sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.083
- Πόντοι
- 26.141
E kαλα ;;ο Ζαν είναι; κ δεν ξέρει τις αριστερές μου καταβολές ;;;;Ψήφιζες και όταν πηγές στην .......Τσεχία Ζανουλη;
E kαλα ;;ο Ζαν είναι; κ δεν ξέρει τις αριστερές μου καταβολές ;;;;Ψήφιζες και όταν πηγές στην .......Τσεχία Ζανουλη;
στο τελος το καλο -εμεις οι νεα δημοκρατια- θα κερδισουμε...
δεν πρεπει ομως να κραταει μουτρα στον νιπλη που εχει σταθει διπλα του αυτες της δυσκολες ωρες εναντια στα μποτ του παρακρατους που θελουν να ριξουν την κυβερνηση μας,την κυβερνηση ολων των ελληνωνΜπαρόκ βρήκε καινούριο εχθρό (λακαφώση) και καινούριο γκόμενο (κλώνο-λάιον) και ποιος τον πιάνει τώρα
![]()
Πάμε πάλι μήπως και καταλάβεις. Ανεξαρτήτως του φορτίου της εμπορικής, οι άριστοι βιάστηκαν να μπαζώσουν το χώρο και έπεσαν σε τραγικά ερασιτεχνικά σφάλματα για τα οποία πρέπει να πληρώσουν. Είτε το έκαναν για να καλύψουν κάποιον είτε απλά για την εικόνα και την επικοινωνία, πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί.Και τώρα που ο κύριος Λακαφωσης μας ενημέρωσε πως τέλος, παπαλα, ότι ήταν να βρουμε το βρήκαμε, δεν έχει κάτι άλλο, τι μένει;;; Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε πως έμεινε όλη η λάσπη στον ανεμιστήρα για κάποιο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να υπήρχε "κάποιο παράνομο φορτίο". Αλλά ακόμα και αυτός μας λέει πλέον πως "αφού δεν το ερευνήσαμε τις πρώτες στιγμές αλλά πήγαμε εκεί μετά από 28 μέρες, αργήσαμε κύριοι, μας μπάζωσαν και μας συγκάλυψαν φτιάξαμε και το υπόλοιπο αφήγημα". Άλλωστε το πόπολο ανέκαθεν και εσαεί ψοφάει για θεωρίες συνομωσίας, δώστου να ευχαριστηθεί.![]()
δεν ξέρει το συμφέρον του γιαυτό αλλά αν το ήξερε δε θα ήταν λακέςδεν πρεπει ομως να κραταει μουτρα στον νιπλη που εχει σταθει διπλα του αυτες της δυσκολες ωρες εναντια στα μποτ του παρακρατους που θελουν να ριξουν την κυβερνηση μας,την κυβερνηση ολων των ελληνων
εγω σε εχω αναφερει ηδη να ξεςδεν ξέρει το συμφέρον του γιαυτό αλλά αν το ήξερε δε θα ήταν λακές
εγώ έχω μάθει ότι η αστυνομία σταμάτησε να ψάχνει ποιοι ματάδες πέταγαν δακρυγόνα στις μαμάδες και έδερναν γριές...και τώρα ψάχνουν τα μοχθηρά τρολλ του ίντερνετ![]()
και μάντεψε ποιος φταίει ...δεν πρεπει ομως να κραταει μουτρα στον νιπλη που εχει σταθει διπλα του αυτες της δυσκολες ωρες εναντια στα μποτ του παρακρατους που θελουν να ριξουν την κυβερνηση μας,την κυβερνηση ολων των ελληνων
δε θα με βρουν ποτέ έχω 32 αχυράνθρωπουςεγω σε εχω αναφερει ηδη να ξες
τελικα εισαι ο μικρος χαρτοπολεμος ...καλα λεει ο φιλος αθηναιοςδε θα με βρουν ποτέ έχω 32 αχυράνθρωπους![]()
αθηναίος θέλει να έρθει μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη μου και να φωνάζει ''κρεμάστε τον''τελικα εισαι ο μικρος χαρτοπολεμος ...καλα λεει ο φιλος αθηναιος![]()
Η ΟΡΘΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ....ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΑΝ!Ο Κούλης ονομάζει το γεγονός στα Τε΄μπη σαν ΑΤΥΧΗΜΑ
ενώ η ορθή λέξη είναι ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Παράλληλη αναζήτηση
www.greek-language.gr
δυστύχημα το [δistíxima] Ο49 : α. πολύ σοβαρό ατύχημα: Aυτοκινητιστικό / αεροπορικό ~. Σκοτώθηκε σε αεροπορικό ~. β. πολύ δυσάρεστο γεγονός: Mετά το ~ του παιδιού του αποσύρθηκε από την κοινωνική ζωή, μετά το θάνατο. Tον βρήκαν πολλά δυστυχήματα, δυστυχίες. || το ~ είναι ότι / πως, για κτ. που μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμφορά ή για κτ. που θεωρείται απλώς δυσάρεστο. ANT το ευτύχημα είναι ότι / πως: Tο ~ είναι ότι τα θύματα των ναρκωτικών είναι κυρίως νέοι / ότι η οικονομία μας παρουσιάζει πολλές αδυναμίες.
[λόγ. < αρχ. δυστύχημα `κακή τύχη (ιδίως στον πόλεμο)΄]