Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.446
Πόντοι
12.756
στο τελος το καλο -εμεις οι νεα δημοκρατια- θα κερδισουμε...

ναι ρε μουνιά αλλά μου τσαντίσατε τον Μπαροκ μου και δεν με παραθέτει καν …
Μη δείτε ρε μουνια λιγο πολιτισμο και σεβασμό μεταξυ των μελών , μόνο αίμα Θέλετε γαμημένοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.580
Πόντοι
3.656
Μπαρόκ βρήκε καινούριο εχθρό (λακαφώση) και καινούριο γκόμενο (κλώνο-λάιον) και ποιος τον πιάνει τώρα

:coffee::coffee::coffee:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
Μπαρόκ βρήκε καινούριο εχθρό (λακαφώση) και καινούριο γκόμενο (κλώνο-λάιον) και ποιος τον πιάνει τώρα

:coffee::coffee::coffee:
δεν πρεπει ομως να κραταει μουτρα στον νιπλη που εχει σταθει διπλα του αυτες της δυσκολες ωρες εναντια στα μποτ του παρακρατους που θελουν να ριξουν την κυβερνηση μας,την κυβερνηση ολων των ελληνων

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.266
Πόντοι
1.706
Και τώρα που ο κύριος Λακαφωσης μας ενημέρωσε πως τέλος, παπαλα, ότι ήταν να βρουμε το βρήκαμε, δεν έχει κάτι άλλο, τι μένει;;; Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε πως έμεινε όλη η λάσπη στον ανεμιστήρα για κάποιο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να υπήρχε "κάποιο παράνομο φορτίο". Αλλά ακόμα και αυτός μας λέει πλέον πως "αφού δεν το ερευνήσαμε τις πρώτες στιγμές αλλά πήγαμε εκεί μετά από 28 μέρες, αργήσαμε κύριοι, μας μπάζωσαν και μας συγκάλυψαν φτιάξαμε και το υπόλοιπο αφήγημα". Άλλωστε το πόπολο ανέκαθεν και εσαεί ψοφάει για θεωρίες συνομωσίας, δώστου να ευχαριστηθεί. :rockon::rockon::rockon:
Πάμε πάλι μήπως και καταλάβεις. Ανεξαρτήτως του φορτίου της εμπορικής, οι άριστοι βιάστηκαν να μπαζώσουν το χώρο και έπεσαν σε τραγικά ερασιτεχνικά σφάλματα για τα οποία πρέπει να πληρώσουν. Είτε το έκαναν για να καλύψουν κάποιον είτε απλά για την εικόνα και την επικοινωνία, πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.580
Πόντοι
3.656
δεν πρεπει ομως να κραταει μουτρα στον νιπλη που εχει σταθει διπλα του αυτες της δυσκολες ωρες εναντια στα μποτ του παρακρατους που θελουν να ριξουν την κυβερνηση μας,την κυβερνηση ολων των ελληνων
δεν ξέρει το συμφέρον του γιαυτό αλλά αν το ήξερε δε θα ήταν λακές :sunglasses:

εγώ έχω μάθει ότι η αστυνομία σταμάτησε να ψάχνει ποιοι ματάδες πέταγαν δακρυγόνα στις μαμάδες και έδερναν γριές...και τώρα ψάχνουν τα μοχθηρά τρολλ του ίντερνετ :confused:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
δεν ξέρει το συμφέρον του γιαυτό αλλά αν το ήξερε δε θα ήταν λακές :sunglasses:

εγώ έχω μάθει ότι η αστυνομία σταμάτησε να ψάχνει ποιοι ματάδες πέταγαν δακρυγόνα στις μαμάδες και έδερναν γριές...και τώρα ψάχνουν τα μοχθηρά τρολλ του ίντερνετ :confused:
εγω σε εχω αναφερει ηδη να ξες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.446
Πόντοι
12.756
και μάντεψε ποιος φταίει ... :coffee:

png-clipart-index-finger-the-finger-youtube-hand-you-hand-model-finger.png

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.615
Πόντοι
2.886

Ο Κούλης ονομάζει το γεγονός στα Τε΄μπη σαν ΑΤΥΧΗΜΑ

ενώ η ορθή λέξη είναι ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

δυστύχημα το [δistíxima] Ο49 : α. πολύ σοβαρό ατύχημα: Aυτοκινητιστικό / αεροπορικό ~. Σκοτώθηκε σε αεροπορικό ~. β. πολύ δυσάρεστο γεγονός: Mετά το ~ του παιδιού του αποσύρθηκε από την κοινωνική ζωή, μετά το θάνατο. Tον βρήκαν πολλά δυστυχήματα, δυστυχίες. || το ~ είναι ότι / πως, για κτ. που μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμφορά ή για κτ. που θεωρείται απλώς δυσάρεστο. ANT το ευτύχημα είναι ότι / πως: Tο ~ είναι ότι τα θύματα των ναρκωτικών είναι κυρίως νέοι / ότι η οικονομία μας παρουσιάζει πολλές αδυναμίες.
[λόγ. < αρχ. δυστύχημα `κακή τύχη (ιδίως στον πόλεμο)΄]

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.809
Πόντοι
2.356
Τώρα έχουμε άλλο σήριαλ.
Το Σχέδιο διαχείρισης ανθρωπίνων απωλειών.
Όσοι εμπλέκονται καταθέτουν διαφορετική εκδοχή ο καθένας κι ο ένας τα ρίχνει στον άλλον.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
στο μεταξυ καποιες χιαδες κοσμου παλι στης πλατειες ε?

μουλε "το μυνημα"

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.580
Πόντοι
3.656
βγήκε ο λαός στους δρόμους να ΞΑΝΑφωνάξει ''κυριάκο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα :rockon:"

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
νομιζω η εικονα του κοσμου για τον "κυβερνητη" του ειναι αυτη και μονο
images.jpeg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.023
Πόντοι
2.606
Ο Κούλης ονομάζει το γεγονός στα Τε΄μπη σαν ΑΤΥΧΗΜΑ

ενώ η ορθή λέξη είναι ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

δυστύχημα το [δistíxima] Ο49 : α. πολύ σοβαρό ατύχημα: Aυτοκινητιστικό / αεροπορικό ~. Σκοτώθηκε σε αεροπορικό ~. β. πολύ δυσάρεστο γεγονός: Mετά το ~ του παιδιού του αποσύρθηκε από την κοινωνική ζωή, μετά το θάνατο. Tον βρήκαν πολλά δυστυχήματα, δυστυχίες. || το ~ είναι ότι / πως, για κτ. που μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμφορά ή για κτ. που θεωρείται απλώς δυσάρεστο. ANT το ευτύχημα είναι ότι / πως: Tο ~ είναι ότι τα θύματα των ναρκωτικών είναι κυρίως νέοι / ότι η οικονομία μας παρουσιάζει πολλές αδυναμίες.
[λόγ. < αρχ. δυστύχημα `κακή τύχη (ιδίως στον πόλεμο)΄]
Η ΟΡΘΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ....ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΑΝ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom