CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.023
- Πόντοι
- 2.606
βασικα μαστουρωμενος βγηκε!κάποιοι πίστευαν ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει μετά την Παρασκευή κι αυτός βγήκε σήμερα πιο προκλητικός και πιο αισχρός από ποτέ![]()
βασικα μαστουρωμενος βγηκε!κάποιοι πίστευαν ότι ο Μητσοτάκης θα πέσει μετά την Παρασκευή κι αυτός βγήκε σήμερα πιο προκλητικός και πιο αισχρός από ποτέ![]()
Ήταν κανένας που δεν υπερηφανευόταν για το πόσο αλλάξανε τα τρένα σε σχέση με το 1990-2000 που ταξίδευες Αθήνα Σαλονικη σαν σε πακτωμένη σαρδέλα,όρθιος με ανοιχτό παράθυρο για να αποφύγεις την μπόχα των δίπλα;Η Αναστασία Γιάμαλη φόρεσε μπλούζα «Δεν Έχω Οξυγόνο» για τα Τέμπη: «Έτσι θα κάνουμε εκπομπή»
Μεγάλη αγωνίστρια, μεγάλη μαχήτρια, κόσμημα της δημοσιογραφίας, δίνει μεγάλο αγώνα ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη που είναι δολοφόνοι αφού έβαλαν τον κόσμο στα τρένα καρμανιόλες.
Αναστασία Γιάμαλη: «Ζωάρα» ταξιδεύοντας προς τη ΔΕΘ (εικόνες)
Πριν μερικά χρόνια, τα τρένα προσέφεραν βέβαια ''ζωάρα'' όταν συνταξίδευε με τον τότε υπουργό κ. Νίκο Παππά από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
οχι τυπε,αυτοι ειναι κανονικη συμμορια ,οι αλλοι ειναι πουθεναδες ,εχει διαφορα ,αλλο το ανικανοι ,αλλο το κανονικοι εγκληματιες!Μυστη μια συμορια ειναι ολοι τους,
ΣωστοςΗ Αναστασία Γιάμαλη φόρεσε μπλούζα «Δεν Έχω Οξυγόνο» για τα Τέμπη: «Έτσι θα κάνουμε εκπομπή»
Μεγάλη αγωνίστρια, μεγάλη μαχήτρια, κόσμημα της δημοσιογραφίας, δίνει μεγάλο αγώνα ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη που είναι δολοφόνοι αφού έβαλαν τον κόσμο στα τρένα καρμανιόλες.
Αναστασία Γιάμαλη: «Ζωάρα» ταξιδεύοντας προς τη ΔΕΘ (εικόνες)
Πριν μερικά χρόνια, τα τρένα προσέφεραν βέβαια ''ζωάρα'' όταν συνταξίδευε με τον τότε υπουργό κ. Νίκο Παππά από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
Αν το λες ειρωνικά ίσον ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο αν όχι ευχαριστώ.χαχα, θεός
τυπε ,μας εχεις πρηξει λιγο τα ριπαπα με τις αμφιβολιες σου ολη την ωρα...αν εισαι ετσι τοτε ετσι,αν τρολαρεις τοτε ετσι γιατι γιουβετσι ,αν ειρωνευεσαι ετσι τοτε ετσι...κατσε λοιπον κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις τι και πως και ποιος ειναι ο καθενας και μετα ξεκινα να μιλας επι προσωπικου,νταξει καπου να ουμε!Αν το λες ειρωνικά ίσον ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο αν όχι ευχαριστώ.
Με συγκίνησες ρε μπαγασάκο Βιτάμ με το καινούριο σου στυλακι.Αν το λες ειρωνικά ίσον ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο αν όχι ευχαριστώ.
όχι τύπε σε εκτιμά βαθύταταΑν το λες ειρωνικά ίσον ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο αν όχι ευχαριστώ.
Ναι 180κ κόσμος και ο κόσμος έγινε bots χαχα χαχα χαχα χαχα
Ότι πρέπει εγώ τώρα να διαβάζω 10.000 απαντήσεις επι των νημάτων ; Που να ξέρω πότε ειρωνεύεται ο καθένας ;τυπε ,μας εχεις πρηξει λιγο τα ριπαπα με τις αμφιβολιες σου ολη την ωρα...αν εισαι ετσι τοτε ετσι,αν τρολαρεις τοτε ετσι γιατι γιουβετσι ,αν ειρωνευεσαι ετσι τοτε ετσι...κατσε λοιπον κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις τι και πως και ποιος ειναι ο καθενας και μετα ξεκινα να μιλας επι προσωπικου,νταξει καπου να ουμε!
Εσύ καλύτερα να μη ψηφιζες ποτέ με το σκουπίδοκουλη που ψηφίζεις.Κατι τέτοιοι μας κατέστρεψαν σα και σένα.Με συγκίνησες ρε μπαγασάκο Βιτάμ με το καινούριο σου στυλακι.
Καλώς το πιο χαζό bot.Α-ΞΙ-Ο-ΛΟ-ΓΗ-ΣΗ
Α-ΞΙ-Ο-ΛΟ-ΓΗ-ΣΗ
Α-ΞΙ-Ο-ΛΟ-ΓΗ-ΣΗ
Μη διαβαζεις ,πριν γραψεις δες τουλαχιστον τι τρεχει...τοσο δυσκολο ειναι δηλαδηΌτι πρέπει εγώ τώρα να διαβάζω 10.000 απαντήσεις επι των νημάτων ; Που να ξέρω πότε ειρωνεύεται ο καθένας ;
Μάλλον θα ειρωνεύεσαι και θα είναι ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο.όχι τύπε σε εκτιμά βαθύτατα![]()
ΟκΜη διαβαζεις ,πριν γραψεις δες τουλαχιστον τι τρεχει...τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη
Ψηφίζω κυριάκο για να εξασφαλίσω την κανονικότητα που έχω συνηθίσειΜάλλον θα ειρωνεύεσαι και θα είναι ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο.