gidovoskos007
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2013
- Like
- 541
- Πόντοι
- 81
ΈΝΑ 30% ΑΠΟ αυτους που φωναζουν και σκουζουν σε αυτο το θέμα εδώ, κατά του Κούλη, όταν έρθουν οι εκλογές Μητσοτάκη θα ψηφίσουν!
Πουτσεσμπλεχοντρο![]()
Να φοβασαι αυτους που το παιζουν μαγκες ανωνυμα και ειναι κυριες στην πραγματικη τους ζωη, τα μεγαλυτερα καθικια ειναι δαυτα.Μου αρέσει ο Μπαροκ. Έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που δε φοβάται τα εκφράσει τις σκέψεις του όπως είναι. Αναρωτιέμαι αν είναι έτσι και στην αληθινή ζωή...
Γιατι φορανε κρανη και κουκουλες οι επαναστατες τυπε;Παρέμβαση/μοτοπορεία του Ρουβίκωνα στο σπίτι του προέδρου της δημοκρατίας Κ.Τασούλα στην Κηφισιά.
(...)
Αλλά, ασφαλώς έχει τη δική του τεράστια ευθύνη, είναι και τα δικά του χέρια επίσης βουτηγμένα στο αίμα των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. Ναι, σε κάθε καράβι την ευθύνη την έχει πρώτα ο καπετάνιος, αλλά καπετάνιος χωρίς πιστούς και πρόθυμους αξιωματικούς δεν υπάρχει. Αυτό ήταν ο Τασούλας. Ένα μέρος του μηχανισμού που έπαιξε τον δικό του ρόλο στην συγκάλυψη ενός εγκλήματος. Δεν ξέρουμε αν ο Μητσοτάκης τον επέλεξε για Πρόεδρο της δημοκρατίας για τον ρόλο του στην υπόθεση των Τεμπών. Σίγουρα πάντως δεν θα τον είχε επιλέξει αν είχε δείξει το παραμικρό ανάστημα σε αυτή την υπόθεση και σε οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν.
Το έχουμε ξαναπεί και θα συνεχίσουμε να το λέμε, είναι ουτοπία να περιμένουμε απονομή δικαιοσύνης από τους ενόχους του εγκλήματος. Δικαιοσύνη μπορεί να αποδώσει μόνον ο λαός αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, έχει πολλά σκαλιά να ανέβει αυτός ο λαός σε επίπεδο συνείδησης και οργάνωσης μέχρι να βρεθεί στη θέση να μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Αυτό που μπορούμε να περιμένουμε και μπορούμε ρεαλιστικά να το κερδίσουμε, αν βέβαια η κοινωνική βάση συνεχίσει να φωνάζει και να βγαίνει μαχητικά στον δρόμο, είναι η αποκάλυψη ενός μεγάλου μέρους της αλήθειας.
Αυτή είναι η άποψη του Ρουβίκωνα και αυτό είναι το νόημα της σημερινής μας παρέμβασης. Η αποκάλυψη μιας μικρής αλλά σημαντικής αλήθειας που λέει πως το να είσαι φίκος δεν είναι πάντα κάτι αθώο. Μέσα στο καθεστώς κράτους και καπιταλισμού ο φίκος μπορεί να είναι σαρκοφάγος.
![]()
![]()
![]()
![]()
τα φράγκα εξαγοράζουν συνειδήσειςΟ Μητσοτάκης την πάτησε γιατί ζει στην κοσμαρα του νομίζοντας ότι μπορεί να παραπλανήσει τον κόσμο υποτιμώντας την νοημοσύνη του.
Ακούγοντας τον πραγματογνώμονα των θυμάτων για τα Τέμπη ο Μητσοτάκης μαζί με Γεωργιάδη θεωρούνται ενορχηστρωτές του μπαζωματος.
Κοιτάξτε τον Μητσοτάκη και τον κάθε Μητσοτάκη δεν τον βγάζουν οι πολίτες αποκλειστικά.
Ένα πολιτικός είναι μαριονέτα εφοπλιστών και κάθε λογης μεγαλοεπιχειρηματιών.
Συμπέρασμα.
Οι εφοπλιστές και όλοι αυτοί οι μεγαλοεπιχειρηματίες που τροφοδοτούν οικονομικά την πολιτική σκηνή έχουν πιάσει από τα αρχιδια κυριολεκτικά τον Μητσοτάκη λέγοντας του το εξής.
Ή μας καλύπτεις για τα παράνομα εύφλεκτα υλικά που μεταφέρονταν για λογαριασμό μας ή ξέχνα το πρωθυπουργιλικι στις επόμενες εκλογές.
Τώρα ως εγκληματική οργάνωση ποιος μπαίνει φυλακή σε αυτή την περίπτωση;
Ο Μητσοτάκης,οι εφοπλιστές ή άλλοι;
Θα απαντήσω απλά ως εξής.
Ποιος μπαίνει φυλακή σε περίπτωση εμπορίας ναρκωτικών;Ο μεγαλέμπορος ή το βαπορακι;
Απάντηση.Το βαπορακι.
Συμπέρασμα.
Ο Μητσοτάκης θα κάνει τα πάντα για να τους βγάλει λάδι αλλιώς τον περιμένει όχι η φυλακή γιατί ένα τέτοιο όνομα φυλακή δεν πρόκειται να μπει λόγω διεφθαρμένης δικαιοσύνης αλλά το κακο που θα πάθει θα ειναι να χάσει τις εκλογές.
Και αυτό δεν το θέλει.
Ας ελπίσουμε να είναι τέτοια η γενική λαϊκή κατακραυγή που θα υπερνικήσει την συγκάλυψη Μητσοτάκη,εφοπλιστών κλπ.
Γιατί όσο και δύναμη να έχουν τα μεγαλοσυμφεροντα όταν είναι κάτι μαζικό δεν τους σώζει τίποτα.
Καλημερα μπραδερινι μου. Δηλαδη γραφεις πως ειμαι εγω ο μητσοτακαρος, εχω οργανωσει τη μεγαλυτερη μαφια ολων των εποχωνε, εχω στησει καναλια, τροχαια «ατυχηματα» , εχω πιασμενη δικαιοσυνη, οσε, ελλενικ τρειν, φορτωνω οτι πυρηνικο γουσταρω στα τρενα, χωρις φορτωτικες, εξαφανιζω βιντεο, μονταρω ηχητικα, ειμαι ο μεντορας του Αλ Καπονε (σιγα το γατι μπροστα μου) και δεν εχω προλαβει εγω και η συμμορια μου ενα κωλοβιντεο.ακριβως εκει παιχτηκε το θέμα .. τωρα ξερουν , και την επομενη φορα΄ , στην επομενη στουκα που μπορει να γινει στην Ξάνθη θα δωσουν εντολη να σβησουν βιντεο απο καμερες μέχρι την Κρητη ..
Αν δεν υπηρχε αυτη η γκαντεμο κάμερα γι αυτους , ολα θα ηταν λάδι τωρα
φυλακη ο σταθμαρχης , αντε και ο εποπτης που επαιξε και την μπινια με το ψευτικο αδειοχαρτο γιατρου , και θα ειχε τελειωσει το θέμα.
Και εκει καποιος με λιγο μυαλο μπορει να αναρρωτηθεί , πόσες άλλες τετοιες περιπτωσεις υπηρξαν και πέρασαν στο ντουκου ;;
Επειδη δεν υπηρχαν στοιχεια , επειδη μπορει να ηταν ενας ανθρωπος μόνο και οχι τόσοι πολλοι ;;
Καθεσαι και σκεφτεσαι μανάδες και πατεράδες που μπορει να εβγαιναν στα κανάλια και να εψαχναν το δικιο τους και ο κόσμος
απλα να τους λυποταν γι αυτο που περνάνε γιατι απλα΄ τον είχαν κάνει να πιστεύει οτι αυτο που λεει το κράτος ειναι η αληθεια , και να πηγαινει παρακάτω στην ζωή του και καθημερινότητα του
Ηρθαν οι εκλογες τυπε και μαντεψε, Κουλη ψηφισαν. Μετριοπαθες το 30%.ΈΝΑ 30% ΑΠΟ αυτους που φωναζουν και σκουζουν σε αυτο το θέμα εδώ, κατά του Κούλη, όταν έρθουν οι εκλογές Μητσοτάκη θα ψηφίσουν!
Το σημαντικοτερο προβλημα ειναι αυτο της νοημοσυνης, ασε την ηθικη, ξεχειλιζει εδω μεσα και εκει εξω, ειμεθα ενας ηθικοτατος λαος.τα φράγκα εξαγοράζουν συνειδήσεις
η μαζικότητα πρέπει να διατηρείται εναντια σε αυτό
στην περίπτωση των Τεμπών είναι ξεκάθαρη η στάση του κρατικού και παρακρατικού, δημόσιου και ιδιωτικού συμπλέγματος εναντίον τους, με κάθε τρόπο. Αυτοί που δεν το βλέπουν πως ξετυλίχθηκε και συνεχίζει από το πρώτο λεπτό έχουν σοβαρότατο θέμα ηθικής. Μιλάνε για θεσμούς που είναι διάτρητοι, αποδεδειγμένα, μιλάνε για ευθύνη που έχει διπλωθεί κι εξαφανιστεί, μιλάνε στο θυμικό ενώ είναι ασπόνδυλοι άνευ ενσυναίσθησης.