Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται με αυτή τη Ζανα. Μου την συστήσαν ένα Σαββάτο αλλά δεν πέρασα μαζί της καθώς είχα στο μυαλό μου να πάω με κάποια άλλη. Έβαλα σκοπό να την πάρω την επόμενη φορά καθώς μου άρεσε. Μετά, την πέτυχα στο ασανσέρ και μου είπε πως αυτή δεν δουλεύει, αλλά είχε έρθει να πάρει την φίλη της. Μετά ρώτησα και μου είπαν οτι δουλεύει σποραδικά και πρέπει να παίρνω τηλέφωνο να ρωτάω αν είναι εκεί. Παίρνω καθημερινή, μου λένε πως έρχεται Σαββάτο. Παίρνω Σάββατο, μου λένε πως δεν δουλεύει εκεί καμία Ζάνα. Πάω άλλη μέρα απο εκεί, τους λέω το story και μου λένε οτι δούλευε σποραδικά, αλλά πλέον δεν δουλεύει καθόλου. Μετά απο 3 μέρες βγαίνει ο Zero και λέει την είδε εκεί.
Εμένα όλα αυτά με ξενερώνουν γιατί χαλάω χρόνο και φαιά ουσία. Και αυτό που με ενοχλεί περισσότερο απο όλα είναι ότι δεν λένε την αλήθεια, όποια και αν είναι, δεν θα τους παρεξηγήσουμε. Ακόμα και αν η αλήθεια είναι οτι η Ζάνα είναι επιλεκτική και πηγαίνει με όποιον καυλώνει. Μπορεί να με είδε και να αποφάσισε οτι δεν θέλει να περάσει μαζί μου. Είναι κατανοητό. Ούτε πρώτη φορά πάω στο μαγαζί, ούτε τελευταία.