Νέα

Δεν άνοιξε ο αερόσακος...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Δεν λεω ψεματα.
Οταν εχης μηχανη καλη πας βολτες και ταξιδια πολλα.
Οταν εχεις αμαξι πας ταξιδια με την οικογενεια.
Οσο για της ξανθιες της αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.
Η γυναικα μου λεη παντα,πως καταφερνης και αποφευγης τους αχρηστους και της αχρηστες.
Μαλλον ειμαι τυχερος και τους παρακολουθω.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Οχι εγω η γυναικα μου.
Το λεη και καλα.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Ας ρωτησει τον ασφαλιστη του αν ξερει κανα καλο δικηγορο,μετα να συζητησει με αυτον και να συμφωνησει μια αμοιβη με ποσοστα επι του κερδους.Αν δεν δεχτει ο ενας δικηγορος τοτε ας ρωτησει αλλον ενα.Αν και ο δευτερος του πει οχι τοτε ας το αφησει(τα εξοδα που θα κανει θα ειναι 5 φορες μεγαλυτερα απο την αποζημιωση).Εννοειτε οτι τα παραβολα των δικαστηριων ειναι δικα του.Παντως ειναι πολυ κακη εποχη για να χτυπησει μια εταιρια η οποια ειναι με πτωση πωλησεων.Θα του βγαλει το λαδι για να παρει εστω και ενα ευρω.
Επισης θα χρειαστει εναν πραγματογνωμονα να κανει μια τεχνικη εκθεση με δυνατοτητα υπογραφης.
Καλο ειναι να μυνησει και την τογιοτα της ιαπωνιας αλλα το κοστος παει στα υψη λογω των επισημων μεταφρασεων.

Ας μην ξεχναει οτι οι εταιριες αυτες εχουν δικηγορους με μηνιατικο οποτε θα το τραβηξουν τουλαχιστον μια 5ετια στα δικαστηρια.

Επισης το αμαξι απο την ωρα του ατυχηματος εως τωρα που βρισκεται?
Αν ειναι στο παρκινγ που συνεργαζεται η αστυνομια η στην επισημη αντιπροσοπεια εχε καλως αν ομως ειναι στο σπιτι του η σε φιλο-γνωστο φαναρτζη τοτε ας μην κανει καμια κινηση.Το πρωτο πραγμα που θα πουνε ειναι οτι παραποιηθηκαν τα στοιχεια.

Αυτα απο μενα,αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες στειλε πμ.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες φιλε μου ακομα και δια γυμνου οφθαλμου η γωνια και η δυναμη προσκρουσης ειναι τετοια που δεν χρειαζεται να ανοιξει αεροσακος μετωπικος η πλαινος. Μου φαινεται οτι το φιλαρακι σου προσπαθει να κανει τη τριχα τριχια και να κονομησει κανα φραγκο απο την εταιρεια για να καλυψει τη ζημια που επαθε με αποκλειστικα δικη του υπαιτιοτητα. Αν θελει μπορει να το παλεψει, το μονο που θα χασει ειναι καποιες μερες στα δικαστηρια γιατι σιγουρα θα γινουν αρκετα και με πολλες αναβολες για την επομενη τετραετια και περιπου 1,5 χιλιαρικακι σε δικηγορο. Παντως απο την εμπειρια που εχω εχει 1% πιθανοτητα να κερδισει κατι. Σημειωτεον οτι δεν χτυπησε σοβαρα κιολας κατι που υποδηλωνει οτι δεν συνετρεξε λογος για ανοιγμα αεροσακου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες φιλε μου ακομα και δια γυμνου οφθαλμου η γωνια και η δυναμη προσκρουσης ειναι τετοια που δεν χρειαζεται να ανοιξει αεροσακος μετωπικος η πλαινος. Μου φαινεται οτι το φιλαρακι σου προσπαθει να κανει τη τριχα τριχια και να κονομησει κανα φραγκο απο την εταιρεια για να καλυψει τη ζημια που επαθε με αποκλειστικα δικη του υπαιτιοτητα. Αν θελει μπορει να το παλεψει, το μονο που θα χασει ειναι καποιες μερες στα δικαστηρια γιατι σιγουρα θα γινουν αρκετα και με πολλες αναβολες για την επομενη τετραετια και περιπου 1,5 χιλιαρικακι σε δικηγορο. Παντως απο την εμπειρια που εχω εχει 1% πιθανοτητα να κερδισει κατι. Σημειωτεον οτι δεν χτυπησε σοβαρα κιολας κατι που υποδηλωνει οτι δεν συνετρεξε λογος για ανοιγμα αεροσακου.
εκτος απ αυτο το φιλαρακι του θα παει με εναν δικηγορο και η εταιρια θα παει με 10!
οποτε τα συμπερασματα δικα σας!

Επισκέπτης
το αυτοκινητο ειναι εντος εγγυησης ?
αν ειναι, μηπως εξαιρειται ο αεροσακος (οπως ισως και άλλα τμηματα) ?
επισης, αν ειναι, εκανε ΟΛΑ τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο servise ? (προσοχη: οχι εξειδικευμενο, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ).
αν ειναι εντος εγγυησης + εκανε και ολα τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο, εκανε και πληρωνε Ο,ΤΙ του προτειναν εκει ? (μηπως για παραδειγμα του ειπαν οτι πρεπει να αλλαξει αμορτισερ και ειπε ''οκ αλλα τον αλλο μηνα'' ??)

ολα αυτα και άπειρα άλλα, ειναι πατηματα της καθε εταιριας για καθε πιθανη νομικη κινηση του εκαστοτε πελατη εναντιον της..

Τα εκανε ολα τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο με οτι του προτειναν, τωρα για εγγυησεις δε ξερω δεν εχει κλεισει πενταετια το αυτοκινητο...ποσα χρονια δινει η τογιοτα ξερει κανεις; που τα βρισκει καποιος αυτα;

Επισκέπτης
Ας ρωτησει τον ασφαλιστη του αν ξερει κανα καλο δικηγορο,μετα να συζητησει με αυτον και να συμφωνησει μια αμοιβη με ποσοστα επι του κερδους.Αν δεν δεχτει ο ενας δικηγορος τοτε ας ρωτησει αλλον ενα.Αν και ο δευτερος του πει οχι τοτε ας το αφησει(τα εξοδα που θα κανει θα ειναι 5 φορες μεγαλυτερα απο την αποζημιωση).Εννοειτε οτι τα παραβολα των δικαστηριων ειναι δικα του.Παντως ειναι πολυ κακη εποχη για να χτυπησει μια εταιρια η οποια ειναι με πτωση πωλησεων.Θα του βγαλει το λαδι για να παρει εστω και ενα ευρω.
Επισης θα χρειαστει εναν πραγματογνωμονα να κανει μια τεχνικη εκθεση με δυνατοτητα υπογραφης.
Καλο ειναι να μυνησει και την τογιοτα της ιαπωνιας αλλα το κοστος παει στα υψη λογω των επισημων μεταφρασεων.

Ας μην ξεχναει οτι οι εταιριες αυτες εχουν δικηγορους με μηνιατικο οποτε θα το τραβηξουν τουλαχιστον μια 5ετια στα δικαστηρια.

Επισης το αμαξι απο την ωρα του ατυχηματος εως τωρα που βρισκεται?
Αν ειναι στο παρκινγ που συνεργαζεται η αστυνομια η στην επισημη αντιπροσοπεια εχε καλως αν ομως ειναι στο σπιτι του η σε φιλο-γνωστο φαναρτζη τοτε ας μην κανει καμια κινηση.Το πρωτο πραγμα που θα πουνε ειναι οτι παραποιηθηκαν τα στοιχεια.

Αυτα απο μενα,αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες στειλε πμ.

Στο φαναρτζη ειναι αλλα δεν εχει ξεκινησει το φτιαξιμο..η αστυνομια εχει καταγραψει το ατυχημα, υπαρχουν μαρτυρες συναδελφοι του και φωτογραφιες στο τοπο του ατυχηματος δε φτανουν αυτα; λες οτι πρεπει πριν αρχισει το φτιαξιμο να το δει πραγματογνωμονας;

Επισκέπτης

Λετε οτι δεν αξιζει το κοπο δηλ να το παλεψει ε..

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δικαστικώς μάλλον όχι...

και μπορεί ο αερόσακος να μην άνοιξε λόγω μη δυνατής σύγκρουσης και δεν το διάβασε ο αισθητήρας του...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αν δεν γινει πρωτα μια πραγματογνομωσηνη που να λεει οτι ο αεροσακος ηταν ελατωματικος.ο φιλος σου δεν περνει φραγκα με τιποτα.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά έλεγα να πάρω Yaris ως πρώτο μου αυτοκίνητο!!! :huh:
Παίρνοντας αφορμή από το περιστατικό ερωτώ:
Από μικρά ποίες είναι καλέ λύσεις;;; :think:
Υ.Γ.Κατί τέτοια περιστατικά σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχεις φύλακα άγγελο!!! :rockon: 

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δουλευα σε μια εταιρια και μου ειχαν δωσει ενα οπελ κορσα.2 χρονια το ειχα,οπως δεν ηταν και δικο μου το ειχα γαμισει,1500χλμ εκανα καθε εβδομαδα.σκυλι ειναι,0 απο βλαβες,πολυ καλο στο δρομο,και οικονομικο.κατεβενα αθηνα και τα διοδια ηταν πιο ακριβα απο τη βενζινη που εκαιγε.(τροπος του λεγειν).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom