You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
τι εγινε ρε πιρφορε εδω? :o
ε δε βλεπεις;
Επισκέπτης
πήρε σασί ή μου φαίνεται???
μπα οχι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σε πλαγιο μπροστα χτυπημα(στο φτερο) δεν ανοιγουν οι αεροσακοι,σε σχεδον μετωπικη ανοιγουν η στο πλαι(πορτα)ναι μαλλον..με τους αεροσακους τι παιζει πρεπει να ανοιξουν σε τετοιες συγκρουσεις; ή επειδη τον πηρε λιγο πλαγια;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.823
- Πόντοι
- 22.785
ν αμα ισε πιομενοσ τι γενετε..Σε πλαγιο μπροστα χτυπημα(στο φτερο) δεν ανοιγουν οι αεροσακοι,σε σχεδον μετωπικη ανοιγουν η στο πλαι(πορτα)
καλημερα κολιτε.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
το αυτοκινητο ειναι εντος εγγυησης ?Ενα φιλαρακι μου πριν λιγες μερες στουκαρε σε μια κολωνα οπως φαινεται στη φωτο τραυματιστηκε ελαφρα επειδη φορουσε ζωνη. Το ερωτημα ειναι επειδη δεν ανοιξε ο αεροσακος αν μπορει να κινηθει νομικα κατα της εταιριας αυτοκινητου
επειδη δεν ανοιξε σε τετοια συγκρουση.Τι λετε θα βγει τιποτα; Ξερετε αν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις που πληρωσαν αποζημιωση εταιριες αυτοκινητων λογω μη ανοιγματος αεροσακου;
αν ειναι, μηπως εξαιρειται ο αεροσακος (οπως ισως και άλλα τμηματα) ?
επισης, αν ειναι, εκανε ΟΛΑ τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο servise ? (προσοχη: οχι εξειδικευμενο, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ).
αν ειναι εντος εγγυησης + εκανε και ολα τα σερβις σε εξουσιοδοτημενο, εκανε και πληρωνε Ο,ΤΙ του προτειναν εκει ? (μηπως για παραδειγμα του ειπαν οτι πρεπει να αλλαξει αμορτισερ και ειπε ''οκ αλλα τον αλλο μηνα'' ??)
ολα αυτα και άπειρα άλλα, ειναι πατηματα της καθε εταιριας για καθε πιθανη νομικη κινηση του εκαστοτε πελατη εναντιον της..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Ειμαι 45 ετων δεν εχω τρακαρη ποτε μηπως ξερω και οδηγαω.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Να τρακαρεις επειδη φταιει αλλος δε παιζει σαν περιπτωση;Για να ανοιξη ενας αεροσακος πρεπη να τρακαρης.
Για να τρακαρης πρεπη να εισαι στον κοσμο σου αν προσεχης δεν τρακαρης.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
και ποσα χιλιομετρα εχεις κανει στο συνολο ?Για να ανοιξη ενας αεροσακος πρεπη να τρακαρης.
Για να τρακαρης πρεπη να εισαι στον κοσμο σου αν προσεχης δεν τρακαρης.
ο αεροσακος καλα εκανε και δεν ανοιξε. ο προγραματισμος του ειναι να ανοιγει σε καθαρα μετωπικες συγκρουσεις που πραγματοποιουνται σε μια μικρη γωνια αν το μετρησεις απο το κεντρο του αυτοκινητου. δεν μπορω να στο περιγραψω καλυτερα χωρις χαρτι-μολυβι. βεβαια μηχανικος αυτοκινητων δεν ειμαι αλλα τυγχανει να διαβαζω πολυ, και το συγκεκριμενο περιστατικο το εχω ξαναδιαβασει αρκετες φορες. βεβαια δεν χανεις και τπτ να ρωτησεις και κανεναν πιο εξειδικευμενο αλλα κατα 99% ειμαι σιγουρος οτι δεν επρεπε να ανοιξει. Γιατι αν ο αεροσακος ανοιγε σε ψιλοπλαγιες συγκουσεις, σε περιπτωση που τρακαρες σε μπαριερα και επρεπε δλδ να συνεχισεις να εχεις τον ελεγχο του οχηματος, γιατι η μπαριερα πχ δεν σε ακινητοποιει, δεν θα μπορουσες γιατι θα ειχε σκασει ο αεροσακος στα μουτρα σου
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ντεν έχο ντίπλωμα καρντιά μου!και ποσα χιλιομετρα εχεις κανει στο συνολο ?
Να τρακαρεις επειδη φταιει αλλος δε παιζει σαν περιπτωση;
Τα παντα παιζουν.
Οι περισοτερη νομιζουν οτι ενα αμαξι ειμαι ασφαλες και δεν νοιαζονται.
Το θεμα ειναι τι μπορης να προβλεψης για να το αποφυγης.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
δηλαδη στην 25ετία περιπου (αφου ειπες οτι εισαι 45 ετων) βγαινει 12.000 χλμ το χρονο.Και με μηχανη και με αμαξι 300.000 πανω κατω.
ακριβως στο μεσο ορο εισαι. επαγγελματικα χιλιομετρα δε νομιζω να ειναι.
αν ειχες κανει 3πλάσια ή 4πλάσια χιλιομετρα (επαγγελματικα στο κεντρο της αθηνας για παραδειγμα, με καποιες χιλιαδες ξανθιες οδηγους γυρω σου ) εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα ειχες ''ακουμπησει'' πουθενα ??