
Χαιρομαι που καταληγουμε κάπου , εστω και απο περιφεριακο ..

Με αυτα που μας λες εσυ ομως δεν μας λες ποια ειναι η λυση ..
η λυση ειναι απο οτι καταλαβα εκλογες μεχρι να ξυπνησει ο κοσμος και να βρει καποιον σωστο ..
Ενω σου λεμε οτι δεν αφηνουν οι ιδιοι να εχεις την επιλογη καποιου σωστου , γιατι θα τον γαμησουν πριν καν προλαβει να βαλει υποψηφιος ..
εσυ συνεχιζεις παλι να λες η λυση ειναι οι εκλογες.. Μαζι σου και εγω συμφωνω ,
αλλα πως θα ψηφιστει ο σωστος αφου δεν θα υπαρχει ;; Αφου δεν θα του δωσουν τα γνωστα μουνόπανα την ευκαιρία να βαλει υποψηφιος ;;

Δεν εχεις καταλαβει οτι το εχουν κανει αδυνατο να μπει εστω και υποψηφιος κάποιος σωστος , εστω στα τυπικα ;;
Αμα ρε μαλακα αυριο αποφασισει να κατεβει στις εκλογες ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , χωρις κανεναν αλλον , πως οι εκλογες ειναι η λυση βρε μαλάκα που επιμένεις κιολας ;;
Αφου εστω μονο ο Μητσοτακης να ψηφισει τον ευατό του και ολη η υπολοιπη ελλαδα δεν παει ή ψηφισει λευκο ακυρο ο Μητσοτακης θα βγει παλι , εδωσαν λυση οι εκλογες τωρα δηλαδη ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α οκ τότε , συμφωνουμε ..
Ειλικρινά θεωρείς ότι το πρόβλημα του λαού είναι ότι θέλει αλλά δεν βρίσκει κάποιον -όχι καλύτερο..έστω διαφορετικό- να ψηφίσει??

Κατέβηκε ο Τζήμερος πριν τα κάνει πλακάκια με τον φασιστοχοντρό. Τι πήρε? τα @@ του...ήταν κάτι διαφορετικό? ήταν κάτι που πήγαινε κόντρα σε στο βόλεμα??? Βαλτός ήταν? μπορεί αλλά δεν έχω λόγο να το πιστεύω.

Αντί αυτού ο λαός τι επέλεξε??? τον λεφτά υπάρχουν, μετά τον go back madam merkel και μετά τον Επιτελικό Αυτοκράτορα

Απλά στην Ελλάδα είμαστε τόσο κατσαπλιάδες....που το πρώτο αντισυστημικό κόμμα που αναγκάστηκαν να πετάξουν έξω με πουστιές....ήταν και εγκληματίες νεοναζί ψυχασθενείς.

Τι συμπέρασμα να βγάλουμε λοιπόν????

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.460
Πόντοι
15.931

χτες ακούγεται ο ταγαρόμουλος να διατάσσει "ψεκάστε τους να τελειώνουμε" και δώστου χημικά και γκλομπιές σε άοπλα παιδιά..
απο την στιγμη που οι δικαστες διοριζονται απο την κυβερνηση δικαιοσυνη γιοκ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.330
Πόντοι
6.056
απο την στιγμη που οι δικαστες διοριζονται απο την κυβερνηση δικαιοσυνη γιοκ
ναί !!
υπάρχει κ κάτι άλλο ... σκέψεις όπως "μετά ? θα έχουμε κωλόχαρτο? μήπως τονα μήπως τάλλο ? " αφήνουν τον κόσμο στάσιμο...
θα είμασταν ακόμη στα σπήλαια αν δεν αλλάζαμε , αν δεν κάναμε βήματα μπροστά....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.746
Πόντοι
3.656

Τι είδους άμυνα δηλαδή?

Το θέμα δεν είναι να τους ''χτυπήσεις'' το θέμα είναι να φύγουν από την κυβέρνηση οι μαφιόζοι. Αυτή είναι η καλύτερη άμυνα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.460
Πόντοι
15.931
ναί !!
υπάρχει κ κάτι άλλο ... σκέψεις όπως "μετά ? θα έχουμε κωλόχαρτο? μήπως τονα μήπως τάλλο ? " αφήνουν τον κόσμο στάσιμο...
θα είμασταν ακόμη στα σπήλαια αν δεν αλλάζαμε , αν δεν κάναμε βήματα μπροστά....
δυστυχως σε παλαιοληθικη εποχη ζουμε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.330
Πόντοι
6.056
Τι είδους άμυνα δηλαδή?

Το θέμα δεν είναι να τους ''χτυπήσεις'' το θέμα είναι να φύγουν από την κυβέρνηση οι μαφιόζοι. Αυτή είναι η καλύτερη άμυνα
οποιαδήποτε ανάλογα με την περίσταση πχ να του αρπάξεις το σφυρί κ να του κάνεις τη κεφάλα χαλκομανία πάνω στην μπατσική ταυτότητα,
να του χώσεις το ψεκαστήρι στο σουφρίδι :2funny:

τι ρωτάς βρε Σαούλ ?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.296
Πόντοι
6.955
Τι είδους άμυνα δηλαδή?

Αυτός ο πόλεμος γίνεται τώρα, νεοταξιτων με παλαιοταξιτων και εμείς είμαστε οι μαριονέτες και χορεύουμε

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.460
Πόντοι
15.931
οποιαδήποτε ανάλογα με την περίσταση πχ να του αρπάξεις το σφυρί κ να του κάνεις τη κεφάλα χαλκομανία πάνω στην μπατσική ταυτότητα,

τι ρωτάς βρε Σαούλ ?
φιλε καλος η κακως δεν φταινε οι μπατσουληδες εχουν προισταμενο που τους δινει εντολες...βεβαια υπαρχουν και κατι μουνοπανα μεσα στην αστυνομια απλυτα τελειως

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.579
Πόντοι
12.756
Ειλικρινά θεωρείς ότι το πρόβλημα του λαού είναι ότι θέλει αλλά δεν βρίσκει κάποιον -όχι καλύτερο..έστω διαφορετικό- να ψηφίσει??

Τι συμπέρασμα να βγάλουμε λοιπόν????

Γι αυτο το λογο λεω οτι ανησυχω και οτι πια οι εκλογες εχουν αρχισει να χανουν την αξία τους ,
και με αυτα που κανουν οι πολιτικοι και με τις μαλακιες του λαου.

Ομως οποτε πηγε εκει η κατασταση δειχνει η ιστορία οτι βρεθηκαν καποιοι ( πες τους τρελούς , πες τους υποκινουμενους η οπως αλλιως θες ) που πηραν την κατασταση
στα χε΄ρια τους και τα εκαναν πουτανα , ακριβως επειδη ο λαος "κοιμόταν" και δεν ειχε βάλει τους σωστους στην εξουσία ωστε να αποτρεψουν αυτο το πραγμα.

Καμιά φορά ξερεις δεν χρειάζεται η πλειοψηφία του λαου για να γινει ας το πουμε επανασταση ( για να μην ψαχνουμε λεξη ) μια ομαδα τρελων
μπορει να τα κανει ολα μπουρδελο , ακριβως γιατι ολοι οι αλλοι κοιμόντουσαν επειδη ηταν βολεμένοι ή χεσμενοι ή κωλογλειφτες κομμάτων.

Αυτο ειναι το προβλημα που δημιουργειται με αυτους , και με τους αλλους που υπαρχουν εκει μεσα στην Βουλη.

Οταν δεν εχει εναλλακτικες τα γαμάνε ολα οι τρελοι , δεν καθονται να περιμένουν εκλογες

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.330
Πόντοι
6.056
φιλε καλος η κακως δεν φταινε οι μπατσουληδες εχουν προισταμενο που τους δινει εντολες...βεβαια υπαρχουν και κατι μουνοπανα μεσα στην αστυνομια απλυτα τελειως
δε ξέρω από τέτοια ...κάπως έτσι όπως τα λες είναι...υπάρχουν δεκάδες βίντεο που δείχνουν διάφορα...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.460
Πόντοι
15.931
Γι αυτο το λογο λεω οτι ανησυχω και οτι πια οι εκλογες εχουν αρχισει να χανουν την αξία τους ,
και με αυτα που κανουν οι πολιτικοι και με τις μαλακιες του λαου.

Ομως οποτε πηγε εκει η κατασταση δειχνει η ιστορία οτι βρεθηκαν καποιοι ( πες τους τρελούς , πες τους υποκινουμενους η οπως αλλιως θες ) που πηραν την κατασταση
στα χε΄ρια τους και τα εκαναν πουτανα , ακριβως επειδη ο λαος "κοιμόταν" και δεν ειχε βάλει τους σωστους στην εξουσία ωστε να αποτρεψουν αυτο το πραγμα.

Καμιά φορά ξερεις δεν χρειάζεται η πλειοψηφία του λαου για να γινει ας το πουμε επανασταση ( για να μην ψαχνουμε λεξη ) μια ομαδα τρελων
μπορει να τα κανει ολα μπουρδελο , ακριβως γιατι ολοι οι αλλοι κοιμόντουσαν επειδη ηταν βολεμένοι ή χεσμενοι ή κωλογλειφτες κομμάτων.

Αυτο ειναι το προβλημα που δημιουργειται με αυτους , και με τους αλλους που υπαρχουν εκει μεσα στην Βουλη.

Οταν δεν εχει εναλλακτικες τα γαμάνε ολα οι τρελοι , δεν καθονται να περιμένουν εκλογες
φιλε μου νιπλη ο μακαριτης το μπραδερινι σου δεν εχει ερθει ακομη για το καθημερινο ξεφτυλικι και ανυσηχω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.746
Πόντοι
3.656

τι ρωτάς βρε Σαούλ ?
Τι ρωτάω????

Είναι άλλο πράγμα το να γράφει κάποιος θεωρητικά για τέτοιες άμυνες και άλλο πράγμα να τις κάνει πράξη.

Στην ουσία....εγώ δε θέλω να γίνει κανένας μάρτυρας για να τον βαφτίσουν οι γκέμπελς μετά ''αντιεξουσιαστή''

Αυτό σου εξηγώ...δεν πέφτουν έτσι....για να πέσουν με την βία μαζί θα πέσει όλος ο τρόπος ζωής σου.

Σημείωση : εγώ προτείνω να του κάνουν κλίσμα με την αύρα :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.579
Πόντοι
12.756

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.460
Πόντοι
15.931
δε ξέρω από τέτοια ...κάπως έτσι όπως τα λες είναι...υπάρχουν δεκάδες βίντεο που δείχνουν διάφορα...
τα δεκαδες περιεργα βιντεο που βλεπεις δυστυχως δεν ειναι ολα μονταρισμενα..καποτε ειχανε την ευπ για αυτη την βρωμικη δουλεια αλλα απο καποια στιγμη δεν μπορουσαν αλλο να την χρησιμοποιουν

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.330
Πόντοι
6.056
φιλε μου νιπλη ο μακαριτης το μπραδερινι σου δεν εχει ερθει ακομη για το καθημερινο ξεφτυλικι και ανυσηχω
κάτσε ντε και συ , έχει 2 έργα :bounce:

averwf.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.579
Πόντοι
12.756
Τελικά ακόμα δεν εχουν αποφασισει ποιος θα πληρωσει την νυφη απο την ΝΔ
Ελεγαν να βγαλουν στον τακο τον Τριαντοπουλο , αλλα τελικά μπορει να φαει και καμια ξώφαλτση πουτσα ο Κυριακος
και τελικά η μπαλα παει να πεσει στον Αγοραστο ..
Ας δουμε αν ο Αγοραστος εχει τίποτα που τους κρατάει απο τα αρχίδια και αρχισει να κελαηδάει και μάθουμε τιποτα καλο :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom