Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (13 μέλη και 25 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.747
Πόντοι
2.356
από την ανακοίνωση του ρουβίκωνα :

(...)
Γιαυτό και η εταιρεία έπαιξε το βρώμικο παιχνίδι της καθυστερώντας ώρες να καταθέσει μήνυση, γιαυτό και στην συνέχεια επέλεξε να μην παραστεί στο δικαστήριο και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, να δώσει το άλλοθι στις δικαστικές αρχές να διατάξουν τη συνέχιση της φυλάκισης των μελών μας για άλλες τέσσερις ημέρες. Ηταν τόσο προφανής αυτή η συνεννόηση, τόσο προειλημμένη η απόφαση συνέχισης της κράτησης που δεν επιτράπηκε στα μέλη μας να πάρουν μαζί στο δικαστήριο ούτε τα προσωπικά τους αντικείμενα. Επαναλαμβάνουμε, τα μέλη μας παραμένουν κρατούμενα, σε μια ιδιότυπη μίνι προφυλάκιση, για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» που συνέβη στην ταράτσα ενός άδειου κτιρίου μιας εταιρείας συνυπεύθυνης για τον θάνατο 57 ανθρώπων. Κι αυτό, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι ήταν στο δρόμο αποκαλώντας κράτος και Hellenic Train «ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ».

Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τις ανοησίες της δικαστικής έδρας ότι τα μέλη μας έπρεπε να κρατηθούν για να μη διαφύγουν. Ο Ρουβίκωνας πάντα αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του, ακριβώς γιατί η ανάληψη αυτής της ευθύνης είναι μέρος του αγώνα μας. Φαντάζεται κανείς ότι τα μέλη μας που παραβίασαν τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας καταφέρνοντας να ανέβουν στο κτίριο δεν περίμεναν ότι θα συλληφθούν; Έχουμε βρεθεί σε εκατοντάδες δικαστήρια για τις δράσεις μας, έχουμε πάνω μας σοβαρότατες δικογραφίες και ένα δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι τα μέλη μας θα έβγαιναν στην παρανομία για να μην δικαστούν για «διατάραξη οικιακής ειρήνης». Το άνευ προηγουμένου γεγονός μάλιστα πως η δικαστική έδρα προσπάθησε να εδραιώσει το επιχείρημά της περί «κινδύνου φυγής» στο ζήτημα της ιδιοκτησίας, ρωτώντας ποιος από τους συντρόφους έχει ιδιόκτητο σπίτι, μας προκαλεί γέλιο. Ωστόσο, δείχνει τη λογική με την οποία δικάζει. Στα μυαλά της έδρας ένας "ευυπόληπτος" ιδιοκτήτης δεν είναι ύποπτος φυγής, ένας πλεμπαίος όμως που ζει στο νοίκι σίγουρα.
(...)

--- ---

όσον αφορά τη μη εμφάνιση του μηνυτή δεν κατάφερα να βρω κάτι για να επαληθεύσω τον ισχυρισμό του Παπανικολάου.
Ναι, διάβασα το σχόλιό σου μετά το ποστ. Γι αυτό έσβησα το δικό μου. Που ήταν περιληπτικό.
Το δικό σου ηταν πλήρες.
Ούτε εγώ βρήκα κάτι, γι αυτό έγραψα οτι αγνοω τι ισχύει από όλα όσα γράφει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.349
Πόντοι
5.506
Για να πάμε και στα σοβαρά λίγο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.476
Πόντοι
3.656
Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η διατάραξη οικιακής ειρήνης αφορά την με το έτσι θέλω μπούκα κάποιου στον προσωπικό σου χώρο..στο σπίτι, την εργασία κτλπ.

Οι τύποι που μπούκαραν και ανέβηκαν στην ταράτσα ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα...το έκαναν....δεν κρατούνται αδίκως τώρα ούτε τους μήνυσαν αδίκως.

Τι περίμεναν ότι θα τους την χαρίσουν? Εδώ χρησιμοποιούν το δικαστικό μας σύστημα με τις αναβολές κτλπ για πολύ σοβαρότερα θέματα σε πολύ πιο αθώους.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.196
Πόντοι
6.955
....."Όποιος εισέρχεται παράνομα ή παραμένει παρά τη θέληση του δικαιούχου στην κατοικία άλλου ή στο χώρο που αυτός χρησιμοποιεί για την εργασία του ή σε χώρο περικλεισμένο που αυτός κατέχει τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή."
Άρθρο 334 - Ποινικός Κώδικας - Διατάραξη οικιακής ειρήνης
Συγγνώμη αλλά η ταράτσα είναι έξοδος διαφυγής, κοινόχρηστος χώρος και όλα τα συναφή.
Δεν είναι ιδιωτικός χώρος άρα δεν υπάρχει και καμμία διατάραξη οικιακής ειρήνης.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.747
Πόντοι
2.356
Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η διατάραξη οικιακής ειρήνης αφορά την με το έτσι θέλω μπούκα κάποιου στον προσωπικό σου χώρο..στο σπίτι, την εργασία κτλπ.

Οι τύποι που μπούκαραν και ανέβηκαν στην ταράτσα ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα...το έκαναν....δεν κρατούνται αδίκως τώρα ούτε τους μήνυσαν αδίκως.

Τι περίμεναν ότι θα τους την χαρίσουν? Εδώ χρησιμοποιούν το δικαστικό μας σύστημα με τις αναβολές κτλπ για πολύ σοβαρότερα θέματα σε πολύ πιο αθώους.
Η βασική κουβέντα είναι αν τους πέρασαν αυτόφωρο ή όχι. Και αν τους κρατούν χωρίς λόγο.
Προφανώς και για κάποιο λόγο τους πηγαίνουν αυτόφωρο. Ακόμη κι αν αυτός είναι η ανάρτηση πανό σε ταράτσα άδειου συγκροτήματος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.331
Πόντοι
12.756
Πως γίνεται να έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί ηλίθιοι, είναι να απορεί κανείς, κάτι ήξερε ο Αλεξ71ας.

Το θεμα ειναι οτι τους παιζεις μπαλα για πλάκα τυπε :rockon::rockon:
Για τα διαλλειματα σου τους έχεις οταν βαριεσαι , λες ας μπω να ξεκωλιασω κανα χαζό απο εκει μέσα :rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος είναι αυτός; Η νυφουλα;

οχι ρε μαν , για τον τυπο στην φωτο που εβαλε ο Τακης λεω :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.476
Πόντοι
3.656
Η βασική κουβέντα είναι αν τους πέρασαν αυτόφωρο ή όχι. Και αν τους κρατούν χωρίς λόγο.
Προφανώς και για κάποιο λόγο τους πηγαίνουν αυτόφωρο. Ακόμη κι αν αυτός είναι η ανάρτηση πανό σε ταράτσα άδειου συγκροτήματος.
Αν τους συνέλαβαν την Παρασκευή θα περάσουν αυτόφωρο την Τρίτη νομίζω το σκ δεν περνάς αυτόφωρο.

Σιγά μην δεν έχει ο Ρουβίκωνας δικηγόρους να κάνουν μανούρα αν τους κρατάνε χωρίς λόγο μου φαίνεται τραβηγμένο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντλήσουν πάνω τους όλη την αυστηρότητα προφανώς.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
1
χλάπα χλούπα :pipa1: μπουκώνει τις πούτσες ο αθεόφοβος ,
ο δε πάτος του από τα στραπονιάσματα έχει γίνει λάστιχο, όλους τους χωνεύει :tooth:
Ο Χασάν από Συρία ακόμα ονειρεύεται τις καυτές στιγμες που ζήσαν στην Πάρο.Η μπαροκουλα έχυσε από τον κωλο σκέψου.Τον πήρε ο Χασάν στα στυβαρα του μπράτσα ολόκληρο και τον ξέσκισε.Ο μπαρόκ εξτασιασμενος του έδινε γλωσοφιλα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.747
Πόντοι
2.356
Αν τους συνέλαβαν την Παρασκευή θα περάσουν αυτόφωρο την Τρίτη νομίζω το σκ δεν περνάς αυτόφωρο.

Σιγά μην δεν έχει ο Ρουβίκωνας δικηγόρους να κάνουν μανούρα αν τους κρατάνε χωρίς λόγο μου φαίνεται τραβηγμένο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντλήσουν πάνω τους όλη την αυστηρότητα προφανώς.
Όχι. Λειτουργούν κανονικά και τα Σάββατα. Είχε γίνει και θέμα νομίζω πριν κάνα μήνα. Με μία εγκύκλιο που είχε στείλει η Κλαπα και βγήκε στη δημοσιότητα.
Και θέμα να κάνουν οι δικηγόροι του Ρουβίκωνα, κουβέντα να γίνεται η δουλειά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.331
Πόντοι
12.756
Μαγκες σορρυ που διακοπτω την πολιτισμενη συζητηση σας
αλλα μηπως ξερει κανεις τι ωρα ξεκινάνε τα Οσκαρ σήμερα; :coffee:

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
1
Εσυ τωρα παλι τι βιτσια κουβαλας να καθεσαι να τους βλεπεις στο ντουζ και τους 3,ενας θεος ξερει!!!
Του άρεσε πολύ του μπαρόκ να έχει 2 μελαμψα αγόρια από Πακιστάν δίπλα του.Μαλιστα τους είχα δει Μύκονο αγκαζε αυτόν και τα 2 πακια.Γλωσοφιλα αβερτα στους δρόμους.Ο μπαρόκ παίζει να έχει βάλει κωλο οπως παρατηρησα.Για να ευχαριστιουνται γαμησι τα μελαμψα αγόρια.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.025
Πόντοι
6.056
επικό στριπρίζ στην άθλια Κουλοσυμμορία
(ορφανών κλεφτοπασόκων- νανογιλεκάκηδων χουντοκαθικιών-λούμπεν αριστερών - τσεκουράτων ακροδεξιών-λαμογιών νεοφιλελέ-παιδεραστών )
που ο λαός μας μαζικά με βλεδυγμία καταδίκασε

ΤΟ ξεβράκωμα!!!! :orchestra:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.476
Πόντοι
3.656
Όχι. Λειτουργούν κανονικά και τα Σάββατα. Είχε γίνει και θέμα νομίζω πριν κάνα μήνα. Με μία εγκύκλιο που είχε στείλει η Κλαπα και βγήκε στη δημοσιότητα.
Και θέμα να κάνουν οι δικηγόροι του Ρουβίκωνα, κουβέντα να γίνεται η δουλειά.
Δεν το γνώριζα για τα σάββατα ίσως κάποτε δεν λειτουργούσαν και αν σε έδεναν Παρασκευή ήταν καλό ΣΚ :confused:

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω....εγώ αν ήμουν της δικαιοσύνης το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν τέτοιου είδους δημοσιότητα για 10 άνγωστους τυπάδες.

Αν γίνεται επίτηδες.....δεν μαθαίνουν με τίποτα αυτοί.....

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
1
Και μάλιστα στον ύπνο του, ε, να τα λέμε κι αυτά.......φαντάσου τι ανωμαλία μπορεί να κουβαλάει ο αγαπητός μας πρώην καντινιέρης-πωλητης μεταχειρισμένης σακαράκας εκ Βουλγαρίας.
Ρε ψεύτη χτες δε ήσουν μαζι με τον κόσμο αγκαλιά γυμνοί; Τον γέμισες κραγιόν τον άνθρωπο παλιολυσαρη.Ο Κιάμος σε γάμησε με όλη του τη δύναμη.Περασες καλά χτες.Το κωλαρι σου πήρε δόση μέχρι τα Χριστούγεννα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.476
Πόντοι
3.656
Ρε ψεύτη χτες δε ήσουν μαζι με τον κόσμο αγκαλιά γυμνοί; Τον γέμισες κραγιόν τον άνθρωπο παλιολυσαρη.Ο Κιάμος σε γάμησε με όλη του τη δύναμη.Περασες καλά χτες.Το κωλαρι σου πήρε δόση μέχρι τα Χριστούγεννα.
ζαν είσαι ακόμα στην ξενιτιά? :coffee:

Jxt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
509
Πόντοι
281
  • Like
Αντιδράσεις: barock

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.747
Πόντοι
2.356
Δεν το γνώριζα για τα σάββατα ίσως κάποτε δεν λειτουργούσαν και αν σε έδεναν Παρασκευή ήταν καλό ΣΚ :confused:

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω....εγώ αν ήμουν της δικαιοσύνης το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν τέτοιου είδους δημοσιότητα για 10 άνγωστους τυπάδες.

Αν γίνεται επίτηδες.....δεν μαθαίνουν με τίποτα αυτοί.....
Δες εδώ.

Peristeri_city

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
116
Πόντοι
1
επικό στριπρίζ στην άθλια Κουλοσυμμορία
(ορφανών κλεφτοπασόκων- νανογιλεκάκηδων χουντοκαθικιών-λούμπεν αριστερών - τσεκουράτων ακροδεξιών-λαμογιών νεοφιλελέ-παιδεραστών )
που ο λαός μας μαζικά με βλεδυγμία καταδίκασε

ΤΟ ξεβράκωμα!!!! :orchestra:

Δωσε μάγκα Ρομπ.Δικασε τη κουλοσυμωρια.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.035
Πόντοι
26.141

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.025
Πόντοι
6.056
Ο Χασάν από Συρία ακόμα ονειρεύεται τις καυτές στιγμες που ζήσαν στην Πάρο.Η μπαροκουλα έχυσε από τον κωλο σκέψου.Τον πήρε ο Χασάν στα στυβαρα του μπράτσα ολόκληρο και τον ξέσκισε.Ο μπαρόκ εξτασιασμενος του έδινε γλωσοφιλα.
τέτοια κάνει η τρελομπαρόκα γι αυτό στο σινεμά τον περιμένουν όλοι με τα φερμουάρ κατεβασμένα και τις τσεσπού όξω :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom