PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 456
Φαντασου να εισαι ενηλικας ανθρωπος και να ψηφιζεις σημερα συριζα. Με τετοια δημοσκοπικη βυθιση καλυτερα να ριξεις βεργη
έχουν πάθει βέρτιγκο και δεν κατανοούν πως κοινωνία και εξελίξεις τους έχουν προσπεράσειΑκριβώς,αυτά που λες φίλε μου.Οσοι συμμετείχαν,ήταν όλοι αντικυβερνητικοι.Τωρα,180.000 σκέψου ήταν μόνο τα μισά ανήλικα.Τι να λέμε τώρα ξεφτυλες.Λες και δε βλέπουμε πόσοι ήταν.180.000 ήταν μόνο η πρώτη σειρά.Φεραν και τις μπατσοσαβουρες για να εμποδίσουν τη πορεία.Πεταξαν μέχρι και φωτιά και έκαψε έναν άνθρωπο.Επισης,γέροι και παιδιά από τα δακρυγόνα,λιποθύμησαν.Αυτοι είναι οι μπάτσοι,φίλε μου.Οποιος πει τώρα εντολές εκτελούν,να μη τις εκτελέσουν.Δε τα πουλάμε όλα για το χρήμα.Δε σκοτώνουμε και τους γονείς μας για το χρήμα.Αυτοι είναι τέτοιοι τύποι που το κάνουν,δε έχουν αξιοπρέπεια εννοώ οι μπάτσοι.Μερικοι εδώ μέσα είναι απογοητευτικοι.Εδω τα έχει γαμησει όλα ο Μητσοτάκης,ο δολοφόνος και ακόμα λένε για τους άλλους όχι να δεις τι ναυάγια έχει το σάιτ.Και τώρα εγώ εσύ μοιραζόμαστε τις ιδιες πουτανες με αυτούς.
Είπε δε ψηφίζει τσιπροκουληδες άρα;ζαν ο σύριζα είναι μικρό κόμμα πλέον?![]()
Αποτύχαμε σα κοινωνία.Σκεψου,ήμουν αφοριτα ξενερωμενος,με τη ελληνική κοινωνία.Τωρα,που τους είδα λίγο με τη συγκέντρωση στα Τέμπη που πήγαν πολλοι,κάπως τους θεώρησα σωστούς τους Έλληνες.Εδω στο μπου.κομ όμως,έχει κάποιους σα εμένα εσένα αλλά οι περισσότεροι λένε μαλακίες.Και οκ κάποιοι από εδώ μπορεί να μη ψηφίζουν Κούλη.Ομως λένε μαλακίες πως φταίνε όλοι γιαυτη τη κατάσταση.Οχι μάγκες χωνέψτε το η ΝΔ ευθύνεται για το χάλι της χώρας μας στο 90 τοις εκατό.έχουν πάθει βέρτιγκο και δεν κατανοούν πως κοινωνία και εξελίξεις τους έχουν προσπεράσει
Δυστυχώς μίκρυναν τη χώρα , είμαστε ουραγοί σε όλους τους τομείς και στο εξωτερικό εντελώς ανύπαρκτοι,
κυριολεκτικά κλασμένοι πουθενάδες , παντού λάθος επιλογές..
Στο δε οικονομικό , φόροι φόροι φόροι, κουμπάροι καρτέλ και οι καρεκλίτσες μας παρ' όλο που το 41 έγινε 28 25 20 15..
Στο δε έγκλημα των Τεμπών ,πιάστηκαν με τη γίδα στη πλάτη και αντί να ζητήσουν επιείκεια το παίζουν πονηρίδιδες -κουτσαβάκια,
απέτυχαν - τέλειωσαν ....
Εγώ θα πάω ακόμα χειρότερα φαντάσου να είσαι ενήλικας και να ψηφίζεις ΝΔ.Εκει αυτοκτονία.Φαντασου να εισαι ενηλικας ανθρωπος και να ψηφιζεις σημερα συριζα. Με τετοια δημοσκοπικη βυθιση καλυτερα να ριξεις βεργη
Δε ξέρω εκεί στα ξένα έχει λαό ο σύριζα ?Είπε δε ψηφίζει τσιπροκουληδες άρα;
τυπε χωρις να θελω να σε προσβαλω,εχεις τελειωσει την εκτη δημοτικου?εχεις ας πουμε βγαλει τις τρεις ταξεις του γυμνασιου...Αν οχι ,ολα κομπλε,εξηγειται η φαση...αν ναι ομως πραγματικα αυτες οι 4 γραμμες που εγραψες ειναι πονοματος να ξερεις!Αποτύχαμε σα κοινωνία.Σκεψου,ήμουν αφοριτα ξενερωμενος,με τη ελληνική κοινωνία.Τωρα,που τους είδα λίγο με τη συγκέντρωση στα Τέμπη που πήγαν πολλοι,κάπως τους θεώρησα σωστούς τους Έλληνες.Εδω στο μπου.κομ όμως,έχει κάποιους σα εμένα εσένα αλλά οι περισσότεροι λένε μαλακίες.Και οκ κάποιοι από εδώ μπορεί να μη ψηφίζουν Κούλη.Ομως λένε μαλακίες πως φταίνε όλοι γιαυτη τη κατάσταση.Οχι μάγκες χωνέψτε το η ΝΔ ευθύνεται για το χάλι της χώρας μας στο 90 τοις εκατό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ θα πάω ακόμα χειρότερα φαντάσου να είσαι ανήλικας και να ψηφίζεις ΝΔ.Εκει αυτοκτονία.
Εγώ θα πάω ακόμα χειρότερα φαντάσου να είσαι ανήλικας και να ψηφίζεις ΝΔ.Εκει αυτοκτονία.
για την γενική χάλια κατάσταση ευθύνονται όσοι είχαν τα κουμάντα , νδ-πασοκ 95% αντικειμενικά !!!Αποτύχαμε σα κοινωνία.Σκεψου,ήμουν αφοριτα ξενερωμενος,με τη ελληνική κοινωνία.Τωρα,που τους είδα λίγο με τη συγκέντρωση στα Τέμπη που πήγαν πολλοι,κάπως τους θεώρησα σωστούς τους Έλληνες.Εδω στο μπου.κομ όμως,έχει κάποιους σα εμένα εσένα αλλά οι περισσότεροι λένε μαλακίες.Και οκ κάποιοι από εδώ μπορεί να μη ψηφίζουν Κούλη.Ομως λένε μαλακίες πως φταίνε όλοι γιαυτη τη κατάσταση.Οχι μάγκες χωνέψτε το η ΝΔ ευθύνεται για το χάλι της χώρας μας στο 90 τοις εκατό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
To δίλημμα είναι το εξης: σου κόβω 2 χέρια και δύο πόδια Ή 1 χέρι και ένα πόδι για να ζήσεις. Οτιδήποτε άλλο σε θέμα ψήφου εκτος του τακα Τακη είναι το ένα χέρι ένα πόδι. Ο συγκεκριμένος ομως σου κόβει και τα 4 μέλη γιατί είναι τέτοια η γραμμή του.Φαντασου να ειναι αυτο το αλλοθι σου για να ψηφιζεις συριζα.
Εγώ δε ψηφίζω Τσίπρα πλέον.Ψηφιζα παλιά αλλά με απογοήτευσε με αυτά που έκανε.Μικρα κόμματα ψηφίζω άρα μη λες μαλακίες.Φαντασου να ειναι αυτο το αλλοθι σου για να ψηφιζεις συριζα.
Σαν να λες οτι κανεις κοκα αφου υπαρχει και η πρεζα που ειναι χειροτερη.
Ειπαμε μερος το προβληματος. Ο ορισμος του τυπου που διαιωνιζει το προβλημα στο διηνεκες. Μας προδωσε ο ενας ριχνω τον αλλον. Ετσι ειναι ολη τους η ζωη. Επιπονο
Μα γι'αυτό φίλε μου είναι έγκλημα.Γιατι γνώριζαν και δε έκαναν τίποτα.Ειναι καθαρή συγκάλυψη.Συμφωνω απόλυτα μαζί σου όμως.ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα γάμησαν όλα και φτάσαν τη χώρα μας εδώ που την έφτασαν.Να ξέρεις σε ότι λες συμφωνώ σε όλα 100 τα 100.Σε θεωρώ έναν εκ των πιο σοβαρό και φυσιολογικό εδώ μέσα αλλά όχι μόνο εδώ μέσα και γενικά.για την γενική χάλια κατάσταση ευθύνονται όσοι είχαν τα κουμάντα , νδ-πασοκ 95% αντικειμενικά !!!
αυτοί που κυβέρνησαν φταίνε , αυτό δεν αλλάζει !!!! τι να κάνουμε ? το κρέας ψάρι ?
Ειδικά για την συγκάλυψη 100% ευθύνεται η κουλοσυμμορία που κούναγε το δάχτυλο
για τα "ασφαλή τρένα" και τις "συνωμοσίες", γνώριζαν εξ αρχής κ "τσακίστηκαν" να συγκαλύψουν
είτε επειδή εκβιάζονταν είτε επειδή ήθελαν να προστατεύσουν τους προστάτες τους
Αν δεν υπήρχε καθεστώς , αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι για σωρεία κακουργημάτων
Το εχουμε ξανακουσει αυτα. Τον πιστεψα και με απογοητευσε. Εσυ εδωσες στον Κουλη το 40τακατοΕγώ δε ψηφίζω Τσίπρα πλέον.Ψηφιζα παλιά αλλά με απογοήτευσε με αυτά που έκανε.Μικρα κόμματα ψηφίζω άρα μη λες μαλακίες.
εκπληκτικά πράματα , η μαλακία σε νέα δυσθεώρητα ύψη !!!!! απίστευτος ο μούλος , απίστευτος !!!!!
Ρε τυπε καλά όλα αυτά που λες, αλλα το άλλοθι των νεοδημοκρατων ( ακόμα και απο επίσημα χείλη ) ξέρεις ποιο είναι?? Ωραία να πέσει ο Μητσοτάκης, μετά ποιος?? Ή το άλλο υπέροχο Μητσοτάκης ή χάος . Μητσοτάκης ή ανεργία . Μητσοτάκης ή άδεια νησιά, ο τουρισμός θα πατώσει.Φαντασου να ειναι αυτο το αλλοθι σου για να ψηφιζεις συριζα.
Σαν να λες οτι κανεις κοκα αφου υπαρχει και η πρεζα που ειναι χειροτερη.
Ειπαμε μερος το προβληματος. Ο ορισμος του τυπου που διαιωνιζει το προβλημα στο διηνεκες. Μας προδωσε ο ενας ριχνω τον αλλον. Ετσι ειναι ολη τους η ζωη. Επιπονο