Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.127
Πόντοι
6.955
Θα πω αυτό για να κλείσουμε :

Σε Ελληνικό αεροδρόμιο, Έλληνας πολιτικός δεν δέχτηκε να τον ελέγξουν και πήγε στο αεροπλάνο. Το τμήμα ασφαλείας του αεροδρομίου ενημέρωσε τον κυβερνήτη.
Ήρθε η αστυνομία και τελικά ο πολιτικός δεν ταξίδεψε.
Ο κυβερνήτης δεν είχε καμία συνέπεια από την εταιρία του.

Ότι έλεγχο κάνουνε σε σένα, κάνουν ακριβώς τον ίδιο και σε όλους τους άλλους επιβάτες και προσωπικό. Υπάρχουν μάλιστα υπεύθυνοι ασφαλείας που ανά διαστήματα προσπαθούν να περάσουν με απαγορευμένα αντικείμενα για να τεστάρουν το σύστημα. Ευτυχώς για σένα και όλους μας, το σύστημα λειτουργεί ακόμη και αν σε ταλαιπωρούν ειδικά σε ώρες αιχμής.
Φαντάσου το παράλογο, να ξεβρακώνουν πιλότους καμιά φορά, ένα αυτοί μπορούν να ρίξουν το αεροπλάνο με τα ίδια τους τα χέρια. Δεν μιλάνε όμως διότι καταλαβαίνουν ότι γίνεται για την ασφάλεια όλων.
Για να κλείνουμε
Ζήτησα να μου πεις τι είναι αυτό που θες να μου βάλεις.
Έχω κάθε δικαίωμα να το ζητήσω και είναι υποχρέωση σου να μου το απαντήσεις. Γραπτώς, όχι προφορικώς. Γιατί, γιατί δεν σε εμπιστεύομαι. Το έχει δείξει η ιστορία.
Όπως επίσης το να με περικυκλώσουν 5 μπάτσοι σε δημόσια θέα είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ. Διακριτικά με πας λίγο πιο πέρα.

Αν θες έλα πμ να μην σπαμαρουμε.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.029
Πόντοι
456
Πες μου λοιπόν τι κάνεις όταν σου απαντάει η αστυνομία χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου, χωρίς ονοματεπώνυμο ποιος υπογράφει, χωρίς να φαίνεται ποτε έγινε τριμελη επιτροπή και όλα τα συναφή
Πες μου λοιπόν όταν σου απαντάνε εσκεμμένα εκπροθεσμα για να χάσεις οποιαδήποτε προθεσμία τι κάνεις
Όταν ο ένας καλύπτει τον άλλον
Όταν σου λέει ο συνήγορος του Πολίτη ότι δεν μπορώ να αμφισβητήσω το όργανο (άρα δεν είσαι συνήγορος του Πολίτη αλλά του μπάτσου)
Στην περίπτωση που αναφέρω (πρόστιμα για φίμωτρα) ο μπάτσος μπήκε ΦΥΛΑΚΗ γιατί χρησιμοποιούσε το μπατσικο για να πουλάει ντρογκια
Τα νόμιμα.
Είναι όλη η συψη της Ελλάδας από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα
Ορθό.
Και πριν τη μεταπολίτευση.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.127
Πόντοι
6.955

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
580
Πόντοι
86
Για να κλείνουμε
Ζήτησα να μου πεις τι είναι αυτό που θες να μου βάλεις.
Έχω κάθε δικαίωμα να το ζητήσω και είναι υποχρέωση σου να μου το απαντήσεις. Γραπτώς, όχι προφορικώς. Γιατί, γιατί δεν σε εμπιστεύομαι. Το έχει δείξει η ιστορία.
Όπως επίσης το να με περικυκλώσουν 5 μπάτσοι σε δημόσια θέα είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑΣ. Διακριτικά με πας λίγο πιο πέρα.

Αν θες έλα πμ να μην σπαμαρουμε.

Ban για έναν χρόνο με απόφαση αεροδρομίου

Βέβαια αμφιβάλλω αν ο συγκεκριμένος είναι πράγματι πιλότος διότι φέρεται με "ιδιαίτερο" τρόπο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.956
Πόντοι
216
Τύπε με το συμπάθειο.
Είμαι σε επάγγελμα που απαιτεί περισσότερες δεξιότητες από αυτές του σταθμάρχη και εκπαιδεύω κόσμο διαφόρων ηλικιών.

Η ηλικία παίζει ρόλο όσον αφορά την προσαρμογή ειδικά όταν μιλάμε για ένα δυναμικό περιβάλλον.

Ένα παράλληλο παράδειγμα είναι οι Ελεγκτές Εναέριας κυκλοφορίας:
Το eurocontrol έχει όριο ηλικίας για όσους θέλουν να γίνουν ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ακόμη και στην Ελλάδα ο διαγωνισμός για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και αυτό δεν έχει κριθεί ποτέ αντισυνταγματικό ούτε από τα Ελληνικά αλλά ούτε και από τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Πήραν τον άλλον 59 χρονών και από κει που κουβαλούσε βιβλία, τον βάλανε να διαχειρίζεται τρένα. Μέχρι την σύνταξη με εκπαιδευτή πάνω από το κεφάλι του θα έπρεπε να είναι αυτός ο άνθρωπος.

Εσύ σε ταξί ή λεωφορείο με οδηγό που πήρε πρώτη φορά δίπλωμα στα 59 του και δεν εχε οδηγήσει ούτε μηχανάκι στη ζωή του, θα έμπαινες ;
Τύπε ο ΟΣΕ ήταν υποστελεχωμένος γιατί φρόντισαν να τους τζάσουν χωρίς παράλληλα να μεταρρυθμίσουν τον οργανισμό. Τι σταθμάρχης και παπαριές, όλοι κάνουν λάθη και οι 30άρηδες και οι 60άρηδες. Απλά ήταν θέμα χρόνου να γίνει η στραβή και έγινε. Ή τα ξηλώνεις και το στήνεις απ' την αρχή ή περιμένεις το επόμενο ατύχημα. Άλλοι που είναι σε ακόμα πιο νευραλγικά πόστα του Δημοσίου μπορεί συχνά να χρειαστούν επανεκπαίδευση σε μεγάλη ηλικία. Τι προτείνεις, να παραιτηθούν και να πάνε να κρεμαστούν;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.750
Πόντοι
6.256
@Νίπλης δες πως τσιμπάνε λαικ από κολομπιανο χασοδικη
Tι εκανες μωρη κουφαλα?Μεσα απο ποια υπογεια δικτυα καταφερες να αποκτησεις κι εσυ το πολυποθητο λαικ?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny::2funny::2funny:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
580
Πόντοι
86
Τύπε ο ΟΣΕ ήταν υποστελεχωμένος γιατί φρόντισαν να τους τζάσουν χωρίς παράλληλα να μεταρρυθμίσουν τον οργανισμό. Τι σταθμάρχης και παπαριές, όλοι κάνουν λάθη και οι 30άρηδες και οι 60άρηδες. Απλά ήταν θέμα χρόνου να γίνει η στραβή και έγινε. Ή τα ξηλώνεις και το στήνεις απ' την αρχή ή περιμένεις το επόμενο ατύχημα. Άλλοι που είναι σε ακόμα πιο νευραλγικά πόστα του Δημοσίου μπορεί συχνά να χρειαστούν επανεκπαίδευση σε μεγάλη ηλικία. Τι προτείνεις, να παραιτηθούν και να πάνε να κρεμαστούν;

Η μπερδεύεσαι ή το κάνεις σκόπιμα. Αναφέρθηκα σε όριο ηλικίας για την περίπτωση που το άτομο δεν έχει προηγούμενη εμπειρία.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.723
Πόντοι
26.141
Tι εκανες μωρη κουφαλα?Μεσα απο ποια υπογεια δικτυα καταφερες να αποκτησεις κι εσυ το πολυποθητο λαικ?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:2funny::2funny::2funny:
Γαμιουνται ασυστολα τα βύσματα

Εμείς Τιτανιους χρόνιους αγώνες για ένα like από τον Godzilla ,μέχρι και κουμπάριες και τίποτα
Και έρχεται ο άλλος με μια αντιδιδακτορικη φράση ειρωνείας και τσιμπάει το like ..

O τύπος όλο κ όλο 70 ποστ κ τσίμπησε τo like

Αδικια:cry:

Τελευταία τροποποίηση:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.750
Πόντοι
6.256
Γαμιουνται ασυστολα τα βύσματα

Εμείς Τιτανικός χρόνιους αγώνες για ένα like από τον Godzilla ,μέχρι και κουμπάρος και τίποτα
Και έρχεται ο άλλος με μια αντιδιδακτορικη φράση ειρωνείας και τσιμπάει το like ..

O τύπος όλο κ όλο 70 ποστ κ τσίμπησε τo like

Αδικια:cry:
Eλα εδω σε εχω τυπε,μεταξυ μας αυτα:woldman::confused::confused::confused::coffee::coffee:

Τυπε άκου το μυστικό

Απέχεις λίγο καιρό από τα κομματικά νήματα
Μετέπειτα πετάς που κ που κανένα like στους μπορεί παπαγάλους
Μετά γράφεις καλουτσικη κουβέντα για τον Κούλη .....όχι πολύ καλή γιατί θα το καταλάβει
Κ τέλος γράφεις κ κακές κουβέντες για τον Κούλη στη ροή της συζήτησης ..

Καλώς έτσι θα πάρεις το πολυπόθητο like του αλαικσανδρου εβδομηκοστο πρώτου

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.723
Πόντοι
26.141
Λυπάμαι αλλά αύριο δεν θα συμμετάσχω στη διαδήλωση
Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα αλλά δεν θα αφήσω στον εαυτο μου να παρασυρθει από τις σκοτεινές δυνάμεις αυτής της χώρας
Δεν θα γυρίσουμε πίσω τη χώρα
Η χώρα έχει πθ που είναι ο καλύτερος και κάνει βήματα μπροστά

Για να δούμε τώρα :confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.750
Πόντοι
6.256
Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα αλλά δεν θα αφήσω στον εαυτο μου να παρασυρθει από τις σκοτεινές δυνάμεις αυτής της χώρας

Yποτονικη ερμηνεια:confused::confused::confused:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.127
Πόντοι
6.955
Το έγγραφο που έστειλε 37 μόλις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη ο Ανακριτής Σωτήρης Μπακαϊμης στον Διοικητή του τμήματος Τροχαίας Λάρισας και του έδινε εντολή να καταστραφούν στο σύνολο τους όλα τα συλλεγέντα δείγματα βιολογικού υλικού "PM" και "AM" -αίματος και ιστών - που υπήρχαν στα νοσοκομεία και σχετίζονταν με το Έγκλημα στα Τέμπη
Κάποτε πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο κατέστρεψε δείγματα που σε απλά ατυχήματα κρατούνται έως και 6 μήνες.

Συνημμένα

• FB_IMG_1740694666214.jpg
    FB_IMG_1740694666214.jpg
    100,8 KB · Εμφανίσεις: 2

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.723
Πόντοι
26.141
Yποτονικη ερμηνεια:confused::confused::confused: .
Δύσκολο το τοτεμ του like από τον σκληρό καργιολη
Κ να φανταστείς ήμουν αυτός που ούτε μια φορά τον ψήφισαν για Mr malakas ...ουτε καν για κομματοσκυλα της ΝΔ

Αλλά αυτοί είστε :confused:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
580
Πόντοι
86

:dancing:
IMG_3094.jpeg

IMG_3093.jpeg

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.213
Πόντοι
2.046

Μάλλον δεν έπιασε, δοκίμασε το άλλο με τη Δανάη Μπάρκα :thumbsup:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
580
Πόντοι
86
Είσαι εξίσου καλός και στα βίντεο εσύ;:think:

Η αλήθεια είναι πως βίντεο με τρένο που περνάει, και τα χόρτα δίπλα να μένουν ακίνητα δεν έχω ικανότητα να μοντάρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom