Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (14 μέλη και 31 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.748
Πόντοι
6.056
η μιά πήγε σε ένα βέλγικο κολλέγιο για νομική , κόστισε μια πολυκατοικία στο ντάντυ..
δουλεύει για 900 ευρά σε μια ασφαλιστική του κώλου...

η άλλη αρχιτεκτονική ιταλία ...δε ξέρει να ζωγραφίσει ένα σπιτάκι σαν αυτά που φτιάχνουν στο προνήπιο ..κλάμα...
χώθηκε στο δημόσιο με ένα 1200άρι ...
Δεν τα πέταξαν τα λεφτά οι γονείς ;

Η πολυκατοικία που λες, δεν θα έδινε στην ξεφτίλα 2000€ καθαρά το μήνα νοίκια ;
Και να ξύνει το μουνί της ; Τώρα τρέχει για 900€ .

Εφόσον η επιστήμη , οδηγεί σε επάγγελμα , καλό είναι να το βλέπουμε λογιστικά το θέμα.

Και να λαμβάνουμε υπόψη και τον κορεσμό των επαγγελμάτων των επιστημόνων στην ελλάδα.

Με 27.000 ελεύθερους επαγγελματίες δικηγόρους και γαμάτος να γίνεις ...
που θα φτάσεις ;;;;;;

Με 21.000 ιδιωτικά ιατρεία .... τι να κάνεις σε παθολογική ειδικότητα ;;;

Με 11.000 ελεύθερους επαγγελματίες οδοντιάτρους τώρα στην ελλάδα, 17.000 πριν την κρίση ...
τη στιγμή που η γερμανία έχει 27.000 .... τι να κάνεις ;

Πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες ... κάπου 70.000 .... και ο καλύτερος να γίνεις ... τι θα κάνεις ;;;

Η χώρα έχει τελειώσει προ πολλού.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.748
Πόντοι
6.056
Μη στο χαλάσω bro αλλά όπως είναι το ελληνικό σύστημα και στα καλά ΑΕΙ μόνο με τα λεφτά του μπαμπά μπαίνεις.
Ξέρεις κανέναν που να μπήκε σε καλή σχολή (Ιατρική, Πολυτεχνείο κλπ.) χωρίς να τα στάξουν οι γονείς 2-3 χρόνια στα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα;
Αν είσαι από φτωχά αρχίδια και ο μπαμπάς δε μπορεί να πληρώσει ή πας σε ΕΠΑΛ ή θα μπεις σε καμιά σχολή της πλάκας.
Τα φροντιστήρια 3 χρόνια στο λύκειο , αν είναι σε ομαδικό ... ειναι συνολικά 9000€ .

Μόνο ένας κολίγος δεν μπορεί να τα δώσει .

Έχουν μπει παιδιά με τέτοια φροντιστήρια και σε νομική και σε ιατρική και στο εμπ .

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.646
Πόντοι
6.056
Μη στο χαλάσω bro αλλά όπως είναι το ελληνικό σύστημα και στα καλά ΑΕΙ μόνο με τα λεφτά του μπαμπά μπαίνεις.
Ξέρεις κανέναν που να μπήκε σε καλή σχολή (Ιατρική, Πολυτεχνείο κλπ.) χωρίς να τα στάξουν οι γονείς 2-3 χρόνια στα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα;
Αν είσαι από φτωχά αρχίδια και ο μπαμπάς δε μπορεί να πληρώσει ή πας σε ΕΠΑΛ ή θα μπεις σε καμιά σχολή της πλάκας.
προφανώς τυπάρα αυτοί που έχουν να πληρώσουν το ντιρί ντιρί ,
πλήρωναν τα φροντιστήρια από την Α' Δημοτικού αλλά απέτυχαν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο ....
και συνέχισαν να πληρώνουν στο ντιρί ντιρί :hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.748
Πόντοι
6.056
πλήρωναν τα φροντιστήρια από την Α' Δημοτικού αλλά απέτυχαν μα εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο ....
Οι περισσότεροι πλήρωναν και ιδιωτικά σχολεία ....
Βασικό πακέτο 8000€ στην πρώτη δημοτικού .... φτάνει 18000€ στην τρίτη λυκείου .......

Μη συζητήσουμε το αίσχος των ιδιωτικών .
Ασκήσεις .... στη γεωμετρία στο ... γυμνάσιο ... από ιησουίτες ... που δεν τις λύνει ούτε δευτεροετής του μαθηματικού .... ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΥΝΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ... ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ .... στα 70€/h .... όταν οι άλλοι παίρνουν 30€/h ... οπότε τα σκάει ο μπαμπάς ... για βαθμάρες στο χαλβά αγορασμένες .... αλλά με τέτοια δίαιτα ... για εισαγωγικές ούτε λόγος .......

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.646
Πόντοι
6.056
Τα φροντιστήρια 3 χρόνια στο λύκειο , αν είναι σε ομαδικό ... ειναι συνολικά 9000€ .

Μόνο ένας κολίγος δεν μπορεί να τα δώσει .

Έχουν μπει παιδιά με τέτοια φροντιστήρια και σε νομική και σε ιατρική και στο εμπ .
αρκετοί έχουν μπεί και χωρίς φροντιστήριο
Ο μαθητής που δεν έχει ελλείψεις στην διδακτέα ύλη δεν χρειάζεται φροντιστήριο ,
άντε στην Γ' Λυκείου να κάνει κάποιους μήνες φροντιστήριο, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.748
Πόντοι
6.056
αρκετοί έχουν μπεί και χωρίς φροντιστήριο
Ο μαθητής που δεν έχει ελλείψεις στην διδακτέα ύλη δεν χρειάζεται φροντιστήριο ,
άντε στην Γ' Λυκείου να κάνει κάποιους μήνες φροντιστήριο, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους
Παίζει , αλλά πιο ακραίο παράδειγμα. Μιλάς για πολύ γαμάτους, το 10%-20% των εισακτέων , τους κορυφαίους.

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.722
Πόντοι
3.656
και ο γιόκας του Κούλη πήγε γραμμή στις Βρυξέλλες :confused:

ναί με 50 χιλιάρικα που ζητάει το ντιρί να σου δώσει το βασικό κωλόχαρτο, νομίζεις πως θα σου βρεί κ θεσάρα...
θες πολλά άλλα χιλιάρικα να πληρώσεις στο κολλέγιο κ είναι αβέβαιο αν σε βολέψουν κάπου συστημένα...

για ελληνικά πανεπιστήμια το παίζεις ξερόλας κ βαριέμαι να σου εξηγώ..
γνωρίζεις την ύλη που έχουν οι Πολυτεχνικές Σχολές ? ποσότητα κ ποιότητα ?
ρώτησε τον Λάκη να σου πει διάβασμα που έκανε για την οδοντιατρική ...

τι μας λες ρε για ντιρί ντιρί αχαχαχα
έχεις κάποιο πρόβλημα στην κατανόηση????

έγραψα ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει υψηλότερο επίπεδο σε ότι αφορά την εκπαίδευση. Αλλά και ότι το ντιρί δεν είναι όπως το αποκαλείς για τον πούτσο που πας πληρώνεις και πάιρνεις ένα χαρτί που δεν αξίζει τίποτα. Έχει το know how και τον τρόπο να σε δικτυώσει....και το κάνουν.

Γιατί εγώ δεν πήρα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο????? επειδή τα έζησα τα λέω και για τις καταλήψεις και για τις παρατάξεις και για το μπουρδέλο που επικρατεί και για τα παρτάλια φοιτητές.

δηλαδή επειδή βολεύει το αφήγημα σου για τα κακά ιδιωτικά εγώ είμαι ξερόλας??? Αν παρατήρησες...και ο λάκης που με βρίζει συμφωνεί μαζί μου στο τέλος....

τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι υποβαθμισμένα και τα δημόσια λεφτά ξε λεφτά δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις.

Επίσης εγώ σου έθεσα και το θέμα του τι γίνεται ΜΕΤΑ τισ σπουδές. Τι να το κάνεις αν το πολυτεχνείο έχει υψηλό επίπεδο??? οκ έχει...τι γίνεται μετά στην αγορά εργασίας????

νομίζεις ότι ο σκλάβος από το πολυτεχνείο πληρώνεται καλύτερα???

και επειδή έριξε διάβασμα ο λάκης???? μπορεί ένας άλλος που πήγε και σπούδασε στο εξωτερικό να έχει μεγαλύτερο ιατρείο.

Εσύ ακυρώνεις και τσουβαλιάζεις όλα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια....σε κάποια από τα οποία (του εξωτερικού) γίνονται οι μεγαλύτερες έρευνες με τα τοπ μυαλά της ανθρωπότητας.

ξεκολλάτε επιτέλους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.646
Πόντοι
6.056
έχεις κάποιο πρόβλημα στην κατανόηση????

έγραψα ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει υψηλότερο επίπεδο σε ότι αφορά την εκπαίδευση. Αλλά και ότι το ντιρί δεν είναι όπως το αποκαλείς για τον πούτσο που πας πληρώνεις και πάιρνεις ένα χαρτί που δεν αξίζει τίποτα. Έχει το know how και τον τρόπο να σε δικτυώσει....και το κάνουν.

Γιατί εγώ δεν πήρα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο????? επειδή τα έζησα τα λέω και για τις καταλήψεις και για τις παρατάξεις και για το μπουρδέλο που επικρατεί και για τα παρτάλια φοιτητές.

δηλαδή επειδή βολεύει το αφήγημα σου για τα κακά ιδιωτικά εγώ είμαι ξερόλας??? Αν παρατήρησες...και ο λάκης που με βρίζει συμφωνεί μαζί μου στο τέλος....

τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι υποβαθμισμένα και τα δημόσια λεφτά ξε λεφτά δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζεις.

Επίσης εγώ σου έθεσα και το θέμα του τι γίνεται ΜΕΤΑ τισ σπουδές. Τι να το κάνεις αν το πολυτεχνείο έχει υψηλό επίπεδο??? οκ έχει...τι γίνεται μετά στην αγορά εργασίας????

νομίζεις ότι ο σκλάβος από το πολυτεχνείο πληρώνεται καλύτερα???

και επειδή έριξε διάβασμα ο λάκης???? μπορεί ένας άλλος που πήγε και σπούδασε στο εξωτερικό να έχει μεγαλύτερο ιατρείο.

Εσύ ακυρώνεις και τσουβαλιάζεις όλα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια....σε κάποια από τα οποία (του εξωτερικού) γίνονται οι μεγαλύτερες έρευνες με τα τοπ μυαλά της ανθρωπότητας.

ξεκολλάτε επιτέλους
τα έκανες αχταρμά ....

υπάρχουν πανεπιστήμια στην ευρώπη που για να τα τελειώσεις ,απαιτούν γνώση που έχουν οι άριστοι στα ελληνικά παν/μια
Να κάτσω να σου εξηγήσω ότι το ντιρί ντιρί ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τα προαναφερθέντα παν/μια , μόνον αν με πληρώσεις θα σου αναλύσω :D:

στο θέμα της δικτύωσης ντιρί , σου ανέφερα γιόκα Κούλη , κι αυτός δικτυωμένος είναι ...:confused:

βάλε καταλήψεις κ τις συμμορίες στην Πολυτεχνειούπολη για να ενισχύσεις το αφήγημα σου ...
Τύπε όποιος έχει φτύσει αίμα για να μπεί σε καλή σχολή ελληνικού Πανεπιστημίου , θα την τελειώσει ..δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αιώνιος φοιτητής
Όσο για την " δικτύωση" , σε όλη την ευρώπη παρακαλάνε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων ...
για καλές σχολές μιλάμε έτσι ? όχι για τύπου ντιρί ντιρί σαν τα δημόσια τει ......

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
3.122
Πόντοι
1.446
πλήρωναν τα φροντιστήρια από την Α' Δημοτικού αλλά απέτυχαν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο ....
Mάστορα μάλλον είσαι πιτσιρίκος και δε ξέρεις πώς λειτουργεί η κοινωνία. Στο Deree στέλνουν τα παιδιά τους κυρίως τύποι με σχετικά φράγκα που θέλουν basic training σε ένα πεδίο. Έχεις π.χ. μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα ή ένα Tour Op σε νησί και θέλεις να την περάσεις στο γιο σου. Aυτό δεν απαιτεί ούτε να βγάλει το OΠΑ, ούτε μεταπτυχιακά, ούτε επενδύσεις σε φροντιστήρια, ούτε άγχος πανελληνίων για το παιδί, κλπ.

Το στέλνεις στην Αθήνα στο Deree ή σε ένα light αγγλικό πανεπιστήμιο να πάρει ένα BA Hospitality Management κλπ. να δυναμώσει τα αγγλικά του και να μπει λίγο στο κλίμα και μετά γυρνάει, παίρνει τη δουλειά και βγάζει στα 25 του πολύ περισσότερα απόσα έβγαζα εγώ στα 25 που πήρα πτυχίο ΑΕΙ.

It's all about class, που λένε και οι Άγγλοι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.646
Πόντοι
6.056
Mάστορα απλά μάλλον είσαι πιτσιρίκος και δε ξέρεις πώς λειτουργεί η κοινωνία. Στο Deree στέλνουν τα παιδιά τους κυρίως τύποι με σχετικά φράγκα που θέλουν basic training σε ένα industry. Έχεις π.χ. μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα ή ένα Tour Op σε νησί και θέλεις να την περάσεις στο γιο σου. Aυτό δεν απαιτεί ούτε να βγάλει ούτε το OΠΑ, ούτε μεταπτυχιακά, ούτε να επενδύσεις σε φροντιστήρια, ούτε άγχος πανελληνίων για το παιδί, κλπ.

Το στέλνεις στην Αθήνα στο Deree ή σε ένα light αγγλικό πανεπιστήμιο να πάρει ένα BA Hospitality Management κλπ. να μπει λίγο στο κλίμα και μετά γυρνάει, παίρνει τη δουλειά και βγάζει στα 25 του πολύ περισσότερα απόσα έβγαζα εγώ που πήρα πτυχίο ΑΕΙ.

It's all about class, που λένε και οι Άγγλοι.
έχεις δίκιο , γεμάτα είναι τα νησιά σπό μάνατζερ ενοικιαζόμενων δωματίων που πλήρωσαν ντιρί ντιρί

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.392
Πόντοι
2.306
Παίζει , αλλά πιο ακραίο παράδειγμα. Μιλάς για πολύ γαμάτους, το 10%-20% των εισακτέων , τους κορυφαίους.

Το πρόβλημα που έχουν οι τύποι είναι οτι και οι καλοί και οι άριστοι κάνουν φροντιστήριο οπότε ανεβάζουν τις επιδόσεις σε δυσθεώρητα επίπεδα.Αν έκαναν φροντιστήριο μόνο οι γόνοι,τα παιδιά πλουσίων και οι σκράπες δε θα υπήρχε πρόβλημα.Αλλά να κανουν και οι καλοί και οι μαθητες του είκοσι φροντιστηριο και ιδιαίτερα δεν το δέχεται ο άλλος,σου λέει εγώ δε θα περάσω ούτε του Αγίου Πούτσου με αυτό τον τεχνητά φουσκωμένο ανταγωνισμό.Για αυτό απαξιώνουν,κατηγορούν τα φροντιστήρια κτλ.Θεωρούν οτι το επίπεδο δυσκολίας εισαγωγής είναι υπερβολικά δύσκολο σε σχέση με αυτό που η Σχολή αντιπροσωπεύει σαν αξία πτυχίου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.748
Πόντοι
6.056
Η άθλια οικονομική πραγματικότητα πάντως και η διάλυση της κοινωνίας στην ελλάδα, φέρνει ρεαλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

Το 1/4 φεύγει στο πρώτο έτος .
Φτύνει στα μούτρα το σύγχρονο ελληνικό κράτος !!

Επάγγελμα ... που μέχρι την κρίση ... ήταν ελκυστικό .

ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ....

άντε γαμηθείτε ρε .... μουνόπανα ... γαμώ το σπίτι σας .........

• Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.722
Πόντοι
3.656
τα έκανες αχταρμά ....

υπάρχουν πανεπιστήμια στην ευρώπη που για να τα τελειώσεις ,απαιτούν γνώση που έχουν οι άριστοι στα ελληνικά παν/μια
Να κάτσω να σου εξηγήσω ότι το ντιρί ντιρί ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τα προαναφερθέντα παν/μια , μόνον αν με πληρώσεις θα σου αναλύσω :D:

στο θέμα της δικτύωσης ντιρί , σου ανέφερα γιόκα Κούλη , κι αυτός δικτυωμένος είναι ...:confused:

βάλε καταλήψεις κ τις συμμορίες στην Πολυτεχνειούπολη για να ενισχύσεις το αφήγημα σου ...
Τύπε όποιος έχει φτύσει αίμα για να μπεί σε καλή σχολή ελληνικού Πανεπιστημίου , θα την τελειώσει ..δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αιώνιος φοιτητής
Όσο για την " δικτύωση" , σε όλη την ευρώπη παρακαλάνε ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ για απόφοιτους ελληνικών πανεπιστημίων ...
για καλές σχολές μιλάμε έτσι ? όχι για τύπου ντιρί ντιρί σαν τα δημόσια τει ......
γιατί νομίζεις ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν απαιτούν γνώσεις για να τα τελειώσεις? τι είναι ΙΕΚ????

δε χρειάζεται να σε πληρώσω να μου εξηγήσεις τίποτα...εγώ ο ίδιος πήγα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο και ξέρω 50 άλλους που πήγαν σε ιδιωτικά.

Δεν καταλαβαίνεις τι σου εξηγώ επειδή είσαι κατά βάθος κουμουνιστής....οι δημόσιες σχολές που θα σου εξασφαλίσουν την σιγουριά του κράτους.....

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.

όσοι πάνε σε αυτά τα ιδιωτικά πάνε γιατί μετά πάνε και για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και 90% από εκεί μένουν έξω...σε θέσεις εργασίας που εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν όμοιες εκτός αν είσαι ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. :confused:

Τώρα για το αν γίνονται αιώνιοι φοιτητές ή όχι....έχω και εγώ γνώμη όχι μόνο εσύ...ξέρω και άτομα που δεν τελείωσαν.

Αλλά οκ να στο δώσω ότι το επίπεδο είναι υψηλότερο....και εντάξει βγαίνουν και επιστήμονες....αλλά εσένα αυτό σε νοιάζει μόνο???

Αν ο σκοπός σου είναι η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....όλα αυτά που λες πάνε περίπατο. Λοιπόν επειδή δεν σε βλέπω να κατέχεις τι γίνεται στην αγορά...τώρα αν θες πλήρωσε με εσύ να σου εξηγήσω πως μπορεί ο απόφοιτους του πολυτεχνείου να γίνει σκλάβος με 12h -7/7 σε τεχνικές εταιρείες και κατασκευαστικές.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.410
Πόντοι
1.106
Πάνε τον Τριαντόπουλο για κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση οι συγγενείς.

Θα καταδικαστεί και οι νεοδημοκρατες θα μοστραρουν ότι η δικαιοσυνη ειναι ανεξάρτητη.
Πρωτα ομως θα εχουν πέρασει μεταμεσονυχτιο νομο που μετατρέπει την τρομοκρατία σε ατοπημα

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
67
Πόντοι
0
συγκρίνεις τον επιτυχόντα στο Πανεπιστήμιο (γάμα τα ΤΕΙ) με τον απορριφθέντα που πάει στο κολλέγιο ,πληρώνοντας ο μπαμπάς :confused:

τι τσίμπησες καλό ήπιες ?
Αυτό να κρίνεις κάποιον με τα κριτηρια που μπήκε κάποιος στο πανεπιστήμιο και οχι με τα κριτήρια και τις συνθηκεςπου βγήκε, πραγματικα το βρίσκω ηλίθιο. Αντε η κομμώτρια και καποιος που δεν εργαστικε να μένει σε αυτο , αλλα άτομα , αποφοιτοι να το χρησιμοποιούν ως επιχείριμα :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.646
Πόντοι
6.056
γιατί νομίζεις ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν απαιτούν γνώσεις για να τα τελειώσεις? τι είναι ΙΕΚ????

δε χρειάζεται να σε πληρώσω να μου εξηγήσεις τίποτα...εγώ ο ίδιος πήγα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο και ξέρω 50 άλλους που πήγαν σε ιδιωτικά.

φοβερό επιχείρημα....επειδή δικτυώθηκε το παιδί του κούλη....ΡΕ ΤΥΡΙ.....ίσα ίσα το ότι αυτός χώθηκε (αν και θα χωνόταν έτσι και αλλιώς...) είναι απόδειξη ότι μπορείς να δικτυωθείς.

Δεν καταλαβαίνεις τι σου εξηγώ επειδή είσαι κατά βάθος κουμουνιστής....οι δημόσιες σχολές που θα σου εξασφαλίσουν την σιγουριά του κράτους.....

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ.

όσοι πάνε σε αυτά τα ιδιωτικά πάνε γιατί μετά πάνε και για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και 90% από εκεί μένουν έξω...σε θέσεις εργασίας που εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν όμοιες εκτός αν είσαι ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. :confused:

Τώρα για το αν γίνονται αιώνιοι φοιτητές ή όχι....έχω και εγώ γνώμη όχι μόνο εσύ...ξέρω και άτομα που δεν τελείωσαν.

Αλλά οκ να στο δώσω ότι το επίπεδο είναι υψηλότερο....και εντάξει βγαίνουν και επιστήμονες....αλλά εσένα αυτό σε νοιάζει μόνο???

Αν ο σκοπός σου είναι η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....όλα αυτά που λες πάνε περίπατο. Λοιπόν επειδή δεν σε βλέπω να κατέχεις τι γίνεται στην αγορά...τώρα αν θες πλήρωσε με εσύ να σου εξηγήσω πως μπορεί ο απόφοιτους του πολυτεχνείου να γίνει σκλάβος με 12h -7/7 σε τεχνικές εταιρείες και κατασκευαστικές.
προηγουμένως σε κάλυψα στα πάντα ...
σου είπα πως παρακαλάνε έξω για απόφοιτους καλών ελληνικών σχολών
Πόσοι νέοι επιστήμονες έχουν φύγει από τη χώρα ?
Κανείς δεν θα έμενε αν δεν υπήρχε το συναισθηματικό με τους συγγενείς....
Αντιθέτως πολλοί που εδώ απέτυχαν κ γράφτηκαν σε ιδιωτικό αγγλίας που κόστισε περιουσία,
παρέμεινα αγγλία κάνοντας δουλίτσες του ποδαριού..

κουμμουνιστής εκεί που πρέπει γιατί να μην είμαι ? όπου υπάρχει λογική και δικαιοσύνη λέμε ΝΑΙ ,σε οποιοδήποτε σύστημα....
απορρίπτουμε τους δογματισμούς..εξ άλλου τα πάντα αλλάζουν όπως έλεγε ο Ηράκλειτος

Να μην μου εξηγήσεις τίποτα , δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω :angel:
Εννοείται ότι όλοι οι απόφοιτοι δεν εξασφαλίζουν την πλούσια ζωή
Το ίδιο κ χειρότερα ισχύει και για τους ντιρί ντιρί , αυτό το τόνισα 5 ποστ παραπάνω .... έχεις καλυφτεί στα πάντα, κάνε επανάληψη της ύλης :D:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.646
Πόντοι
6.056
Αυτό να κρίνεις κάποιον με τα κριτηρια που μπήκε κάποιος στο πανεπιστήμιο και οχι με τα κριτήρια και τις συνθηκεςπου βγήκε, πραγματικα το βρίσκω ηλίθιο. Αντε η κομμώτρια και καποιος που δεν εργαστικε να μένει σε αυτο , αλλα άτομα , αποφοιτοι να το χρησιμοποιούν ως επιχείριμα :confused:
εκείνο που έχει σημασία είναι ότι δόθηκε δημοσιότητα σε μιάν που πλήρωσε ο μπαμπάς της για να πάρει ένα χαρτί από το ντιρί ντιρί
και είπε δυο τρείς εξυπνάδες
Προτιμώ να ακούγεται μια κοπέλα που μπήκε πχ Πολυτεχνείο , την θεωρώ πιό ώριμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom