Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (7 μέλη και 28 επισκέπτες)

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.222
Πόντοι
456
Εγώ πάντως παιρνω Θέση ανεξαρτήτως κόμματος αλλά σαν νομικός επιστήμονας. Που σίγουρα εδώ υπάρχουν και ποιο έμπειροι από εμένα και γνωρίζουν καλά ότι ο ευρωπαϊκός καταστατικός χάρτης όπως και το σύνταγμα καλύπτουν εγκληματικές πράξεις μέσα από παραθυράκια ειδικών νόμων και παραγράφων . Δεν μπορώ να το εξηγήσω λεπτομερώς αλλά εάν τα ψάξετε λίγο θα καταλάβετε τι θέλω να πω .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.052
Πόντοι
1.446
Επειδη φαινεσαι απο χιλιομετρα διαβαστερο παιδι, εχεις διψα για references και σιγουρα δεν τον παιζεις ολη μερα :2funny:

Jacques Ellul
Noam Chomsky
Shoshana Zuboff
Robert Cialdini
Tim Wu
Zeynep Tufekci
Eli Pariser
Tristan Harris
Maria Konnikova
Πρώτα λες ότι δε θες να με πείσεις και μετά πετάς ονόματα για να με πείσεις. Αποφάσισε τι θέλεις.
Δεύτερον, σιγά μη διαβάσω τόσα βιβλία σε θέμα που δεν είναι το αντικείμενο μου επειδή θέλεις να το παίζεις μορφωμένος σε ένα site για πουτάνες ρε μάστορα.

Αλλά, επειδή το παίζεις επιστήμονας:
Reference δεν είναι ένα όνομα, είναι να πεις που ακριβώς διάβασες αυτό που λες, τάδε κείμενο, τάδε σελίδα.
Αν άλλαξες γνώμη και θέλεις να με πείσεις κάνε σωστά τη δουλειά και βάλε screenshots για αυτούς και τα ξαναλέμε.
Συγκεκριμένα, όμως, αλλιώς είσαι παπατζής.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Εγώ πάντως παιρνω Θέση ανεξαρτήτως κόμματος αλλά σαν νομικός επιστήμονας. Που σίγουρα εδώ υπάρχουν και ποιο έμπειροι από εμένα και γνωρίζουν καλά ότι ο ευρωπαϊκός καταστατικός χάρτης όπως και το σύνταγμα καλύπτουν εγκληματικές πράξεις μέσα από παραθυράκια ειδικών νόμων και παραγράφων . Δεν μπορώ να το εξηγήσω λεπτομερώς αλλά εάν τα ψάξετε λίγο θα καταλάβετε τι θέλω να πω .
ήσουν σαφέστος :2funny:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.230
Πόντοι
456
Πρώτον λες ότι δε θες να με πείσεις και μετά πετάς ονόματα για να με πείσεις. Αποφάσισε τι θέλεις.
Δεύτερον, σιγά μην κάτσω να διαβάσω τόσα βιβλία σε θέμα που δεν είναι το αντικείμενο μου επειδή θέλεις να το παίζεις μορφωμένος ρε μάστορα.

Αλλά, επειδή το παίζεις επιστήμονας:
Reference δεν είναι ένα όνομα, είναι να πεις που ακριβώς διάβασες αυτό που λες, τάδε κείμενο, τάδε σελίδα.
Αν άλλαξες γνώμη και θέλεις να με πείσεις κάνε σωστά τη δουλειά και βάλε screenshots για αυτούς και τα ξαναλέμε.
Συγκεκριμένα, όμως, αλλιώς είσαι παπατζής.

1737911800332.jpeg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.081
Πόντοι
6.056
για όσους λένε ότι οι σημερινές μαζικές ακομμάτιστες διαμαρτυρίες δεν προσφέρουν τίποτα ,
προφανώς είναι λάθος
Αρκεί να δούν τα αυτιστικά τρολ που έχει επιστρατεύσει η κυβέρνηση-συμμορία,
η οποία στην απελπισία της δεν διστάζει να κατηγορήσει τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους
Οι παλλαικές διαμαρτυρίες ισοπεδώνουν κάθε διεφθαρμένο καθεστώς , το είδαμε σε σειρά ευρωπαικών κρατών
που πανίσχυροι "ηγέτες" γίνανε αλοιφή....

Στη δική μας περίπτωση η διαφθορά δεν έγκειται στο σύνηθες μπάχαλο της κρατικής μηχανής με τα διορισμένα ανάξια κομματόσκυλα
που πίνουνε τα τσίπουρα ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται όπως στο Μάτι
Αυτό που καταδικάζεται είναι η σπουδή , η πρεμούρα να συγκαλυφτούν τα ίχνη του τρένου με τις παράνομες εκρηκτικές ύλες
Είναι ηλίου φαεινότερο πως συγκαλύψανε το έγκλημα από την πρώτη στιγμή διότι είναι μπλεγμένοι μέχρι τα μπούνια ........
Προσεύχονται στο διάολο , να ξεχαστούν όλα όσα συνέβησαν , ΔΕΝ θα ξεχαστούν !!!!

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
27
Like
13.048
Πόντοι
3.466

Αν αυτό το twit είναι αληθινό, που κατά πάσα πιθανότητα είναι, τότε αποδεικνύονται πολλά για την Καρυστιανού.
Ρε κρετινε εσυ και ολοι οι ομοιοι σου

Τι σχεση εχει η πουτσα με την βουρτσα

Στο ματι πηγανε να φανε τα οικοπεδα αλλα τους γυρισε ο αερας και καηκαν ανθρωποι διοτι και εκει υπηρχε αναρχη δομηση με τις ευλογιες της νδ και πασοκ. και φυσικα να μην εχουν αφησει διαδρομους.

Στα τεμπη φαγανε τα λεφτα για την ασφαλεια και την πληρωσαν συνανθωποι που εαν μπορουσαν να αποφυγουν τα ΜΜΜ θα το ειχαν κανει.

Λακαμα με πατεντα

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
355
Πόντοι
21
Ντάξει να πω κάτι να με κράξετε.
Αλλά τα Τέμπη ατύχημα ήταν. Ούτε το σχεδίασαν ο Κούλης και η παρέα του, ούτε ήθελαν να γίνει.
Αυτά που σχεδιάζουν και κάνουν εν γνώσει τους είναι πολύ χειρότερα.
Όταν η συνδικαλιστές φωνάζανε για τα θέματα ασφάλειας με γραπτα κειμενα...κ ο υπουργός τους έγραφε...ή μετά το δυστύχημα το τσιμεντωσαν η φτιάξανε μια "επιτροπη" για το δυστύχημα.. τότε είναι έγκλημα κ όχι εξ αμέλειας
..

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.230
Πόντοι
456
Γι αυτο και εισαι υπερ των διαδηλωσεων θελεις καποιον ηγετη να σε γαμαει με καποτα, εδω δε μπορεις να κατσεις κατω να διαβασεις 2 αραδες.

Θελεις και τις σελιδες ακριβως και να σου κανουμε και μια περιληψουλα να στο βαλουμε στο στομα μεσα μασημενη τροφη.

Τυπικος δουλος που θα τον γαμανε και μετα θα κλαιει για τους δυναστες του. Καμια εκπληξη

horny21

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
38
Πόντοι
0
Το καθε εργαλειο ειναι φτιαγμενο για το περιβαλλον του. Εσυ προσπαθεις να εξηγησεις απολυταχικα καθεστωτα με ορους δημοκρατικης ελευθεριας.

Οι δικτατορες χρησιμοποιουν τη βια ως κυριαρχο εργαλειο. Με αυτη ανεβηκαν στην εξουσια, αυτη εχουν για να καταστειλλουν αντιφρονουντες να σκοτωσουν συνομωτες, εσωτερικους αντιζηλους κλπ. Δε μπορουν να αφησουν χωρο γιατι απο αυτο και μονο αντλειται η νομιμοποηση τους. Εαν χαθει αυτο πεφτει σαν χαρτινος πυργος, δεν εχει θεμελια.

Οι δυτικες αμερικανοστραφεις δημοκρατιες που εναλλασσουν την εξουσια εχουν πολυ πιο sophisticated εργαλεια διαχειρησης μεγαλου πληθους, μμε, προπαγανδα, εκτονωση, "οπια του λαου", διλληματα, περιορισμος των επιλογων. Διαχειρηση πληθους σε δημοκρατια σημαινει οτι πρεπει να φαινεται οτι ειναι δικη τους ιδεα οχι επιβολη.
Δεν προσπαθω να εξηγησω τιποτα ερωτησεις κανω, με βαση αυτα που ειπες. Ειπα την αποψη μου εγω.

Αρα αυτο που ελεγες πριν οτι οι πορειες ειναι εργαλεια κυβερνησεων χωρις κανενα αντικτυπο, το παιρνεις πισω και λες τωρα υπο περιπτωσεις.

Και τοτε γιατι στις "δυτικες αμερικανοστραφεις δημοκρατιες" που λες, ανεφερες και τους αγανακτησμενους πριν, γιατι αφου ειναι τοσο "sophisticated εργαλειο", το αποτελεσμα απο τις τοτε πορειες ηταν η αυξηση τις ακροδεξιας με χρυση αυγη, και ανοδος του συριζα ενα κομμα απο το πουθενα που επερνε ουτε 1-2% ή οσο επερνε δεν θυμαμαι. Αφου ειναι τοσο sophisticated εργαλειο γιατι το αποτελεσμα ηταν να ανεβουν οι αντισυστιμικοι και να χασουν την εξουσια οι συστιμικοι;;; Δεν ειναι περιεργο να χρησιμοποιησουν το sophisticated εργαλειο τους για να χασουν την εξουσια;; Πως το εξηγεις αυτο;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.052
Πόντοι
1.446
Θελεις και τις σελιδες ακριβως και να σου κανουμε και μια περιληψουλα να στο βαλουμε στο στομα μεσα.
Θα βάλεις τις αποδείξεις ρε διαβασμένε ή απλά θα κλαις που αποδείχτηκες παπατζής;

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.217
Πόντοι
206

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.217
Πόντοι
206
Ρε κρετινε εσυ και ολοι οι ομοιοι σου

Τι σχεση εχει η πουτσα με την βουρτσα

Στο ματι πηγανε να φανε τα οικοπεδα αλλα τους γυρισε ο αερας και καηκαν ανθρωποι διοτι και εκει υπηρχε αναρχη δομηση με τις ευλογιες της νδ και πασοκ. και φυσικα να μην εχουν αφησει διαδρομους.

Στα τεμπη φαγανε τα λεφτα για την ασφαλεια και την πληρωσαν συνανθωποι που εαν μπορουσαν να αποφυγουν τα ΜΜΜ θα το ειχαν κανει.

Λακαμα με πατεντα
Τι κάθεσαι και απαντάς στο βλάκα το πληρωμένο νδούλο, δεν πρόκειται να καταλάβει το σκουπίδι.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.860
Πόντοι
3.656
Ετσι μπραβο παλικαρια!!!
Βγαλτε χολη σε ενα νημα για 57 νεκρους απο εγκληματικες ενεργειες..
Μετρηστε και τα πουλια σας να μας πειτε ποιος την εχει μεγαλυτερη..

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.455
Πόντοι
8.346

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.115
Πόντοι
2.356
Θα βάλεις τις αποδείξεις ρε διαβασμένε ή απλά θα κλαις που αποδείχτηκες παπατζής;
Μην ασχολείσαι. Ο άνθρωπος είναι απλά ηλίθιος.
Δες εδώ έπος.
Εχω παραδειγμα φιλοζωικη οργανωσης που αμολησε στο δασος του χωριου του παππου μου χιλιαδες αγριογουρουνα για να αναπαραχθουν γιατι ηταν υπο εξαφανιση.

Ρωτωντας ολους τους χωριανους ειχαν παντα ελαχιστα αγριογουρουνα.

Κανοντας αυτη τη κινηση γαμησαν ολο το οικοσυστημα του δασους. Εξαφανιστηκαν 10δες αλλα ζωα. Σε σημειο που μετα απο 10 χρονια τωρα εχει στερεψει το ποταμι, εχουν μειωθει οι μελισσες και παρα πολυ μεγαλο μερος της χλωριδας.

Jxt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
498
Πόντοι
281

Εσύ έχεις πολύ ταλέντo για να είσαι μούτσος, σε αδίκησε η χούντα Κούλη και δεν έγινες εισαγγελέας. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom