Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (11 μέλη και 15 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.153
Πόντοι
12.056
Να τες και οι κρεμαλες απο την υγιη κοινωνια του τοπου. Την κοινωνια που παρακολουθουμε καθημερινα στο δρομο που μετα απο 15 χρονια ζει ακομα το ονειρο «μνημονια-αντιμνημονια», δερνονται στους δρομους, γυαλιζει το ματι τους, οικογενεια δεν υπαρχει πια, ολοι ψαχνονται για μανουρα και τσαμπουκα, καθε μερα και ενα διαφορετικο εγκλημα για ψυλλου πηδημα, αλλα ολα πανε καλα. Ο Κουλης που αυτη η κοινωνια τον τοποθετησε, αυτη ντε που του εχει γυρισει την πλατη, αυτη την κοινωνια παρελαβε και αυτη θα παραλαβει και ο επομενος. Αν δε θελει η κοινωνια να σωθει δε θα τη σωσει κανενας.
πες τα φιλοσοφε ... :2funny::2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.999
Πόντοι
3.656
Να τες και οι κρεμαλες απο την υγιη κοινωνια του τοπου. Την κοινωνια που παρακολουθουμε καθημερινα στο δρομο που μετα απο 15 χρονια ζει ακομα το ονειρο «μνημονια-αντιμνημονια», δερνονται στους δρομους, γυαλιζει το ματι τους, οικογενεια δεν υπαρχει πια, ολοι ψαχνονται για μανουρα και τσαμπουκα, καθε μερα και ενα διαφορετικο εγκλημα για ψυλλου πηδημα, αλλα ολα πανε καλα. Ο Κουλης που αυτη η κοινωνια τον τοποθετησε, αυτη ντε που του εχει γυρισει την πλατη, αυτη την κοινωνια παρελαβε και αυτη θα παραλαβει και ο επομενος. Αν δε θελει η κοινωνια να σωθει δε θα τη σωσει κανενας.
ενώ εσύ όταν πας και ψηφίζεις αυτούς που για το πολιτικό τους συμφέρον φέρονται έτσι στις μανάδες των σκοτωμένων παιδιών και δεν σέβονται τον θάνατο 60 ανθρώπων τι κοινωνία θέλεις μπρο?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.243
Πόντοι
6.056
πες τα φιλοσοφε ... :2funny::2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang::2funny::2funny:
έκθεση ιδεών στην Α' Δημοτικού :confused:

Fe7XR1AXgAEWtz-.jpg

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.428
Πόντοι
5.506
ενώ εσύ όταν πας και ψηφίζεις αυτούς που για το πολιτικό τους συμφέρον φέρονται έτσι στις μανάδες των σκοτωμένων παιδιών και δεν σέβονται τον θάνατο 60 ανθρώπων τι κοινωνία θέλεις μπρο?

Gjz3V_qWwAAKE1F.jpeg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.153
Πόντοι
12.056
με λενε νικο ριζο και οπως θελω τα γυριζω ... αυτη την κοινωνια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.243
Πόντοι
6.056
ακου ρε κοπριτη εγω δεν το παιζω με ξενα κολυβα καποιος ενας βλακας εισαι γελοτωποιος
λες να είναι ο μαλάκας Ψαριανός ? αλλά ο γρηγόρης είναι σκέτο μαλάκας δεν είναι και πούστης στο σώμα..
στη ψυχή βέβαια είναι πουστάρες όλοι όσοι συγκαλύπτουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
οι δικια σου κοινωνια γαμαει ανθρωπους για μπιζνα και παιδια για ευχαριστηση....
Δεν υπαρχει δικια μου και δικια σου κοινωνια, ειναι αυτο που βλεπουμε γυρω μας. Ο μαγαζατωρας που σε κλεβει, ο γιατρος που ζηταει δωρακι, ο δικηγορος που θα σκαρφιστει ενα σκασμο ψεματα ή θα κανει ανω κατω μια υποθεση για να παρει το χρημα, ο δυ που θελει να βολευτει και να ξυνει τις αρχιδαρες του, ο συνταξιουχος που παιρνει 2000 και γκρινιαζει γιατι «θα επρεπε» να παιρνει 4000, ο οδηγος απεναντι σου που θα περασει με στοπ και αν πεις κατι θα σου την πεσει κι απο πανω, ο τυπος ή η τυπισσα που στα 50 διαλυουν σπιτικα και παιδια γιατι «ξαφνικα ανακαλυψαν οτι δεν εζησαν τη ζωη που ηθελαν», οι μπραβοι της νυχτας, τοσα και τοσα ειναι η κοινωνια. Αυτοι επιλεγουν τον καθε κουλη, ετσι εκαναν δεκαετιες τωρα, ετσι θα συνεχισουν να κανουν. Με γαυγισματα σε ενα σαιτ για ιεροδουλες δεν αλλαζει αυτο, ουτε με καποιον αλλο τροπο βεβαια. Ο καθενας μονος του.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.153
Πόντοι
12.056
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.428
Πόντοι
5.506
λες να είναι ο μαλάκας Ψαριανός ? αλλά ο γρηγόρης είναι σκέτο μαλάκας δεν είναι και πούστης στο σώμα..
στη ψυχή βέβαια είναι πουστάρες όλοι όσοι συγκαλύπτουν
μεχρι τελεια...στηριζω

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.999
Πόντοι
3.656
Έτσι....

γιατί όταν βγαίνει η ντόρα και ο κυριάκος φτιαγμένοι και ραμμένοι για τις κάμερες....στέκονται κλαρίνα βαράνε προσοχές....και χειροκροτάνε τις ψεύτικες δηλώσεις....ειδικά όταν βγήκε ο καραμανλής στην βουλή και έσκουζε σαν κυράτσα...τον χειροκροτούσαν όλα τα κοπρόσκυλα....

αλλα η καρυστιανού δεν πρέπει να βγαίνει να μιλάει.

βέβαια όλοι αυτοί οι βόθροι επειδή δεν έχουν άλλα επιχειρήματα για την υπόθεση επικεντρώνονται στην εμφάνιση της.

κοίτα μαν....τον υπάνθρωπο πως τον καταλαβαίνεις? από κάτι τέτοια...δεν το γράφουν στο κούτελο..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.153
Πόντοι
12.056
Δεν υπαρχει δικια μου και δικια σου κοινωνια, ειναι αυτο που βλεπουμε γυρω μας. Ο μαγαζατωρας που σε κλεβει, ο γιατρος που ζηταει δωρακι, ο δικηγορος που θα σκαρφιστει ενα σκασμο ψεματα ή θα κανει ανω κατω μια υποθεση για να παρει το χρημα, ο δυ που θελει να βολευτει και να ξυνει τις αρχιδαρες του, ο συνταξιουχος που παιρνει 2000 και γκρινιαζει γιατι «θα επρεπε» να παιρνει 4000, ο οδηγος απεναντι σου που θα περασει με στοπ και αν πεις κατι θα σου την πεσει κι απο πανω, ο τυπος ή η τυπισσα που στα 50 διαλυουν σπιτικα και παιδια γιατι «ξαφνικα ανακαλυψαν οτι δεν εζησαν τη ζωη που ηθελαν», οι μπραβοι της νυχτας, τοσα και τοσα ειναι η κοινωνια. Αυτοι επιλεγουν τον καθε κουλη, ετσι εκαναν δεκαετιες τωρα, ετσι θα συνεχισουν να κανουν. Με γαυγισματα σε ενα σαιτ για ιεροδουλες δεν αλλαζει αυτο, ουτε με καποιον αλλο τροπο βεβαια. Ο καθενας μονος του.
ετσι συνεχισε τις παπαροφιλοσοφιες να μην μας μεινει αντερο απο τα γελια μερα που ειναι μαγδαληνη

• Αγάπη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.243
Πόντοι
6.056
αυτή είναι η γραμμή που έχουν δώσει οι επικοινωνιολόγοι του ξεκωλιαριΚούλη , γραμμή απελπισίας ....
το μόνο που πετυχαίνουν είναι στις 28 να ξεσηκωθούνε μέχρι οι απολιτικ και να γεμίσει η ελλάδα από αηδιασμένους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
ακου ρε κοπριτη εγω δεν το παιζω με ξενα κολυβα καποιος ενας βλακας εισαι γελοτωποιος
Κοπριτης ειναι το αλλο σου ονομα. Εγω δεν το παιζω τιποτα, ουτε εχω κανενα οφελος απο οποιονδηποτε, ειδικα εδω μεσα, εκει εξω ειναι η πραγματικη ζωη και ο καθενας εχει τη θεση του. Το σαιτ ειναι για ενημερωση επι της θεματολογιας του και επισης αφηνει κατηγοριες θεματων για χαβαλε και για κοινωνικα θεματα οπου μελη ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ψαχνουΜε αφορμη για μανουρα και οτιδηποτε νημα ανοιγει σε δεκα εικοσι ποσταρισματα εχει γινει πεδιο μαχης. Αυτη ειναι η κοινωνια σημερα.

Το οτι εχω βρει ενα βλημα το λακη που εχει πρηξοπουτσι μαζι μου ως μανιακος που ειναι και του εχω κανει το εντερο κορδελακια ειναι διασκεδαση προς τερψη του φιλοθεάμονος κοινου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.153
Πόντοι
12.056
Κοπριτης ειναι το αλλο σου ονομα. Εγω δεν το παιζω τιποτα, ουτε εχω κανενα οφελος απο οποιονδηποτε, ειδικα εδω μεσα, εκει εξω ειναι η πραγματικη ζωη και ο καθενας εχει τη θεση του. Το σαιτ ειναι για ενημερωση επι της θεματολογιας του και επισης αφηνει κατηγοριες θεματων για χαβαλε και για κοινωνικα θεματα οπου μελη ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ψαχνουΜε αφορμη για μανουρα και οτιδηποτε νημα ανοιγει σε δεκα εικοσι ποσταρισματα εχει γινει πεδιο μαχης. Αυτη ειναι η κοινωνια σημερα.

Το οτι εχω βρει ενα βλημα το λακη που εχει πρηξοπουτσι μαζι μου ως μανιακος που ειναι και του εχω κανει το εντερο κορδελακια ειναι διασκεδαση προς τερψη του φιλοθεάμονος κοινου.
καλα ενταξει αρχιδιες φουλ μολις τελειωσει το ντεποζιτο απο τις μαλακιες που λες πηγαινε να φουλαρεις παλι

• Χαχα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
Αυτο ειναι δικη σου αποψη, μην το αναλυσουμε παλι, ελπιζω να εχω το δικαιωμα να εχω τη δικη μου οπτικη.

Αλλα ναι, πες μου λιγο και μενα, αυριο γινονται εκλογες, εχεις κατι που μπορεις να προτεινεις;
Αποχη και ακυβερνησια δεν ειναι επιλογες (μου).
Ευχαριστως να σε ακουσω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.243
Πόντοι
6.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.153
Πόντοι
12.056

α και που εισαι εχω εχω δικο μου μαγαζακι εσυ τι δουλεια κανεις??? μαλακα που θα με πεις κοπριτη βουρλο ε βουρλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom