celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.364
- Πόντοι
- 6.056
To αγαπημενο φαγητο του ηγετη.Δικος μας εισαι συντροφε και δεν το λες?γαλάζια μπιφ ..σόρυ ντολμαδάκια
To αγαπημενο φαγητο του ηγετη.Δικος μας εισαι συντροφε και δεν το λες?γαλάζια μπιφ ..σόρυ ντολμαδάκια
αυτο ονομαζουν αυτοι δημοκρατια,δεν μπερδευομαι τυπε ,δεν τους βλεπω καν εδω και πολλα χρονια....
δε ξέρω, δεν έχω ιδέα ..To αγαπημενο φαγητο του ηγετη.Δικος μας εισαι συντροφε και δεν το λες?
Μίλησα για δεκάδες έτη, γιατί στα είκοσι είναι η παραγραφή του κακουργήματος (γενικά).σιγα τις δεκαετιες ρε τυπε...αν δεν μπερδευτηκες σε αυτα που γραφεις ,υπαρχει θεμα,ομως δεν σε εχω για βλημα ,παντα διαβαζω αυτα που γραφεις με προσοχη,ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε...ελαχιστοι γνωριζουν τι και πως,σιγα τους πολλους που θελει ...οι υπολοιποι απλα φορτωνουν και κοιτανε αλλου οταν περνανε τα φορτια..σιγα τα ωα....οσο για τους δικαστικους ,καλα φανταζομαι εσυ που εχεις πολλα παρεδωσε μαζι τους ,τους γνωριζεις καλυτερα τι μπινεδες ειναι...πηραν εντολη τι να κανουν και την ακολουθουν αυστηρα,ασε που αν παρεκκλινουν(αδυνατο θελει τεραστια αρχιδια ) μπορει να συμβει κατι απαγορευτικα ασχημο...η κολομβια βλεπει και ψαχνεται....
Εγώ νομίζω ότι δείλιασε τη κρίσιμη στιγμή. Ίσως δεν πίστευε ότι η κοινή γνώμη θα ασχολείται για χρόνια με αυτό, όπως είχε το παράδειγμα από τη Μάνδρα και το Μάτι.Καλά στην συγκεκριμένη υπόθεση πολλά είναι τα θέματα...όλος ο χειρισμός είναι εξόφθαλμα ''υποκοσμικός" έως μαφιόζικος. - Από την πρώτη στιγμή που ο ΠΘ της χώρας δήλωσε τον ένοχο 5 λεπτά μετά το ατύχημα μέχρι και την προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων των γονέων των παιδιών.
Φυσικά και τώρα το πάνε σιγά σιγά για να γίνει κάποιου τύπου επιτροπή...αν όχι δίωξη...γιατί βλέπουν ότι δεν ξεχνιέται το θέμα και ότι το 41% έγινε 20%...συν το ότι όταν βλέπεις τόσο κόσμο να σε θεωρεί απατεώνα κάτι πρέπει να κάνεις...
Δεν είναι ακατανόητο πολιτικά...έπαιξε την γνωστή τακτική του και απλά δεν του βγήκε. Τώρα θα αναγκαστεί να δώσει κάποιον και να δει αν θα τελειώσει εκεί μήπως την βγάλει με μικρές απώλειες.
Ελπίζω να μην τελειώσει εκεί και να βγουν στην φόρα όσο το δυνατόν περισσότερα.
Θα διαφωνησω οτι αν υπηρχε ικανοτητα για συνομωσια τετοιας κλιμακας θα υπηρχε και δυνατοτητα ορθης διοικησης. Στη πρωτη υπαρχει κινητρο : το κερδος, στη δευτερη κανενα κινητρο (ποιον νοιαζει αν θα δοξαστει ως ο δημοσιος λειτουργος του αιωνα).Δεν είναι θέμα αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας ρε συ, η λογική το λέει. Τη δικογραφία δεν τη ξέρει κανένας μας.
Για να μην έχει γίνει η σχετική έρευνα για παράνομο φορτίο κλπ και ταυτόχρονα αυτό να "περάσει" και να φτάσει η υπόθεση να γίνει αμετάκλητη, πρέπει να γίνει "συνωμοσία" δεκάδων ανθρώπων, που δεν είναι εκ των προτέρων γνωστοί, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, εντός χρονικού διαστήματος δεκάδων ετών.
Ε, αυτό δεν βγάζει νόημα. Το είπα και χθες: όπως έχω τους περισσότερους ανίκανους να διοικήσουν, έτσι τους έχω και πιο ανίκανους να κάνουν κάτι τόσο πολύπλοκο, τόσο σωστά.
Θα το ήθελε πολύ αλλά ποιος ξέρει ο καραμανλής τι χουνέρι μπορεί να του κάνει αν τον καθαρίσει.Εγώ νομίζω ότι δείλιασε τη κρίσιμη στιγμή. Ίσως δεν πίστευε ότι η κοινή γνώμη θα ασχολείται για χρόνια με αυτό, όπως είχε το παράδειγμα από τη Μάνδρα και το Μάτι.
Αν είχε δει την ευκαιρία να καθαρίσει τον Καραμανλή χωρίς μεγάλες δικές του απώλειες, θα την είχε πάρει.
Λογω Τεμπων με το Καραμανλεικο καθαρισε. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια. Οπως εχει καθαρισει και με το Μπακογιαννεικο. Ο τυπος ειναι ο Γκαστονε της πολιτικης. Ολες οι καταστροφες του κοσμου αυτου του βγαινουν σε καλο.Αν είχε δει την ευκαιρία να καθαρίσει τον Καραμανλή χωρίς μεγάλες δικές του απώλειες, θα την είχε πάρει.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, ΜΑΛΑΚΑ.Τωρα καταλαβα. Εισαι χοντρος, ασχημος, πουστης και αφρακγος. Τελειος συνδυασμος
Καμια εκληξη που δεν εχεις ουτε μια κριτικη σκατοψυχη αδερφη
Περιμενεις κανα pass, για να την βγαλεις κακομοιρε
Λογω Τεμπων με το Καραμανλεικο καθαρισε. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια. Οπως εχει καθαρισει και με το Μπακογιαννεικο. Ο τυπος ειναι ο Γκαστονε της πολιτικης. Ολες οι καταστροφες του κοσμου αυτου του βγαινουν σε καλο.
Εσύ πάντως είσαι σίγουρα κομμουνιστής= ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.ΑΥΤΟΣ ο καημενος ειναι τοσο μαλακας που αν και απιθανα τριμαλακας καταφερε να βγει δευτερος μρ. μαλακας χωρις τοσο μαλακα αντιπαλο....για τοσο μαλακα μιλαμε!!!!
Γενικά ο ίδιος είναι αφόρητα κωλόφαρδος, θα συμφωνήσω και με το παραπάνω.Λογω Τεμπων με το Καραμανλεικο καθαρισε. Τουλαχιστον για τα επομενα 10 χρονια. Οπως εχει καθαρισει και με το Μπακογιαννεικο. Ο τυπος ειναι ο Γκαστονε της πολιτικης. Ολες οι καταστροφες του κοσμου αυτου του βγαινουν σε καλο.
όπως τα γράφει ο τύπος. να προσθέσω στο τελευταίο ότι κόμματα κανάλια κλπ δεν είναι απλώς στο κόλπο αλλά τρώνε από κοινού με τις τράπεζες κι ότι ψάχνουν ένα πρόσωπο ικανό να εγγυηθεί τη μεγάλη μάσα και δεν βρίσκουν...
Αν συνεχισουν με την ιδια πιεση και αποτελεσματικοτητα οι συγγενεις, θα δουμε πιστευω και αλληλοκαρφωματα και νεες αποκαλυψεις. Το εναυσμα το εδωσε ο ιδιος ο Πθ σημερα που δηλωσε «παραπλανημενος».
....
Πρεπει η πιεση να παραμεινει αφορητη προς ολους τους, σιγα σιγα θα αρχισουν να ανοιγουν στοματα στα πλαισια του "o σωζων εαυτω σωθητω».
...
Τωρα θα αναλαβουν οι ξεπλενηδες καναλαρχες και υπαλληλοι να περισωσουν οτι σωζεται, μιλωντας για «τον ανοιχτο δρομο» της Δικαιοσυνης να διερευνησει «τα παντα".
Εδω μονο η οργη και η πιεση του λαου θα δωσει λυση, κομματα, καναλια κλπ ειναι στο κολπο και κοιτουν πως θα γλυτωσουν χωρις απωλειες.
Θα πεσουν ολοι οι «λεγαμενοι» να πουν τωρα « ο Πθ αναγνωρισε οτι πιθανον παραπλανηθηκε, εδωσε το πρασινο φως να λαμψει η αληθεια» θα γινει «διαχειριση της διαφανειας» και παραλληλα θα πεσουν και επιδοματακια, σπιτι μου δυο, τρια και τεσσερα κλπ κλπ για να ξεχασει ο ετσi κι αλλιως ευκολα εκμαυλιζομενος Ελληνας.όπως τα γράφει ο τύπος. να προσθέσω στο τελευταίο ότι κόμματα κανάλια κλπ δεν είναι απλώς στο κόλπο αλλά τρώνε από κοινού με τις τράπεζες κι ότι ψάχνουν ένα πρόσωπο ικανό να εγγυηθεί τη μεγάλη μάσα και δεν βρίσκουν
θα πέσουν κεφάλια για να βρεθεί
Και εχουν περασει 2 χρονια χωρις καμμια μεγαλη καταστροφη..... Ο Βουδας να βαλει το χερι του να σταματησει η κωλοφαρδεια του κυριου Κυριακου.Γενικά ο ίδιος είναι αφόρητα κωλόφαρδος, θα συμφωνήσω και με το παραπάνω.
Ακόμα κλαις ρε μαλακα;ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ,δεν εχουμε δει βεβαια και δυο τρενα με διαλυτες να συγκρουονται με τα ματια μας (χωρις οδηγους βεβαιως) για να ειμαστε σιγουροι...ωχου μωρε τωρε για ενα κωλοτρενο ,πως κανετε ετσι,ο κοσμος εχει αλλα προβληματα που τον καινε ,τρενο ηταν και παει....περασε...