troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.588
- Πόντοι
- 5.506
Παιδί μου, γιατί γράφεις για τζίρους??Μα γι αυτο γραφω συνεχως ΤΖΙΡΟ. Και στο περιπου ποσοτητες και ποσα.
Αυτο το γαμημενο το ξυλολιο μηπως τζαμπα το βρισκουν;
αυτος ειναι μεγαλο ταλεντο γιατι μεχρι προχθες κρυβοντανΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ![]()
Ο Σαμαρας την έκλεισεΤο 13 που έκλεισε την ΕΡΤ ο Κούλης, ειμασταν στο Σύνταγμα και του βρίζαμε ότι έχει και δεν έχει..
Δεν δουλεύω εκεί, φίλο πήγα να στηρίξω..
Ξαφνικά εμφανίζονται κάτι πρεζόνια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αρχίζουν να στριμώχνονται και να σπρώχνουν..
Ευκαιρία βρήκαν τα ΜΑΤ να αρχίσουν τα χημικά και να λήξει η διαμαρτυρία..
Θέλει πολύ προσοχή από κάτι τέτοιους καλοθεληταδες..
δεν χρειάζονται ιατροδικαστές, ό,τι πόρισμα και να βγάλουν τα ψέκια ξέρουν απο πριν τι έχει γίνει με κάθε λεπτομέρειαH ξεπλένεις ή πεθαινεις
δεν χρειάζονται ιατροδικαστές, ό,τι πόρισμα και να βγάλουν τα ψέκια ξέρουν απο πριν τι έχει γίνει με κάθε λεπτομέρεια
Που να εξηγεις στον γλυφτη του κωλου του Μητσοτακη οτι ειχαμε παρει πακτωλο χρηματων για να υπαρχει τηλεδιοικηση και τα φαγανε...ουτε αυτο ειναι αξιοποινο για τον ψευτοδικηγορο.Καλημέρα φίλε λιοντάρι
Ούτε στα αμάξια να έχει αερόσακους αφού μπορούμε όλοι να προσέχουμε να πηγαίνουμε νόμιμα .....φυσικά οι χαζές εταιρίες βάζουν σε όλα τα μοντέλα κ ξοδεύονται για αυτό ......παρολου που βάζουν όμως υπάρχουν νεκροί ......
εγω εχω λαικη θελεις να σου στειλω κανα 2-3 κιλα μελιτζανεςΟλη η κρεμ ντε λα κρεμ του σαη πρωι πρωι
Και κωνσταντοπουλου εχω
Και Χιο εχω
Και κηραλοιφη εχω
Και ενα δημοσιουπαλληλακι εχω
Θα μεινω λιγο ακομα
Μολις μιλησα με Χιο και μου ειπε οτι γαμιεσαι....δεν χρειάζονται ιατροδικαστές, ό,τι πόρισμα και να βγάλουν τα ψέκια ξέρουν απο πριν τι έχει γίνει με κάθε λεπτομέρεια
Θελει πουτσα η κλωσσαρα....
πια ειναι αυτη η κυρατσα ρε κατι φυντανια που υπαρχουν
Αν τα βίντεο έδειχναν δεξαμενή τί θα έλεγες; Τί θα έλεγε ο τραχανοπλαγιάς Κοκοτσάκης; Θα έψαχνε πάλι για τα αρχικά για να τα επιβεβαιώσει ως γνήσια;Ααα, τα βίντεο, είναι πλαστά, από πότε είναι, πότε τραβήχθηκαν, είχε κάμερες τελικά, δε σβήστηκαν, πού χάθηκε η δικηγοράντζα ο Καπερνάρος; Άσε μας ρε φίλε με τα γελοία βίντεο που στο τέλος της γραφής δεν αποδεικνύουν και τίποτα. Η έκρηξη έγινε!
Είναι φοβερο να βλεπεις ειδικούς να μαζεύουν συντρίμμια απο αεροπορικα ατυχήματα με γαντια και εδω οι δικοί μας να μπαζωνουν με γερανους και μπουλντοζεςΟλη η καψα των ηλιθιων κομματοσκυλων ειναι αμα φταιει ο Μητσοτακης για τη συγκρουση ή οχι....οτι ειχαν παρει ποσα εκ για να φτιαξουν συστημα τηλεδιοικησης και τα φαγανε αλλου στα αρχιδια τους.Οτι μολις εγινε το ατυχημα ξεκινησε ολοκληρος μηχανισμος συγκαλυψης και παραπληροφορησης με μπαζωμα,καταστροφη γενετικου υλικου,ιατροδικαστικες εξετασεις του πουτσου,μεταφορα υλικου απο τον τοπο του ατυχηματος και ΑΠΟΚΡΥΨΗ του σε αλλο μερος,εισαγγελεας που δεν στελνει στη βουλη ολη τη δικογραφια,παραμυθι αρχικα οτι υπηρχε συστημα τηλεδιοικησης και μελη της ΝΔ να κανουν τους επιβατες για να αποδειξουν οτι τα τρενα ειναι ασφαλη,ξαφνικοι θανατοι ανθρωπων που ηταν κλειδια στην ολη υποθεση,βιντεακια που 2 χρονια δεν υπηρχαν και μετα απο μια συνεντευξη του Μητσοτακη εμφανιστηκαν απο τον Πορτοσαλτε στις 7/2 ενω ειχαν ανασυρθει απο τον υπολογιστη στις 8/2....ολα αυτα στα αρχιδια τους.
Και η ερωτηση για ολους αυτους τους ηλιθιους φελους ειναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΓΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Ευτυχως πλεον ειναι ολοφανερο οτι κατι ζωα σαν και εσας που το μονο που τους νοιαζει ειναι το κομμα γινεστε μειοψηφια....το μονο κακο οτι και οι υπολοιποι ειναι για το πουτσο σαν τον Μητσοτακη αλλα αμα καποιος αξιολογος ανθρωπος δει οτι ο κοσμος ξυπνησε ισως να βγει μπροστα και να γλυτωσουμε απο τα πολιτικα σκουπιδια και εσας τους ψηφοφορους τους.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΑΜΗΘΗΤΩΝΜολις μιλησα με Χιο και μου ειπε οτι γαμιεσαι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θελει πουτσα η κλωσσαρα....![]()
Δεν εξυπηρετεί το αφήγημα όμως τύπε, δε μπορεί να βγάζει τον dr Kokotsakis ασχετο τραχανοπλαγια που λεει αρλουμπες μολις σε 18 λεπτα βιντεο.Μια χαρά είναι ο τύπος και είναι ίσως ο μόνος που πολύ ευγενικά του λέει ότι είναι τραχανοπλαγιάς. Έτσι έπρπεπε να είναι όλοι οι δημοσιογράφοι.
Αυτος στανταρ παιρνει ψυχοφαρμακα....μονο τετοια φαρμακα κανουν τετοια θολωση στο μυαλο.ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ![]()
Α δεν θα τη κανουν στις 28;Κριμα να συναντιομασταν να τα λεγαμε σε φιλικο τονο....ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΑΜΗΘΗΤΩΝ
Ποιος είναι δικηγόρος;;;Που να εξηγεις στον γλυφτη του κωλου του Μητσοτακη οτι ειχαμε παρει πακτωλο χρηματων για να υπαρχει τηλεδιοικηση και τα φαγανε...ουτε αυτο ειναι αξιοποινο για τον ψευτοδικηγορο.
Ελα ρε φιλε βιαζομασταν να ξεκινησει δρομολογια ο ΟΣΕ....εδω ειχαμε ιατροδικαστη στην υποθεση που παραδεχθηκε μονη της οτι εκανε νεκροψια μονο σε ενα πτωμα για οικονομια χρονου.Ετσι γινεται και στο εξωτερικο.....Είναι φοβερο να βλεπεις ειδικούς να μαζεύουν συντρίμμια απο αεροπορικα ατυχήματα με γαντια και εδω οι δικοί μας να μπαζωνουν με γερανους και μπουλντοζες
Ελπίζω να σου κάνει το documento.gr ως πηγουλα που γραφει οτι ο αγωγος εχει καθετη αποσταση περιπου 100 μετρα απο τις γραμμες του τρενου.Για εξήγησε μας λίγο ρε τι εννοείς;
Διότι πρόπερσι ο Αδωνις έλεγε πως από κάτω ήταν ο αγωγός.
Εξήγησε μας λίγο πως τον πέρασαν κάτω απ το ποτάμι τον αγωγό;
Ο αγωγός είναι αριστερά του ποταμού,δεξιά φαίνεται το εκκλησάκι και εσείς θέλετε να μας πείτε πως ο αγωγός θα επηρεαζόταν;
Γιατί να μην επηρεαζόταν και τα διυλιστήρια Ελευσίνας τυπε;
Κοντά δεν είναι κ αυτά;
![]()