εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 1.071
H Μαρίνα απο Λευκορωσία?
Ναι αλλά ρε φίλε έσκασες +20 για κωλαράκι.Μπηκα με Σοφια το απογευμα.Η κοπελα πρεπει να ειναι το καλυτερο μιλφ αυτη τη στιγμη στα μασσαζ! Μπαινετε με κλειστα ματια και απολαμβανετε
Σωστός, γιατί μιλάμε για μιλφάκια. Μία τιμή για όλα.Ναι αλλά ρε φίλε έσκασες +20 για κωλαράκι.
Αν αρχίσουμε τα +20 και +20 και +20 στα μασατζίδικα, θα χαλάσουμε την πιάτσα.
Θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν κορίτσια που δίνουν κωλαρακι στη βασική τιμή.Ναι αλλά ρε φίλε έσκασες +20 για κωλαράκι.
Θα εκπλαγειτε με το τι γινεται πισω απο τις πορτες των δωματιων....Ναι αλλά ρε φίλε έσκασες +20 για κωλαράκι.
Νομιζω πως οχι.Υπαρχου καπου πληροφορίες για τα κοριτσια που δουλευουν ..φωτο βαρδιες κλπ
https://delight7.gr/ .Μάλλον είναι παρατημένο.Υπαρχου καπου πληροφορίες για τα κοριτσια που δουλευουν ..φωτο βαρδιες κλπ
Τώρα που έγινε επανεκκίνηση θα πρέπει τα καταστήματα να επανέλθουν στα πρό ιού στάνταρς, πρόγραμμα θεραπευτριών. φωτογραφίες τους ,και λοιπές υπηρεσίες όπως τους παλιούς καλούς καιρούςhttps://delight7.gr/ .Μάλλον είναι παρατημένο.
Το καλό είναι πως θα γυρίσει.Μαγκες Σοφία εφυγε χθές και θα γυρίσει μετα απο ενα μηνα ...Αυτααα
Καλα που προλαβα.Μαγκες Σοφία εφυγε χθές και θα γυρίσει μετα απο ενα μηνα ...Αυτααα
Συμφωνω απολυτα ..Μια χαρα για πιπινολατρες αλλα αλλο πραγμα μια εμπειρη μιλφαρα ...Το καλό είναι πως θα γυρίσει.
Πήγα χθες και δεν την πρόλαβα να την αποχαιρετισω όπως πρέπει.
Υπάρχει όμως και μια καλή είδηση.
Επέστρεψαν στο μαγαζί οι νεαρές Ρωσίδες Βασιλική και Αναστασία .
Αδύνατες με ωραίο σώμα για πιπινολατρες
Και εγω εκανα ανω κατω το προγραμμα μου να παω για test drive και ξενερωσαΚαλα που προλαβα.
Πολύ καλά νεαΣυμφωνω απολυτα ..Μια χαρα για πιπινολατρες αλλα αλλο πραγμα μια εμπειρη μιλφαρα ...
Αντε ρε φιλε σαν ειδικος δωσε καμια καλη συμβουλη ( δεκτη και με ΠΜ )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγω εκανα ανω κατω το προγραμμα μου να παω για test drive και ξενερωσα
η Βασιλική πήγαινε πακέτο με την μουνάρα αδελφή της Αλεξάνδρα...Το καλό είναι πως θα γυρίσει.
Πήγα χθες και δεν την πρόλαβα να την αποχαιρετισω όπως πρέπει.
Υπάρχει όμως και μια καλή είδηση.
Επέστρεψαν στο μαγαζί οι νεαρές Ρωσίδες Βασιλική και Αναστασία .
Αδύνατες με ωραίο σώμα για πιπινολατρες
Σωστά. Όταν γράφεις από κινητό...η Βασιλική πήγαινε πακέτο με την μουνάρα αδελφή της Αλεξάνδρα...
επίσης είμαστε σίγουροι για την Αναστασία? η ψηλή λεπτή με τα τατουαζ που εμφανίζεται για λίγο και μετά χάνεται?
Σωστός. Είχα ρωτήσει και πριν κάποιες μέρες για αυτή. Τι μούναρος, μακάρι να γυρίσει κι αυτή.η Βασιλική πήγαινε πακέτο με την μουνάρα αδελφή της Αλεξάνδρα...
Μία Αλεξάνδρα ξανθιά Ρωσίδα πιστόλι που δούλευε το 2016 περίπου εδώ ξέρουμε πού βόσκει
Ώπα τώρα το είδα αυτό!Σωστά. Όταν γράφεις από κινητό...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΉ!
Το καυτό πιιπινοδιδυμο. Αναστασία δεν υπάρχει