Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (23 μέλη και 39 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.926
Πόντοι
12.756
Ξερογλυφεται το μουνι και τον κρυφοπαιζει στο τσιμτσιλονημα ο αρκουδιαρης!!!!

μου την συστησαν σε ενα ιβεντ .... 5000 πηρε για να παρουσιασει ..
Την εβλεπα και θυμομουν ατάκες Retro .. κοντευα να πνιγω με το κρασι

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.679
Πόντοι
6.256
δε σημαίνει οτι τον σκότωσε η ουσία, τα ψυχοφαρμακα μονο σε τεραστιες ποσοτητες μπορούν να σκοτώσουν, βρήκαν μια ουσια στους ιστούς του και ρωτάνε να επιβεβαιώσει η μάνα του οτι έπαιρνε τη συγκεκριμένη αγωγή.
Το οποιο μπορει παλι να εχει κι αλλες παραμετρους:confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Ας βγαλει τα αποτελεσματα πρωτα και μετα να εξετασει αν επαιρνε αγωγη και αν αυτη εχει σχεση με τον θανατο.Βεβαια αυτο που θα ειπωθει στα καναλια ειναι αυτο που θα μεινει στην μνημη του κοσμου,ακομη και αν το αποτελεσμα ειναι το αντιθετο.:confused::confused::confused:
Α, γεια σου, επιτέλους το γράφει κάποιος.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.679
Πόντοι
6.256
μου την συστησαν σε ενα ιβεντ .... 5000 πηρε για να παρουσιασει ..
Την εβλεπα και θυμομουν ατάκες Retro .. κοντευα να πνιγω με το κρασι
Οριστε,γιατι καποιοι λενε για επισκεψεις.Εχει και ευφραδεια λογου ειναι η αληθεια:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.926
Πόντοι
12.756
Οριστε,γιατι καποιοι λενε για επισκεψεις.Εχει και ευφραδεια λογου ειναι η αληθεια:confused::confused::confused:
τα πηγε παρα πολυ καλα να σου πω , το ξερω οτι ζηλευεις , αλλα πρεπει να σου πω αληθειες , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παρασυρομε ευκολα φιλε μου

αδερφε σε εσενα απαντας ;; τα εκανε ο Αλεξ αυτα πριν τον χασουμε ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.521
Πόντοι
26.141
δε σημαίνει οτι τον σκότωσε η ουσία, τα ψυχοφαρμακα μονο σε τεραστιες ποσοτητες μπορούν να σκοτώσουν, βρήκαν μια ουσια στους ιστούς του και ρωτάνε να επιβεβαιώσει η μάνα του οτι έπαιρνε τη συγκεκριμένη αγωγή.
Προσπαθούν να βγάλουν ότι το παιδί είχε ψυχολογικα προβλήματα κ να αφήσουν στο κοινό να εννοηθεί ότι σαν ψυχακιας αυτοκτόνησε ....
Μην κάνεις τι βλάκα ότι δεν καταλαβαίνεις

Σα να στείλω εγώ ένα ελαιόλαδο για έλεγχο σε εργαστήριο χημείο του κράτους και να με ρωτάνε αν το έχω μπερδέψει με ηλιέλαιο ....

Θα πρέπει οι ίδιοι να μου πουν αν ναι κ με πόσο ποσοστό ....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.152
Πόντοι
456
Ας βγαλει τα αποτελεσματα πρωτα και μετα να εξετασει αν επαιρνε αγωγη και αν αυτη εχει σχεση με τον θανατο.Βεβαια αυτο που θα ειπωθει στα καναλια ειναι αυτο που θα μεινει στην μνημη του κοσμου,ακομη και αν το αποτελεσμα ειναι το αντιθετο.:confused::confused::confused:
για επιβεβαίωση γίνεται αυτό. κι εσύ όταν κάνεις εξετάσεις αίματος σε ρωτάνε αν παίρνεις φάρμακα για να ξέρουν αν αυτό που θα βρουν όντως είναι έτσι ή έγινε λάθος,αλλοιώθηκε το δείγμα κλπ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.679
Πόντοι
6.256
Μιλα ξεκαθαρα ρε μουνι , τι θες να πεις ;
Μπορει να χρησιμοποιηθει η ιδια ουσια απο καποιους σε ενα ατομο που την χρησιμοποιει(δεν λεω για το συγκεκριμενο).Οπως μερικοι χρηστες που "αυτοκτονουν" απο υπερβολικη δοση.:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.926
Πόντοι
12.756
Μπορει να χρησιμοποιηθει η ιδια ουσια απο καποιους σε ενα ατομο που την χρησιμοποιει(δεν λεω για το συγκεκριμενο).Οπως μερικοι χρηστες που "αυτοκτονουν" απο υπερβολικη δοση.:confused::confused::confused:
ενδιαφερουσα άποψη .. αλλα πάλι ολα αυτα ειναι θεωρίες . ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ;; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΣΑΣ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.238
Πόντοι
5.506
Προσπαθούν να βγάλουν ότι το παιδί είχε ψυχολογικα προβλήματα κ να αφήσουν στο κοινό να εννοηθεί ότι σαν ψυχακιας αυτοκτόνησε ....
Μην κάνεις τι βλάκα ότι δεν καταλαβαίνεις

Σα να στείλω εγώ ένα ελαιόλαδο για έλεγχο σε εργαστήριο χημείο του κράτους και να με ρωτάνε αν το έχω μπερδέψει με ηλιέλαιο ....

Θα πρέπει οι ίδιοι να μου πουν αν ναι κ με πόσο ποσοστό ....
Ποσο μπροστά είστε εσείς οι κομμουνιστές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.926
Πόντοι
12.756

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.679
Πόντοι
6.256
για επιβεβαίωση γίνεται αυτό. κι εσύ όταν κάνεις εξετάσεις αίματος σε ρωτάνε αν παίρνεις φάρμακα για να ξέρουν αν αυτό που θα βρουν όντως είναι έτσι ή έγινε λάθος,αλλοιώθηκε το δείγμα κλπ.
Καταλαβα τι γραφεις,αλλα ολα αυτα θα γινουν αφορμη να τα συζηταει η Ζηνα και οι λοιποι τηλεοπτικοι ντετεκτιβ:confused::confused::confused:

ενδιαφερουσα άποψη .. αλλα πάλι ολα αυτα ειναι θεωρίες . ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ;; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΣΑΣ
Διευκρινισε να ξερω σε ποια κατηγορια ανηκω αποψε.Να μπω στο πετσι του ρολου:coffee::confused::confused::confused:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.629
Πόντοι
5.506
Καταλαβα τι γραφεις,αλλα ολα αυτα θα γινουν αφορμη να τα συζηταει η Ζηνα και οι λοιποι τηλεοπτικοι ντετεκτιβ:confused::confused::confused:

Διευκρινισε να ξερω σε ποια κατηγορια ανηκω αποψε.Να μπω στο πετσι του ρολου:coffee::confused::confused::confused:
Ποσο μπροστά είστε εσείς οι κομμουνιστές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom