Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.023
Πόντοι
2.606

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
8.941
Πόντοι
1.056
Η Αναστασία Γιάμαλη φόρεσε μπλούζα «Δεν Έχω Οξυγόνο» για τα Τέμπη: «Έτσι θα κάνουμε εκπομπή»

Μεγάλη αγωνίστρια, μεγάλη μαχήτρια, κόσμημα της δημοσιογραφίας, δίνει μεγάλο αγώνα ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη που είναι δολοφόνοι αφού έβαλαν τον κόσμο στα τρένα καρμανιόλες.

Αναστασία Γιάμαλη: «Ζωάρα» ταξιδεύοντας προς τη ΔΕΘ (εικόνες)

Πριν μερικά χρόνια, τα τρένα προσέφεραν βέβαια ''ζωάρα'' όταν συνταξίδευε με τον τότε υπουργό κ. Νίκο Παππά από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
Ήταν κανένας που δεν υπερηφανευόταν για το πόσο αλλάξανε τα τρένα σε σχέση με το 1990-2000 που ταξίδευες Αθήνα Σαλονικη σαν σε πακτωμένη σαρδέλα,όρθιος με ανοιχτό παράθυρο για να αποφύγεις την μπόχα των δίπλα;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.023
Πόντοι
2.606
Μυστη μια συμορια ειναι ολοι τους,
οχι τυπε,αυτοι ειναι κανονικη συμμορια ,οι αλλοι ειναι πουθεναδες ,εχει διαφορα ,αλλο το ανικανοι ,αλλο το κανονικοι εγκληματιες!

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
71
Like
2.910
Πόντοι
10.225
Η Αναστασία Γιάμαλη φόρεσε μπλούζα «Δεν Έχω Οξυγόνο» για τα Τέμπη: «Έτσι θα κάνουμε εκπομπή»

Μεγάλη αγωνίστρια, μεγάλη μαχήτρια, κόσμημα της δημοσιογραφίας, δίνει μεγάλο αγώνα ενάντια στο καθεστώς Μητσοτάκη που είναι δολοφόνοι αφού έβαλαν τον κόσμο στα τρένα καρμανιόλες.

Αναστασία Γιάμαλη: «Ζωάρα» ταξιδεύοντας προς τη ΔΕΘ (εικόνες)

Πριν μερικά χρόνια, τα τρένα προσέφεραν βέβαια ''ζωάρα'' όταν συνταξίδευε με τον τότε υπουργό κ. Νίκο Παππά από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
Σωστος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.371
Πόντοι
5.506
Ο Χητας ρε μλκς, ο Χητας ρε ΜΑΛΑΚΕΣ....... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.023
Πόντοι
2.606
Αν το λες ειρωνικά ίσον ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο αν όχι ευχαριστώ.
τυπε ,μας εχεις πρηξει λιγο τα ριπαπα με τις αμφιβολιες σου ολη την ωρα...αν εισαι ετσι τοτε ετσι,αν τρολαρεις τοτε ετσι γιατι γιουβετσι ,αν ειρωνευεσαι ετσι τοτε ετσι...κατσε λοιπον κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις τι και πως και ποιος ειναι ο καθενας και μετα ξεκινα να μιλας επι προσωπικου,νταξει καπου να ουμε!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.446
Πόντοι
12.756
Δεν μασάει τα αρχιδια του μέσα στην Βουλη ο Κος Κυριακος , τους εχει ολους γραμμενους στην πουτσα του
Επίσης οι δικοι του βαρανε χειροκρότημα μέχρι να ματωσουν τα χε΄ρια τους
Ο απόλυτος αρχοντας ειναι μπροστα΄ στους άλλους γελοίους που εχει η Βουλη.

:rockon::rockon::rockon::rockon:

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
214
Πόντοι
21
τυπε ,μας εχεις πρηξει λιγο τα ριπαπα με τις αμφιβολιες σου ολη την ωρα...αν εισαι ετσι τοτε ετσι,αν τρολαρεις τοτε ετσι γιατι γιουβετσι ,αν ειρωνευεσαι ετσι τοτε ετσι...κατσε λοιπον κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις τι και πως και ποιος ειναι ο καθενας και μετα ξεκινα να μιλας επι προσωπικου,νταξει καπου να ουμε!
Ότι πρέπει εγώ τώρα να διαβάζω 10.000 απαντήσεις επι των νημάτων ; Που να ξέρω πότε ειρωνεύεται ο καθένας ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.023
Πόντοι
2.606
αναφορικα με την κατασταση στα τρενα...απο αυτα που εχουμε μαθει μεχρι σημερα ,προφανως και η κατασταση στα τρενα ηταν πολυ καλυτερη προ της εξαετιας της νεας δημοκρατιας και δεν εχετε παρα να διαβασετε ολα αυτα που ειχαν προηγηθει του τραγικου συμβαντος....μεγαλα στελεχη ειχαν παραιτηθει και με στομφο ελεγαν πως στο τρενο δεν ξαναμπαινουν και ο γαμημενος στη βουλη ελεγε ειναι ντροπη και κουνουσε το δαχτυλο ....και αντι σημερα να ειναι το δαχτυλο και ολο το χερι στον πουστρικο πατο του ,τα νιαμου απο το κωμμα του τον χειροκροτουσαν ορθιοι και το ειχαν ξανα υποψηφιο!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
214
Πόντοι
21
Με συγκίνησες ρε μπαγασάκο Βιτάμ με το καινούριο σου στυλακι.
Εσύ καλύτερα να μη ψηφιζες ποτέ με το σκουπίδοκουλη που ψηφίζεις.Κατι τέτοιοι μας κατέστρεψαν σα και σένα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.023
Πόντοι
2.606
Ότι πρέπει εγώ τώρα να διαβάζω 10.000 απαντήσεις επι των νημάτων ; Που να ξέρω πότε ειρωνεύεται ο καθένας ;
Μη διαβαζεις ,πριν γραψεις δες τουλαχιστον τι τρεχει...τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
214
Πόντοι
21
όχι τύπε σε εκτιμά βαθύτατα :coffee:
Μάλλον θα ειρωνεύεσαι και θα είναι ψηφοφόρος του Κούλη άρα ψωφο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη διαβαζεις ,πριν γραψεις δες τουλαχιστον τι τρεχει...τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη
Οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom