Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (17 μέλη και 25 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.102
Πόντοι
6.955
Ας παμε και οτι γινει ας γινει ,δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα τρεχουμε να γλυτωσουμε .
Το θέμα είναι ότι πολλοί έχουμε αναπνευστικά, άλλοι έχουμε χειρουργεία, δεν είναι όλα για όλους.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.102
Πόντοι
6.955
Είδες κανέναν πολίτη να πάει να συλλάβει τους πολιτικούς?

Ο πολίτης το κρίνει...το κατακρίνει δημόσια...και αν γουστάρει διαδηλώνει κιόλας.

Ο πολίτης δεν έχει δικαίωμα να πάρει το νόμο στα χέρια του..δε θα του αφαιρέσουν το δικαίωμα στην κρίση. Σέβομαι την δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι δεν την κρίνω..σημαίνει ότι ακολουθώ (ακόμα και αν δεν μου αρέσουν) τις αποφάσεις της.

Αντίθετα με την κυβέρνηση...που η ευρωπαική εισαγγελία της έκανε μια πρόταση...και την έγραψε στα @@ της.
Φυσικά και θα την γράψει στα @@ της. Άλλωστε τα πληρώνουμε σε πρόστιμα (ως φορολογούμενοι). Καμμία επίπτωση δεν έχει ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Καραμανλής και ο Σαμαράς στις πράξεις τους.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Οι μόνοι που μέχρι τώρα έχουν κάνει έκνομες ενέργειες είναι οι πολιτικοί προιστάμενοι γιαυτό και διώκονται.

Ο πολίτης έχει δικαίωμα και καθήκον να αντιδρά κάθε ώρα και στιγμή αν πάνε να τον καπελώσουν.

Οπότε όπως σου είπα θα κρίνουμε ότι θέλουμε...η δικαιοσύνη ενεργεί για το συμφέρον και στο όνομα της κοινωνίας όχι των πολιτικών.
Επειδή τα μπερδεύεις αυτά, διώκονται για να ελεγχθούν ΑΝ έχουν κάνει έκνομες ενέργειες, όταν αποδειχθεί πως έχουν κάνει έκνομες ενέργειες θα καταδικαστούν.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.162
Πόντοι
456
Επειδή δεν έχω όρεξη να μαλώνω με το κάθε τελειωμένο ναυάγιο εδώ μέσα που ξέρει μόνο να βρίζει πάρτε μαλάκες τον αγράμματο πραγματογνώμονά σας που σας έπεισε ότι ο Κούλης και ο μισός κρατικός μηχανισμός καλύπτει τον λαθρέμπορα που κανείς όμως δεν έχει τα παπάρια να κατονομάσει και έχει κάνει τη χώρα άνω κάτω με τις μαλακίες του. Αυτός και οι "επιστήμονες" της ομάδας του.
Ακομάτιστος ανέκαθεν και χωρίς πολιτικές παρωπίδες.....

1740513853605.jpeg

1740514114411.jpeg
παλαιοπασόκος που έχει τελειώσει το εξατάξιο δημοτικό, στην αρχή τον παρουσίαζαν ως ειδικό επιστήμονα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Επειδή δεν έχω όρεξη να μαλώνω με το κάθε τελειωμένο ναυάγιο εδώ μέσα που ξέρει μόνο να βρίζει πάρτε μαλάκες τον αγράμματο πραγματογνώμονά σας που σας έπεισε ότι ο Κούλης και ο μισός κρατικός μηχανισμός καλύπτει τον λαθρέμπορα που κανείς όμως δεν έχει τα παπάρια να κατονομάσει και έχει κάνει τη χώρα άνω κάτω με τις μαλακίες του. Αυτός και οι "επιστήμονες" της ομάδας του.
Ακομάτιστος ανέκαθεν και χωρίς πολιτικές παρωπίδες.....

1740513853605.jpeg

1740514114411.jpeg
Τώρα, να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα; Μπα, μάλλον αναμενόμενο.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.352
Πόντοι
8.346
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου θυμάτων Παύλος Ασλανίδης, για το έγκλημα, που συντελέστηκε στα Τέμπη:

Στις 4 τα ξημερώματα φτάσαμε στα Τέμπη, και η πρώτη εικόνα που συνάντησα, ήταν τον Πλακιά να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο και να φωνάζει «έχασα τρία κορίτσια, πάνε τα κορίτσια μου», δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή, όπως δεν θα ξεχάσω και μετά, όλο τον κόσμο που ήταν μαζεμένος στο αμφιθέατρο.
Δεν θα ξεχάσω εκείνη την αγωνία, τότε μόλις αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι είχε συμβεί. Ήξερα για την έκρηξη και τους βαθμούς θερμοκρασίας, για το φορτίο το μάθαμε λίγες μέρες αργότερα όταν το ακούσαμε στη Βουλή από τον κ. Βελόπουλο. Εγώ δεν πίστευα πλέον τίποτα, ακόμη και τι είχε μέσα στο φέρετρο που μας έδωσαν, μπορεί να ήταν άδειο, από τη στιγμή που δεν έστησαν εκεί νεκροτομείο και δεν πήγαν ιατροδικαστές, ενώ έστειλαν τις φαγάνες και μάζευαν υπολείμματα ανθρώπων και συγκεκριμένα των παιδιών, τα οποία ήταν εκεί όπου κάηκε το βαγόνι.
Μας μπήκαν ιδέες και δεν ήθελα να παραλάβω τη στάχτη που μας έδιναν, είπα στη γυναίκα μου ότι θα πάω να πετάξω το φέρετρο έξω από τη Βουλή, αλλά δεν με άφησε, μου λέει «τι είναι αυτά που κάνεις», και έτσι η οικογένεια αποφάσισε να κάνουμε μια κηδεία, τύποις, στον Δημήτρη, με τον μικρό μου γιο να λέει «πατέρα, δεν μπόρεσα να κάνω μια αγκαλιά στον αδερφό μου»… Αυτό από τότε που το είπε, δεν μπόρεσα ποτέ να το βγάλω από το μυαλό μου…
Τη βραδιά εκείνη, δεν υπήρχε ούτε κλειδούχος για να δει ότι το κλειδί δεν δούλευε, γιατί εάν υπήρχε κλειδούχος, θα έβλεπε τουλάχιστον ότι δεν γύρισε το κλειδί και θα σώζονταν οι άνθρωποι. Τίποτα δεν λειτουργούσε εκεί από το 2019, τίποτα απολύτως, ούτε τηλεδιοίκηση, ούτε ο τοπικός έλεγχος, όλα μπάχαλο, γι’ αυτό και δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε. Αν λειτουργούσαν όλα θα είχαν γλιτώσει τα παιδιά μας και δεν θα βρισκόμασταν εδώ τώρα να συζητάμε πώς θα βρούμε τους δολοφόνους τους.
Όταν είχαμε πάει στον ανακριτή, μας έλεγε κάντε μήνυση γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ με το θέμα διαφορετικά… Όλα άλλαξαν όταν πήγαμε στο Κουλούρι και είδαμε τους σωρούς από χώματα, που μεταφέρθηκαν εκεί από τα Τέμπη και ανάμεσα υπήρχαν μέλη ανθρώπινου σώματος. Πήγα κατευθείαν στον ανακριτή, του είπα ότι τον καθιστώ υπεύθυνο, μου είπε ότι δεν είχε πάει ποτέ στο χώρο και απαίτησα να πάει αμέσως, κάτι που έγινε και από τότε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Πήγε σε άλλον ανακριτή, πρόσφατα η Μαρία (Καρυστιανού), με τον δικηγόρο, ήμουν κι εγώ εκεί και επειδή η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη, του είπε κάποια πράγματα πολύ σοβαρά, τα οποία δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να πω δημόσια, είχε όμως δίκιο σε όλα.
Από την ανάρτηση της η Σοφία Καλογήρου, προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών Λάρισας φαίνεται ότι ξέρει πολλά. Καλώ την εισαγγελέα Λάρισας, που έχασε το παιδί της, να επανέλθει στην υπόθεση και να τους ξεσκεπάσει όλους, την καλώ επίσης να έρθει αυτοβούλως, μαζί μας, στις 28 Φεβρουαρίου στην συγκέντρωση και στην πορεία για τα Τέμπη.
«Πρέπει να πάνε φυλακή οι ένοχοι, έχω να κοιμηθώ δυο χρόνια, πέφτω και βλέπω την πόρτα, μήπως έρθει ο Δημήτρης, παίρνω αγκαλιά κάθε μέρα τον άλλο γιο μου και στροβιλίζει στο μυαλό μου, αυτό το: “Μπαμπά, δεν μπόρεσα να κάνω μια τελευταία δυνατή αγκαλιά στον Δημήτρη”».
«Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, που δεν βγήκαν ακόμη στη δημοσιότητα, υπάρχουν φωτογραφίες από 200 οστά ανθρώπων, μέσα από τα συντρίμμια, που δεν έγινε έλεγχος σε ποιους ανήκουν, τα έβαζαν δέκα-δέκα στα σακουλάκια, ενώ έπρεπε ένα-ένα. Υπάρχουν σακούλες χωρίς αρίθμηση με οστά, που δεν τις έχουν στη δικογραφία, από την οποία λείπει το 70% των στοιχείων. Παζλ έκαναν στο νεκροτομείο της Λάρισας».
«Η Κόζα Νόστρα της Ιταλίας τα βρήκε με την Κόζα Νόστρα της Ελλάδας, για να αποκρύψουν και να κουκουλώσουν το έγκλημα των Τεμπών, αλλά ο κόσμος θα τους ξεμπροστιάσει με τις συγκεντρώσεις».
«Είμαι σίγουρος ότι το φέρετρο του παιδιού μου ήταν άδειο, ούτε ανοίξαμε να δούμε, ούτε τον κλάψαμε τον Δημήτρη. Θα κλάψουμε τα παιδιά μας, όταν βάλουμε τους ενόχους στη φυλακή».
«Η ανώτατη δικαστής κυρία Μάτση, στην έκθεσή της, η οποία επίσης δεν βγήκε, αποδίδει τεράστιες ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, εκτός από τον Τριαντόπουλο και στους Πλεύρη, Παπαδόπουλο, όπως και στην κ. Ράπτη. Τα είδατε πουθενά αυτά; Την φάγανε τη δικαστίνα».
«Περίμενα ότι θα εκλεγεί ο Καραμανλής στις Σέρρες, γιατί έχει βάλει σε δουλειές, με προσλήψεις, το 40% του νομού, όμως δε φταίει αυτός [ο Καραμανλής] αλλά αυτός που τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο, δηλαδή ο Μητσοτάκης, εμείς θέλουμε να πάει φυλακή, όπως και όλοι οι ένοχοι».
«Είναι ντροπή αυτό που έκαναν δημοσιογράφοι και δικηγόροι με το βίντεο-μοντάζ, με φυτά που δεν κινούνται ενώ περνάει τρένο από δίπλα, με κουνούπια να πετάνε μήνα Φεβρουάριο, αλλά η σκευωρία θα αποκαλυφθεί, γιατί ενώ ο υπάλληλος κατέθεσε ότι το βρήκε το στικάκι 8 Φεβρουαρίου στα.. σκουπίδια, κάποια άλλα «σκουπίδια» είχαν άλλο στόχο και ήταν εντολή Μητσοτάκη μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα όταν είχε πει “μακάρι να βρεθεί ένα βίντεο από τη διαδρομή” και… βρέθηκε αυτό που έβγαλε ο Πορτοσάλτε. Όλοι όμως, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».
«Περιμένουμε από τη Βουλή και από όλους τους βουλευτές και όλα τα κόμματα, να δούμε ποια στάση θα κρατήσουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών, γιατί πάνε να μετατρέψουν σε πλημμέλημα τις ευθύνες τους. Όχι μόνο να έρχονται κοντά μας τα κόμματα, αλλά να παίρνουν και θέση, να εφαρμοστεί ο Νόμος για κακούργημα από πλευράς υπουργών, να πάνε όλοι φυλακή, μόνο έτσι θα ηρεμήσουν οι 57 ψυχές από εκεί πάνω και εμείς θα κλάψουμε ήσυχοι τα παιδιά μας».
«Μας λένε ότι θα είμαστε υποψήφιοι βουλευτές με κόμματα στις εκλογές, αλλά τους απαντάμε ότι είμαστε γονείς που χάσαμε τα παιδιά μας και μας ενδιαφέρει μόνο η δικαίωση των ψυχών τους, τίποτε άλλο».
«Η Μαρία (Καρυστιανού) μπήκε στο γραφείο του ανακριτή και του είπε φοβερά πράγματα, μέσα από την καρδιά της και τον πόνο της, για την καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων, αλλά κάποια στιγμή όλα θα βγουν».
«Ο Τασούλας έκρυβε τόσο καιρό στο συρτάρι του στη Βουλή, την υπόθεση και δεν άνοιξε ποτέ, σήμερα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τι να πεις παραπάνω;»

Και έχεις εδώ μέσα κάτι μουνοπανα, κάτι καθίκια, που αν οι δικοί τους άνθρωποι έβλεπαν τι γράφουν θα τους εφτυναν στο πρόσωπο, να πουλανε τρελα και να λενε σημεία κ τέρατα.

Την Παρασκευή στους δρόμους σε όλη την Ελλάδα.

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.298
Πόντοι
3.656
Επειδή τα μπερδεύεις αυτά, διώκονται για να ελεγχθούν ΑΝ έχουν κάνει έκνομες ενέργειες, όταν αποδειχθεί πως έχουν κάνει έκνομες ενέργειες θα καταδικαστούν.
ναι ναι εντάξει τα έχουμε ξανά πει...ο εισαγγελέας δεν διώκει για πλάκα αλλά ναι...διώκονται δεν έχουν καταδικαστεί.

Και τι έγινε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
παλαιοπασόκος που έχει τελειώσει το εξατάξιο δημοτικό, στην αρχή τον παρουσίαζαν ως ειδικό επιστήμονα.
Και ως πρώην πυροσβέστης προβιβάστηκε σε εμπειρογνώμονας της καρδιάς μας;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.856
Πόντοι
33.818
Φέρτε ρε μαλάκες κόσμο από έξω να μας πει τί έγινε να τελειώνουμε με τον κάθε καραγκιόζη που το παίζει ειδικός σε αυτή την κωλοχώρα που ζούμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
ναι ναι εντάξει τα έχουμε ξανά πει...ο εισαγγελέας δεν διώκει για πλάκα αλλά ναι...διώκονται δεν έχουν καταδικαστεί.

Και τι έγινε?
Όταν μου γράφεις αυτο

Οι μόνοι που μέχρι τώρα έχουν κάνει έκνομες ενέργειες είναι οι πολιτικοί προιστάμενοι γιαυτό και διώκονται.
Απλά στο υπνεθυμιζω. Τι έγινε; Η δικαιοσύνη έχει πάρει το δρόμο της. Τώρα, αν αρχίσουμε τα περί με εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.298
Πόντοι
3.656
Όταν μου γράφεις αυτο

Απλά στο υπνεθυμιζω. Τι έγινε; Η δικαιοσύνη έχει πάρει το δρόμο της. Τώρα, αν αρχίσουμε τα περί με εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Αυτό γιατί στο έγραψα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ κάτι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που έχουν γεμίσει τον τόπο με συνεντεύξεις και δηλώσεις των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους και μπορούν να λένε πάνω στον πόνο τους μια κουβέντα παραπάνω και να πιστεύουν ότι θέλουν, μόνο και μόνο για να ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ λαϊκό ΑΙΣΘΗΜΑ ενόψει της Παρασκευής είναι εξίσου υπεύθυνοι ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ειδικά αυτοί που έχουν μετατρέψει μια επίσης χαροκαμένη μάνα σε τηλεσταρ τρέχοντας με μια κάμερα και ένα μικρόφωνο πίσω της, για δε τους πολιτικούς πατρωνους τι να πει κανείς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Αυτό γιατί στο έγραψα?
Επειδή έγραψα πως κάποιοι εκβιάζουν με έκνομες ενέργειες ενόψει συγκεντρώσεων. Έχεις ρίξει καμία μάτια τι γίνεται στα σοσιαλ και τις συζητήσεις;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.298
Πόντοι
3.656
Επειδή έγραψα πως κάποιοι εκβιάζουν με έκνομες ενέργειες ενόψει συγκεντρώσεων. Έχεις ρίξει καμία μάτια τι γίνεται στα σοσιαλ και τις συζητήσεις;
Όχι...χέστηκα για τα σόσιαλ δεν ασχολούμαι πολύ.

Κάποιοι γαυγίζουν στα σόσιαλ και κάποιοι -φέρεται να- έκαναν έκαναν ενέργειες που οδηγήθηκαν στην δίωξη τους από εισαγγελέα (έστω και 2 χρόνια μετά)

βρες εσύ τι είναι πιο σημαντικό και τι θα έπρεπε να σε νοιάζει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Φέρτε ρε μαλάκες κόσμο από έξω να μας πει τί έγινε να τελειώνουμε με τον κάθε καραγκιόζη που το παίζει ειδικός σε αυτή την κωλοχώρα που ζούμε.
Λέει κάπου ο κ. Πλακιάς:

"........ Ήξερα για την έκρηξη και τους βαθμούς θερμοκρασίας, για το φορτίο το μάθαμε λίγες μέρες αργότερα όταν το ακούσαμε στη Βουλή από τον κ. Βελόπουλο. "

Ένα κάθαρμα, ένας απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου τα ξεκίνησε όλα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.102
Πόντοι
6.955
Τύπε αν ειναι οι υπουργοι να κατσικώνονται στις καρέκλες δια παντός, η να μας έρχονται απο το εξωτερικό, τότε δεν έχει νόημα να κάνουμε εκλογές
Έτσι κι αλλιώς ο άλλος Εβραίος, ο καταληψιας, έχει παραδώσει Εθνική κυριαρχία...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.580
Πόντοι
26.141
Μόλις πήρα πμ από μπατζανακη

Λέει ότι θα ξαναμπεί μόνο αν κάνετε νέο γκάλοπ για το πιο κουλοσκυλο της ΝΔ κ του βγάλετε τη ρετσινια

Λοιπόν ας ξεκινησει ξανά ο νέος διαγωνισμός:confused:.

Εγώ δεν εστιάζομαι στα τρολ ΝΔ αλλά στους ύπουλους κ.ειχα πει ότι αδικείτε τον αλαικσανδρο μας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.283
Πόντοι
5.506
Όχι...χέστηκα για τα σόσιαλ δεν ασχολούμαι πολύ.

Κάποιοι γαυγίζουν στα σόσιαλ και κάποιοι -φέρεται να- έκαναν έκαναν ενέργειες που οδηγήθηκαν στην δίωξη τους από εισαγγελέα (έστω και 2 χρόνια μετά)

βρες εσύ τι είναι πιο σημαντικό και τι θα έπρεπε να σε νοιάζει.
Αν, ΛΕΩ ΑΝ, βρεθεί κανένας τρελός, κανένα ψυχακι, που δε θέλει και πολύ όπως έχουν κάνει τον κόσμο, και κάνει καμία χοντρή μαλακια μεθαύριο, έλα πες μου "τι είναι πιο σημαντικό".

Ο εισαγγελέας έκανε τις διώξεις και κάποια στιγμή θα δούμε. Μεθαύριο εσύ πες μου τι θα γίνει με τόσο λάδι που ρίχνουν στη φωτιά, όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις και να γράφεις πως θα είναι μια ειρηνική διαδήλωση. Εδώ μέσα δες τι γράφουν μερικοί πυροβολημένοι, μην πας μακρυά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.298
Πόντοι
3.656
Αν, ΛΕΩ ΑΝ, βρεθεί κανένας τρελός, κανένα ψυχακι, που δε θέλει και πολύ όπως έχουν κάνει τον κόσμο, και κάνει καμία χοντρή μαλακια μεθαύριο, έλα πες μου "τι είναι πιο σημαντικό".

Ο εισαγγελέας έκανε τις διώξεις και κάποια στιγμή θα δούμε. Μεθαύριο εσύ πες μου τι θα γίνει με τόσο λάδι που ρίχνουν στη φωτιά, όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις και να γράφεις πως θα είναι μια ειρηνική διαδήλωση. Εδώ μέσα δες τι γράφουν μερικοί πυροβολημένοι, μην πας μακρυά.
Εννοείς τον Άδωνη που προέτρεψε τους νεοδημοκράτες να αντιδρούν με οργή όταν τους λένε για συγκάληψη?

Λες να αντιδράσει με οργή κανένας?

Του έστειλες στο τουίτερ να του πεις ότι είπε μαλακία?

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom